|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Multumesc fetelor pentru raspunsuri! Am citit foarte multe pareri despre Canesten si toate sunt buna , un sarcina. Cu doctorul nu am cum sa isi legatura ca sunt in germania si nu este ca in romania sa suni cand vrei tu , daca ai urgen?e mergi la spital. Stiu ca nu este indicat sa Na?ti natural cand exista aceasta problema tocmai de aceea incerc din rasputeri sa o tratez . |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| Buna !!!!
eu am reusitavut sa racesc
Ma ustura gatul si simt ca imi pocnesc urechile si e doar inceputul.... imi e putin frica sa nu.l afecteZe pe bebe raceala!
Bebe e vioi si pentru mine , a invatat o miscare noua, se face ghemotoc in partea stanga si misca acolo , mai are si momente cand se intinde in toata burtica, dar mai mult in partea stanga ... e posibil ca de la faptul ca se mareste uterul , bebe sta doar in partea stanga , sa ma doara burta ca la febra musculara? Asa dureri de burta aveam cand vomitam continuu ...
Abia astept sa vina mai repede saptamana viitoare sa merg la control , nu mai am rabdare... |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| MadaMadalyna wrote:Buna !!!! eu am reusitavut sa racesc Ma ustura gatul si simt ca imi pocnesc urechile si e doar inceputul.... imi e putin frica sa nu.l afecteZe pe bebe raceala! Bebe e vioi si pentru mine , a invatat o miscare noua, se face ghemotoc in partea stanga si misca acolo , mai are si momente cand se intinde in toata burtica, dar mai mult in partea stanga ... e posibil ca de la faptul ca se mareste uterul , bebe sta doar in partea stanga , sa ma doara burta ca la febra musculara? Asa dureri de burta aveam cand vomitam continuu ... Abia astept sa vina mai repede saptamana viitoare sa merg la control , nu mai am rabdare...
Si eu is racita bocna! imi curge nasu in prostie...
Inca nul simt pe bebe...desi uneori ar fi niste fluturasi pe acolo...incepe si burtica mea.sa rasara...mai mult mam latit pe parti, si in spate ca sutienul ma strange tare acum. Soacramea tot zice ca e.fata ca mam latit Si eu abia astept luni sami vad buburuza!!!!! |
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Nu stiu ce fac ... Am sunat medicul si a spus ca îmi recomanda decât biofanal pe care l-am facut deja de 3 ori fara rezultate . A spus ca, Canestenul are riscuri in sarcina si nu imi recomanda. O sa fac din nou biofanal poate scap . |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Uff ce aiurea Diana sper sa iti treaca cumva, nu stiu, eu am citit ca de nevoie sunt si unele antibiotice acceptate in sarcina, ce o avea canestenul asa diferit de asta care zice el? Faza e ca daca nu iti trece e posibil sa iti spuna sa faci cezariana, sa il intrebi si asta cand mai ai control. Cine stie poate nu e asa..
Mada si Delia, aveti grija de voi cu raceala. A mea nu e asa cu multe simptome, ma trezesc cu nasul mai fornait, dar pot respira dupa ce suflu o data, in schimb ma simt f molesita asa si slabita.. azi de ex. am stat mai mult in pat, am facut putin ordine dimineata dar in rest in pat, semi adormita, ma uit la seriale, am mancat fructe.. beau apa cat pot de mult..
I-am si trimis la sot lista lunga de cumparaturi, nu ma simt in stare sa ies din casa si eu ador sa fac cumparaturile... dar na, macar sa am chestii in casa ca incepe sa bata vantul prin frigider acus. |
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Racita inca de vineri seara si eu. Am baut 2-3 cani de ceai pe zi cu multa lamaie. Paracdtamol chiar si simplu mie teama sa iau nu stiu de ce. Azi a venit mama in vizita si am facut o supa absolut delicioasa si putin picanta. Simt cum mi-au luat-o mucisorii la vale ca sa zic asa
Trebuie sa ma duc sa imi caut haine mai grosute de gravidute :( speram sa nu mai dau banii si pe astea si sa rezist cu hanoracele sotului, dar nu fac fata.. |
Inregistrat: 2/2/2017 Mesaje: 267
| Andreea, daca nu ziceai de ticker, nu observam câte zile mai am :)) Îl mai urmaream din când în când sa vad daca bat calculele,dar nu ma uitam câte zile mai sunt. Am setat doar dupa um, deci ar fi trebuit sa fie dpn 20 oct. Habar n-am.. Luni merg la dr. Vedem daca mai sta bebelina. Anemona, felicitări pt sarcina. Nu am mai intrat demult la aspirici. Mă bucur mult pt tine! Sarcină ușoară pana la termen! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Nici eu nu stau prea bine la capitolul haine...mi-am comandat de la h&m o pereche de pantaloni de trening gro?i, si mai am eu salopeta de blugi de gravi plus inca o pereche de pantaloni. Cu geaca am rezolvat , pulovere largute am câteva, dar zic sa nu mai investesc in haine ca mai e putin, iar ie?irile s-au rarit. Ba e vânt ba e frig ciudata vremea asta. Saptamana trecuta am avut si eu un început de raceala. Am luat oscillococcinum si am baut ceai de fructe de padure. Au avut efect ambele si am scapat. |
| Anca_27 wrote:Andreea, daca nu ziceai de ticker, nu observam câte zile mai am :)) Îl mai urmaream din când în când sa vad daca bat calculele,dar nu ma uitam câte zile mai sunt. Am setat doar dupa um, deci ar fi trebuit sa fie dpn 20 oct. Habar n-am.. Luni merg la dr. Vedem daca mai sta bebelina. Anemona, felicitari pt sarcina. Nu am mai intrat demult la aspirici. Ma bucur mult pt tine! Sarcina u?oara pana la termen!
