Gravidutzele noastre dragi - 39
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Victory
Scris: Wednesday, May 17, 2017 9:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2016
Anca_27 wrote:

Mersi..sunt chiar bine. Luni merg la dr meu si o sa vedem ce zice. Tu?
Au ajuns rezultatele?
Si eu sunt foarte bine, câteodata as putea si sa uit ca sunt gravida, nu am nici un disconfort . Doar burta care creste si se vede. Au venit si rez la dublu test, am risc scazut de sindroame 1:100000, dupa morfologie si analize, risc pu?in mai mare dupa vârsta, (am 36 jumate) insa Dr a spus ca era de a?teptat sa iasa asa.... Bebe dupa masuratori este foarte bine. Oricum noi o sa facem si testul ADN fetal din sângele meu (test Panorama) ca sa fim lini?titi ....
Andreea06
Scris: Wednesday, May 17, 2017 9:18 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Victory, ai vreo reducere ceva la Panorama? Stiu ca e destul de scump nu?
Anca_27
Scris: Wednesday, May 17, 2017 10:42 PM
Nivel

Inregistrat: 2/2/2017
Victory wrote:
Si eu sunt foarte bine, câteodata as putea si sa uit ca sunt gravida, nu am nici un disconfort . Doar burta care creste si se vede. Au venit si rez la dublu test, am risc scazut de sindroame 1:100000, dupa morfologie si analize, risc pu?in mai mare dupa vârsta, (am 36 jumate) insa Dr a spus ca era de a?teptat sa iasa asa.... Bebe dupa masuratori este foarte bine. Oricum noi o sa facem si testul ADN fetal din sângele meu (test Panorama) ca sa fim lini?titi ....

Multi înainte..Asa se confirma si faptul ca varsta nu e neaparat o probl in asteptarea unui bebe. Sa fiti/fim bine in continuare! newclap newclap

Si eu uit uneori ca sunt gravi..In special dimineata cand ma trezesc...Si Dup aia imi dau seama ca e bebe acolo si incep sa topai coeur zâmbesc
Victory
Scris: Wednesday, May 17, 2017 11:26 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
Victory, ai vreo reducere ceva la Panorama? Stiu ca e destul de scump nu?
La Regina Maria in Bv este 2200, nu am reducere, insa se poate folosi Card Avantaj cu 9 rate lunare fixe...destul de .avantajos zic eu. Stiu ca îl fac relativ degeaba, pt ca Doamne fere?te daca ar avea bebe ceva in neregula, oricum e bebe al nostru si îl iubim deja, nu pot concepe o întrerupere acum , insa Dr ne a recomandat si sotul a zis , ok facem si mergem încrezatori înainte si cu multa speranta si credinta in Dzeu.
Andreea06
Scris: Wednesday, May 17, 2017 11:32 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Victory wrote:
La Regina Maria in Bv este 2200, nu am reducere, insa se poate folosi Card Avantaj cu 9 rate lunare fixe...destul de .avantajos zic eu. Stiu ca îl fac relativ degeaba, pt ca Doamne fere?te daca ar avea bebe ceva in neregula, oricum e bebe al nostru si îl iubim deja, nu pot concepe o întrerupere acum , insa Dr ne a recomandat si sotul a zis , ok facem si mergem încrezatori înainte si cu multa speranta si credinta in Dzeu.

Doamne ajuta sa iasa totul bine!
Atat e si la cluj, of ce preturi.. pentru o analiza de sange, oricat se amanuntita e ea...
Dana_
Scris: Thursday, May 18, 2017 12:59 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/23/2017
Victory wrote:

M-am gandit si eu la testul Panorama..insa dupa parerea mea nu are sens sa-l fac , e scump si nu e diagnostic , e doar un screening test care nu e 100% sigur . La noi sunt putine discutii pe net despre testul asta dar in strainatate am citit mai multe si am inteles ca au fost si erori, acum nu stiu daca e adevarat dar dne fereste .
Ce risc de varsta ti-a iesit la test? Daca era risc mare ma gandesc ca te trimitea dr la amniocenteza , care e intradevar riscanta dar e diagnostic.
alina89
Scris: Thursday, May 18, 2017 10:30 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Fetelor, voi v-ati confruntat cu ameteala in sarcina? pale

Aseara m-am trezit la 2 sa merg la baie si nici nu stiu cum am reusit sa ajung inapoi la pat. Iar apoi am simtit ca se invarte patu cu mine. Acum sumt la birou si parca imi fuge pamantu de sub picioare si am si asa o usoara presiune la cap. uff

Tensiunea aveam 10 cu 5 si puls 85 bpm
Victory
Scris: Thursday, May 18, 2017 2:14 PM
Nivel

Dana_ wrote:

M-am gandit si eu la testul Panorama..insa dupa parerea mea nu are sens sa-l fac , e scump si nu e diagnostic , e doar un screening test care nu e 100% sigur . La noi sunt putine discutii pe net despre testul asta dar in strainatate am citit mai multe si am inteles ca au fost si erori, acum nu stiu daca e adevarat dar dne fereste .
Ce risc de varsta ti-a iesit la test? Daca era risc mare ma gandesc ca te trimitea dr la amniocenteza , care e intradevar riscanta dar e diagnostic.
Da este test de screening, dar se realizeaza din ADN fetal si (cica) ar fi destul de exact. Dr a zis ca ea nu crede ca ar fi probleme pr ca dupa masuratori la morfologie totul e ok, risculule calculate din analize sunt toate 1:10000 insa cel de vârsta e 1:177 . Ea mi a zis sa nu mi fac griji , aminiocenteza nu mi a dat sa fac....
Anca_27
Scris: Thursday, May 18, 2017 2:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/2/2017
Victory, cât e la tine ultimul risc? Cel cu nastere înainte de 34 sapt?
alina89
Scris: Thursday, May 18, 2017 6:31 PM
Nivel

