Gravidutzele noastre dragi - 39
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Wednesday, May 17, 2017 5:37 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Alina91 wrote:
Burtici, cum atirnati voi chedtiutile asta faine cu dezvoltarea lui bebe in burtica? Nu pricep nimic.
Parca am si aplicatia de la The Bump dar mai departe .... suiera vintul

Te referi la textele de pe poze?
Eu folosesc Baby center sau Baby Story (unele sunt free, altele le cumperi dar eu doar din alea free mi-am pus pe poze :) )
alina89
Scris: Wednesday, May 17, 2017 6:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
Inawar
Scris: Wednesday, May 17, 2017 6:23 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Alina91 wrote:
Burtici, cum atirnati voi chedtiutile asta faine cu dezvoltarea lui bebe in burtica? Nu pricep nimic.
Parca am si aplicatia de la The Bump dar mai departe .... suiera vintul

Daca dai click pe unul de la fete care iti place te duce pe site unde introduci datele tale cu bebe si iti face un ticker. Copiezi apoi linkul in semnatura de aici, pe contul tau.
Anca_27
Scris: Wednesday, May 17, 2017 6:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/2/2017
Victory wrote:
Burtica cu fetita :)))

Hihi..frumoasaDistanceKiss
Anca_27
Scris: Wednesday, May 17, 2017 6:31 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Iiiii ce frumoasa e, rotunjoara. Deja il simti pe bebe? Da din picioruse?
Acum realizez ca o sa am burtica asa atunci cand merg cu avionul in iulie, ioi. computerlove

Daaa...Se simte..abia astept sa se si vadacoeur coeur
Anca_27
Scris: Wednesday, May 17, 2017 6:34 PM
Nivel

Victory wrote:
Faina burticuta Anca! Cum te mai simti ? Când faci morfologia?

Mersi..sunt chiar bine. Luni merg la dr meu si o sa vedem ce zice. Tu?
Au ajuns rezultatele?
alexutza_88
Scris: Wednesday, May 17, 2017 6:41 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
Salutare,fetele! Am fost azi la morfo de trim 1, este totul ok, in grafic. 90% avem fetitaaaaa....sunt super incantata, acum sper sa nu se schimbe sexul. Eu am intrebat daca totusi trebuie sa astept pana la 16 saptamani ca sa fim siguri pe sex, si doctorul a zis: asteptati, tot fata o sa fie :))) A cooperat maxim, si era foarte vioaie. Se invartea si isi intindea manutele, apoi cand doctorul a miscat burtica un pic, ne-a tratat cu spatele :)))) A fost tare simpatica am ras mai tot timpul. Un pont pe care l-am auzit si eu de la alte gravidute: inainte de morfo e bine sa papati ceva dulce, ca sa fie bebe mai vioi, sa nu doarma. In unele cazuri cand doctorii nu pot masura cum trebuie, chiar ei indeamna gravidutele sa manance ceva dulce, apoi asteapta vreo 10-20 minute si continua eco.

Va pup, sa aveti o seara buna!
alina89
Scris: Wednesday, May 17, 2017 7:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
alexutza_88 wrote:
Salutare,fetele! Am fost azi la morfo de trim 1, este totul ok, in grafic. 90% avem fetitaaaaa....sunt super incantata, acum sper sa nu se schimbe sexul. Eu am intrebat daca totusi trebuie sa astept pana la 16 saptamani ca sa fim siguri pe sex, si doctorul a zis: asteptati, tot fata o sa fie :))) A cooperat maxim, si era foarte vioaie. Se invartea si isi intindea manutele, apoi cand doctorul a miscat burtica un pic, ne-a tratat cu spatele :)))) A fost tare simpatica am ras mai tot timpul. Un pont pe care l-am auzit si eu de la alte gravidute: inainte de morfo e bine sa papati ceva dulce, ca sa fie bebe mai vioi, sa nu doarma. In unele cazuri cand doctorii nu pot masura cum trebuie, chiar ei indeamna gravidutele sa manance ceva dulce, apoi asteapta vreo 10-20 minute si continua eco.

Ma topesc numai cand citesc coeur nu stiu cum dorm in seara asta.. si maine pana la pranz la munca pfff bounce

Ce bine ca a mers si abdominala, imi faceam griji ca o sa fie mai dificil cu uterul retrovers.

Nu mai am rabdarreee dance
Inawar
Scris: Wednesday, May 17, 2017 7:07 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
alexutza_88 wrote:

Si la noi bebele a dat din manute si a fost activ, imi era mai mare dragul sa ma uit, zambea si doctorita :)
La 18s dormea cu mana la gura Lol
Dana_
Scris: Wednesday, May 17, 2017 7:35 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
alexutza_88 wrote:

Super ! Ma bucur ca e asa cum ti-ai dorit newclap
Ce fain ca se vede sexul asa rapid , eu la prima sarcina am aflat pe la 4 luni dar probabil acum sunt aparate mai performante si se vede mai devremeras
Alexutza zi-mi si mie te rog cum e cu morfo de trim1 ..e vorba de interpretarea rezultatelor de la sange si cele de la ecografie ?
Andreea06
Scris: Wednesday, May 17, 2017 7:51 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Felicitari Alexutza, suuuuper! Ce frumos! computerlove
alexutza_88
Scris: Wednesday, May 17, 2017 8:20 PM
Nivel

Dana_ wrote:

Super ! Ma bucur ca e asa cum ti-ai dorit newclap
Ce fain ca se vede sexul asa rapid , eu la prima sarcina am aflat pe la 4 luni dar probabil acum sunt aparate mai performante si se vede mai devremeras
Alexutza zi-mi si mie te rog cum e cu morfo de trim1 ..e vorba de interpretarea rezultatelor de la sange si cele de la ecografie ?

Da, exact. Dupa ce face masuratorile, le introduce în soft ?i asa apar rezultatele finale. majoreta
alexutza_88
Scris: Wednesday, May 17, 2017 8:24 PM
Nivel

Azi am repetat ?i sumarul de urina ?i urocultura, pentru lini?tea mea. Urocultura ok, insa la sumar de urina mi-au aparut corpi cetonici 20 mg/dl când normal ar fi maxim 5 mg/dl . M-am cam alarmat ca am tot citit de diabet gesta?ional, etc. Am dat mesaj dnei doctor ?i a zis sa nu imi fac probleme doar sa beau mai multa apa. Tot sunt pu?in nelini?tita ca deh...asa mi-e firea
alexutza_88
Scris: Wednesday, May 17, 2017 8:25 PM
Nivel

Inawar wrote:

Si la noi bebele a dat din manute si a fost activ, imi era mai mare dragul sa ma uit, zambea si doctorita :)
La 18s dormea cu mana la gura Lol

Pai am în?eles ca cu cat cresc devin mai lene?i pt ca nu mai au asa mult loc sa se desfa?oare:))
alexutza_88
Scris: Wednesday, May 17, 2017 8:27 PM
Nivel

alina89 wrote:

Ma topesc numai cand citesc coeur nu stiu cum dorm in seara asta.. si maine pana la pranz la munca pfff bounce

Ce bine ca a mers si abdominala, imi faceam griji ca o sa fie mai dificil cu uterul retrovers.

Nu mai am rabdarreee dance

De abia a?tept sa ne zici mâine ce ?i cum, ?i daca e un El sau o Ea majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.