Gravidutzele noastre dragi - 39
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alexutza_88
Scris: Tuesday, April 18, 2017 11:31 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
Lili Eu wrote:
Nici eu in sarcina nu am mancat dulciuri si carne nu puteam sa suport nici mirosul de carne. dar in schinb am mancat multe lactate fructe si legume computerlove

Daaa cu lactatele sunt si eu foarte buna prietena, legume si fructe ma fortez sa mananc pentru ca nu am o placere deosebita, sa zicem :))
korina
Scris: Tuesday, April 18, 2017 11:41 AM
Nivel

Inregistrat: 6/3/2016
Mie dr mi-a spus ca nu fac nici un rau ecografiile.Eu am facut in jur de 24-25 toata sarcina
alexutza_88
Scris: Tuesday, April 18, 2017 11:44 AM
Nivel

korina wrote:
Mie dr mi-a spus ca nu fac nici un rau ecografiile.Eu am facut in jur de 24-25 toata sarcina

Nici mie nu mi-a zis dna doctor, asta am citit eu
alina89
Scris: Tuesday, April 18, 2017 11:49 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
eu daca as putea as pleca cu ecograful acasa ca sa pot eu sa ma asigur la orice ora ma apuca nebuniile ca este totul in regula. m-am tot vaitat de stari nasoale, dar acum ca nu mai am crampe deloc si sanii ma mai dor destul de putin parca ma trec caldurile pale
Mire
Scris: Tuesday, April 18, 2017 11:54 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
Hristos a inviat!!!
Noi ne-am odihnit zilele astea.Am inceput sa ma confrunt cu dureri de picioare.. dar nu ma vait.hearts
Anna21
Scris: Tuesday, April 18, 2017 11:54 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/12/2016
Anelise wrote:
Buna, burtici! pupici
Rog un mic ajutor cu listutza - burtici noi!
Si felicitari din suflet proaspetelor mamicutze! coeur

Si eu vreau pe listuta ras DistanceKiss
alexutza_88
Scris: Tuesday, April 18, 2017 12:00 PM
Nivel

alina89 wrote:
eu daca as putea as pleca cu ecograful acasa ca sa pot eu sa ma asigur la orice ora ma apuca nebuniile ca este totul in regula. m-am tot vaitat de stari nasoale, dar acum ca nu mai am crampe deloc si sanii ma mai dor destul de putin parca ma trec caldurile pale

Aha asa ?i eu, pe de-o parte îmi pare bine ca a cam disparut greata însa pe de alta ma cam tem : daca nu e totul în ordine?? Cred ca avem noi ceva la mansarda :))))) suntem panicate din fire pupici
Anelise
Scris: Tuesday, April 18, 2017 12:10 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Lili Eu wrote:
Multumesc!!computerlove

computerlove

Rezolvat cu burticile! pupici
carlita
Scris: Tuesday, April 18, 2017 12:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Victory si laura513 sunt burtici si ele. Au si ticker, deci, cred ca pot fi adaugate in lista.
LE: completez lista burticilor cu ticker: Dana000, Anca_27, Bucurie2017. La Stelutza trebuie pus tickerul actualizat; e inaintea lui Crissy cu sarcina.
alina89
Scris: Tuesday, April 18, 2017 12:54 PM
Nivel

alexutza_88 wrote:

Aha asa ?i eu, pe de-o parte îmi pare bine ca a cam disparut greata însa pe de alta ma cam tem : daca nu e totul în ordine?? Cred ca avem noi ceva la mansarda :))))) suntem panicate din fire pupici

uff.. cred ca intra in job description`u mamicilor :(

azi mi-au activat si abonamentul la RM.. si dupa ce am facut plata integral pe un an tipa de la reprezentanta mi-a spus ca nu toti medicii au contract sa poti sa ai discount cu abonament si ca cei la care merg eu nu si plata se face integral si daca vreau sa beneficiez de reduceri sa sun in call center si sa cer sa ma programeze la un medic care are contract incheiat.. incredibil asa ceva Cray Cray
Andreea06
Scris: Tuesday, April 18, 2017 1:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Mie imi e foame des asa, la 2 h tot sa rontai ceva. Mananc mic dejun acum, cere organismul fructe si apa, mai scap la un mc/kfc inca dar asa mananc destul de bine.
Maine fac 8sapt.

