Gravidutzele noastre dragi - 39
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Inawar
Scris: Wednesday, May 17, 2017 11:16 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/14/2016
Andreea06 wrote:

Asa da, si eu mi-as pune unul, dar sa caut deja marisor sa fie ca sa am la anu :D Ca nu stiu in cat timp creste..
Pana una alta mi-am luat din piata, a mai scazut pretul, 19 lei fata de 30 cu cat am luat duminica.

Eu am avut noroc de existenta unui cires in gradina ( cred ca are vreo 7-10 ani si face destule) atunci cand ne-am apucat de construit casa. Fiind in spate nu a fost afectat de constructie.
Intre timp am mai pus si noi pomisori si numai bine in cativa ani sa mai avem si alte fructe hearts
Inawar
Scris: Wednesday, May 17, 2017 11:20 AM
Nivel

Andreea06 wrote:

Daaa si eu ador bazinul. Nu inot profesionist, dar mergeam si inainte la aqua gym, doar ca la sala unde mergeam nu era mica apa, adica nu atingeai jos cu picioarele si mai mult faceam exercitii cu bastoane si ture de bazin inotat in diferite moduri si mai erau exercitii la marginea piscinei in care ne tineam cu mainile de margine si ori bateam apa cu picioarele intinse, ori faceam abdomene (sa tragem picioarele dinspre spate la piept si atins peretele), flotari de genul sa ne ridicam afara din apa, cu mainile asa pe margine (astea era grele si uneori ne lasa sa ne punem bastoane sub talpi in apa care ajutau muuult) si chiar imi placea mult. Simteam ca faceam miscare, ma dureau muschii apoi dar in apa nu oboseam, nu simteam, nu transpiram (ma rog, nu simteam ca transpir), nu imi era cald.. ca la o ora de aerobic.
Acuma sigur nu o sa pot face toate astea, mai era o graviduta pe acolo si ea facea ture cu noi dar exercitiile la margine nu le facea. Oricum e f placut ca in apa te simti asa usoaaaara Crazy
Din iunie o sa merg si eu, abonamentul meu e redus de la firma unde lucrez, dar poate incepe doar pe 1 ale lunii.. daca mergeam acum plateam pt o luna si aveam doar 2 sapt..

Aici unde vreau sa merg au si aquagym dar prefer sa inot eu asa pentru miscare cat simt nevoia. Ma bucur ca a venit vara si e mai comod cu uscatul parului.
Eventual sa caut in oras sa vad ceva aqua pt gravidute.
Inawar
Scris: Wednesday, May 17, 2017 11:21 AM
Nivel

laura513 wrote:
Salutare burtici! Is asa happy, tocmai ce am aflat ca am o nepotica! A nascut sor-mea hearts Iar tati e dublu-bunic si asteapta sa fie triplu bunic Lol Dar asta prin decembrie abia Hilar

Felicitari pentru nepotica, si eu o sa fiu matusa spre sfarsitul anului hearts ... iar parintii dintr-o data bunici la dublu Lol
laura513
Scris: Wednesday, May 17, 2017 12:51 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
Multumesc fetili, abia astept sa vina in tara s-o cunosc pe mititica, doar am vazut-o numai un pic pe facebook, dar mai am de asteptat. Sunt curioasa cum o va accepta frate-su mai mare (care are 1 an jumate), ca maica-sa e cam stresata la partea asta Lol Mai ales ca inca il alapteaza pe mafiot si e invatat sa fie titi doar a lui Lol

Va povesteam ceva de balonare si burtica mea la 10s (si4z)... Ia uitati aici cat de mare e diferenta... Momentan abia se cunoaste ca sunt gravida (si prin abia se cunoaste ma refer abia observam eu si sotul, oricine din afara poate sa ma intoarca pe toate partile si nu se prinde). Dar am realizat care e schema de fapt. La servici mananc pe fuga, intrerupt, destul de mult si de aiurea, ca nah, daca imi intra clienti in restaurant in timpul mesei trebuie sa ma ridic si sa iau comanda, sa duc comanda, sa fac note de plata etc. Si parca simt toti ca ma pun la masa, ca fix atunci incep sa vina Lol Acasa mananc linistit, mestec bine, imi vad de masa mea si abia apoi alte activitati. Ma balonez usor si acasa, dar nici nu se compara cu burtoiul pe care il fac seara la servici...

