|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Multumesc din suflet tuturor pt felicitari si urari ! Doamne fetelor profitati de sarcina Chiar daca e greu, mie deja mi e dor de burtica miscatoare . E superb si cu bebe mic, dar cu burtica e ceva divin asa.... si ganditi va ca eu am avut si repaus la pat de la 28sapt, a fost greu, dar tot mi e tare drag de actele senzatii si momente.... |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Victory wrote: Cu o saptamana inainte avea dupa ecograf 3700gr, deci a crescut 100gr, Daca mai statea 2 sapt poate facea 4kg. De lung are 53cm, dr a zis ca e destul de lung, raport greutate/inaltime, majoritatea celor de 3000-3300 gr au in jur de 50-51cm... Dar nu e nici o regula, copiii sunt atat de diferiti. Se nasc si se dezvolta fiecare in ritmul lui. E de ex la nastere am avut 4,500 gr si vreo 51 cm, ai zice ca doar grasuta si mica, insa toata viata mea am fost inalta si slabuta. De ex la 20 de ani aveam 1,74 si 54 kg si cam asa am tinut o pana la 27 la primul copil cand am m am mai transformat si am tot avut in jur de 59-62 kg.... Si da, ii vine 56 acum largute.
Am inteles, suuuper deci a fost chiar ok prezicerea la 37sapt.. eu am inteles ca dupa 3500gr deja eco nu mai calculeaza f bine greutatea.
Deci tre sa iau si eu ceva hainute de marime 56, toate le am 62.. sora mea zicea ca nepotelul meu care a avut 4,5kg la nastere a fost direct de marimea 62 (desi nu avea atata inaltime, tot pe la 50 si ceva). O sa iau cateva sa am, oricum cresc repede.. |

| Andreea06 wrote:
Am inteles, suuuper deci a fost chiar ok prezicerea la 37sapt.. eu am inteles ca dupa 3500gr deja eco nu mai calculeaza f bine greutatea.
Deci tre sa iau si eu ceva hainute de marime 56, toate le am 62.. sora mea zicea ca nepotelul meu care a avut 4,5kg la nastere a fost direct de marimea 62 (desi nu avea atata inaltime, tot pe la 50 si ceva). O sa iau cateva sa am, oricum cresc repede..
Nu stiu ce sa zic, la 4,5 kg poate nu i mai vin 56, la noi sunt Ok, dar acum are 3600 gr ca asa scad ei putin la început, deci e totusi o diferenta de grame... Ia câteva si 56 , dar putine sa fie, arata ciudat bebeii in haine prea mari.... |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| delia.c.yaya wrote:Foarte sexy Eu sunt mare fana seriale coreene...ma uit la vreo 6 acum
Ooo, si eu sunt!! Mai bine zis, sunt maniaca cu serialele coreene de prin 2004-2005 cand inca nu aparusera pe la noi :)) |
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Victory wrote:Fetelor am nascut!!!! A venit pe lume Aryan Nicolas , 3830gr, 53 cm, un dolofanel de nota 10. Dimineata la ora 9 dupa doua zile de episoade cu contractii , mai ales noaptea, mi s a rupt apa si la 11.35 s a nascut puiutul. Suntem ok amandoi, a fost cezariana la cald, deja l am alaptat de 2 ori, a 3 a ora nu a mai vrut. Cred ca mi l au adus satul, ca efectiv nu a vrut sa deschida gurita. De maine dimi ne mutam amandoi in rezerva si sper ca va papa mai bine ca laptic mami deja are! Sunt foarte fericita si implinita. Va pup cu drag!
Felicitari Victory!! Sa creasca mare si sanatos si tu sa te recuperezi cat mai repede! Ce bine ca deja alaptezi <3 |
|

| Uitati cum era burtica mea cu o noapte înainte sa vina bebe, se tot împingea , se ghemuia, nu mai avea loc mititelul :))) Victory attached the following image(s):

|
|

| Victory wrote:Uitati cum era burtica mea cu o noapte înainte sa vina bebe, se tot împingea , se ghemuia, nu mai avea loc mititelul :))) Ufff nu se vede bine, când deschid poza se pierde efectul.... ideea e ca era foarte tuguiata pe o parte |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Victory wrote:Uitati cum era burtica mea cu o noapte înainte sa vina bebe, se tot împingea , se ghemuia, nu mai avea loc mititelul :)))
M-am trezit si eu cu burica asa de cateva ori in ultimul timp. Mi se parea asa amuzant. Sotul zicea "alien alien" :)) daca mangaiam acolo cateva minute se indrepta la loc :)) |
|

