Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| BabyGimi wrote:Patrick, Katia, Emma, frumoase, insa ce vreau sa zic e sa te astepti ca de fiecare data, la fiecare programare sau in fiecare situatie in care esti nevoita sa dai numele copilului, sa specifici ca e un "k" sau dublu "m" etc. Eu am numele de familie scris cu "â" in loc de "î" si e exasperant sa spun mereu asta Asta in cazul in care veti trai in Ro in viitor, ca stiti cum sunt lucrurile pe aici:) Mna, doar sa luati in calcul si asta, iar daca sunteti ok, atunci go for it!
Da, asa e, dar cred ca la astea e usor de zis, e mai greu cand ar fi doi de m in tot numele si la unul e de doua ori.. cum ar fi sa zicem Emmanuam si sa zici cu 2 de m la primul m :)) Eu sunt Andreea si ma mai intrebau unii daca cu doi de e sau Andreia (care e ciudat pt mine) dar nu mi se parea asa enervant. Acuma din fericire numele de familie e foarte comun si simplu - Popescu - asa ca va fi ok..
Emma e batut in cuie daca e fetita. Mai gasisem unul azi Emmeline, imi pare dragut dar sotului nu cred ca i-ar place. Emma ii place. Evelyine mi se pare ff greu pt ca de ex. stiu o fetita Ewelyne si o alta fetita Eveline si acolo nu stii e cu y, e cu "e" la sfarsit, e cu v sau w.. dar sa zici Emma cu doi de m e simplu
La baieti nu stiu nimic inca. Patrick imi place asa daaaar nu imi da emotie. Nu ma pot adresa bebelului din burtica asa. Nu stiu, nu pot. Milan in schimb.. Deci mai caut.. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| BabyGimi wrote:Patrick, Katia, Emma, frumoase, insa ce vreau sa zic e sa te astepti ca de fiecare data, la fiecare programare sau in fiecare situatie in care esti nevoita sa dai numele copilului, sa specifici ca e un "k" sau dublu "m" etc. Eu am numele de familie scris cu "â" in loc de "î" si e exasperant sa spun mereu asta Asta in cazul in care veti trai in Ro in viitor, ca stiti cum sunt lucrurile pe aici:) Mna, doar sa luati in calcul si asta, iar daca sunteti ok, atunci go for it!
Asa si la mine , intotdeauna trebuie sa le zic numele pe litere ca sa nu greseasca , ma boteaza toti in toate modurile posibile iar la copilul meu e la fel , asta pt ca i-am ales un nume strain |
|

| Noapte buna
Sper sa adorm repede si usor sa se faca dimineata.
Voua v-a zis vreun medic sa veniti la eco abdominala cu vezica mai plina pt a se vedea mai bine? Am cautat azi de ce sa pap ca sa fie bebe activ si citisem si ceva legat de asta, dar doar la cele abdominale.. |
|

| Ma gandesc maine sa merg repede dupa doctor sa fac o cana termo pentru sot, de genul asta, in fct de baietel sau fetita, sa i-o duc la birou Andreea06 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Andreea06 wrote:Ma gandesc maine sa merg repede dupa doctor sa fac o cana termo pentru sot, de genul asta, in fct de baietel sau fetita, sa i-o duc la birou
Ce fain
Nu mi-a zis nici un medic sa merg cu vezica mai plina ...dar o sa testez , asa o sa merg sapt viitoare ca poate poate se vede ceva Ah si parca e bine sa papam ceva dulce inainte ..ca sa fie activ bb. La capitolul asta stau cam prost pt ca nu prea suport dulciurile acum , eventual bag ceva fructe ..poate au efect. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Mie mi-a placut mult de tot numele Emily de ani de zile si l-am pus la fetita mea.Emily Maria.Emilia e soacra mea,iar Maria e si prenumele meu,al mamei mele,al nasei,al nasului,matusei,verisoarei si nu numai .E traditie de familie.Maria e si praznicul de casatorie,plus ca m-am rugatmult la Maica Domnului sa imi protejeze fetita in burtica inca de la inceput cand am avut probleme.Sotul m-a lasat sa aleg ce nume vreau.I-am zis ca la al doilea il las pe el sa aleaga. |
|

| Astept sa intru! Asa am emotii ca mereu parca imi ia mintea si nu mai stiu ce vreau sa intreb Sa zic de durerile de spate... |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Oho ce matinali sunteti azi App cand ai programari la doc te lasa sa iti iei toata ziua libera in alea 16 ore libere pe luna? Sau te invoieste doar cat dureaza consultatia? |
|

| Team blue 99%! Merg sa fac cana sa o duc la sot ca nu i-am zis inca |
|

| alina89 wrote:Oho ce matinali sunteti azi App cand ai programari la doc te lasa sa iti iei toata ziua libera in alea 16 ore libere pe luna? Sau te invoieste doar cat dureaza consultatia?
Doar cat dureaza, pun in calendar - avem noi o app, si nu le recuperez orele alea. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea06 wrote:Team blue 99%! Merg sa fac cana sa o duc la sot ca nu i-am zis inca
Haha
Nu i-ai zis nici de la primu control ca sunt sanse sa fie cocosel? |
|

| alina89 wrote:Haha Nu i-ai zis nici de la primu control ca sunt sanse sa fie cocosel?
I-am zis dar ca nu e sigur ca la varsta aia se poate sa fie si fetita si sa para asa.. |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Andreea06 wrote:Team blue 99%! Merg sa fac cana sa o duc la sot ca nu i-am zis inca
Welcome in the team blue! |
|

| Andreea06 wrote:
Doar cat dureaza, pun in calendar - avem noi o app, si nu le recuperez orele alea.
Ce aiurea, eu in ziua cand merg la control sau analize vin cu adeverinta si imi scuteste toata ziua pe data respectiva. Chiar mi-a sugerat sa nu imi iau cele 16 ore fractionat ca e mai mare bataie de cap. Imi place mai mult asa, pentru ca oricum nu apuci sa mergi de cateva ori ca sa consumi cele 16 ore/ luna. Urmatoarea ta programare e luna viitoare.. |
|

| Dana_ wrote:Ce fain Nu mi-a zis nici un medic sa merg cu vezica mai plina ...dar o sa testez , asa o sa merg sapt viitoare ca poate poate se vede ceva Ah si parca e bine sa papam ceva dulce inainte ..ca sa fie activ bb. La capitolul asta stau cam prost pt ca nu prea suport dulciurile acum , eventual bag ceva fructe ..poate au efect.
De la dulce se energizeaza bebele :) Stiam ca e bine sa fie vezica goala mai ales daca e intravaginal, cred ca de la 11s pune ecograful pe burta. |
|
|