Gravidutzele noastre dragi - 39
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Tuesday, May 16, 2017 3:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Mire wrote:

Hehe sa vezi dupa 25s cum o sa creasca pe zi ce trecehearts

Ce dragut, ca o mingiuta, tu esti si slabuta vad Cheek Kiss
Alina91
Scris: Tuesday, May 16, 2017 4:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/13/2016
Salutare burtici.Sunt noua pe aici si as dori si eu pe listuta.Ca de la aspirici repede am iesit.
Andreea06
Scris: Tuesday, May 16, 2017 6:16 PM
Nivel

Welcome Alina!
---

Voi cum mai aveti programari?
Eu merg la 13s ca aveam deja programarea facuta de mai demult si a zis sa o tin pt dublu test sa vada rezultatele, ma gandesc ca imi face si eco rapid pe burtica..

Apoi ea a zis la 15s (ar fi 4s de la dublu test), apoi 20s, 24s si cam atat mi-am facut momentan. Nu stiu cum o sa rezist 5s Hilar Lol Crazy

Si oare daca iau analizele de la dublu test maine/poimaine, pot sa imi dau seama ceva din ele? Sau doar sapt viitoare la doctor?
laura513
Scris: Tuesday, May 16, 2017 6:21 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
Helau burticute! Cheek Kiss

Mire chiar ca e exact ca o mingiuta Lol Faina burtica ai! Hihi!

Andreea e bine de tine ca ai anuntat la servici mai ales daca de acum se cunoaste burtica, eu inca nu am reusit. Si-a dat demisia una dintre cele 2 bucatarese si e terminata sefa de cap, asta mai lipsea sa-i mai dau si eu "vesti bune" Lol Sper sa fie bine totusi, ca as vrea si eu sa ma tina puterile (si sefii!!!) pana in s30 macar.

Bai frate deci eu sunt mereu flamanda! Am impresia ca sunt o termita, as gozai cate ceva incontinuu! Din fericire, dimineata dupa ce merg la baie am tot 48-48.5, in schimb seara cand vin de la servici mega-balonata si cu 3 tone de mancare la bord am un burtoi de mi-e frica sa nu se prinda sefa singura Lol Dimineata revin la normal, pana seara ma "gravidesc" iar si tot asa.

Alina esti norocoasa, ca si mine! Eu nici n-am apucat sa apar pe listuta de aspirici ca exact in ziua cand s-a schimbat am aflat ca-s insarcinata hearts
Dana_
Scris: Tuesday, May 16, 2017 7:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/23/2017
Andreea06 wrote:
Welcome Alina!
---

Voi cum mai aveti programari?
Eu merg la 13s ca aveam deja programarea facuta de mai demult si a zis sa o tin pt dublu test sa vada rezultatele, ma gandesc ca imi face si eco rapid pe burtica..

Apoi ea a zis la 15s (ar fi 4s de la dublu test), apoi 20s, 24s si cam atat mi-am facut momentan. Nu stiu cum o sa rezist 5s Hilar Lol Crazy

Si oare daca iau analizele de la dublu test maine/poimaine, pot sa imi dau seama ceva din ele? Sau doar sapt viitoare la doctor?

Mai am programare la 11 s , ultima data am fost la 7s , daca dr asa considera...n-are rost sa merg mai des , mai ales ca eu platesc eco/analize .
Eu zic ca e ok cum ai programarile dar daca nu ai rabdare ..vb cu dr sau mergi la alt dr pt eco .
Cel mai bine ar fi sa nu te stresezi , sa ai incredere ca e totul ok ( asa am fost eu la prima sarcina cred ca am avut maxim 3 eco ras )
Dana_
Scris: Tuesday, May 16, 2017 7:32 PM
Nivel

Alina91 wrote:
Salutare burtici.Sunt noua pe aici si as dori si eu pe listuta.Ca de la aspirici repede am iesit.

Bine ai venit la gravidutenewclap
Sa-ti faci un ticker cum avem noi si te va trece Anelise pe listuta
Andreea06
Scris: Tuesday, May 16, 2017 7:38 PM
Nivel

Dana_ wrote:

Mai am programare la 11 s , ultima data am fost la 7s , daca dr asa considera...n-are rost sa merg mai des , mai ales ca eu platesc eco/analize .
Eu zic ca e ok cum ai programarile dar daca nu ai rabdare ..vb cu dr sau mergi la alt dr pt eco .
Cel mai bine ar fi sa nu te stresezi , sa ai incredere ca e totul ok ( asa am fost eu la prima sarcina cred ca am avut maxim 3 eco ras )

Daaa, is optimista doar ma incarc de iubire si bunatate si fericire cand merg la eco si vad bebele. Cum se misca asa, uffff. Ma topesc toata. O sa rezist.. nu merg la alt doctor decat daca la 13 sau 15s tot nu se vede bine sexul, ca nu cred ca mai rezist pana la 20. O sa incerc undeva in alta zi, poate mai lunga eco sau ceva sa se miste bebe mai des pana se vede, haha.

