Gravidutzele noastre dragi - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AleC
Scris: Tuesday, October 3, 2017 5:09 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
Diana1489 wrote:

Ale poti sta linistita in legatura cu tensiunea la arterele uterine. Am avut si eu prin saptamana 19 mi'a fost descoperita ?i mi a dar aspender dar nu am luat ca imi era teama pentru bebe. Urmatorul control la 23 sapt era totul normal . Se poate regla de la sine .

Ce-i drept, saptamana trecuta, la morfologie, era in regula, eu totusi am luat aspenterul, asa ca nu stiu daca a scazut din cauza lui sau de la sine.
Am ales sa fac totusi analizele, de teama sa nu fie genetic, iar in cazul in care ar fi ceva sa pot incepe un tratament cat mai devreme. Ma rog sa nu fie cazul! Cheek Kiss
Andreea06
Scris: Tuesday, October 3, 2017 5:23 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
alina89 wrote:
Fetelor, inca de cand am aflat ca de craciunul asta o sa fim 3 abea astept sa inceapa sezonul..e deja oct si nu mai am rabdare sa iau cateva bodyuri/pijamalute asa cu imprimeuri pt craciun. Daca vedeti pe undeva ceva fain dati de stire! Lol

Si eu caaaaut.
Uite ce am gasit momentan:
http://www.oneplusone.ro/copii/body-toamna
http://www.bebearicel.ro/HAINE-DE-CRACIUN-c12_0_1.htm

Sper sa apara si prin magazine desi nu stiu cat o sa ma plimb eu in decembrie prin oras...Poate fugitiv intr-un weekend cu sotul. Ma mai uit pe amazon, prietena mea mai vine la sf de noiembrie.
Andreea06
Scris: Tuesday, October 3, 2017 5:31 PM
Nivel

MadaMadalyna wrote:

Sunteti niste frumosi!!! Abia astept sa vad poze in care sa fie bebe prezent intre voi, nu doar in burtica coeur

Ai o burtica frumoasa tare coeur

Multumesc, si noi abia asteptam.. dance

Ale, cred ca merita efortul financiar pt linistea voastra, o sa va ajute sa stiti si pentru viitoare sarcini nu doar acum.. sper sa iasa totul bine!

AleC
Scris: Tuesday, October 3, 2017 6:13 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
Andreea06 wrote:

Multumesc, si noi abia asteptam.. dance

Ale, cred ca merita efortul financiar pt linistea voastra, o sa va ajute sa stiti si pentru viitoare sarcini nu doar acum.. sper sa iasa totul bine!

Daaa, clar, as face orice pentru binele lui, al nostru.Sunt mai optimista in ultima vreme, fac tot posibilul ras
Andreea06
Scris: Tuesday, October 3, 2017 9:12 PM
Nivel

Au inceput loviturile si miscarile mai.. aproape de durere, nu chiar dor dar sunt incomode. F des in partea dreapta, imi deformeaza asa burtica, nu stiu de face tumbe pe acolo.
Sper sa trec cu bine de ele pana la final...
Joi avem control, sunt curioasa ce pozitie are acum, daca e ceva diferit.

Voi patiti sa va fie foarte sete seara?
As bea apa intruna si incerc sa beau pe toata durata zilei sa ma hidratez ca daca beau multa seara imi tre si mai des la baie noaptea plus ca daca revin arsurile nu e ok sa bei apa asa continuu, e bine in gurite mici. Dar cine are rabdare cand simte sete mare, tre sa bea juma de sticla dintr-un foc Hilar
DianaM
Scris: Tuesday, October 3, 2017 10:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/5/2016
Andreea06 wrote:
Am primit pozeleeeee, sunt atata de frumoase, radeam cam mult asa cu gura pana la urechi fiindca ma simteam f bine cu sotul si ne amuzam si in unele am gusita din cauza asta, dar tot imi plac si o sa imi fie drag mereu sa ma uit la ele cand nu mai e bebe in burtica.

Sa vedem daca ma lasa sa urc cateva.. ras

Felicitari! Sunteti tare frumosi toti 3computerlove .hearts
anemona30
Scris: Wednesday, October 4, 2017 8:29 AM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2015
Andreea06 wrote:
Au inceput loviturile si miscarile mai.. aproape de durere, nu chiar dor dar sunt incomode. F des in partea dreapta, imi deformeaza asa burtica, nu stiu de face tumbe pe acolo.

As bea apa intruna si incerc sa beau pe toata durata zilei sa ma hidratez ca daca beau multa seara imi tre si mai des la baie noaptea plus ca daca revin arsurile nu e ok sa bei apa asa continuu, e bine in gurite mici. Dar cine are rabdare cand simte sete mare, tre sa bea juma de sticla dintr-un foc Hilar

eu abia sunt in 4 sapt si 3 zile si am chestia asta cu setea noaptea!!! nu este cam devreme? iar de vreo 2 nopti am insomnii...acum 2 seri de la 3-5 si aseara de la 1-3 !.......
eu sunt rea de somn si dimineata imi este foarte nasol ras
DianaM
Scris: Wednesday, October 4, 2017 8:37 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
anemona30 wrote:

eu abia sunt in 4 sapt si 3 zile si am chestia asta cu setea noaptea!!! nu este cam devreme? iar de vreo 2 nopti am insomnii...acum 2 seri de la 3-5 si aseara de la 1-3 !.......