feteleeeee de azi sunt si eu TEAM BLUEEEE!!! Hilar boy

am ajuns azi la morfo suuuper emotionata si aproape tremurand ca poate cine stie ce mai descopar, primele 2 secunde cand s-a aprins monitoru au fost cele mai grele, apoi am vazut cat de mare s-a facut ciresica mea si ca in piept licarea inimioaraaa. phiu. urmatoarele 3 secunde ne intreaba doctorul daca vrem sa stim ce e si ne da vestea ca e baiateeeel!!! hainoroc

mamicile de baietei, zic sa facem un topic separat "cum sa fii mama de baiatel" Lol eu in afara de hainute nu stiu nimic nici macar care sunt desenele pt baiatei, haha. sotul a zis ca trebuie sa se apuce sa invete fotbal Haha

dupa masuratori bebe are cu 3 zile mai mult decat zice tickerul, ma gandesc ca asta o sa se tot schimbe pe tot parcursul sarcinii, ba mai putin ba mai mult ras

ecografic doctorul a zis ca e totul foarte bine si fara semne de ingrijorare iar riscul de calcul pentru trisomnii este ffff mic. newclap haha chiar a zis ca bebe sta perfect si ca de mult nu i-a mai fost asa de usor sa ia niste masuratori yes

eu m-am dus convinsa ca e baietel, tati mai avea o urma de speranta ca poate e fetita, dar cand l-a vazut cum se misca el acolo scumpul si funduletul lui micut, e topit tot acum computerlove

cel mai frumos sentiment din lumeeeeee iloveyou

p.s. bebe are 6cm si 58g
p.s2 funduleeet Haha

alina89 attached the following image(s):
18575379_10213064749353328_313662182_o.jpg

Diana1489
Scris: Thursday, May 18, 2017 7:11 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2016
Felicitari Alina ! Abia astept si eu sa ma duc sa vad ce este si cum este ! Ciudat este ca nu mai am nicio simptoma in afara de sâni si foame . Voi mai aveti ?
Voi sta?i in cada cu apa caldu?a ?
Tania2105
Scris: Thursday, May 18, 2017 7:21 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/21/2016
alina89 wrote:
feteleeeee de azi sunt si eu TEAM BLUEEEE!!! Hilar boy

am ajuns azi la morfo suuuper emotionata si aproape tremurand ca poate cine stie ce mai descopar, primele 2 secunde cand s-a aprins monitoru au fost cele mai grele, apoi am vazut cat de mare s-a facut ciresica mea si ca in piept licarea inimioaraaa. phiu. urmatoarele 3 secunde ne intreaba doctorul daca vrem sa stim ce e si ne da vestea ca e baiateeeel!!! hainoroc

mamicile de baietei, zic sa facem un topic separat "cum sa fii mama de baiatel" Lol eu in afara de hainute nu stiu nimic nici macar care sunt desenele pt baiatei, haha. sotul a zis ca trebuie sa se apuce sa invete fotbal Haha

dupa masuratori bebe are cu 3 zile mai mult decat zice tickerul, ma gandesc ca asta o sa se tot schimbe pe tot parcursul sarcinii, ba mai putin ba mai mult ras

ecografic doctorul a zis ca e totul foarte bine si fara semne de ingrijorare iar riscul de calcul pentru trisomnii este ffff mic. newclap haha chiar a zis ca bebe sta perfect si ca de mult nu i-a mai fost asa de usor sa ia niste masuratori yes

eu m-am dus convinsa ca e baietel, tati mai avea o urma de speranta ca poate e fetita, dar cand l-a vazut cum se misca el acolo scumpul si funduletul lui micut, e topit tot acum computerlove

cel mai frumos sentiment din lumeeeeee iloveyou

p.s. bebe are 6cm si 58g
p.s2 funduleeet Haha

Alina si eu am exact ca si tine 12s2zile si ieri am fost la morfo si tot e baietelnewclap dance mai cunosc cateva gravidute care tot baietei vor avea..deci e avalansa de baietei anul asta topai sarcina usoara mai departehearts
HOPE
Scris: Thursday, May 18, 2017 7:26 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Tania2105 wrote:

Alina si eu am exact ca si tine 12s2zile si ieri am fost la morfo si tot e baietelnewclap dance mai cunosc cateva gravidute care tot baietei vor avea..deci e avalansa de baietei anul asta topai sarcina usoara mai departehearts

Felcitari!!! Sa fie sanatos! computerlove
Tania2105
Scris: Thursday, May 18, 2017 7:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/21/2016
HOPE wrote:

Felcitari!!! Sa fie sanatos! computerlove

Hey HOPE multumesc, la fel iloveyou iloveyou
alina89
Scris: Thursday, May 18, 2017 7:36 PM
Nivel

Diana1489 wrote:
Felicitari Alina ! Abia astept si eu sa ma duc sa vad ce este si cum este ! Ciudat este ca nu mai am nicio simptoma in afara de sâni si foame . Voi mai aveti ?
Voi sta?i in cada cu apa caldu?a ?

Multumeeesc! Eu mai am greata ocazional. Sanii ma dor doar noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta. Mai am crampe usoare cand si cand si putina ameteala pt ca nu beau apa suficienta. In rest deja incep sa fiu mai bine. newclap
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.