|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Doamneeeeee maine începe oficial trimestrul 3 Am cam pus-o |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Andreea la noi e mai simplu pentru ca doctorita mea lucreaza la spitalul ora?ului Radau?i la care urmeaza sa nasc (de stat) si mi-a zis inca de cand aveam hematomul ca daca am probleme sa vin la urgente. Oricum tot personalul de la obstetrica-gineco îs niste dragute si mereu au grija sa te calmeze... |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Va arat un filmulet, imi place super mult de tipa asta, e f comica asa cum prezinta chestii https://www.youtube.com/watch?v=IElB5ZU0t4c
Laura, o sa fii ooook! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Inawar wrote:Multumesc Nico! Uite cum trece timpul, tu cred ca ai ajuns la diversificare, asa ca iti urez sa nu fie mofturosi si sa pape tot mai avem un pic pana la div...avem doar 4 luni acum ne bucuram de titi exclusiv |
|
| Andreea06 wrote:Asa o sa fac si eu, dorm cu el in prima faza pana ma simt mai in stare sa ma tot ridic din pat, cu operatia. Cum sunt bebeii? daca odata te obisnuiesti nu il mai pui in patut sau cel putin noi asa suntem e asa bine sa il simti acolo langa tine...am luat degeaba patut si in dormitor si in camera lor |
|
| NicoN wrote:daca odata te obisnuiesti nu il mai pui in patut sau cel putin noi asa suntem e asa bine sa il simti acolo langa tine...am luat degeaba patut si in dormitor si in camera lor Lasa ca nu e degeaba, nu cred ca vrei pana la 3 ani sa ii tii in pat cu tine, o sa doarma de mai apoi separat.. pana o sa creasca pt pat single, mai e... o sa vreti si voi intimitate cand devin si ei mai constienti, ti-e ok acuma la inceput dar apoi o sa faci candva mutarea. Eu una stiu sigur ca nu vreau sa dorm cu el in pat prea mult, ca oricum ma tem de acum ca il sufoc sau ceva si din pacate pt un basinet nu am loc in lateralul patului.. dar o sa fie mai comod cu operatia, initial. |
|
| Andreea06 wrote:Sotul m-a intrebat aseara ca daca mi-e rau intr-o zi/noapte, la ce spital ma duce?
Si ii zic ca mergem la clinica unde o sa nasc, acolo o sa o sune pe doctorita daca considera ca e nevoie - daca e noaptea, daca e ziua o sun si eu..
El nuuu, cum la clinica, ca aia e privata, ca tre la stat, la urgente, la care spital? Si atata m-am ciondanit cu el, ca nu vreau la stat, mergem la clinica, si si ei pot sa te verifice, sa monitorizeze bebe sa vada daca e ok sau in stre si e un medic de garda acolo mereu si daca o sa considere ca nu e de ei, ma trimit ei unde trebuie.. dar important e sa anuntam si doctorita mea.
Voi v-ati intrebat medicii ce faceti daca va e rau candva pana la termen? O sa o intreb si pe a mea sapt viitoare, sigur o sa imi zica sa o sun ca mereu cand plec din cabinet zice ca ne vedem data viitoare sau daca e ceva oricand la telefon. la clinica |
|
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Am fost si eu la medic cu rezultatul la dublu test si este totul ok. Continui tratamentul la fel ca si pana acum, schimbam Elevit 1 cu Elevit 2 si Utrogestan mai pun doar o luna apoi renuntam la el definitiv. Nu am mai facut eco ca n-avea sens. Intrebare intima : voi sunteti ok când faceti sex? Adica va simtiti bine? Noi am inceput sa facem sex de pe la 9 saptamani dar eu inca stau stresata nu ma pot relaxa deloc...?tiu ca nu ii facem nimic rau lui bebe dar totu?i eu nu ma pot relaxa..Si de chef nu mai vorbesc..dar nah, mai facem si sacrificii . Urmatorul control va fi in octombrie, a ramas sa sun eu sa fac programare mai aproape atunci. |
|
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| DianaM wrote:Am fost si eu la medic cu rezultatul la dublu test si este totul ok. Continui tratamentul la fel ca si pana acum, schimbam Elevit 1 cu Elevit 2 si Utrogestan mai pun doar o luna apoi renuntam la el definitiv. Nu am mai facut eco ca n-avea sens. Intrebare intima : voi sunteti ok când faceti sex? Adica va simtiti bine? Noi am inceput sa facem sex de pe la 9 saptamani dar eu inca stau stresata nu ma pot relaxa deloc...?tiu ca nu ii facem nimic rau lui bebe dar totu?i eu nu ma pot relaxa..Si de chef nu mai vorbesc..dar nah, mai facem si sacrificii . Urmatorul control va fi in octombrie, a ramas sa sun eu sa fac programare mai aproape atunci.
La prima sarcina ma simteam incomod si eu , am avut voie sa fac doar de la 14s ca am avut niste probleme pana atunci. Nu afecteaza sarcina, dar la noi e psihica problema....
Acum de cand am ramas insarcinata nu am mai facut nimic, pentru ca am un polip pe col si pana dispare nu e ok sa avem contanct. Imi e mila de sot, saracul ca mai spune " ce vremuri cand lucram la bebe " si rade , dar apoi ma mangaie peShi burtica si, spune ca mai important e bebe acum.
