Gravidutzele noastre dragi - 39
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alina89
Scris: Tuesday, May 23, 2017 11:35 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
Fetele azi cica sunt reduceri "mari" pe emag ras as cumpara de toate, dar nici nu stiu cu ce sa incep Lol

Pt moment mi-am pus in cos doar o pernuta de gravidute care nici macar nu e la reducere: http://www.emag.ro/perna-multifunctionala-babyneeds-enjoy-ursuleti-colorati-bn49/pd/D29QN3BBM/

Andreea e ok screeningul, eu am o foaie exact ca Mire si valori asemanatoare.

eu momentan am ramas tot la dormitorul cu zebre, dar vrem neaparat si un pat de o persoana in camera la bebe, sa vedem ce gasim sa mearga cu zebrele noastre newclap
Andreea06
Scris: Tuesday, May 23, 2017 12:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
alina89 wrote:
Fetele azi cica sunt reduceri "mari" pe emag ras as cumpara de toate, dar nici nu stiu cu ce sa incep Lol

Pt moment mi-am pus in cos doar o pernuta de gravidute care nici macar nu e la reducere: http://www.emag.ro/perna-multifunctionala-babyneeds-enjoy-ursuleti-colorati-bn49/pd/D29QN3BBM/

eu momentan am ramas tot la dormitorul cu zebre, dar vrem neaparat si un pat de o persoana in camera la bebe, sa vedem ce gasim sa mearga cu zebrele noastre newclap

Go go go!
Eu am perna tot de la baby needs, nu e asa colac cum e aici ci e in forma de C oarecum, f ok. Atata ca nu doar doar cu ea la cap ca e cam tare am observat, ma doare urechea dimineata cand ma ridic. Dar pun perna normala peste si e ok.
Si de tinut intre picioare si caldut asa la spate, ah ce bine e.

Burticuta de azi:
https://ibb.co/i1EftF
alina89
Scris: Tuesday, May 23, 2017 1:21 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Andreea06 wrote:

Go go go!
Eu am perna tot de la baby needs, nu e asa colac cum e aici ci e in forma de C oarecum, f ok. Atata ca nu doar doar cu ea la cap ca e cam tare am observat, ma doare urechea dimineata cand ma ridic. Dar pun perna normala peste si e ok.
Si de tinut intre picioare si caldut asa la spate, ah ce bine e.

Burticuta de azi:
https://ibb.co/i1EftF

trim 2 bate la usa dance majoreta hainoroc

alina89 attached the following image(s):
bumpie_week_13_flag.jpg

Mire
Scris: Tuesday, May 23, 2017 1:55 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
alina89 wrote:

Eu asa mi'am luat
http://www.bebedeco.ro/catalog/perne-pentru-gravide-perne-pentru-alaptat-perne-pentru-bebelusi-85675?gclid=CIPQ_J3shdQCFUQW0wodYqACLA de aici
Este suuuper.Nu pot sa stau fara ea.Mai ales de cand a crescut burtica.

Mire attached the following image(s):
img_9174.jpg

Andreea06
Scris: Tuesday, May 23, 2017 2:04 PM
Nivel

Cresc, cresc burticile majoreta
Mie nu imi venea sa cred azi cand am luat tricoul asta pe mine. Hilar
Apai cand am zborul cu avionul intr-o luna si o sapt sigur o sa am o burticutaaaa....
alexutza_88
Scris: Tuesday, May 23, 2017 2:08 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
Andreea06 wrote:
Cresc, cresc burticile majoreta
Mie nu imi venea sa cred azi cand am luat tricoul asta pe mine. Hilar
Apai cand am zborul cu avionul intr-o luna si o sapt sigur o sa am o burticutaaaa....

