Gravidutzele noastre dragi - 39
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alexutza_88
Scris: Monday, May 22, 2017 2:42 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
Andreea06 wrote:
La multi ani Tania!! Cheek Kiss grup

O saptamana frumoasa sa aveti burticute!
Cum va simtiti?

Eu iar am avut o durere usoara ca aceea de burtica ce se mareste, azi dimineata, m-am trezit sa merg la baie si am simtit dar apoi am mai adormit si acum sunt bine momentan.
Abia astept sa se faca joooooi Hilar majoreta

Eu am asa o dispozitie mai morocanoasa, e si vremea schimbatoare...:)))
Am inceput sa ma uit temeinic de chestii pt bebe, patutul deja l-am comandat, nu am mai avut rabdare :))
Caruciorul o sa mai astepte, sa prind o oferta buna cand e cazul.
Sa aveti o saptamana superba, lipsita de greturi & lucruri neplacute!!!

Andreea06
Scris: Monday, May 22, 2017 3:01 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
alexutza_88 wrote:

Eu am asa o dispozitie mai morocanoasa, e si vremea schimbatoare...:)))
Am inceput sa ma uit temeinic de chestii pt bebe, patutul deja l-am comandat, nu am mai avut rabdare :))
Caruciorul o sa mai astepte, sa prind o oferta buna cand e cazul.
Sa aveti o saptamana superba, lipsita de greturi & lucruri neplacute!!!

Ioooi ce fain!
Eu astept confirmarea pt sex ca sa stiu si eu dupa ce sa ma uit mai sigur. Am deja multe idei de pe pinterest computerlove

Tu fetita spuneai ca ai, nu? Si Alina baietel coeur

Ne dai idei la patuturi? Share share, vrem idei!
Andreea06
Scris: Monday, May 22, 2017 3:04 PM
Nivel

Dana_ wrote:

Durerea aceea de burtica o am si eu ...defapt simt ceva durere usoara in zona uterului , sapt trecuta am avut niste intepaturi la ovare dar au trecut destul de rapid .
Greturile se raresc in sfarsit , sper sa dispara de tot cat mai rapid

Am programare la dr numai la 11 sapt dar nu cred ca am rabdare pana atunci si mai merg sapt asta sa vad ce si cum , n-am fost de aproape 3 saptCrazy

Hihi, nici eu nu as rezista. La 11 sapt faci dublu test nu?
Eu sunt surprinsa de cat de relax sunt dupa rezultatele la test... in sensul ca am incredere in doctorita si ea a zis ca pe eco a aratat totul bine, masuratorile... si acum nici n-am mers dupa rezultatele de lab inca. Oricum nu stiu eu ce sa fac cu ele cred.. Dar poate trec pe maine sa le iau, sa le am deja joi, ca sa nu stau atunci la cozi.
Stiu ca la laborator le-am dat si foaia de la doctorita cu multe chestii pe ea (mi-e ciuda ca nu am facut o poza... ) si cred ca astia dau ceva rezultate mai accurate, adica nici nu stiu daca o sa le mai puna doctorita prin calculator sau a facut laboratorul asta deja. Habar n-am, chiar o sa merg maine sa le iau sa vad ce scrie pe ele.
alina89
Scris: Monday, May 22, 2017 3:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
Andreea06 wrote:

Ioooi ce fain!
Eu astept confirmarea pt sex ca sa stiu si eu dupa ce sa ma uit mai sigur. Am deja multe idei de pe pinterest computerlove

daaa, baietel, deja mi-am facut scenarii numai cu baietei, hainute si faceam misto de sot ca acum la botez tre sa ii luam costumas care sa se asorteze cu al lui, nu rochita set cu a mea Lol

deja avem si nume pt baietel dar il mai tinem secret o perioada, daca peste o luna doua ne zice ca e fetita am fi la fel de fericiti, dar total luati prin surpridere ca nu am avea nici nume de fetita pregatit ras

daaar cand vine vorba de jucarii sunt praf, sunt total paralela cu roboteii, avioanele si tractorasele de pe acolo, o sa ii las sarcina asta sotului newclap
Inawar
Scris: Monday, May 22, 2017 3:14 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
alina89 wrote:

dar oare care sunt sansele sa "schimbe" ? Crazy
am citit pe net o groaza de cazuri in care s-a vazut baietel prima data si pe la 5-6 luni s-a dovedit ca era fetita. 2 colegi de birou au patit asa si acum sunt in dubii, sa mai astept sau nu, momentan ma uit la lucrusoare neutre, dar de camera vroiam sa ma apuc din timp ca pe masura ce creste burtica o sa am energie din ce in ce mai putin, deja dupa 3 ore de plimbat prin oras dorm ca un bebe cateva ore Lol

