Gravidutzele noastre dragi - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Friday, August 11, 2017 12:03 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Am plecat de aici. gravida

coeur coeur coeur Gravidutzele noastre dragi! coeur coeur coeur

1. Crissy

2. Ralucamarin

3. Bucurie2017

4. Inawar

5. Dana000

6. Anca_27

7. Victory

8. Alexutza_88

9. Alina89

10. Andreea06

11. Laura513

12. Diana1489

13. Dana_

14. Cory

15. MadaMadalyna

16. Delia.c.yaya

17. DianaM

18. Lixandra_alexandra
img

Sarcina usoara tuturor burticilor!!! gravida

Ultima actualizare: 11.08.2017
kali
Scris: Friday, August 11, 2017 12:05 PM
Nivel

AleC,te astept cu tickerul!computerlove
Andreea06
Scris: Friday, August 11, 2017 12:17 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Yupiiii, multumim pentru casuta noua!!
kali
Scris: Friday, August 11, 2017 12:27 PM
Nivel

Cu mare drag!computerlove
Andreea06
Scris: Friday, August 11, 2017 12:48 PM
Nivel

Mi-au ajuns si restul produselor emag, sa vedem acasa daca sunt toate. Din ce imi arata sotul, camera de monitorizare si termometru sunt, si mai am 3 cutii mici in care ar trebui sa fie ser fiziologic, sampon, gel dus, detergent 1.5kg bebe. Detergentul presimt ca o sa lipseasca, mi-e greu sa cred ca incape intr-o cutiuta din aia, poate estimez eu rau.
Si fiindca am un switch in plus pe care nu l-am comandat, s-or fi incurcat.
topai
NicoN
Scris: Friday, August 11, 2017 1:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2015
Andreea06 wrote:
Mi-au ajuns si restul produselor emag, sa vedem acasa daca sunt toate. Din ce imi arata sotul, camera de monitorizare si termometru sunt, si mai am 3 cutii mici in care ar trebui sa fie ser fiziologic, sampon, gel dus, detergent 1.5kg bebe. Detergentul presimt ca o sa lipseasca, mi-e greu sa cred ca incape intr-o cutiuta din aia, poate estimez eu rau.
Si fiindca am un switch in plus pe care nu l-am comandat, s-or fi incurcat.
topai

Andreea am vazut ca ai scris de scutece, ai mei la clinica au avut pampers si Matei a fost super iritat cand am ajuns acas acas am avut bambo nature sunt eco ff fain, le gasesti pe amag sau dm, am mai luat de la dm cand am ramas fara pana a venit comamda de pe emag baby love ff fain si alea, si am luat sa testez huggies si piffies ...pampers nu recomand au tot felu si sunt tratate cu clor si toate minunile daca gasesc artixolul cu marcile de scutece il postez :*
DianaM
Scris: Friday, August 11, 2017 1:14 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Multumim pentru casuta noua!computerlove
Andreea06
Scris: Friday, August 11, 2017 1:18 PM
Nivel

NicoN wrote:

Andreea am vazut ca ai scris de scutece, ai mei la clinica au avut pampers si Matei a fost super iritat cand am ajuns acas acas am avut bambo nature sunt eco ff fain, le gasesti pe amag sau dm, am mai luat de la dm cand am ramas fara pana a venit comamda de pe emag baby love ff fain si alea, si am luat sa testez huggies si piffies ...pampers nu recomand au tot felu si sunt tratate cu clor si toate minunile daca gasesc artixolul cu marcile de scutece il postez :*

Super, merci, apai da, am luat sa incerc ce aveau ei asa pe emag dar care sa fie si usor de gasit in magazin ca poate nu mereu am comanda emag livrata la timp, sa nu depind de online. Pampers am luat Premium care, huggies elite si happy. O sa vreau si din dm sa iau, mi-a zis si sora mea de ei - nu stiu daca au mai multe marci si acolo... dar pachete mici nu strica nu?
Oare cam cat de repede trec la nr. 2? Ca acum am 144 buc parca in total.. cam 7-8 pe zi, imi ajung 3 sapt. Desi la spital cat stam 5 zile o sa am de acolo, doar daca se irita i le schimb cu ale mele, il pun pe sot sa imi aduca.
alexutza_88
Scris: Friday, August 11, 2017 1:21 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
Aud cam pe toata lumea ca se plange de pampers, si sincer nu ma mir, si eu am problema de exemplu cu absorbantele always, nu le tolerez, asa ca nu e de mirare sa nu priasca pampersii mai multor bebei.
Si cu servetelele umede la fel, unele mamici mi-au zis ca ar cam trebui evitate, provoaca iritatii, cica atunci cand schimbi scutecul trebuie sa si speli copilul cu apa macar. Sunt in ceata rau de tot...nu ma pricep deloc. Bine ca mai e timp de studiat si descoperit.
AleC
Scris: Friday, August 11, 2017 1:24 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
kali wrote:
AleC,te astept cu tickerul!computerlove

Gata ras
Multumim frumos!pupici
NicoN
Scris: Friday, August 11, 2017 1:34 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Super, merci, apai da, am luat sa incerc ce aveau ei asa pe emag dar care sa fie si usor de gasit in magazin ca poate nu mereu am comanda emag livrata la timp, sa nu depind de online. Pampers am luat Premium care, huggies elite si happy. O sa vreau si din dm sa iau, mi-a zis si sora mea de ei - nu stiu daca au mai multe marci si acolo... dar pachete mici nu strica nu?
Oare cam cat de repede trec la nr. 2? Ca acum am 144 buc parca in total.. cam 7-8 pe zi, imi ajung 3 sapt. Desi la spital cat stam 5 zile o sa am de acolo, doar daca se irita i le schimb cu ale mele, il pun pe sot sa imi aduca.