| Alina uite mi-a aparut pe fb reclame asta: https://www.superbebeshop.ro/cumpara/salopeta-cu-caciulita-baby-santa-christmas-7760560
Scrie marime nou nascuti... oare li se mai potriveste la o luna? Mai sunt cateva articole in categoria aia pt craciun :)
Eu fac 38s pe 16 noiembrie, practic de atunci oricand putem programa operatia.. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
|
teoretic cele de nou nascut il incap pana la 3 sap - 1 luna, depinde si cat de maricel este. din ce imi spusese o vanzatoare sunt cam marimea 50-56.
am vazut si eu asa unele dragute pe un site din afara tot reclama pe FB si erau pijamale parca asortate pentru toata familia :D
ah, sper sa bage si la h&m pt Craciun, vad ca au bagat pt halloween: http://www2.hm.com/ro_ro/copii/cumparaturi-sortate-dupa-tema/9ng-mini-monsters.html
LE: btw interesant serialu de care ziceai chiar cautam la ce sa ma mai uit, am ajuns la ep 10 deja cu insomniile mele |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Offf sunt asa suparata abia asteptam sa-mi vad azi buburuza... dar nu au vrut sa-mi mai faca ecograf, ca daca la primul totul a iesit ok, mi-au luat doar sânge.
Poate vineri la control o sa avem noroc. |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Felicitari, Victory! Sa iti traiasca grasunelul si sa fie sanatos! |
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| delia.c.yaya wrote:Offf sunt asa suparata  abia asteptam sa-mi vad azi buburuza... dar nu au vrut sa-mi mai faca ecograf, ca daca la primul totul a iesit ok, mi-au luat doar sânge. Poate vineri la control o sa avem noroc.
Vineri ai vizita sau ecografie? Nu fi trista, din martie o sa.l vezi zilnic pe bebe
Sotul e mai.nerabdator la, ecografii ca mine , eu sunt nerabdatoare sa vina luna februarie sa nasc si sa.l avad atunci, bine sa.l pupacesc |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| AleC wrote:Din pacate sunt multe femei care afla abia dupa ce pierd sarcini, si nu neaparat in primul trimestru, aici e marele cosmar. Nici nu sunt recomandate de medici de la inceput, pentru ca sunt foarte costisitoare. Eu am decis sa le fac in urma acelei tensiuni crescute pe arterele uterine, si tot citind despre asta, am ajuns la trombofilie, care de multe ori e ereditara...de acolo am facut legatura cu faptul ca tatal meu a avut si i-am cerut medicului sa imi dea sa fac. Si asa..teama mea s-a adeverit. Sper ca am descoperit la timp si ma rog sa primesc tratamentul potrivit, ca puiul meu sa fie bine, sa fim bine amandoi. Chiar daca acest tratament presupune injectarea zilnica pana la nastere si dupa, fac orice.
Ale, nu am rabdare pana vineri cand pot sa o intreb pe ginecoloaga mea, spune-mi re rog ce analiza ai facut pentru trombofilie?
Eu sunt bulversata, azi a venit o colega sa imi povesteasca cum a pierdut ea o sarcina perfecta, fara simptome, la 6luni si jumatate din cauza trombofiliei... ea nu a putut sa ma ajute, spunea ca dupa pierdere s-a facut testuul genetic si asa a aflat. Iar eupa o scurta cautare pe net sunt tot fara raspunsuri, confuza si speriata |
|

| Delia, sigur vedeti pe bebe vineri, ca e control.. acum a fost partea aia a doua de analize doar si poate asa se face in italia.
Madalina, si eu abia astept sa nasc.. am devenit mai speriata putin zilele astea dupa episodul de sapt trecuta plus ca si ieri am patit un pic ceva similar, iesisem la pranz cu sotul, sora, cumnatul si nepoteii, ne-am simtit bine desi mi-a fost asa cald la un moment dat, m-am dus pana la baie si mi-am revenit.. Dar apoi am plecat de acolo, cu masina, era un restaurant pe un deal la iesirea din oras si a trebuit sa mai urcam pe deal ca sa intoarcem inapoi spre oras.. si m-a apucat iar cu transpiratii, cu batai ale inimii si fata de data trecuta am crezut acum ca o sa lesin. Parca vedeam totul in fata cu mai multa lumina decat era (tot cerul era alb, senin) si muzica in masina o auzeam mai putin, mai infundat. Nu stiu daca o fi ceva cu presiunea atmosferica, cu altitudinea..
Am tot vorbit cu sotul, i-am zis ce simt, sa poata sa ma duca la spital sa spuna ce simptome aveam in caz ca lesinam, n-am mai lesinat in viata mea si eram f panicata... Dar am oprit la un peco in 2 minute si mi s-a mai calmat bataile inimii si mi-a adus apa sa beau.
E enervant ca nu prea pot sa ma ghidez decat dupa ceasul meu smart care imi ia si bataile inimii, altfel nu am tensiometru sau aparat de glicemie dupa mine sa verific atunci cand imi e rau asa.
Sper sa treaca cu bine ultimele saptamani ramase, ca sunt cam ingrijorata, sincer ma tem sa mai ies singura din casa si ma simt safe asa in casa ca n-am patit aici sa mi se faca rau. Si doar miscarile lui bebe ma linistesc asa zilnic, ca el e bine.. cred ca daca mai are iar cate o zi lenesa in care nu misca deloc, a doua zi si ma prezint la control.. |
|
|