Nivel: Membru
Inregistrat: 5/13/2016 Mesaje: 26
| Incercam:) |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Andreea06 wrote:Welcome Alina! --- Voi cum mai aveti programari? Eu merg la 13s ca aveam deja programarea facuta de mai demult si a zis sa o tin pt dublu test sa vada rezultatele, ma gandesc ca imi face si eco rapid pe burtica.. Apoi ea a zis la 15s (ar fi 4s de la dublu test), apoi 20s, 24s si cam atat mi-am facut momentan. Nu stiu cum o sa rezist 5s Si oare daca iau analizele de la dublu test maine/poimaine, pot sa imi dau seama ceva din ele? Sau doar sapt viitoare la doctor?
Cam la 4-5s am mers toata sarcina. Acum o sa merg la 2s. |
|

| Andreea06 wrote:Ce dragut, ca o mingiuta, tu esti si slabuta vad
Da, sunt cat de cat si burtica e rotunda
Mire attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Andreea06 wrote:Si ce daca, eu cred ca o sa dai jos macar 60-70% in primele luni dupa nastere, ca isi revine corpul plus alaptarea si trezitul noaptea si tot stresul acela, vei slabi sigur. Si diferenta o sa faci ceva pt ele si gaaata
Aha, asa ziceam si eu. Nu te baza pe faptul ca doar alaptarea slabeste si atat Depinde de fiecare persoana in parte si de ce, cat si cand mananca, de vointa si posibilitati. Pt mine, alaptarea inseamna o pofta teribila de dulce, as devora si 3 ciocolate pe zi. Plus o foame ingrozitoare, tocmai pe fond de stres si oboseala. Iar daca nu mananc, mi se face rau si incep sa tremur, era sa lesin de vreo 2 ori cu copil in brate cu tot.
Deci depinde:) Cu siguranta kg se vor da jos, dar depinde si de noi, cat de motivate suntem si cata sustinere avem si din jur.
Uite, Lili zicea ca a tinut regim dupa nastere si a dat jos kg din sarcina Cazuri si cazuri:) |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Da, si asta e asa... apai clar nu ai cum sa slabesti daca mananci mult si cu multe calorii, oricat ai alapta. Eu stiu ca de fel mamicile is rugate sa manance, sa nu tot se intrerupa de la masa fiindca plange copilul si mereu stau dupa el, cel putin sora mea asa era.. nu apuca sa manance nicicum. Depinde de fiecare, acuma nu are nimic daca dai kg jos si dupa ce mai creste bebe, atata timp cat te simti ok in pielea ta. Daca nu te simti... nu mananci prostii :) sau mai rar, ca acuma nici eu nu imi refuz nimiiiic :))
Iar visez la cirese, ma duc sa vad daca s-au mai ieftinit in piata. |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| BabyGimi wrote:Aha, asa ziceam si eu. Nu te baza pe faptul ca doar alaptarea slabeste si atat Depinde de fiecare persoana in parte si de ce, cat si cand mananca, de vointa si posibilitati. Pt mine, alaptarea inseamna o pofta teribila de dulce, as devora si 3 ciocolate pe zi. Plus o foame ingrozitoare, tocmai pe fond de stres si oboseala. Iar daca nu mananc, mi se face rau si incep sa tremur, era sa lesin de vreo 2 ori cu copil in brate cu tot. Deci depinde:) Cu siguranta kg se vor da jos, dar depinde si de noi, cat de motivate suntem si cata sustinere avem si din jur. Uite, Lili zicea ca a tinut regim dupa nastere si a dat jos kg din sarcina  Cazuri si cazuri:)
Nu mi se pare normal ca in perioada alaptarii sa tinem regim. Corpul are nevoie de nutrienti si daca ai pofta de dulce asta e.. :) decat sa iti fie rau ii dai ce iti cere, plus ca o mama e solicitata la maxim in primele luni. Dupa 6-7 luni e ok sa incepi sa ai grija la alimentatie si sa slabesti dar si corpul cred ca are timp sa isi revina dupa perioada solicitanta.
|
|

| Andreea06 wrote:Da, si asta e asa... apai clar nu ai cum sa slabesti daca mananci mult si cu multe calorii, oricat ai alapta. Eu stiu ca de fel mamicile is rugate sa manance, sa nu tot se intrerupa de la masa fiindca plange copilul si mereu stau dupa el, cel putin sora mea asa era.. nu apuca sa manance nicicum. Depinde de fiecare, acuma nu are nimic daca dai kg jos si dupa ce mai creste bebe, atata timp cat te simti ok in pielea ta. Daca nu te simti... nu mananci prostii :) sau mai rar, ca acuma nici eu nu imi refuz nimiiiic :))
Iar visez la cirese, ma duc sa vad daca s-au mai ieftinit in piata.
Eu am un cires in gradina si in fiecare zi merg sa vad cat au mai crescut Deocamdata sunt verzi si mai au vreo 3 saptamani, dar astept cumintica sa se faca, plus ca stiu ca nu au chimicale |
|