Mie doc mi-a zis ca acuma ne vedem mai des, adica la 2 sapt, apoi cam 1 data pe luna. De ex am la 9s eco, la 11s dublu test, la 13s mi-a zis sa mai fac programare dar nu sunt sigura daca e morfologia atunci.. si apoi la 17s. Deci la o luna cam apoi.
grup
Andreea06
Scris: Tuesday, April 18, 2017 1:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
alina89 wrote:

uff.. cred ca intra in job description`u mamicilor :(

azi mi-au activat si abonamentul la RM.. si dupa ce am facut plata integral pe un an tipa de la reprezentanta mi-a spus ca nu toti medicii au contract sa poti sa ai discount cu abonament si ca cei la care merg eu nu si plata se face integral si daca vreau sa beneficiez de reduceri sa sun in call center si sa cer sa ma programeze la un medic care are contract incheiat.. incredibil asa ceva Cray Cray

Offf nu pot sa cred. Asta cei de la asigurari sau de la RM ai facut abonamentul?

Ce fel de contract tre sa aiba cu ei? De angajare?
Si eu la un endo mi-a zis ca avea programare sa imi faca mai repede dar ca tre sa platesc la el daca vreau.. ca nu intra in abonam. Probabil era consultant sau avea asa gen 1h la ei doar..
alina89
Scris: Tuesday, April 18, 2017 1:30 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Offf nu pot sa cred. Asta cei de la asigurari sau de la RM ai facut abonamentul?

Ce fel de contract tre sa aiba cu ei? De angajare?
Si eu la un endo mi-a zis ca avea programare sa imi faca mai repede dar ca tre sa platesc la el daca vreau.. ca nu intra in abonam. Probabil era consultant sau avea asa gen 1h la ei doar..

mi-am facut direct la RM si nici nu mi l-am luat pe cel mai ieftin ca am zis ca e mai avantajos cel comfort. Cray

cica doar o parte din medici te pot primi in baza abonamentului si sa imi schimb doctorul. pfff cum sa il schimb cand abea am gasit unul care sa imi placa si e singurul motiv pt care am facut abonamentul asta pentru ca toate celelalte beneficii le am de la medlife asigurate de angajator Cray
alexutza_88
Scris: Tuesday, April 18, 2017 2:07 PM
Nivel

alina89 wrote:

mi-am facut direct la RM si nici nu mi l-am luat pe cel mai ieftin ca am zis ca e mai avantajos cel comfort. Cray

cica doar o parte din medici te pot primi in baza abonamentului si sa imi schimb doctorul. pfff cum sa il schimb cand abea am gasit unul care sa imi placa si e singurul motiv pt care am facut abonamentul asta pentru ca toate celelalte beneficii le am de la medlife asigurate de angajator Cray

Ce tampenieeee!!! Eu nu am avut niciodata abonament, ci asigurare, insa din cate stiam, in abonament nu sunt inclusi doctorii care sunt in parteneriat academic, ceilalti erau. Nu imi vine sa cred ce nesimtiti, intai platesti apoi te anunta.

Nu poti sa il reziliezi ? Intreb pt ca la asigurare, daca vrei sa o anulezi, si nu ai consumat nimic, gen consultatii, etc, iti primesti banii inapoi. Intreaba macar. E stupid, pe bune.
alexutza_88
Scris: Tuesday, April 18, 2017 2:09 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
Mie imi e foame des asa, la 2 h tot sa rontai ceva. Mananc mic dejun acum, cere organismul fructe si apa, mai scap la un mc/kfc inca dar asa mananc destul de bine.
Maine fac 8sapt.

Mie doc mi-a zis ca acuma ne vedem mai des, adica la 2 sapt, apoi cam 1 data pe luna. De ex am la 9s eco, la 11s dublu test, la 13s mi-a zis sa mai fac programare dar nu sunt sigura daca e morfologia atunci.. si apoi la 17s. Deci la o luna cam apoi.
grup

Mie dupa eco de morfologie, care e in s12, mi-a zis sa ma duc la 16 s. Oricum a zis ca tinem legatura si daca e ceva ma duc imediat.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.