Gravidutzele noastre dragi - 39
Subiectul anterior · Subiectul urmator
korina
Scris: Wednesday, May 10, 2017 7:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/3/2016
Acum depinde unde nasteti.Daca nasteti la stat completez lista lui Mire cu lucruri pt voi:
Pijamale 2-3
Chiloti cu talie inalta 5-6
Papuci
Tampoane sani
Absorbante pt lauza(erau mamici care spuneau ca la spital li s-a spus sa faca comprese sterile din vata invelita in tifon de 15-20 cm)
Tampoane sani
Lanolina pura
Deodorant
Perie par
Periuta si pasta de dinti
Prosop baie si de fata
Gel de dus,sampon.
Mai ziceau fetele de betadina
Andreea06
Scris: Wednesday, May 10, 2017 10:46 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Oare la 11s se face abdominala eco? Pentru dublu test.

In alta ordine de idei, sper sa ma lase maine la aqua. Simt seara ca sunt o balenaaa. Urc scarile la etaj si asa tare imi bate inima, si le urc asa usor in ritmul meu nu alert.

Mi se pare ca mananc mai bine acum, fructe multe, mancare gatita.. chips si dulciuri mai rar - fata de inainte.
Cred ca mi-ar prinde bine si putina miscare.. si in apa e mai usor.
Mire
Scris: Wednesday, May 10, 2017 11:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/4/2015
Inawar wrote:

Cate mai am de pus pe lista. Ma gandeam la un set de biberoane Avent dar acum vad ca ai scris biberon de colici, nici nu stiam ca e ceva diferit Lol
Te referi la scoica cand ai scris balansoar?
computerlove

Nu, scoica nu am luat.
Caruciorul e 2in1 .. londou si sport.
Iar scaunul de masina merge de la 0kg.M-am gandit ca nu am nevoie de scoica fiind vara si oricum nu prea o sa umblu cu masina.Stam in centru si am parcul si tot ce imi trebuie la 2pasi, asa ca m'am gandit ca e mai buna investitia in scaun.
O sa pun si poza cu balansoarul.ras

Mire attached the following image(s):
img_8529.jpg

Mire
Scris: Wednesday, May 10, 2017 11:43 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
Oare la 11s se face abdominala eco? Pentru dublu test.

In alta ordine de idei, sper sa ma lase maine la aqua. Simt seara ca sunt o balenaaa. Urc scarile la etaj si asa tare imi bate inima, si le urc asa usor in ritmul meu nu alert.

Mi se pare ca mananc mai bine acum, fructe multe, mancare gatita.. chips si dulciuri mai rar - fata de inainte.
Cred ca mi-ar prinde bine si putina miscare.. si in apa e mai usor.

Da, mie mi-a facut abdominala.
Andreea06
Scris: Thursday, May 11, 2017 8:28 AM
Nivel

Ma gandesc ca se vede mai bine la transvaginala, cine stie... dar mi-as dori sa trec la abdominale ca is mai comode.

Rezistam flamandeeee pana la 11:30.
Zic eu cu 3 ore inainte, e usor...

Mi-am pregatit lista de intrebari: aqua, avion, greutate.
Mire
Scris: Thursday, May 11, 2017 9:30 AM
Nivel

Andreea06 wrote:
Ma gandesc ca se vede mai bine la transvaginala, cine stie... dar mi-as dori sa trec la abdominale ca is mai comode.

Rezistam flamandeeee pana la 11:30.
Zic eu cu 3 ore inainte, e usor...

Mi-am pregatit lista de intrebari: aqua, avion, greutate.

La 3d se vede f bine abdominal.
O sa caut o poza de la morfologia de trim1 sa iti arat ras hearts
Doar in trim2 mi'a facut abdominala la final pt ca nu reusea sa imi masoare colul.

Uite ras

Mire attached the following image(s):
img_8542.jpg

Anca_27
Scris: Thursday, May 11, 2017 10:32 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/2/2017
Victory sa ne dai vesti cand vii de la dr computerlove computerlove computerlove
Bucurie2017
Scris: Thursday, May 11, 2017 10:33 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/8/2017
korina wrote:
[quote=Inawar]
Cheek Kiss [/qu
ote]
Inawar poti lua biberoane de la NUK.toate au tetina anti colici.

Fetelor, de ce va ganditi voi la biberoane? Focusati-va pe faptul ca veti alapta. Eu am avut doua cezariene si dupa ambele am avut lapte repede. Conteaza enorm sa il ti pe bebe foarte mult la san dupa nastere. Mie dupa 24 h de la cezariana imi venise laptele. Se poate, credeti-ma!
Nu exista nimic mai sfant, comod, practic, economic si in primul rand sanatos! Si stiu despre ce vorbesc fiindca primul copil a fost alaptat doar pana la 3,5 luni, din greseala si nestiinta mea. Si tare incomod si greu este sa faci lapte praf. Plus ca nu se compara cu faptul ca este extrem de sanatos.
Andreea06
Scris: Thursday, May 11, 2017 10:41 AM
Nivel

Mire wrote:

La 3d se vede f bine abdominal.
O sa caut o poza de la morfologia de trim1 sa iti arat ras hearts
Doar in trim2 mi'a facut abdominala la final pt ca nu reusea sa imi masoare colul.

Uite ras

Ioi computerlove cum isi ascundea ochisorii.
Sa vedem daca imi pune 3D astazi..