Ai facut ceva monitorizare? Am urmarit pe youtube canalul Familistii, mi-a placut tare mult mamica aceea, am inteles ca e actrita, nu prea ma uit eu la tv la astea romanesti dar oricum, povesteste asa frumooos! Si am ascultat 40 min cum a povestit de cezariana ei la regina maria in bucuresti, cu bune si rele, sincer, si zicea si de monitorizarea asta. Ca stai acolo si bebe e monitorizat la inimioara si tre sa miste si tu tre sa apesi un buton mereu cand loveste. Ai avut asa ceva?
Mie mi-a spus a mea gine ca o sa facem monitorizare mai apoi dar nu stiu daca asta e.. ca am mai vazut paciente ale ei cu niste foi luuungi asa ca la cutremur, cu grafice pe ele, ma gandeam ca aia o fi, erau clar burtici mari si aproape de nastere, dar credeam ca se verificau contractiile acolo
Bafta luuuuni, eu maine merg sa vad cum a mai crescut bebelul |
| Alina, Alexutza, va inteleg cu hainele.. eu inca am asa pantalonii cu burtica - 3 perechi de la h&m si una de blug cred ca de waikiki, mai port si colanti - 2 perechi de bumbac si unii tip dres ca sunt cu picioruse si mai fini asa, 200 den. Imi ajung si nu imi e frig cu ei.. doar cei de blug parca ma strang la burtica sus, cand m-am dezbracat de ei ultima oara aveam urma usoara unde se termina bumbacul pe burtica. Deja e maaaare
Inca port tricouri + bluza / hanorac si am vreo 2 pulovere mai largi si lungi, nu-s de gravide neaparat dar sunt asa lalai, numai bune. Dar in ultima sapt nu am iesit tare mult din casa, cu exceptia sedintei foto si cat am mai iesit la masa cu sotul, tup in masina si top in restaurant.
Inca nu am luat masina, cautam, deci sunt izolata acasa ca nu imi plac soferii de taxi Si oricum nu rezist mult sa merg, sunt asa comica, imi zice sotul uneori sa ma imbrac sa plecam undeva, sunt la etaj, ma duc la baie, ma imbrac, cobor jos, ma incalt, dam sa plecam.... si eu sunt ceva de genul "hm, stai sa ma mai duc o data la baie" |
Inregistrat: 2/2/2017 Mesaje: 267
| Andreea06 wrote:Ai facut ceva monitorizare? Am urmarit pe youtube canalul Familistii, mi-a placut tare mult mamica aceea, am inteles ca e actrita, nu prea ma uit eu la tv la astea romanesti dar oricum, povesteste asa frumooos! Si am ascultat 40 min cum a povestit de cezariana ei la regina maria in bucuresti, cu bune si rele, sincer, si zicea si de monitorizarea asta. Ca stai acolo si bebe e monitorizat la inimioara si tre sa miste si tu tre sa apesi un buton mereu cand loveste. Ai avut asa ceva? Mie mi-a spus a mea gine ca o sa facem monitorizare mai apoi dar nu stiu daca asta e.. ca am mai vazut paciente ale ei cu niste foi luuungi asa ca la cutremur, cu grafice pe ele, ma gandeam ca aia o fi, erau clar burtici mari si aproape de nastere, dar credeam ca se verificau contractiile acolo Bafta luuuuni, eu maine merg sa vad cum a mai crescut bebelul Daaa, am început de pe la 33s sa fac, daca nu gre?esc. Se nume?te CTG, cred ca îi mai zice ?i eco doppler. Se verifica pt contractii, bataile inimii bebelu?ului si mi?carile lui ?i da,trebuie apasat pe un buton când sim?i mi?carile. Trebuie sa stai întinsa, pe mine ma tine în jur de 15-20 min.e mai urat când stai pe spate,ca na. Nu e chiar ok, dar trece. Sunt înscrise sub forma de grafic, ca la un EKG practic . |
| Diana1489 wrote:Nu stiu ce fac ... Am sunat medicul si a spus ca îmi recomanda decât biofanal pe care l-am facut deja de 3 ori fara rezultate . A spus ca, Canestenul are riscuri in sarcina si nu imi recomanda. O sa fac din nou biofanal poate scap .