Sunt sanse, e un link unde am citit mai multe detalii, sper sa mearga sa pun aici.
Deci la inceput se vede ca la baiat dupa care se retrage sau se dezvolta in continuare..
http://www.ingender.com/gender-ultrasound/nub-theory.aspx
Andreea06
Scris: Monday, May 22, 2017 3:21 PM
Nivel

Inawar wrote:

Sunt sanse, e un link unde am citit mai multe detalii, sper sa mearga sa pun aici.
Deci la inceput se vede ca la baiat dupa care se retrage sau se dezvolta in continuare..
http://www.ingender.com/gender-ultrasound/nub-theory.aspx

Da, asta citisem si eu. Nub theory.. practic zice ca si fetitele si baieteii au asa ca un mic penis initial. Adica asa incep organele lor sa se dezvolte de pe la 9-10 sapt. Si pana pe la 14s arata cat de cat la fel - desiiiii la un eco 2D normal cred ca se poate vedea mai bine o diferenta atunci la 13-14s. Ca la fetite e ceva gen ca un hamburger, 3 liniute asa.. si la baietei e una mai mare Lol Eu m-am uitat la multe eco si guesses pe babycenter acolo.
Acuma nu stiu.. eu as fi surprinsa sa imi zica fetita acuma Lol ca toata sarcina am simtit ca e baietel, deci doar primele 2 sapt asa vorbeam si de fetita si de baietel, apoi gata.. simteam baietel si aia a fost! Si culmea e ca fetita imi doream mai mult, si inca mi-as dori, dar mi-e ciudat, mi-ar fi greu sa ma acomodez cu ideea.

Sper sa se vada ceva la 13s joi.. daca nu, vad cum rezist pana la 15s topai
alexutza_88
Scris: Monday, May 22, 2017 3:26 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Ioooi ce fain!

Am comandat un patut neutru, care dupa ce bebe creste, se transforma intr-o canapea dragutica.

http://www.emag.ro/mamo-tato-patut-multifunctional-regal-venghe-saltea-cocos-mamo-1038/pd/DCW2ZYBBM/

Acum, si eu sunt in dubii, daca se 'schimba' sexul ? Ca pana la urma sunt si medicii oameni si pot gresi. Desi am fost la unul dintre cei mai buni ecografisti, pe net nu am citit de niciun rateu , daaaar....sunt Toma necredinciosul :)))

Adevarul e ca e aiurea sa te obisnuiesti cu o varianta, apoi sa ti se schimbe radical. Doar te bucuri orice ai fi, logic, insa e derutant. Am zis ca nu cumpar inca lucruri de fetita, oricum e mult prea devreme, insa nerabdarea e mare.
Inawar
Scris: Monday, May 22, 2017 3:27 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Andreea06 wrote:

Da, asta citisem si eu. Nub theory.. practic zice ca si fetitele si baieteii au asa ca un mic penis initial. Adica asa incep organele lor sa se dezvolte de pe la 9-10 sapt. Si pana pe la 14s arata cat de cat la fel - desiiiii la un eco 2D normal cred ca se poate vedea mai bine o diferenta atunci la 13-14s. Ca la fetite e ceva gen ca un hamburger, 3 liniute asa.. si la baietei e una mai mare Lol Eu m-am uitat la multe eco si guesses pe babycenter acolo.
Acuma nu stiu.. eu as fi surprinsa sa imi zica fetita acuma Lol ca toata sarcina am simtit ca e baietel, deci doar primele 2 sapt asa vorbeam si de fetita si de baietel, apoi gata.. simteam baietel si aia a fost! Si culmea e ca fetita imi doream mai mult, si inca mi-as dori, dar mi-e ciudat, mi-ar fi greu sa ma acomodez cu ideea.

Sper sa se vada ceva la 13s joi.. daca nu, vad cum rezist pana la 15s topai

Eu de la inceput am fost in dubii, ba simteam ca e fetita ba se poatriveau semne de baiat ( prefer rontaieli sarate, acrituri ) si pana la urma s-a confirmat baiat :)
Sper la urmatoarea sarcina sa vina si o surioara DistanceKiss
alina89
Scris: Monday, May 22, 2017 3:28 PM
Nivel

Andreea06
Scris: Monday, May 22, 2017 3:34 PM
Nivel

alina89 wrote:
noi suntem aproape hotarati la dormitorul asta: https://www.ilbambino.ro/mobila-camera-copii-si-bebelusi-safari-giraffe-klups/

am asa o oarecare retinere ca l-am cautat prin mai multe locuri si nicaieri nu il gasesc si expus sa vad asa calitativ cum e :(

