Gravidutzele noastre dragi - 39
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Saturday, May 20, 2017 5:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Dana_ wrote:

Profita de odihna cat poti de mult ! Dupa ce vine bebe...clar mai putina odihna .
Eu la primul bebe eram zombie in primele luniCrazy , normal ca depinde si de copil...unele mamici sunt mai norocoase ras

Cred ca e un soc la primul copil mai ales.. ca se schimba totul de la viata ta libera la responsabilitatea ca e cineva mic acolo mereu, cu nevoi, de supeavegheat, de invatat.. initial cand auzeam de depresia aia post natala mi se parea f ciudat, mai ales cand aparea la persoane ce si-au dorit f mult un copil.. dar nu tine de asta, am citit apoi mai multe si fie si daca nu ai avea depresia asta, e o schimbare mare, vei fi adult dar nu mai iti planifici tu toate cum ai chef.. ca intr-un fel le planifici in functie de bebe.
Profit profit, last months of freedom, hahaLol
Dana_
Scris: Saturday, May 20, 2017 7:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/23/2017
Andreea06 wrote:

Cred ca e un soc la primul copil mai ales.. ca se schimba totul de la viata ta libera la responsabilitatea ca e cineva mic acolo mereu, cu nevoi, de supeavegheat, de invatat.. initial cand auzeam de depresia aia post natala mi se parea f ciudat, mai ales cand aparea la persoane ce si-au dorit f mult un copil.. dar nu tine de asta, am citit apoi mai multe si fie si daca nu ai avea depresia asta, e o schimbare mare, vei fi adult dar nu mai iti planifici tu toate cum ai chef.. ca intr-un fel le planifici in functie de bebe.
Profit profit, last months of freedom, hahaLol

Asa e , se schimba totul . Din pacate si eu am avut depresia post natala ..dar o pun pe seama tineretii , de la distractii facultate/cluburi etc direct la bebe a fost o schimbare majora ..si nici nu eram pregatita sa am copii asa devreme , dar cred totusi ca se poate intampla si la mame care isi doresc f mult un copilas , pt ca nu e usor ...in special in primele luni e foarte greu daca nu exista un ajutor din partea familiei .
Sper ca la al doilea bebe sa fie mai usor, desi nu am ajutoare ..dar sper sa fie mai cuminte , sa pot dormi si eu macar cateva ore noapteasic si ma gandesc la nastere...sper sa fie cat mai usoara pt ca asta conteaza f mult , recuperarea sa fie usoara altfel e teroare ...nu pot sa nu uit , nu doar ca eram zombie cu dureri ...eram distrusa total , nu m-am bucurat de bb cum trebuia , vreo 3 luni nici nu stiam cum ma cheama - glumesc , nu chiar dar parca eram pe alta planetaCrazy
Diana1489
Scris: Saturday, May 20, 2017 9:35 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/4/2016
Fetele va fac cuno?tin?a cu burtica mea ! hearts

Diana1489 attached the following image(s):
img_2474.jpg

Dana_
Scris: Saturday, May 20, 2017 10:31 PM
Nivel

Diana1489 wrote:

Bravoo

Andreea06
Scris: Sunday, May 21, 2017 9:25 AM
Nivel

Diana1489 wrote:

Creste crestehainoroc
HOPE
Scris: Sunday, May 21, 2017 9:51 AM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
La multi ani, Tania!!!! birthday sarbatoare computerlove Multa sanatate si tot ce iti doresti! Uite ca anul asta suntem amandoua gravidute de ziua noastra hearts . Ni s-a implinit visul.love Te pup si sa ai o zi superba DistanceKiss !floare3 flowers
Tania2105
Scris: Sunday, May 21, 2017 7:04 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/21/2016
HOPE wrote:
La multi ani, Tania!!!! birthday sarbatoare computerlove Multa sanatate si tot ce iti doresti! Uite ca anul asta suntem amandoua gravidute de ziua noastra hearts . Ni s-a implinit visul.love Te pup si sa ai o zi superba DistanceKiss !floare3 flowers

Daaaaa multumeschearts iloveyou
Dana_
Scris: Monday, May 22, 2017 12:24 AM
Nivel

La multi ani Taniaflowers birthday
Andreea06
Scris: Monday, May 22, 2017 10:35 AM
Nivel

La multi ani Tania!! Cheek Kiss grup

O saptamana frumoasa sa aveti burticute!
Cum va simtiti?