Mie mi.a dat doctorul canesten pt ca aveam niste scurgeri galbene cu cheaguri maro si usturimi cand mergeam la baie , am luat 5 zile si a trecut |
| alina89 wrote:Racita inca de vineri seara si eu. Am baut 2-3 cani de ceai pe zi cu multa lamaie. Paracdtamol chiar si simplu mie teama sa iau nu stiu de ce. Azi a venit mama in vizita si am facut o supa absolut delicioasa si putin picanta. Simt cum mi-au luat-o mucisorii la vale ca sa zic asa Trebuie sa ma duc sa imi caut haine mai grosute de gravidute :( speram sa nu mai dau banii si pe astea si sa rezist cu hanoracele sotului, dar nu fac fata..
Eu amam cateva prietene care au nascut in februarie - martie si deja le.am cerut geaca de iarna si cateva haine largi ... pt ca o sa fiu cu burta mare mare fix cand e iarna mai grea Si nici bani nu vreau sa dau pt haine de gravida pt ca tot odata le port ... la prima sarcina pt ca am prins de la 3uni la 6 luni iarna si frig , mi.am luat geaca de blana , ca na sa fiu eleganta de revelion (iarna trecuta imi era larga sa o mai port iar iarna asta o sa.mi fie mica , deci bani aruncati) si acum am spus ca nu cumpar nimic, daca pot sa imprumut, prefer sa imprumut , ca oricum nici prietenele mele nu mai au ce face cu hainele de gravida :) |
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Andreea06 wrote:Alina, Alexutza, va inteleg cu hainele.. eu inca am asa pantalonii cu burtica - 3 perechi de la h&m si una de blug cred ca de waikiki, mai port si colanti - 2 perechi de bumbac si unii tip dres ca sunt cu picioruse si mai fini asa, 200 den. Imi ajung si nu imi e frig cu ei.. doar cei de blug parca ma strang la burtica sus, cand m-am dezbracat de ei ultima oara aveam urma usoara unde se termina bumbacul pe burtica. Deja e maaaare Inca port tricouri + bluza / hanorac si am vreo 2 pulovere mai largi si lungi, nu-s de gravide neaparat dar sunt asa lalai, numai bune. Dar in ultima sapt nu am iesit tare mult din casa, cu exceptia sedintei foto si cat am mai iesit la masa cu sotul, tup in masina si top in restaurant. Inca nu am luat masina, cautam, deci sunt izolata acasa ca nu imi plac soferii de taxi Si oricum nu rezist mult sa merg, sunt asa comica, imi zice sotul uneori sa ma imbrac sa plecam undeva, sunt la etaj, ma duc la baie, ma imbrac, cobor jos, ma incalt, dam sa plecam.... si eu sunt ceva de genul "hm, stai sa ma mai duc o data la baie"
Cu baia cred ca toate avem o problema...sotul rade de mine ca fac stoc de hartie igienica si consum la greu :))) cand ramane doar 1 bax imi atrage atentia sa nu uitam sa cumparam. Eu desi beau multa apa, merg ziua des la baie, noaptea doar 1 data sau de 2 ori. |
|
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| Diana1489 wrote:Nu stiu ce fac ... Am sunat medicul si a spus ca îmi recomanda decât biofanal pe care l-am facut deja de 3 ori fara rezultate . A spus ca, Canestenul are riscuri in sarcina si nu imi recomanda. O sa fac din nou biofanal poate scap .
Bizar si dr asta al tau...Ai facut tratament de 3 ori cu BIOFANAL si degeaba, deci care mai e rostul? Si apoi si eu si alte fete am urmat tratament cu CANESTEN si suntem perfect ok si sarcina e ok si scapate si de candida...Deci..???!!!??? |
|
|