Tu la dr Hasa ai la gynia nu? Nu la RM.
Dana_
Scris: Tuesday, May 16, 2017 7:39 PM
Nivel

Fetelor, sunt disperata .....m-am ingrasat 3 kgCray Cray Cray si am aproape 9s ,am greturi in fiecare zi /noapte /tot timpul . Mananc putin dar mai mult fructe , nu inteleg cum am reusit sa ma ingras , mai ales ca nu mananc ciocolata sau snacksuri Cray Of imi e asa groaza ca o sa ma ingras f mult , la prima sarcina am luat 15 kg si nu vreau sa-mi amintesc cati ani am trecut pana sa-mi revin...si iata ca n-am reusit sa fiu slabuta pt mult timp , din pacate . Acum stiu ca orice graviduta pune kg dar unele sunt norocase si iau mai putine kg sau scapa usor de kg dupa nastere .
Daca n-as fi gravida as face o cura ..pfff abia am terminat una in ianuarie ..se pare ca degeaba ma strofoc
Dana_
Scris: Tuesday, May 16, 2017 7:54 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Daaa, is optimista doar ma incarc de iubire si bunatate si fericire cand merg la eco si vad bebele. Cum se misca asa, uffff. Ma topesc toata. O sa rezist.. nu merg la alt doctor decat daca la 13 sau 15s tot nu se vede bine sexul, ca nu cred ca mai rezist pana la 20. O sa incerc undeva in alta zi, poate mai lunga eco sau ceva sa se miste bebe mai des pana se vede, haha.

Tu la dr Hasa ai la gynia nu? Nu la RM.

Da , la gynia pt ca la RM e arhiplin intotdeauna .
Aseara am citit tot mai mult despre cezariana si cred ca as prefera si eu operatia , chiar daca e cu riscuri . Nici nasterea naturala nu e asa sigura ..si daca mai trec prin aceasi experienta ..vai si amar ..chiar nu ma vad in stare sa rezist unui travaliu prelungit . O sa vb cu dr Hasa si ii spun din start...vreau sa ba ...dupa cum ziceai tu a zis ca mai este pana atunci si vei vedea , dar eu prefer un dr care sa nu ma duca cu zaharelul , mai ales ca stiu exact prin ce am trecut si ce dr erau atunci. Am avut o cunostinta care era rezident si el nu prea avea ce sa faca ...decat sa se roage de dr de garda care nici in ruptul capului nu vroia sa-si dea acordul pt cezariana ..desi eram dilatata numai 2cm vreo 20 si ceva de ore. Si totusi in fata mea au nascut 12 femei din care cateva cu cezariana , cred ca erau mai in varsta , una stiu sigur ca avea pe la 35 ani dar dupa cate citesc pe net nu mai conteaza varsta acum . Daca esti sigura ca vrei cezariana...nu ii spui de pe-acum ?
Andreea06
Scris: Tuesday, May 16, 2017 7:55 PM
Nivel

Dana, nu te stresa cu asta acum.. mananci sanatos in rest? Adica nu prajeli des, fast food etc? Si eu mananc f multe fructe, asa am o pofta de ele dar de astea gen capsuni, zmeura, cirese.. banana mananc dimineata una. Nu stiu ce sa zic daca ele ar ingrasa neaparat.. eventual sa ai grija sa nu le mananci dupa sau inainte de mancarea normala, ci ca snack intre mese adica macar 2h intre ele si masa. Ca altfel probabil nu se digera la fel de repede si bine.

Si te-ai cantarit de mai multe ori? Dimineata dupa scaun? Ca pot fi fluctuatii sau balonare.
Andreea06
Scris: Tuesday, May 16, 2017 7:56 PM
Nivel

Andreea06
Scris: Tuesday, May 16, 2017 8:04 PM
Nivel

Dana_ wrote:

Da , la gynia pt ca la RM e arhiplin intotdeauna .
Aseara am citit tot mai mult despre cezariana si cred ca as prefera si eu operatia , chiar daca e cu riscuri . Nici nasterea naturala nu e asa sigura ..si daca mai trec prin aceasi experienta ..vai si amar ..chiar nu ma vad in stare sa rezist unui travaliu prelungit . O sa vb cu dr Hasa si ii spun din start...vreau sa ba ...dupa cum ziceai tu a zis ca mai este pana atunci si vei vedea , dar eu prefer un dr care sa nu ma duca cu zaharelul , mai ales ca stiu exact prin ce am trecut si ce dr erau atunci. Am avut o cunostinta care era rezident si el nu prea avea ce sa faca ...decat sa se roage de dr de garda care nici in ruptul capului nu vroia sa-si dea acordul pt cezariana ..desi eram dilatata numai 2cm vreo 20 si ceva de ore. Si totusi in fata mea au nascut 12 femei din care cateva cu cezariana , cred ca erau mai in varsta , una stiu sigur ca avea pe la 35 ani dar dupa cate citesc pe net nu mai conteaza varsta acum . Daca esti sigura ca vrei cezariana...nu ii spui de pe-acum ?

Pai eu i-am spus dar a zis ca este vreme, sa ma mai hotarasc ca ea in experienta ei cele carora le e frica nasc cel mai usor. Eu nu vreau sa ma bazez pe asa o supozitie :P nu e nimic schimbat daca hotaram acum sau ma incolo. Faza e ca la gynia se plateste mai mult cezariana la cerere decat cea recomandata... acum poate am recomandare, o sa vedem.
Ii poti zice linistita, vezi ce zice dar de fel cred ca orice doctor ar rasp asa la sarcina asa mica, fiindca pacientii isi schimba parerile pana ajung la termen si au si cursul acela lamaze etc.. si nici sa para ca e pro cezariana nu? Ca e logic ca pt ei e mai usor si mai comod sa aiba toate nasterile programate decat la 3-4 dimineata sau 2 odata nu? :)
Dana_
Scris: Tuesday, May 16, 2017 8:08 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
Dana, nu te stresa cu asta acum.. mananci sanatos in rest? Adica nu prajeli des, fast food etc? Si eu mananc f multe fructe, asa am o pofta de ele dar de astea gen capsuni, zmeura, cirese.. banana mananc dimineata una. Nu stiu ce sa zic daca ele ar ingrasa neaparat.. eventual sa ai grija sa nu le mananci dupa sau inainte de mancarea normala, ci ca snack intre mese adica macar 2h intre ele si masa. Ca altfel probabil nu se digera la fel de repede si bine.

Si te-ai cantarit de mai multe ori? Dimineata dupa scaun? Ca pot fi fluctuatii sau balonare.

Da , m-am cantarit de vreo luna si ceva cand am aflat ca sunt graviduta si inca de vreo doua ori , chiar azi am vazut dimineata am cu 3 kg in plus .
Mananc sanatos , nu mananc la fast food , chiar consum multe legume si fructe , cred ca fructele astea ma ingrasa , dar e adevarat ca nu le consum ca snack ..mananc cam des.
Cred ca tot "butoias" ajung
Dana_
Scris: Tuesday, May 16, 2017 8:16 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Pai eu i-am spus dar a zis ca este vreme, sa ma mai hotarasc ca ea in experienta ei cele carora le e frica nasc cel mai usor. Eu nu vreau sa ma bazez pe asa o supozitie :P nu e nimic schimbat daca hotaram acum sau ma incolo. Faza e ca la gynia se plateste mai mult cezariana la cerere decat cea recomandata... acum poate am recomandare, o sa vedem.
Ii poti zice linistita, vezi ce zice dar de fel cred ca orice doctor ar rasp asa la sarcina asa mica, fiindca pacientii isi schimba parerile pana ajung la termen si au si cursul acela lamaze etc.. si nici sa para ca e pro cezariana nu? Ca e logic ca pt ei e mai usor si mai comod sa aiba toate nasterile programate decat la 3-4 dimineata sau 2 odata nu? :)

Poate nu zice rau ras , eu am mers la spital exact ca la magazin f calma ..si am ajuns sa ma chinui ...Dar e adevarat ca nu te poti baza pe asta .
Am citit multe despre cezariana programata si cea de urgenta ...si toata lumea zice ca e diferenta mare intre cele doua . Daca dr recomanda nasterea naturala ...si trec x ore...se plictiseste si hop la taiere ...atunci tot acolo ajung , iar recuperarea se pare ca e mai grea ( asa am citit) .

Fetelor voi v-ati decis cum nasteti ? Cred ca sunt obsedata acum ...numai asta citesc , pe toate forumurile din state / uk /ro Crazy
Andreea06
Scris: Tuesday, May 16, 2017 8:17 PM
Nivel

Si ce daca, eu cred ca o sa dai jos macar 60-70% in primele luni dupa nastere, ca isi revine corpul plus alaptarea si trezitul noaptea si tot stresul acela, vei slabi sigur. Si diferenta o sa faci ceva pt ele si gaaatagrup
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.