Asa ca dragutele mele, papati linistite, pe cat se poate, mestecati foarte bine si nu vorbiti in timpul mesei ca sa inghititi aer, daca aveti probleme cu balonarea ca mine... Chiar ajuta, cel putin la mine diferenta e enorma. Se vede in poza, am luat si acelasi tricou pe mine sa se vada si mai bine ce diferenta mare e Lol

laura513 attached the following image(s):
10s4z.png

Inawar
Scris: Wednesday, May 17, 2017 1:14 PM
Nivel

laura513 wrote:
Multumesc fetili, abia astept sa vina in tara s-o cunosc pe mititica, doar am vazut-o numai un pic pe facebook, dar mai am de asteptat. Sunt curioasa cum o va accepta frate-su mai mare (care are 1 an jumate), ca maica-sa e cam stresata la partea asta Lol Mai ales ca inca il alapteaza pe mafiot si e invatat sa fie titi doar a lui Lol

Va povesteam ceva de balonare si burtica mea la 10s (si4z)... Ia uitati aici cat de mare e diferenta... Momentan abia se cunoaste ca sunt gravida (si prin abia se cunoaste ma refer abia observam eu si sotul, oricine din afara poate sa ma intoarca pe toate partile si nu se prinde). Dar am realizat care e schema de fapt. La servici mananc pe fuga, intrerupt, destul de mult si de aiurea, ca nah, daca imi intra clienti in restaurant in timpul mesei trebuie sa ma ridic si sa iau comanda, sa duc comanda, sa fac note de plata etc. Si parca simt toti ca ma pun la masa, ca fix atunci incep sa vina Lol Acasa mananc linistit, mestec bine, imi vad de masa mea si abia apoi alte activitati. Ma balonez usor si acasa, dar nici nu se compara cu burtoiul pe care il fac seara la servici...

Asa ca dragutele mele, papati linistite, pe cat se poate, mestecati foarte bine si nu vorbiti in timpul mesei ca sa inghititi aer, daca aveti probleme cu balonarea ca mine... Chiar ajuta, cel putin la mine diferenta e enorma. Se vede in poza, am luat si acelasi tricou pe mine sa se vada si mai bine ce diferenta mare e Lol

Chiar ca e diferenta mare. Si la mine seara e mai mare ( nu chiar asa ras ) dar eu am digestia lenta si din cand in cand beau apa minerala carbogazoasa.
Ma asteptam acum in sarcina sa fiu constipata dar vad ca pana acum am scapat.
Andreea06
Scris: Wednesday, May 17, 2017 1:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
La mine e ca la Laura balonarea, incepe de sub sani si fac diiitai burtica de zici ca am 5-6 luni lejer Lol

De constipatie si eu am scapat momentan, adica n-am avut probleme.. si citisem peste tot in articole de sarcina ca e problema des intalnita. Chiar am urmarit asa... Dar zilnic am scaun si doar o data am patit sa fie asa la 2 zile cand am calatorit pana la socri acasa. Sper sa fie asa toata sarcina, ca momentan tare imi place perioada asta... Imi pare ca m-am schimbat asa, ca sunt mult mai calma, mai zen, nu las nici ceva de la birou sa ma enerveze, imi fac treaba dar nu ma dau peste cap sau sa fac overtime ca inainte, cu sotul ma inteleg de minune, e foarte frumoasa sarcina, mai ales cand nu ai stari de rau Hands
Anca_27
Scris: Wednesday, May 17, 2017 2:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/2/2017
Daca tot e Vb de burtici...De ieri diminea?a..

