Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| alexutza_88 wrote:Ai ales nume tare frumoase...eu ma gandeam initial daca e baiat sa il numim Iustin Stefan sau Matei Stefan, acum daca zice dr ca e fetita, m-am gandit la Aida Maria, imi place la nebunie combinatia
Daaa, si Iustin si Aida sunt tare frumoase. Matei si Stefan deja am zis ca imi plac Si sotul e de acord? La mine cred ca evita numele prea speciale... Oricum eu vreau unul care fie e scurt si poate fi pronuntat ok in orice limba - aka si engleza - ori care sa fie strain dar sa se pronunte usor si la noi sau sa fie cunoscut asa... Noi calatorim mult, vreau sa cred ca si bebe va fi un calator asa si ii va placea sa exploreze lumea. Fiindca de ex. eu lucrez mult cu americanii, sotul la fel - nu e regula ca si bebe sa faca asta, daaar as prefera sa fie un nume usor si pt straini. De ex. am un coleg Rares sau Mircea, nu vreti sa stiti cat de botezati is si cat se chinuie americanii sa le zica numele Acu na, unele se mai traduc, la ei Matei nu o sa le spuna nimic dar daca zici Matthew, there you go... Andrei / Andrew si tot asa. Mie imi zic Andrea, ff rar il scriu ei cu doi e Stefan iar merge, nu ar spune ei s cu sidila (sh) dar ar spune Stefan asa cum se citeste cu S. Thanks to vampire diaries.
Eu am avut un bagaj intarziat muuult cand am calatorit odata, ai de capul meu, la telefon cu cei din aeroport a trebuit sa le zic pe litere tot numele, de unde am plecat.. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Andreea06 wrote:Daaa, si Iustin si Aida sunt tare frumoase. Matei si Stefan deja am zis ca imi plac Si sotul e de acord? La mine cred ca evita numele prea speciale... Oricum eu vreau unul care fie e scurt si poate fi pronuntat ok in orice limba - aka si engleza - ori care sa fie strain dar sa se pronunte usor si la noi sau sa fie cunoscut asa... Noi calatorim mult, vreau sa cred ca si bebe va fi un calator asa si ii va placea sa exploreze lumea. Fiindca de ex. eu lucrez mult cu americanii, sotul la fel - nu e regula ca si bebe sa faca asta, daaar as prefera sa fie un nume usor si pt straini. De ex. am un coleg Rares sau Mircea, nu vreti sa stiti cat de botezati is si cat se chinuie americanii sa le zica numele Acu na, unele se mai traduc, la ei Matei nu o sa le spuna nimic dar daca zici Matthew, there you go... Andrei / Andrew si tot asa. Mie imi zic Andrea, ff rar il scriu ei cu doi e Stefan iar merge, nu ar spune ei s cu sidila (sh) dar ar spune Stefan asa cum se citeste cu S. Thanks to vampire diaries. Eu am avut un bagaj intarziat muuult cand am calatorit odata, ai de capul meu, la telefon cu cei din aeroport a trebuit sa le zic pe litere tot numele, de unde am plecat..
Cu numele astea, da, e de acord. Ca de exemplu mi-ar fi placut Flavia, insa nu ii place sotului. :)) |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Noi ii vom da numele David ( este numele de fam al mamei inainte de casatorie )
Pt al doilea prenume inca nu ne-am hotarat.. traditia spune ca il decid nasii dar acum sa vedem. Sotul ar vrea David Alexandru dar eu inca sunt in dubii cu Alexandru |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| alina89 wrote:Noi ii vom da numele David ( este numele de fam al mamei inainte de casatorie  ) Pt al doilea prenume inca nu ne-am hotarat.. traditia spune ca il decid nasii dar acum sa vedem. Sotul ar vrea David Alexandru dar eu inca sunt in dubii cu Alexandru
Pregateste acolo si nume de fetita, sa fie, just in case... :))))
Si sotul meu daca era baiat ar fi vrut Alexandru, insa mi se pare aiurea , caci eu sunt Alexandra, si nu sunt adepta alegerii unuia dintre numele parintilor pentru copil.....si la fetita se gandea el Alexia, insa un NU categoric :) |
|