Eu tare as vrea si o poza buna pentru teoria nub-ului, pentru estimarea sexuui, are statistici f bune Crazy

Bucurie, cred ca un biberon tot e bine de avut si daca alaptezi, ca poate mai pompam laptic daca e prea mult, nu? Dar in rest da.. mai bine luate pe parcurs dupa nevoi.
gummy bear
Scris: Thursday, May 11, 2017 10:57 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/15/2015
Asa sfatuiesc si eu: macar un biberon sa aveti in casa. Eu desi alaptez, am avut nevoie la inceput sa ii dau Linex baby sau Oscilococcinum, si cu lingurita nu reuseam sa ii dau ca era prea micut. Asa ca ma mulgeam putin, si ii dadeam cu biberonul. Papa imediat newclap
Andreea06
Scris: Thursday, May 11, 2017 1:08 PM
Nivel

Gata eco si dozarea.
Doamneeee ce a crescut :D E inainte cu 2 zile la masuratori, l-am vazut 3D.. love coeur iloveyou 4.5 cm CRL.

Doctorita a spus ca sunt sanse mari sa fie baietel, asa s-a vazut - desi abia se formeaza. Sa vedem acum mai incolo. Osul nazal si restul ce a verificat sunt biiine, manute, picioruse, urechiuse. Dormea si a trebuit sa il trezim usor Lol

Am facut abdominala intai, dar nu s-a vazut asa de bine si am ajuns tot la tranvaginala, dar cica a fost ultima. Am 2 poze 3D de la abdominala si 3 tot 3D de la transvaginala si se veeede diferenta mare de claritate.

Sunt tare fericita. La laborator au spus ca 4 zile dureaza testul, iar doctorita initial a zis sa vin in 4 sapt la control si sa mai vin cand am rezultatul, oricand, sa analizam, dar i-am spus ca am in 2 sapt programare ca asa a zis data trecuta si a ramas pe atunci cu analiza. Si de azi in 4s. Spunea ca la 15-16s, la 20s, la 24s .. cam asa o sa mai vin.

Alexutza, Alina, Laura, voi cum sunteti?
alexutza_88
Scris: Thursday, May 11, 2017 2:02 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2017
Andreea06 wrote:
Gata eco si dozarea.
Doamneeee ce a crescut :D E inainte cu 2 zile la masuratori, l-am vazut 3D.. love coeur iloveyou 4.5 cm CRL.

Doctorita a spus ca sunt sanse mari sa fie baietel, asa s-a vazut - desi abia se formeaza. Sa vedem acum mai incolo. Osul nazal si restul ce a verificat sunt biiine, manute, picioruse, urechiuse. Dormea si a trebuit sa il trezim usor Lol

Am facut abdominala intai, dar nu s-a vazut asa de bine si am ajuns tot la tranvaginala, dar cica a fost ultima. Am 2 poze 3D de la abdominala si 3 tot 3D de la transvaginala si se veeede diferenta mare de claritate.

Sunt tare fericita. La laborator au spus ca 4 zile dureaza testul, iar doctorita initial a zis sa vin in 4 sapt la control si sa mai vin cand am rezultatul, oricand, sa analizam, dar i-am spus ca am in 2 sapt programare ca asa a zis data trecuta si a ramas pe atunci cu analiza. Si de azi in 4s. Spunea ca la 15-16s, la 20s, la 24s .. cam asa o sa mai vin.

Alexutza, Alina, Laura, voi cum sunteti?

Ce draguuuuutz ...cred ca ai fost tare fericita sa iti vezi puiul azi. Eu merg miercuri la morfologie, am o nerabdare de nu iti pot spune. In rest ma simt bine, burtica e putin mai proeminenta, si nu mai pot de drag, tin mereu mana pe ea, si tati la fel, e topit.
Am un stress maaaare...ca au reduceri super ok la emag la carucioare, insa bineinteles ca nu la cele unisex, ori sunt bleumarin/verzi, ori roz/rosii/multicolore....si erau foarte ok ca si firme, noi ne-am oprit pana la urma la Peg Perego si Inglesina, le-am vazut in Bebe Tei zilele trecute si am decis, unul dintre ele, pe care il prindem la promotie.

Pup, sa ai o zi mi-nu-na-ta!

Andreea06
Scris: Thursday, May 11, 2017 2:18 PM
Nivel

Hmm, unisex ar fi cel mai bine sa iei ca sa poti folosi si la urmatorul care poate e de sex diferit.
Acum nu tre sa fie alb / negru / gri.. verde merge la ambele sexe, la fel si bleumarin mi se pare, doar nu tre sa fie roz pt fetite neaparat. Ii pui tu ceva briz brizuri color daca vrei apoi. Rosu la fel merge si daca e baiat si fetita, portocaliu.. Cred ca doar bleu sau roz/magenta/mov deschis e specific asa, si modele gen florale sau alte cele cum am vazut la annex parca. In rest.. go for it!
Andreea06
Scris: Thursday, May 11, 2017 2:21 PM
Nivel

A, si doctorita mi-a zis sa continui si sapt asta cu un magne si un no spa pe zi.. ca sa oprim sigur contractiile / durerile ce am avut sapt trecuta.
Nu am stiut ca tre sa iau in continuare, joi/vineri am avut dureri, sambata deja eram mai bine si de atunci n-am mai avut decat putin dimineata am simtit asa ca mi se rupe ceva la abdomen parca.
alexutza_88
Scris: Thursday, May 11, 2017 3:38 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2017
Andreea06 wrote:
A, si doctorita mi-a zis sa continui si sapt asta cu un magne si un no spa pe zi.. ca sa oprim sigur contractiile / durerile ce am avut sapt trecuta.
Nu am stiut ca tre sa iau in continuare, joi/vineri am avut dureri, sambata deja eram mai bine si de atunci n-am mai avut decat putin dimineata am simtit asa ca mi se rupe ceva la abdomen parca.

Sa vezi ca o sa fie bine in continuare :*
Ma gandeam la o chestie: oare e necesar sa mai scurtam parul in sarcina? Sa nu ne mai consume din vitamine, etc?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.