Anca_27 attached the following image(s):
img_20170517_141222.jpg

Andreea06
Scris: Wednesday, May 17, 2017 2:47 PM
Nivel

Anca_27 wrote:

Iiiii ce frumoasa e, rotunjoara. Deja il simti pe bebe? Da din picioruse?
Acum realizez ca o sa am burtica asa atunci cand merg cu avionul in iulie, ioi. computerlove
Dana_
Scris: Wednesday, May 17, 2017 3:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Andreea06 wrote:

Asa da, si eu mi-as pune unul, dar sa caut deja marisor sa fie ca sa am la anu :D Ca nu stiu in cat timp creste..
Pana una alta mi-am luat din piata, a mai scazut pretul, 19 lei fata de 30 cu cat am luat duminica.

De vreo saptamana imi iau si eu cirese aproape zilnic ....scade pretul pe zi ce trece , ieri am luat cu 20 azi 15 lei
Cand ne-am mutat la casa aveam un cires mic plantat de fostul proprietar cu aprox 1 an inainte ...la inceput aveam cateva cirese , iar in fiecare an tot mai multe..dupa aprox 6 ani am ajuns sa strang aprox 15 kg . Acum ne-am mutat si imi e dor de cires , dar o sa punem si alti copacei....trebuie rabdare cativa ani dar merita .
Victory
Scris: Wednesday, May 17, 2017 3:37 PM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2016
Burtica cu fetita :)))

Victory attached the following image(s):
img_7536.jpg

Dana_
Scris: Wednesday, May 17, 2017 3:39 PM
Nivel

laura513 wrote:

Felicitari pentru nepotica Bravoo
Cred ca va fi dificil cu titi pt amandoi , cu siguranta nu e usor ras dar e tare fain sa fie doi mititei de varsta apropiata
Si eu sunt balonata cam tot timpul , imi e greu sa ma dezobisnuiesc din vorbit in timpul mesei ras
Victory
Scris: Wednesday, May 17, 2017 3:41 PM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2016
Anca_27 wrote:
Faina burticuta Anca! Cum te mai simti ? Când faci morfologia?
Dana_
Scris: Wednesday, May 17, 2017 3:44 PM
Nivel

Inawar wrote:

In perioada asta cu greturi nu prea ai ce face, eu in primele 3 luni mai mult rontaieli am mancat si am pus 2 kg pana la 12s. Tot timpul imi era sete si beam multa apa, beau si acuma si am citit pe undeva ca ajuta si asta sa nu pui mult, cumva corpul e hidratat si nu mai retine in plus.
In trimestru 2 o sa poti face si activitate, eu ma gandesc sa incep sa merg la bazin si poate ajuta si asta.

F bine daca bei apa , eu stau cam prost la capitolul lichide , beau apa plata dar putin si asta cred ca e o problema . Pe langa asta mai sunt si constipata , desi mananc multe fructepale
Andreea06
Scris: Wednesday, May 17, 2017 3:50 PM
Nivel

Dana_ wrote:

F bine daca bei apa , eu stau cam prost la capitolul lichide , beau apa plata dar putin si asta cred ca e o problema . Pe langa asta mai sunt si constipata , desi mananc multe fructepale

Eu am inteles ca fibrele ajuta sa nu fii constipata, deci ar trebuie sa vezi ce alimente au mai multe fibre.. din ce am gasit eu ar fi asa: avocado, zmeura, chia, pere, broccoli, orz, linte, mazare, cereale nerafinate.
Si apa sigur ajuta.. ia-ti o sticla de jumate si propune-ti sa bei macar 2-3 la munca si restul mai bei putin acasa.. Pune alarma ca reminder Lol
Alina91
Scris: Wednesday, May 17, 2017 5:17 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/13/2016
Burtici, cum atirnati voi chedtiutile asta faine cu dezvoltarea lui bebe in burtica? Nu pricep nimic.
Parca am si aplicatia de la The Bump dar mai departe .... suiera vintul
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.