Eu am avut insomnii cu vreo doua zile inainte de testul pozitiv, stai linistita ca este normal. Pregateste-te psihic pentru perioada in care practic o sa adormi din picioare, eu dormeam in doua reprize la munca cu capul pe birou.
Sarcina usoara si bine ai venit la noi!dance
alina89
Scris: Wednesday, October 4, 2017 8:37 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
anemona30 wrote:

Pentru apa nu e niciodata prea devreme. ras cu insomnia va trebui sa te impaci.. eu daca nu dorm 8 ore/noapte nu te poti intelege cu mine a doua zi, dar m-am adaptat ca nu am avut de ales ras
alina89
Scris: Wednesday, October 4, 2017 8:45 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Andreea06 wrote:

De cand s-a racit vremea nu as mai bea apa deloc, dar seara ma apuca setea si cam beau si apa si ceaiuri. Ma duc des la baie noaptea, dar oricum nu pare ca am ceva mai bun de facut daca somnul tot fuge.

Tot asa in dreapta misca si la mine, are caputul jos jos spatele pe stanga si acolo unde se deformeaza burtica cel mai tare manutele si piciorusele. Tare sunt curioasa sa vad ce face cand e nebunia aia la mine in burtica. mi se pare amuzant tare cu ce putere ma zguduie.
anemona30
Scris: Wednesday, October 4, 2017 9:33 AM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2015
DianaM wrote:

Eu am avut insomnii cu vreo doua zile inainte de testul pozitiv, stai linistita ca este normal. Pregateste-te psihic pentru perioada in care practic o sa adormi din picioare, eu dormeam in doua reprize la munca cu capul pe birou.
Sarcina usoara si bine ai venit la noi!dance

daca sarcina va evolua ok, suport orice :))) chiar si lipsa somnului

diseara merg la medic sa il pun sa imi dea sa fac analizele din primul trimestru de sarcina :D
Diana1489
Scris: Wednesday, October 4, 2017 9:47 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/4/2016
Buna burticute ! Va confruntantati vreuna cu candida? Eu nu nu ?tiu cum sa mai scap de ea. Am facut pâna acum 3 tratamente cu biofanal dar nimic. Credeti ca , Canestenul este ok ? La farmaciei spune ca este în regula. Ajung abia sapt viitoare la doctor si nu mai am rabdare sa stau asa. plans
Andreea06
Scris: Wednesday, October 4, 2017 9:51 AM
Nivel

Neata burtiiiiiici!

Merci Diana! Cheek Kiss DistanceKiss

Alina, haha, daca am putea vedea atunci in burtica....ca zau de ma prind cum sta si cum misca. Atata imi dau seama ca uneori trage asa din dreapta sus pana inspre dreapta jos cu manuta sau piciorusul, alteori cred ca se intinde..cand ma loveste si in stanga si in dreapta, gen cum facem noi dimineata ca intindem mainile asa in lateral Big Laugh habar n-am, zic si eu.

Ultimele 2 seri a dormit sotul separat ca a zis ca racim amandoi si poate imi trece mie mai usor daca nu respiram acelasi aer asa, culmea am dormit f bine, adorm greu gen la 1-2 si desi sunt in concediu, la max. 10 is treaza, cu toate restul turelor la baie.. si nu dorm in timpul zilei (mereu mi-a fost greu sa fac asta, doar daca imi e rau rau cu febra dorm oricand zi noapte).

Diana, Anemona, eu n-am avut asa stari mari de somnolenta in primul trim, am fost chiar zen si bine, eram incantata de sarcina, de fiecare eco, tineam inca secret asa de lume, nu am avut stari de rau si asta cred ca a ajutat maxim ca am putut sa fiu activa, mancat o groaza de fructe de sezon capsuni, zmeura, cirese, hmmm si acu mi-e pofta Hilar Dar de dormit la birou nu cred ca as fi reusit Lol mi-e greu sa adorm noaptea, d-apoi sa dorm asa ziua. Ma enerveaza ca barbatii f des pot pune capul pe perna si instant sforaie, iar eu..tre sa ma gandesc la zeci de cai verzi pe pereti sa pot adormi.. Crazy
Andreea06
Scris: Wednesday, October 4, 2017 9:56 AM
Nivel

Diana1489 wrote:
Buna burticute ! Va confruntantati vreuna cu candida? Eu nu nu ?tiu cum sa mai scap de ea. Am facut pâna acum 3 tratamente cu biofanal dar nimic. Credeti ca , Canestenul este ok ? La farmaciei spune ca este în regula. Ajung abia sapt viitoare la doctor si nu mai am rabdare sa stau asa. plans

Uf ce rau ca treci prin asta..
Eventual sa cauti online legat de candida in sarcina, daca nu poti vorbi cu medicul tau sa iti dea ceva..
Majoritatea prospectelor scriu la partea de sarcina ca sa se discute cu medicul, chiar daca sunt ok si in sarcina, din prudenta, nu stiu.. Asa mi-a zis o farmacista ca am luat rennie pt mine pt arsuri, ala zice pe prospect ca e ok in sarcina si sotului i s-a dat gaviscon si am intrebat de curiozitate daca e ok si pt mine si a zis ca daaaa, ca astia nu scriu f mult pe prospect, doar rennie din gama asta de antiarsuri a scris de sarcina, dar ca e ok.
Poate e asa si la ceva de candida, ca sigur e mai ok sa o tratezi inainte sa nasti.. stiu ca orice ai acolo jos poate sa ia bebe cand se naste ca trece prin zona aia, daca nasti natural.
Tania2105
Scris: Wednesday, October 4, 2017 10:09 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2016
Diana1489 wrote:

Diana1489 eu am avut in sarcinaCrazy Crazy Crazy La indicatia DR am folosit CANESTEN GYN 3 zile de tratament ovule si am scapat de ea..Recent am recoltat secretiile si nu mai am nimic, tinand cont ca tratamentul l-am facut prin iunie parca...Tin sa mentionez ca nu am folosit aplicatorul pt ovule, este contraindicat in sarcina, dar poti pune ovulele destul de usorLol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.