Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| korina wrote:Diana tocmai spunea o aspirica legat de calatoria cu avionul ca pt ea a fost riscanta.La 28s a venit din Italia parca in Romania sa faca cununia civila si zborul i-a declansat nasterea.A nascuo fetita de 900 si ceva de grame,dar a supravietuit doar 2 ore din pacate. Dr i-a spus ca poate calatori ca nu avea probleme.Deci niciodata nu se stie.Eu personal nu am calatorit,l-am lasat doar pe sot sa mearga in tara ca am avut sarcina cu risc.Deci e alegerea ta Doamne fereste ! O sa îl intreb mai bine pe doctor cand merg si depinde ce ma sfatuie el . Imi este greu sa stau singura acasa ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Andreea06 wrote:Apropo de burtici, asa arata burtica mea seara, uneori. Plina, balonata, beau si multa apa.. Dar asa imi place sa o mangai de parca bebe m-ar putea simti cu un piciorus ceva.. https://ibb.co/kvHc1Q
creste burtica |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Diana1489 wrote:Fetelor ce parere aveti de zborul cu avionul ? So?ul meu urmeaza sa plece in Germania la munca si cam intr-o luna ar trebui sa merg si eu sa stau acolo pana nasc sau inainte cu o luna - doua . Crede?i ca pot calatorii cu avionul la 7-8 luni de sarcina ? Eu am intrebat doctorita pt avion la 4 luni si a zis ca ma lasa, dar nu merg in state nu? Deci pt ala lung nu cred ca ma lasa. 2. Vezi ca unele companii aeriene au regulile lor cu privinta varstei sarcinii permise, tocmai pt a nu avea surprize in avion cu o nastere prematura. Daca vrei sa mergi, ma gandesc ca poti zbura acuma cat e devreme incolo, dar inapoi la 7 luni max as zice sa revii si daca aveti cum cu masina poate e mai safe... faceti o oprire in viena eventual o noapte.. sau budapesta. Sa ai asa pauze.. imi inchipui ca nu vrei sa stai singura atatea luni fara sot. Perioada sarcinii are multe ups and downs, in materie de hormoni.. tre traita impreuna :P |
|
| Diana1489 wrote:Doamne fereste ! O sa îl intreb mai bine pe doctor cand merg si depinde ce ma sfatuie el . Imi este greu sa stau singura acasa !
Dr iti spune daca e ok sau nu .
Intradevar aspirica Mada a avut o nastere prematura dupa zborul cu avionul , insa din mesajele ulterioare am inteles ca era o sarcina cu risc si avuse ceva probleme inainte . Sincer nu m-as risca la 7-8 luni sa merg cu avionul , dar la fel imi e groaza si de calatorii lungi cu masina |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| Andreea06 wrote:Multumeeeesc. Mai am de asteptat dar merita Tu esti tot mai aproape de termen nu? Cum te simti?
Da!!!Astazi am 37 saptamani,sunt foarte fericita ca am ajuns cu bine pana aici.Ma simt bine,bebe este foarte activ,nustiu daca va veni inainte de 40,la cum se misca |
|
| Buna dimineata burtici! Sa aveti un weekend minunat!
Bianca, e foooarte bine ca tu te simti ok, stiu ca ultimele sapt sunt mai grele asa ca deja burtica e maaare si grea. Urmeaza sa experimentez si eu, hihi. Iti doresc sa mai stea bebe cuminte cat trebuie si apoi sa ai o nastere usoara ca un fulg!
Laura, apai cand imi termin produsele o sa vad daca imi gasesc, dar cantitati mai mici nu sunt? Eu am 2 bai si as lua sa am in ambele, dar gramaj mai mic, sa fie comod. Daca nu raman la astea si se descurca sotul. Sau imi pun masca de spital, haha.
Sora mea imi mai recomanda din DM sa vad pampersii, ca fetita lor a facut dermatita de la cei de la Pampers, fiindca aia au ceva crema in ei ca sa hidrateze si ea nu a suportat-o bine. Cei din dm sunt simpli simpli, comozi si mai ieftini si o dadea ea cu crema separat. Sa vedeeem.. dar adun sfaturi asa de pe drum.