Nu iti mai lua las sa vezi ce ii place lu bebe si tie si iti iei dupa bambo de pe emag cam in 2 3 zile vine super ok ca nu e livrat de emag e livrat de o alta firma la dm subt un pic mai scumpe ca si pe emag. Ev daca gasesti cv oferte sa iti iei nr 2 poate e maricica si nici ce ai nu folosesti! Eu nu mai stiu cand am.trecut la br doi dar repede
NicoN
Scris: Friday, August 11, 2017 1:40 PM
Nivel

alexutza_88 wrote:
Aud cam pe toata lumea ca se plange de pampers, si sincer nu ma mir, si eu am problema de exemplu cu absorbantele always, nu le tolerez, asa ca nu e de mirare sa nu priasca pampersii mai multor bebei.
Si cu servetelele umede la fel, unele mamici mi-au zis ca ar cam trebui evitate, provoaca iritatii, cica atunci cand schimbi scutecul trebuie sa si speli copilul cu apa macar. Sunt in ceata rau de tot...nu ma pricep deloc. Bine ca mai e timp de studiat si descoperit.

Da si eu va rrc sa nu folosesiti serv umede, eu ii spal la chiuveta mi am pus salteluta de schimbat langa lavoarul din baie si acolo ii schimb tot timpul si cand nu ii spal ii sterg cu discheta de bumbac pe care o ud...la baietei nu va rec sa va tineti masa de infasat in camera ...cand face pisu cand il schimbi nu mai sti cum sa il prinzi cel.putin la inceput am fost pisata la fiecare schimbarr....a ajuns pisu si in urechiuse la bebe asa presiunehohot folosesc servetele umede cand merg undeva si nici alea nu aunt de la pampers am de la.mustela si mi am luat waterwipes 99% apa si cv extracte din fructe daca nu gresesc
Andreea06
Scris: Friday, August 11, 2017 1:42 PM
Nivel

alexutza_88 wrote:

Aia ar fi ideal sa il speli mai bine, dar cine o sa apuce stii... sa il duci la spalat tot timpul, sa potrivesti apa... E mai usor si rapid cu servetele. Cele pe baza de apa, water wipes parca e o firma, sunt suuuper scumpe, la cate servetele o sa tot folosim, imediat se duce un pachet de 60 buc. Tre sa gasim unele ok care sa li se potriveasca ca fiecare bebe e diferit la piele si la cum suporta.. Si dat cu crema si masat cu ulei si cred ca va fi ok pielea.
Nici eu nu suport always, eu oricum imi iau din alea cu bumbac, de obicei libresse, nu suport plasticul ala cum simt la always.
Andreea06
Scris: Friday, August 11, 2017 1:43 PM
Nivel

NicoN wrote:

Nu iti mai lua las sa vezi ce ii place lu bebe si tie si iti iei dupa bambo de pe emag cam in 2 3 zile vine super ok ca nu e livrat de emag e livrat de o alta firma la dm subt un pic mai scumpe ca si pe emag. Ev daca gasesti cv oferte sa iti iei nr 2 poate e maricica si nici ce ai nu folosesti! Eu nu mai stiu cand am.trecut la br doi dar repede

Da, cred ca imi ajung astea nr. 1 luate deja, sa vedem de acum cat o sa aiba baietelul la nastere si ma mai orientez apoi. Cheek Kiss
Andreea06
Scris: Friday, August 11, 2017 1:46 PM
Nivel

NicoN wrote:

Da si eu va rrc sa nu folosesiti serv umede, eu ii spal la chiuveta mi am pus salteluta de schimbat langa lavoarul din baie si acolo ii schimb tot timpul si cand nu ii spal ii sterg cu discheta de bumbac pe care o ud...la baietei nu va rec sa va tineti masa de infasat in camera ...cand face pisu cand il schimbi nu mai sti cum sa il prinzi cel.putin la inceput am fost pisata la fiecare schimbarr....a ajuns pisu si in urechiuse la bebe asa presiunehohot folosesc servetele umede cand merg undeva si nici alea nu aunt de la pampers am de la.mustela si mi am luat waterwipes 99% apa si cv extracte din fructe daca nu gresesc

Haha, am citit ca e tricky la baietei. Am aflat trucuri, cica pana sa ii dai jos scutecul, sa il dai pe burtica asa sub buric cu un servetel umed, asta o sa ii faca sa le vina sa faca pipi cat mai au un pic. Sau de asezat pampersul nou deasupra, pana il scoti pe celalalt.. dar asa tot se poate sa faca cat il schimbi, tre gadilit asa cumva sa faca pana sa ii dai jos. Sa vedem daca imi iese, hihi.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.