Eu iar am avut o durere usoara ca aceea de burtica ce se mareste, azi dimineata, m-am trezit sa merg la baie si am simtit dar apoi am mai adormit si acum sunt bine momentan.
Abia astept sa se faca joooooi Hilar majoreta
alina89
Scris: Monday, May 22, 2017 1:21 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Andreea, am avut discutia la HR si mi-a zis ca am dreptul la toate zilele de CO aferente anului 2017 pentru ca pana la concediul de crestere al copilului inca sunt angajata lor si nu imi inchid fisa decat la sfarsitul celor 126 de zile de maternal. Mi-a zis ca pot sa imi iau zilele de CO ori acum ori dupa ce revin din concediul de crestere si ca daca deja mi le planificasem pentru anul asta nu e nici o problema, pot sa mi le iau linistita.
Dana_
Scris: Monday, May 22, 2017 1:25 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Cum va simtiti?

Eu iar am avut o durere usoara ca aceea de burtica ce se mareste, azi dimineata, m-am trezit sa merg la baie si am simtit dar apoi am mai adormit si acum sunt bine momentan.

Durerea aceea de burtica o am si eu ...defapt simt ceva durere usoara in zona uterului , sapt trecuta am avut niste intepaturi la ovare dar au trecut destul de rapid .
Greturile se raresc in sfarsit , sper sa dispara de tot cat mai rapid

Am programare la dr numai la 11 sapt dar nu cred ca am rabdare pana atunci si mai merg sapt asta sa vad ce si cum , n-am fost de aproape 3 saptCrazy

Andreea06
Scris: Monday, May 22, 2017 1:48 PM
Nivel

alina89 wrote:
Andreea, am avut discutia la HR si mi-a zis ca am dreptul la toate zilele de CO aferente anului 2017 pentru ca pana la concediul de crestere al copilului inca sunt angajata lor si nu imi inchid fisa decat la sfarsitul celor 126 de zile de maternal. Mi-a zis ca pot sa imi iau zilele de CO ori acum ori dupa ce revin din concediul de crestere si ca daca deja mi le planificasem pentru anul asta nu e nici o problema, pot sa mi le iau linistita.

Mno suuuper, eu o sa discut cu seful meu mai mare asa, ca de la HR mi-a zis procedura lor si a spus ca pot discuta cu seful meu daca e ceva sa fie modificari.
Acum o sa vad cum am nevoie.. ca practic pt perioada iulie - oct raman doar cu o zi in conditiile actuale. Si poate mi le iau si pe restul..
Inawar
Scris: Monday, May 22, 2017 2:20 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Dana_ wrote:

Durerea aceea de burtica o am si eu ...defapt simt ceva durere usoara in zona uterului , sapt trecuta am avut niste intepaturi la ovare dar au trecut destul de rapid .
Greturile se raresc in sfarsit , sper sa dispara de tot cat mai rapid

Am programare la dr numai la 11 sapt dar nu cred ca am rabdare pana atunci si mai merg sapt asta sa vad ce si cum , n-am fost de aproape 3 saptCrazy

Si eu asa nerabdatoare am fost pana la 12s .... :) De la 7s am numarat saptamanile pe calendar pana la 12s cand am avut programarea la morfologie. Dupa ce am vazut ca totul e bine la eco iar starile de oboseala si senzatia de greata s-au dus m-am linistit.
Acum ca e frumos afara trece si mai repede timpul cu plimbari, iesiri la terasa sau ce iti place tie Lol
Inawar
Scris: Monday, May 22, 2017 2:20 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Andreea06 wrote:

Cum va simtiti?

Deci joi o sa stii daca raman botosei roz sau albastri? :)
alina89
Scris: Monday, May 22, 2017 2:39 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Inawar wrote:

Deci joi o sa stii daca raman botosei roz sau albastri? :)

dar oare care sunt sansele sa "schimbe" ? Crazy
am citit pe net o groaza de cazuri in care s-a vazut baietel prima data si pe la 5-6 luni s-a dovedit ca era fetita. 2 colegi de birou au patit asa si acum sunt in dubii, sa mai astept sau nu, momentan ma uit la lucrusoare neutre, dar de camera vroiam sa ma apuc din timp ca pe masura ce creste burtica o sa am energie din ce in ce mai putin, deja dupa 3 ore de plimbat prin oras dorm ca un bebe cateva ore Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.