| alexutza_88 wrote:
Si sotul meu daca era baiat ar fi vrut Alexandru, insa mi se pare aiurea , caci eu sunt Alexandra, si nu sunt adepta alegerii unuia dintre numele parintilor pentru copil.....si la fetita se gandea el Alexia, insa un NU categoric :)
Mie imi place Alexa David era si la noi in top, asa la amandoi.. desi la mine mai mult pe ideea ca el nu vrea Navid si David e tot pe acolo.. si nici Luca nu vrea el. Offf. Dar David au ales niste prieteni numele pt baietelul ce se naste acum luna asta si am zis sa nu. Mai gasiiiiim. Tre doar sa mai caut. |
|
| alexutza_88 wrote:
Si sotul meu daca era baiat ar fi vrut Alexandru, insa mi se pare aiurea , caci eu sunt Alexandra, si nu sunt adepta alegerii unuia dintre numele parintilor pentru copil.....si la fetita se gandea el Alexia, insa un NU categoric :)
Eu sunt in plop cu nume de fetita
Sotul vrea victoria (dupa tatal lui..) sau andreea sau elena. Eu sunt super picky la nume de fetita. Trebuie sa fie perfect! |
|
| HOPE ce mai fac bebelinele, mai au rabdare ? 
Andreea ce team join`ui pana la urma ? |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| alina89 wrote:HOPE ce mai fac bebelinele, mai au rabdare ?  Andreea ce team join`ui pana la urma ?
Sunt bine..sper sa mai stea in burtica macar pana la 34 sapt. Ieri am fost la control, au crescut bine ..una are 1800gr si cealalta 1720gr. Colul insa e tot scurt si moale. :( |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/2/2016 Mesaje: 170
| Eu as vrea sa il numim pe al doilea baietel Calin. In schimb nu stim ce nume de sfant sa ii punem. As dori un nume ce se sarbatoreste in lunile 2-8 ale anului pentru ca sezonul rece e plin de sarbatoriti . Mai avem timp sa ne hotaram, azi am facut 20s. |
|

| alina89 wrote:HOPE ce mai fac bebelinele, mai au rabdare ?  Andreea ce team join`ui pana la urma ?
Sper sa aflu maineeeee |
|
| Andreea06 wrote:Sper sa aflu maineeeee
dooh eu eram pe alta lume, credeam ca azi e joi sau cumva vineri ca de maine sunt in concediu |
|
| HOPE wrote: Sunt bine..sper sa mai stea in burtica macar pana la 34 sapt. Ieri am fost la control, au crescut bine ..una are 1800gr si cealalta 1720gr. Colul insa e tot scurt si moale. :(
uff, cred ca ai repaos la pat, nu ? sunt sigura ca o sa iasa totul bine |
|

| alina89 wrote:dooh eu eram pe alta lume, credeam ca azi e joi sau cumva vineri ca de maine sunt in concediu
Aaa, de asta Misto, concediuuu, eu abia sapt viitoare am 1-5 mai libere. |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| alina89 wrote:uff, cred ca ai repaos la pat, nu ? sunt sigura ca o sa iasa totul bine De la 24 sapt stau numai in pat.. Fac orice numai sa fie bine..
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Andreea06 wrote:SPOILER ALERT!! NUME
Patrick, Katia, Emma, frumoase, insa ce vreau sa zic e sa te astepti ca de fiecare data, la fiecare programare sau in fiecare situatie in care esti nevoita sa dai numele copilului, sa specifici ca e un "k" sau dublu "m" etc. Eu am numele de familie scris cu "â" in loc de "î" si e exasperant sa spun mereu asta Asta in cazul in care veti trai in Ro in viitor, ca stiti cum sunt lucrurile pe aici:) Mna, doar sa luati in calcul si asta, iar daca sunteti ok, atunci go for it! |
|
|