Cand aud "control in octombrie" ce mult mi se pare... eu amuna pe 12 octombrie morfo si tare mult mai e .... eu inca nu realizez ca a venit deja luna septembrie si cum.nu lucrez si stau mai.mult in casa ca nu ma simt ok sa plec singura departe de casa ca inca am ameteli si vars , trece asa greu timpul offf
|
|
| Diana, nope, amandoi avem pitici, diferiti asa, in sensul ca eu ma simt prea mare si ciudat asa, iar barbatii stii cum se ingrijoreaza sa nu faca rau, asa ca abia asteeeept sa nasc si sa-mi revin si totul sa fie normal iar :)) pana atunci mai rarut, noi am avut voie de la 9s dupa ce am terminat cu progesteronul, dar am mai asteptat cateva sapt, voiam sa fie ok trim 1, riscurile acelea. Va mai sacrificati si voi, e mai dificila perioada, sunt multe ganduri si senzatii, mai ales cand sarcina avanseaza.. mi s-ar parea super ciudat sa fim acolo in miezul actiunii si bebe sa inceapa sa miste :D it's like he's onto us! Si da, libidou e suuuper low, nu stiu ce se intampla, ca am citit ca prin trim 2 asa isi revine. Not for me... |
|
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Andreea06 wrote:Diana, nope, amandoi avem pitici, diferiti asa, in sensul ca eu ma simt prea mare si ciudat asa, iar barbatii stii cum se ingrijoreaza sa nu faca rau, asa ca abia asteeeept sa nasc si sa-mi revin si totul sa fie normal iar :)) pana atunci mai rarut, noi am avut voie de la 9s dupa ce am terminat cu progesteronul, dar am mai asteptat cateva sapt, voiam sa fie ok trim 1, riscurile acelea. Va mai sacrificati si voi, e mai dificila perioada, sunt multe ganduri si senzatii, mai ales cand sarcina avanseaza.. mi s-ar parea super ciudat sa fim acolo in miezul actiunii si bebe sa inceapa sa miste :D it's like he's onto us! Si da, libidou e suuuper low, nu stiu ce se intampla, ca am citit ca prin trim 2 asa isi revine. Not for me...
Da e foarte ciudat...mai ales ca mie medicul mi-a recomandat sa avem o viata sexuala ca si inainte sa raman insarcinata si mi-a zis acelasi lucru ca din trim 2 o sa imi revin...inca astept momentul. Iti dai seama ce aiurea e pt al meu...noi inainte bebeleam aproape zilnic si acum il vad ca sufera pe treaba asta dar nu pot mereu cand are el chef, ba mi-e somn de moooor, ba ma doare spatele, ba am chef sa lenevesc la un film ceva... Ma simt uneori egoista asa...oricum sunt mult mai egoista cu orice de cand e bebe in burtica..sau cel putin asa mi se pare mie |
|
| DianaM wrote:Da e foarte ciudat...mai ales ca mie medicul mi-a recomandat sa avem o viata sexuala ca si inainte sa raman insarcinata si mi-a zis acelasi lucru ca din trim 2 o sa imi revin...inca astept momentul. Iti dai seama ce aiurea e pt al meu...noi inainte bebeleam aproape zilnic si acum il vad ca sufera pe treaba asta dar nu pot mereu cand are el chef, ba mi-e somn de moooor, ba ma doare spatele, ba am chef sa lenevesc la un film ceva... Ma simt uneori egoista asa...oricum sunt mult mai egoista cu orice de cand e bebe in burtica..sau cel putin asa mi se pare mie O sa inteleaga el, asta e.. corpul trece prin schimbari mari, la ei stiu ca nu sunt schimbari dar la noi sunt prea multe ca sa nu ne afecteze intr-un fel sau altul. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| DianaM wrote:Am fost si eu la medic cu rezultatul la dublu test si este totul ok. Continui tratamentul la fel ca si pana acum, schimbam Elevit 1 cu Elevit 2 si Utrogestan mai pun doar o luna apoi renuntam la el definitiv. Nu am mai facut eco ca n-avea sens. Intrebare intima : voi sunteti ok când faceti sex? Adica va simtiti bine? Noi am inceput sa facem sex de pe la 9 saptamani dar eu inca stau stresata nu ma pot relaxa deloc...?tiu ca nu ii facem nimic rau lui bebe dar totu?i eu nu ma pot relaxa..Si de chef nu mai vorbesc..dar nah, mai facem si sacrificii . Urmatorul control va fi in octombrie, a ramas sa sun eu sa fac programare mai aproape atunci.
Daaa, e psihic. Chiar daca doctorita a zis ca e ok, nu ma pot calma deloc, e foarte stresant momentul. Si e na?pa ?i ptr el cai dau o stare dei pierde cheful.
Azi merg si eu cu rezultatele care mi lea dat pana acum, sa vedem daca e in regula. Am inteles ca rezultatele la sânge le primesc dupa ce fac si a doua parte luna viitoare.
Eu cred, cred ca in proportie de 80% am scapat de greturi si voma Mai am sensibilitati la unele mirosuri, dar e super acum. Pot manca fara sa ma chinui sa-mi tin mancarea in stomac, dimineata nu ma mai trezesc vomitand. |
|
| Suuuper Delia, ai scapat De acum sa te bucuri de burtica
Inca doua zile de lucruuuuu! In weekend vrem sa mergem undeva de relaxare, sotul m-a pus sa aleg, Brasov + ikea (bucuresti) sau Budapesta. Am tot fost in ambele des, dar parca trag mai mult la Brasov pt costite la un restaurant acolo preferat si pt sarmalute la un altul.. plus aer de munte. La unguri ar fi drumul putin mai lung dar pe autostrada, mai comod, si am avea ikea direct in oras acolo, nu mai e drum la bucuresti. Nu stiu ce sa faaaaac.. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Andreea06 wrote:Suuuper Delia, ai scapat De acum sa te bucuri de burtica multumesc
Fetelor, din saptamana 14 începe luna a 4a si trimestrul 2?!?! |
|
|