Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| Dana_ wrote:Intrebare pt gravidute , voi mancati peste? Tot citesc ca ar fi bun insa trebuie sa fie cantitati mici . O prietena n-a mancat deloc in sarcina , a zis ca nu e bine . Nu sunt mare amatoare de peste , dar as manca un pic de somon Eu am mancat somon de vreo 2 ori,si nu mult,cateva bucatele ca imi era pofta |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Si eu am facut testul de toleranta la glucoza la 28s3z.Si mi-a iesit valoarea la o ora in afara intervalului de referinta.Eu in perioada aia eram internata in spital cu sangerari si. contractii si tratamentul pe care l-am facut mi-a ridicat nivelul de zahar.Acelasi tratament l-am luat pana la 36s si a trebuit sa tin regim si sa iau glicemia de 4 ori pe zi de la 29s-38s3z pana am nascut.in ziua nasterii mi-a scazut glicemia sub limita(oricum in toata perioada cat am luat-o era ori sub limita ori in interval gem 80-90 dupa masa) mi s-a administrat glucoza dar nu a trecut de 75,apoi scadea la 65-66.I s-a facut si la fetita analiza TSH si a fost ok. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/16/2017 Mesaje: 335
| Burticute dragi, eu o sa ma retrag de pe listuta tura asta, din pacate. Sper sa ma intorc la voi in calitate de graviduta cat de curand posibil, pana atunci mai adun ceva experienta la aspirici.
Va pup pe toate pe burtici si va doresc cele mai usoare sarcini! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Aura_Plum wrote:Burticute dragi, eu o sa ma retrag de pe listuta tura asta, din pacate. Sper sa ma intorc la voi in calitate de graviduta cat de curand posibil, pana atunci mai adun ceva experienta la aspirici. Va pup pe toate pe burtici si va doresc cele mai usoare sarcini!
Doamne ajuta sa revii curand!! Dumnezeu o sa te rasplateasca, ai sa vezi! |
|
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Aura_Plum wrote:Burticute dragi, eu o sa ma retrag de pe listuta tura asta, din pacate. Sper sa ma intorc la voi in calitate de graviduta cat de curand posibil, pana atunci mai adun ceva experienta la aspirici. Va pup pe toate pe burtici si va doresc cele mai usoare sarcini!
Doamne ajuta sa te intorci la burtici cat de curand
|
|
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| bianca88 wrote: Eu am mancat somon de vreo 2 ori,si nu mult,cateva bucatele ca imi era pofta
De pofta o sa-mi fac putin la gratar , oricum nu sunt f mare amatoare de peste dar numai somonul imi place
Ce burticuta mare ai Bianca , mai ai un pic ce fain Nastere usoara !
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Aura abia astept sa revii la noi cu vesti bune! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/16/2016 Mesaje: 59
| Diana1489 wrote:Fetelor ce parere aveti de zborul cu avionul ? So?ul meu urmeaza sa plece in Germania la munca si cam intr-o luna ar trebui sa merg si eu sa stau acolo pana nasc sau inainte cu o luna - doua . Crede?i ca pot calatorii cu avionul la 7-8 luni de sarcina ?
Eu eram in saptamana 30 cand am venit in Romania din Germania, doctorul a zis sa stau linistita sa nu merg nicaieri sau eventual sa merg cu avionul dar in nici un caz cu masina, asta in conditiile incare nu aveam sarcina cu risc. Bineinteles ca am mers cu masina si eu am condus 700 km si sotul restul de 500, mi-a placut enorm, ma calma condusul. LA 34 saptamani m-am intors in Germania tot cu masina si am nascut la 40 saptamani fix. Eu mi-am asumat riscul. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| O saptamana frumoasa burtici!
Sa vedem daca sapt asta e cu noroc si le lasa greturile pe burticutele cu simptome din astea |
|
Sa te ajute Dumnezeu!!! Te asteptam curand! |
|
| Dana_ wrote:Ce burticuta mare ai Bianca , mai ai un pic ce fain Nastere usoara ! noua ni se pare micuta burtica |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
Te asteptam cat mai curand alaturi de noi! Curaj si credinta multa! te pup |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Nico, ce mai faci? cum te simti? sper ca sunteti bine si tu si bebeii. |
|
Inregistrat: 6/2/2016 Mesaje: 170
| Mire, tu ai facut testul la glucoza? |
|
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
Imi pare foarte rau Te pup si te imbratisez si sper sa revii cat mai curand cu cele doua liniute! |
|
|