Ce tare..avem vacanta in aceeasi perioada, tot intr-o luna si o saptamana plecam si noi. Eram si eu tentata sa iau sejur in Turcia, insa mergem cu un grup de prieteni in Thassos cu masina. E bine ca s-a scurtat drumul si cica in 9-10 ore ajungi. Ma gandeam doar la cate opriri pentru pipi o sa facem...o sa am nevoie de olita :))))
Andreea06
Scris: Tuesday, May 23, 2017 2:24 PM
Nivel

alexutza_88 wrote:

Ce tare..avem vacanta in aceeasi perioada, tot intr-o luna si o saptamana plecam si noi. Eram si eu tentata sa iau sejur in Turcia, insa mergem cu un grup de prieteni in Thassos cu masina. E bine ca s-a scurtat drumul si cica in 9-10 ore ajungi. Ma gandeam doar la cate opriri pentru pipi o sa facem...o sa am nevoie de olita :))))

Ei, n-o fi asa rau, opriti doar la peco asa mai aglomerate, mai mari.. Mai ales in Bulgaria si o sa fie bine Cheek Kiss
Abia astept si eeeeu topai topai
Andreea06
Scris: Tuesday, May 23, 2017 5:35 PM
Nivel

Doar maine nu e joi! topai topai majoreta topai topai Sper sa treaca odata timpul asta sa fie joi si sa colaboreze bebe.
HOPE
Scris: Tuesday, May 23, 2017 7:26 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Mire wrote:

La multi ani, Hope!!!hearts computerlove

Multumesc, Mire!!DistanceKiss computerlove
Dana_
Scris: Tuesday, May 23, 2017 8:31 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Bravoo burtici
Am aproape 10 sapt si parca am o burta de luna 5-a hohot.

O sa-mi iau si eu perna pt gravidute daca ziceti ca isi face treaba . Noi n-am cumparat nimic pt bb insa mi-am facut o lista si imi iau cam totul de la a-z din Anglia . La patut ma mai gandesc fiindca la primul copil am avut vreo 3 - patut pt nou nascut pana pe la 2 luni , patut pt copilasi pana pe la 2 ani si patut pliant...le-am dat aproape noi pt ca al meu copil nu vroia in nici un patut.
Carucioare sunt multe modele frumoase , m-am uitat acum la Mima si pare ok . Stokke am auzit si eu ca este bun insa nu-mi place faptul ca aici la noi toata lumea are asa ceva , in mall pe strada oriunde , acum nu vreau carucior unicat dar no.. Lol

Dana_
Scris: Tuesday, May 23, 2017 8:34 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
Doar maine nu e joi! topai topai majoreta topai topai Sper sa treaca odata timpul asta sa fie joi si sa colaboreze bebe.

Mai e un pic ras
Ce sa zic eu ..ca n-am fost de 3 sapt si mai am o sapt si ceva pana la programareLol
Dar cred ca merg la alt dr sapt asta sa vedem ce face bb
Andreea06
Scris: Tuesday, May 23, 2017 8:55 PM
Nivel

Dana_ wrote:
Bravoo burtici
Am aproape 10 sapt si parca am o burta de luna 5-a hohot.

O sa-mi iau si eu perna pt gravidute daca ziceti ca isi face treaba . Noi n-am cumparat nimic pt bb insa mi-am facut o lista si imi iau cam totul de la a-z din Anglia . La patut ma mai gandesc fiindca la primul copil am avut vreo 3 - patut pt nou nascut pana pe la 2 luni , patut pt copilasi pana pe la 2 ani si patut pliant...le-am dat aproape noi pt ca al meu copil nu vroia in nici un patut.
Carucioare sunt multe modele frumoase , m-am uitat acum la Mima si pare ok . Stokke am auzit si eu ca este bun insa nu-mi place faptul ca aici la noi toata lumea are asa ceva , in mall pe strada oriunde , acum nu vreau carucior unicat dar no.. Lol

Sa imi dai si mie sfaturi cu ce iei din uk. Patut si astea voluminoase nu o sa pot, dar chestii mai mici imi aduce si acuma prietena mea de acolo. Vazusem pe amazon ceva body cu o broscuta mica care de fapt monitorizeaza ca respira bebe, ca nu se ineaca in somn etc siiiii pare o idee super buna.
Si am mai vazut ceva cutie ce pastra servetelele umede calde. Mi se pare genial!! Eu asa urasc ca sunt ff reci si brrrr d-apoi sa pui pe un fundulet ...
Dana_
Scris: Tuesday, May 23, 2017 10:23 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Sa imi dai si mie sfaturi cu ce iei din uk. Patut si astea voluminoase nu o sa pot, dar chestii mai mici imi aduce si acuma prietena mea de acolo. Vazusem pe amazon ceva body cu o broscuta mica care de fapt monitorizeaza ca respira bebe, ca nu se ineaca in somn etc siiiii pare o idee super buna.
Si am mai vazut ceva cutie ce pastra servetelele umede calde. Mi se pare genial!! Eu asa urasc ca sunt ff reci si brrrr d-apoi sa pui pe un fundulet ...