| Mire wrote:Da, sunt cat de cat  si burtica e rotunda
Ce frumos, tu dupa nastere cred ca vei arata ca inainte |
|

| Dana_ wrote:Fetelor, sunt disperata .....m-am ingrasat 3 kg  si am aproape 9s ,am greturi in fiecare zi /noapte /tot timpul . Mananc putin dar mai mult fructe , nu inteleg cum am reusit sa ma ingras , mai ales ca nu mananc ciocolata sau snacksuri  Of imi e asa groaza ca o sa ma ingras f mult , la prima sarcina am luat 15 kg si nu vreau sa-mi amintesc cati ani am trecut pana sa-mi revin...si iata ca n-am reusit sa fiu slabuta pt mult timp , din pacate . Acum stiu ca orice graviduta pune kg dar unele sunt norocase si iau mai putine kg sau scapa usor de kg dupa nastere . Daca n-as fi gravida as face o cura ..pfff abia am terminat una in ianuarie ..se pare ca degeaba ma strofoc
In perioada asta cu greturi nu prea ai ce face, eu in primele 3 luni mai mult rontaieli am mancat si am pus 2 kg pana la 12s. Tot timpul imi era sete si beam multa apa, beau si acuma si am citit pe undeva ca ajuta si asta sa nu pui mult, cumva corpul e hidratat si nu mai retine in plus. In trimestru 2 o sa poti face si activitate, eu ma gandesc sa incep sa merg la bazin si poate ajuta si asta. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| Mire wrote:Da, sunt cat de cat  si burtica e rotunda
Mire, toate ca toate, dar pijamaluta cu Hello Kitty e mortala...Stii ca am ginit-o demult |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Salutare burtici! Is asa happy, tocmai ce am aflat ca am o nepotica! A nascut sor-mea Iar tati e dublu-bunic si asteapta sa fie triplu bunic Dar asta prin decembrie abia |
|

|
Toata sarcina nu m'am dezlipit de ea sta asa bine sub burtica.. |
|

| Inawar wrote:
In perioada asta cu greturi nu prea ai ce face, eu in primele 3 luni mai mult rontaieli am mancat si am pus 2 kg pana la 12s. Tot timpul imi era sete si beam multa apa, beau si acuma si am citit pe undeva ca ajuta si asta sa nu pui mult, cumva corpul e hidratat si nu mai retine in plus. In trimestru 2 o sa poti face si activitate, eu ma gandesc sa incep sa merg la bazin si poate ajuta si asta.
Daaa si eu ador bazinul. Nu inot profesionist, dar mergeam si inainte la aqua gym, doar ca la sala unde mergeam nu era mica apa, adica nu atingeai jos cu picioarele si mai mult faceam exercitii cu bastoane si ture de bazin inotat in diferite moduri si mai erau exercitii la marginea piscinei in care ne tineam cu mainile de margine si ori bateam apa cu picioarele intinse, ori faceam abdomene (sa tragem picioarele dinspre spate la piept si atins peretele), flotari de genul sa ne ridicam afara din apa, cu mainile asa pe margine (astea era grele si uneori ne lasa sa ne punem bastoane sub talpi in apa care ajutau muuult) si chiar imi placea mult. Simteam ca faceam miscare, ma dureau muschii apoi dar in apa nu oboseam, nu simteam, nu transpiram (ma rog, nu simteam ca transpir), nu imi era cald.. ca la o ora de aerobic. Acuma sigur nu o sa pot face toate astea, mai era o graviduta pe acolo si ea facea ture cu noi dar exercitiile la margine nu le facea. Oricum e f placut ca in apa te simti asa usoaaaara Din iunie o sa merg si eu, abonamentul meu e redus de la firma unde lucrez, dar poate incepe doar pe 1 ale lunii.. daca mergeam acum plateam pt o luna si aveam doar 2 sapt.. |
|

| laura513 wrote:Salutare burtici! Is asa happy, tocmai ce am aflat ca am o nepotica! A nascut sor-mea  Iar tati e dublu-bunic si asteapta sa fie triplu bunic  Dar asta prin decembrie abia
Felicitari, sa va traiasca si sa va bucure |
|

| Inawar wrote:Eu am un cires in gradina si in fiecare zi merg sa vad cat au mai crescut Deocamdata sunt verzi si mai au vreo 3 saptamani, dar astept cumintica sa se faca, plus ca stiu ca nu au chimicale
Asa da, si eu mi-as pune unul, dar sa caut deja marisor sa fie ca sa am la anu :D Ca nu stiu in cat timp creste.. Pana una alta mi-am luat din piata, a mai scazut pretul, 19 lei fata de 30 cu cat am luat duminica.
|
|
|