Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| alexutza_88 wrote:
Ce tampenieeee!!! Eu nu am avut niciodata abonament, ci asigurare, insa din cate stiam, in abonament nu sunt inclusi doctorii care sunt in parteneriat academic, ceilalti erau. Nu imi vine sa cred ce nesimtiti, intai platesti apoi te anunta.
Nu poti sa il reziliezi ? Intreb pt ca la asigurare, daca vrei sa o anulezi, si nu ai consumat nimic, gen consultatii, etc, iti primesti banii inapoi. Intreaba macar. E stupid, pe bune.
le-am dat mail si le-am explicat situatia si ca doar pentru doamna doctor am facut abonamentul. m-a sunat acum tipa care mi-a facut contractul si mi-a explicat situatia cu promisiunea ca o sa vorbeasca cu manageul ei sa vada daca se poate face o exceptie si sa imi returneze banii..
deci cum o dau tot tre sa scot sacu cu bani, dar macar cu banii dati pe abonament platesc 2-3 programari. acum sper ca nu vor comenta ca imi voi face analizele la sange la medlife si nu la ei, acolo avand discount pt ele |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 32
| Si eu vreau in lista...please. M-am trezit si eu acum... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| carlita wrote:Victory si laura513 sunt burtici si ele. Au si ticker, deci, cred ca pot fi adaugate in lista. LE: completez lista burticilor cu ticker: Dana000, Anca_27, Bucurie2017. La Stelutza trebuie pus tickerul actualizat; e inaintea lui Crissy cu sarcina. Daaaa, si eu vreau pe listuta!!! :)) |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 7
| Anelise wrote:Buna, burtici! Rog un mic ajutor cu listutza - burtici noi! Si felicitari din suflet proaspetelor mamicutze!
Buna,
Si eu sunt cu burtica, 15 saptamani
Multumesc! |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Si eu vreau pe lista
Buna fetelor , sper ca ma primiti si pe mine in casuta |
|

Inregistrat: 2/2/2017 Mesaje: 267
| Anelise wrote:Buna, burtici! Rog un mic ajutor cu listutza - burtici noi! Si felicitari din suflet proaspetelor mamicutze! Si eeuuuuu |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| carlita wrote:Victory si laura513 sunt burtici si ele. Au si ticker, deci, cred ca pot fi adaugate in lista. LE: completez lista burticilor cu ticker: Dana000, Anca_27, Bucurie2017. La Stelutza trebuie pus tickerul actualizat; e inaintea lui Crissy cu sarcina. Da eu am 23 saptamani implinite am intrat in 24 si voi asteptam o fetita care doar la morfologic ne-a aratat ce o sa fie 12 sau 13 August o asteptam deocamdată ne bucuram de burtica |
|
| stelutza wrote: Da eu am 23 saptamani implinite am intrat in 24 si voi asteptam o fetita care doar la morfologic ne-a aratat ce o sa fie  12 sau 13 August o asteptam deocamdata ne bucuram de burtica
wow, abea la cea de trim 2??? ce pudica e micuta
felicitari pt fetita sa stea cumintica si sanatoasa in burtica! |
|

Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Fetelor am fost la doctor si nu am vesti prea bune . Se vede sacul dar fara embrion . Dupa marimea sacului doctorul spune ca as avea 6 sapt si 1 zi . Voi la câte saptamani a?i vazut embrionul ? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Diana1489 wrote:Fetelor am fost la doctor si nu am vesti prea bune . Se vede sacul dar fara embrion . Dupa marimea sacului doctorul spune ca as avea 6 sapt si 1 zi . Voi la câte saptamani a?i vazut embrionul ? La 6 saptamani am vazut, insa cred ca depinde ?i de ecograf. Oricum vreau sa zic ca la 6 saptamani, sacul parea de 7 , asa ca poate tu ai în realitate 5 saptamani, am în?eles ca sacul de obicei apare ceva mai dezvoltat decât embrionul. Când te mai duci? |
|
| Diana1489 wrote:Fetelor am fost la doctor si nu am vesti prea bune . Se vede sacul dar fara embrion . Dupa marimea sacului doctorul spune ca as avea 6 sapt si 1 zi . Voi la câte saptamani a?i vazut embrionul ?
eu l-am vazut la 6s1z, atunci am fost prima oara, dupa UM as fi avut 7s. Ti-a mai zis si altceva? Ca e prea devreme sau sa mai faci beta, sau cand sa revi? sau te-a lasat asa doar cu nu se vede? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Diana1489 wrote:Fetelor am fost la doctor si nu am vesti prea bune . Se vede sacul dar fara embrion . Dupa marimea sacului doctorul spune ca as avea 6 sapt si 1 zi . Voi la câte saptamani a?i vazut embrionul ?
La 7 s-a vazut la mine. Nu te ingrijora inca.. poate nu are aparatul f performant si e sarcina micuta, eu am mers la 5s si doar sacul yolk s-a vazut si m-a chemat la 7s sa confirme si embrionul. Mai mergi intr-o saptamana. Nu ti-a dat sa repeti beta? Desi poate iese bine, nu stiu daca e concludent... |
|

| stelutza wrote: Da eu am 23 saptamani implinite am intrat in 24 si voi asteptam o fetita care doar la morfologic ne-a aratat ce o sa fie  12 sau 13 August o asteptam deocamdata ne bucuram de burtica
Ce frumoooos, felicitari! Fetitele sunt un vis si pentru mine, asa ma vad, cu macar o fetita, sa ii fac parul si sa o educ asa ca pe o domnisoara printesica |
|

Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Eu am avut ultimul ciclu pe 9 Martie , ar fi 5 sapt si 5 zile . Mi'a spus sa revin peste 10 zile ca e posibil sa fie mic . Sa speram ca va fi bine !! |
|

| Diana1489 wrote:Eu am avut ultimul ciclu pe 9 Martie , ar fi 5 sapt si 5 zile . Mi'a spus sa revin peste 10 zile ca e posibil sa fie mic . Sa speram ca va fi bine !!
Depinde mai mult si lungimea cm si daca ai ovulat tarziu sau s-a implantat tarziu gen z12 dpo nu z8 cum e intervalul. Fii linistita pana la urmatoarea eco! |
|
|