Sunt chestii dragute , f bine ca ai pe cineva sa iti aduca .
O sa vad ce gasesc acolo si va tin la curentras

M-am gandit deja la nume , daca e fetita o sa aiba un nume care imi place de f mult timp iar daca e baiat am gasit un nume desi sotului i se pare cam ciudathohot
Sa aflam sexu prima data mami de fetita boy NuStiu ras Al meu sot ma intreaba zilnic ...cat mai e pana aflam hohot , e mai stresat ca mine
Andreea06
Scris: Wednesday, May 24, 2017 9:57 AM
Nivel

Dana_ wrote:

Sunt chestii dragute , f bine ca ai pe cineva sa iti aduca .
O sa vad ce gasesc acolo si va tin la curentras

M-am gandit deja la nume , daca e fetita o sa aiba un nume care imi place de f mult timp iar daca e baiat am gasit un nume desi sotului i se pare cam ciudathohot
Sa aflam sexu prima data mami de fetita boy NuStiu ras Al meu sot ma intreaba zilnic ...cat mai e pana aflam hohot , e mai stresat ca mine

SPOILER ALERT!! NUME Lol

Eu mi-am notat cateva nume de baietei. Vi le pun aci, nu-s superstitioasa si daca va place vreunul, linistite, haha. Doar e mare lumea.
Desi sunt adepta unui singur prenume, presimt ca vom pune doua... dar incercam sa le facem micute. Adica nu Alexandru Vladimir. Ca va fi chin de scris atata mereu cand are de completat ceva sic

Dintre cele romanesti imi place: Luca, Matei (asta e numele meu de fam de inainte de casatorie, ar fi tare sa numim asa bebele), Stefan, Radu, David
Din cele mai "speciale":
Navid (e israelian cred, mi-a placut dintr-un film/serial.. Zivah (pt fetite) si Navid pt baietei coeur
Elias
Elian
Patrick
Francis
si ultimul de ieri gasit Milan coeur

Dintre astea doar Patrick ii suna la sotul meu cumva.

I will go nuts...

La fetite:
Zivah
Katia
Natalia
Cleo
Carolina
Emma - asta ramane probabil pt cand sau daca va fi fetita, ne place la amandoi.
Elis
Dalia
Eveline
Lara
Naomi
alexutza_88
Scris: Wednesday, May 24, 2017 10:29 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
Andreea06 wrote:

SPOILER ALERT!! NUME Lol

Eu mi-am notat cateva nume de baietei. Vi le pun aci, nu-s superstitioasa si daca va place vreunul, linistite, haha. Doar e mare lumea.
Desi sunt adepta unui singur prenume, presimt ca vom pune doua... dar incercam sa le facem micute. Adica nu Alexandru Vladimir. Ca va fi chin de scris atata mereu cand are de completat ceva sic

Dintre cele romanesti imi place: Luca, Matei (asta e numele meu de fam de inainte de casatorie, ar fi tare sa numim asa bebele), Stefan, Radu, David
Din cele mai "speciale":
Navid (e israelian cred, mi-a placut dintr-un film/serial.. Zivah (pt fetite) si Navid pt baietei coeur
Elias
Elian
Patrick
Francis
si ultimul de ieri gasit Milan coeur

Dintre astea doar Patrick ii suna la sotul meu cumva.

I will go nuts...

La fetite:
Zivah
Katia
Natalia
Cleo
Carolina
Emma - asta ramane probabil pt cand sau daca va fi fetita, ne place la amandoi.
Elis
Dalia
Eveline
Lara
Naomi

Ai ales nume tare frumoase...eu ma gandeam initial daca e baiat sa il numim Iustin Stefan sau Matei Stefan, acum daca zice dr ca e fetita, m-am gandit la Aida Maria, imi place la nebunie combinatia Love
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.