Da, si pe mine ma enerveaza asta :( Si la carucioare la fel... greu sa gasesc modelele ce le gasesc online.
Eu sunt setata pe o comoda de la ikea cu muuulte sertare, care poate fi si masa de schimb aia deasupra. Dar cam atata Lol
Stiu ca imi mai tre patut, dulapior (in ideea in care nu il pastrez pe cel alb din camera deja), ceva pat/divan (am vazut divan la ikea, poate ala.. ) in care sa dorm eu cand plange bebe sa nu trezim pe sot siiiii un fotoliu din ala in stil american in care te lasi si e ca un nor pufooooos coeur
alexutza_88
Scris: Monday, May 22, 2017 3:44 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Da, si pe mine ma enerveaza asta :( Si la carucioare la fel... greu sa gasesc modelele ce le gasesc online.
Eu sunt setata pe o comoda de la ikea cu muuulte sertare, care poate fi si masa de schimb aia deasupra. Dar cam atata Lol
Stiu ca imi mai tre patut, dulapior (in ideea in care nu il pastrez pe cel alb din camera deja), ceva pat/divan (am vazut divan la ikea, poate ala.. ) in care sa dorm eu cand plange bebe sa nu trezim pe sot siiiii un fotoliu din ala in stil american in care te lasi si e ca un nor pufooooos coeur

Cu carucioarele I agree....prea putine modele in magazine, e enervant, iar pe net nu poti sa vezi exact ce e mai important: fiabilitatea, greutatea reala, etc. Noi ne tot uitam de Peg Perego, sunt foarte usoare si calitative. Mi s-au parut mai ok decat Inglesina la prima vedere.

Andreea06
Scris: Monday, May 22, 2017 4:06 PM
Nivel

alexutza_88 wrote:

Cu carucioarele I agree....prea putine modele in magazine, e enervant, iar pe net nu poti sa vezi exact ce e mai important: fiabilitatea, greutatea reala, etc. Noi ne tot uitam de Peg Perego, sunt foarte usoare si calitative. Mi s-au parut mai ok decat Inglesina la prima vedere.

Si la patut? newclap
Andreea06
Scris: Monday, May 22, 2017 4:29 PM
Nivel

Eu vreau sa ma apuc sa fac cateva chestii pentru camera asa din fetru:
Gen carusel deasupra patutului sau chestii pentru perete.. mi se par tare dragute si eu sunt foaaarte pro handmade stuff, imi pune creativitatea la treaba Crazy Sper sa apuc pana nasc Haha
https://ro.pinterest.com/search/pins/?q=felt%20diy%20nursery
alina89
Scris: Monday, May 22, 2017 5:11 PM
Nivel

Inawar wrote:

Eu de la inceput am fost in dubii, ba simteam ca e fetita ba se poatriveau semne de baiat ( prefer rontaieli sarate, acrituri ) si pana la urma s-a confirmat baiat :)

eu am visat fetita in seara in care am aflat ca sunt insarcinata si in seara de dinainte de morfologie, insa in afara de astea 2 vise nu ma puteam gandi decat la nume de baietei si peste tot orice superstitie as fi citit si tot felul de calendare tot baietel iesea asa ca nu am avut nici o tresarire cand a zis baietel doctorul, tati insa l-am simtit ca a sperat pana in ultima clipa ca e fetita, chiar daca e super incantat de baietel si deja isi face planuri ce o sa il invete si ce o sa se joace impreuna si cum o sa il invete sa faca pipi ca baietii Lol in sufletul lui tot spera ca urmatoru o sa fie o printesica careia sa ii cumpere multe tutu roz si sa ii faca codite Haha eu nu stiu de ce presimt ca o sa fiu mama de baietei, mereu am avut lipici la bebe baietei dance dar sper sa i se indeplineasca visul si lui ras
Andreea06
Scris: Monday, May 22, 2017 5:27 PM
Nivel

Inawar wrote:

Poate e mai bine in dubii.. decat sa crezi ceva si sa iasa altceva. Haha. De exemplu am citit ca intuitia asta a mamei e adevarata cam in 70% din cazuri. Adica eu daca ma insel, cum, sunt varza? n-am intuitie? nu simt bine? Lol Nu stiu ce sa zic..

Alina, nici pe mine nu m-a surprins cand a zis ca posibil sa fie baietel.. ca i-a facut si poza 3D la ce se vedea acolo dar era din profil nu din fata.. si poate fi cordonul in jos sau nu stiu, poate era nub-ul ala sic Oricum as fi taaare surprinsa acum sa fie fetita, m-as acomoda mai greu. Eu nume de fetita am, de baietel habar nu am!! Dar tot caut numele perfect, sa rezoneze cu amandoi coeur

Am gasit intre timp si hainute super cute de baietei, fie ca le comand din afara, sunt lucrusoare cute si de baietei, si nursery ideas frumoaaase foc. Cu munti, cu balenute, cu norisori, cu vaporase.. Cu gri si blue topai

Tu Alexutza si restul care stiti, ce noroc pe voi! Ati scapat de curiozitatea asta Gossip
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.