M-am tot focusat pe articole despre baietei in ultima vreme. Mi se pare asa greeeeu fiindca nefiind acelasi sex cu mine, sa ma pricep asa, dupa cum sunt eu aau fetele in general, tre sa gandesc totul din privinta baieteilor! Pff, o sa am nevoie de ceva carte desi peste tot am citit ca baietii is mai usor de crescut decat fetele. Nu stiu ce sa cred, vom vedea.. poate fac tot researchul asta si se schimba pe acolo ce am vazut in ultima eco, haha |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Andreea06 wrote:Buna dimineata burtici! Sa aveti un weekend minunat! Laura, apai cand imi termin produsele o sa vad daca imi gasesc, dar cantitati mai mici nu sunt? Eu am 2 bai si as lua sa am in ambele, dar gramaj mai mic, sa fie comod. Daca nu raman la astea si se descurca sotul. Sau imi pun masca de spital, haha. Sora mea imi mai recomanda din DM sa vad pampersii, ca fetita lor a facut dermatita de la cei de la Pampers, fiindca aia au ceva crema in ei ca sa hidrateze si ea nu a suportat-o bine. Cei din dm sunt simpli simpli, comozi si mai ieftini si o dadea ea cu crema separat. Sa vedeeem.. dar adun sfaturi asa de pe drum. M-am tot focusat pe articole despre baietei in ultima vreme. Mi se pare asa greeeeu fiindca nefiind acelasi sex cu mine, sa ma pricep asa, dupa cum sunt eu aau fetele in general, tre sa gandesc totul din privinta baieteilor! Pff, o sa am nevoie de ceva carte desi peste tot am citit ca baietii is mai usor de crescut decat fetele. Nu stiu ce sa cred, vom vedea.. poate fac tot researchul asta si se schimba pe acolo ce am vazut in ultima eco, haha
Pai au si cantita?i mai mici, dar eu am luat ditamai bidoanele pentru ca ies mult mai ieftin. Vreau sa imi cumpar câteva recipiente speciale in care sa le pun, pe masura ce se consuma, ca nici eu nu am de gând sa umblu cu bidonul de 5l dupa mine :)))
Cu pampersii sunt de acord, din acelasi motiv ptr care eu nu mai folosesc always. Parfumul si substantele alea chimice irita ca naiba. Prefer ceva simplu, fara substante adaugate. Iar pentru bebe am furnizor de produse bio, hand made, de calitate, create special pentru copilasii ei si îndragite de foarte multe mamici si nu numai. E tipa ptr care momentan lucrez pe.graphic design si mi-e tare tare draga <3 Deja am 3 ani de cand folosesc doar produsele ei si sunt super multumita :) Cred ca si bebe va fi la fel
Ps: Iar m-am balonat si arat ca o gravida |
|
| Hihi, cica mai am 200 zile azi pana la data nasterii conform tickerului |
|
| Andreea06 wrote:Buna dimineata burtici! Sa aveti un weekend minunat! Bianca, e foooarte bine ca tu te simti ok, stiu ca ultimele sapt sunt mai grele asa ca deja burtica e maaare si grea. Urmeaza sa experimentez si eu, hihi. Iti doresc sa mai stea bebe cuminte cat trebuie si apoi sa ai o nastere usoara ca un fulg! Laura, apai cand imi termin produsele o sa vad daca imi gasesc, dar cantitati mai mici nu sunt? Eu am 2 bai si as lua sa am in ambele, dar gramaj mai mic, sa fie comod. Daca nu raman la astea si se descurca sotul. Sau imi pun masca de spital, haha. Sora mea imi mai recomanda din DM sa vad pampersii, ca fetita lor a facut dermatita de la cei de la Pampers, fiindca aia au ceva crema in ei ca sa hidrateze si ea nu a suportat-o bine. Cei din dm sunt simpli simpli, comozi si mai ieftini si o dadea ea cu crema separat. Sa vedeeem.. dar adun sfaturi asa de pe drum. M-am tot focusat pe articole despre baietei in ultima vreme. Mi se pare asa greeeeu fiindca nefiind acelasi sex cu mine, sa ma pricep asa, dupa cum sunt eu aau fetele in general, tre sa gandesc totul din privinta baieteilor! Pff, o sa am nevoie de ceva carte desi peste tot am citit ca baietii is mai usor de crescut decat fetele. Nu stiu ce sa cred, vom vedea.. poate fac tot researchul asta si se schimba pe acolo ce am vazut in ultima eco, haha
Tot de la DM si-a luat si sora mea cand a venit in tara , nu mai tin minte exact marca dar erau mai scumpi decat pampers . O sa te descurci si cu baietel nu-ti fa probleme . Din proprie experienta nu cred ca baietii sunt mai usor de crescut ,al meu de mic era "boxer" si aveam probleme chiar de la gradi sa nu mai vb de scoala |
|
| Vai, mi-e groaza... nu stiu cum sa spun dar as vrea nici sa fie molcom sa isi bata altii joc de el sau ceva, sau fetele sa nu il placa si sa fie dezamagit, dar nici sa fie prea agitat/iritabil usor de se apuca de pumni la orice chichita. Si ma tem de anturaj, mi se pare ca baietii pot fi mai greu 'tinut' in frau, pe calea cea dreapta.. de fumat sau altele, ai de capu meu.. one step at a time |
|
| Faceam acum research pe intuitia asta in sarcina in a simti ce ai.. pana acum eu si Laurici cred ca ne-am declarat ca simtim ca avem baietel. Sunt taaare curioasa daca se adevereste
http://web.arizona.edu/~vas/intuit.htm
Mai e cineva care a simtit ce are? S-a adeverit? |
|
Inregistrat: 2/2/2017 Mesaje: 267
| Andreea06 wrote:Faceam acum research pe intuitia asta in sarcina in a simti ce ai.. pana acum eu si Laurici cred ca ne-am declarat ca simtim ca avem baietel. Sunt taaare curioasa daca se adevereste http://web.arizona.edu/~vas/intuit.htm Mai e cineva care a simtit ce are? S-a adeverit? Si eu am sim?it ca e baie?el. Înca nu e 100% sigur..vedem la urmatoarea eco :) |
|
| Of fetelor , doar eu sunt mai "nesimtita" ca nu simt nimic ? |
|
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Dana_ wrote:Of fetelor , doar eu sunt mai "nesimtita" ca nu simt nimic ? Nici eu nu simt nimic ! |
|
| Intrebare pt gravidute , voi mancati peste? Tot citesc ca ar fi bun insa trebuie sa fie cantitati mici . O prietena n-a mancat deloc in sarcina , a zis ca nu e bine . Nu sunt mare amatoare de peste , dar as manca un pic de somon |
|
|