Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| alina89 wrote:Oare sterilizatorul de la Avent se potriveste si cu alte biberoane? Ap fetele care alapteaza cate biberoane ati cumparat? Andreea de contractul de nastere ai intrebat? Stiu ca la RM se semneaza pana in s26 altfel platesti o taxa. Nu stiu cum e la alte clinici. Cele care ati fost pe la baby expo sunt ceva produse la oferta pe acolo? Se merita sa astept pana atunci pt ce mai avem pe lista?
Sterilizator din ce stiu nu are un suport pt biberoane special, e un spatiu mare unde poti pune ce vrei tu.. suzete, accesoriile de la pompa, biberoane.. LE: de fapt am citit ca are ceva cos de biberoane dar ca incap orice fel - gat larg sau ingust. Asta de la avent scria ca poti sa il faci in 3 moduri - de la full cum e pe cutie, la mai mic si la cel mai mic.. in fct de ce/cat ai nevoie, daca alaptezi si nu folosesti biberoanele deloc o vreme, ti-l poti tine in bucatarie in format mai mic pe blat, restul in debara. Sa sterilizezi doar suzete, chestii mai mici, ma gandesc.
Eu am luat setul de 2 bibe mici si 2 mai mari, atata cumpar. Daca mai primesc bine, daca nu, vad pe parcurs cum merge.. zic ca e de ajuns sa ai in casa macar 2 asa de newborn, pana vezi ce si cum merge.
Am intrebat de doctorita mea (de la RM) de contract, eu o sa nasc la alta clinica privata ca nu avem maternitate RM in Cluj inca.. Si a zis ca dupa 30s o sa facem monitorizari acolo la Gynia ii zice, si atunci pot vorbi, ca nu tre de acuma. |
|
| Victory wrote: Da, fetita il iubeste tare mult, toata ziua pupa burtica si abia il asteapta sa l cunoasca. Si ar cheltui toti banii ei din pusculita numai pe lucruri pt bebelusi, e o scumpa! Am fost la control, bebe e bine, e maricel, bine si noi suntem inalti, are 1700grame, e inainte cu 2 sapt. Totul e ok cu bebe, mami tre sa mai stea linistita la pat, mai multa odihna, pt ca contractiile pot scurta colul si are doar 3 cm, trebuie grija mare, fara efort, fara oboseala....
Ce draguuut, tre sa fie tare frumos si e incantata probabil sa aiba partener de joaca si de sotii pe mai apoi. E superb sa ai frati, nici eu nu concep al meu sa nu aiba la un moment dat un fratior sau o surioara. Mai ales cand e maaare o sa fie o legatura mai speciala intre ei, se vor sfatui si ajuta mereu. Eu nu stiu ce m-as face fara sora mea de ex.
Sa stai linistita in pat atunci, hihi. |
|
| A, si voiam sa va mai zic de un pont de la vecinii mei, au un baietel de 7 luni. Mi-au spus ca si emag si in carrefour gasesc Pampers doar fabricati in Polonia - si ca sunt net inferiori la cei fabricati in Ungaria sau alte tari (gen mai din vest, germania etc.. ), is mai de carton asa, nu stiu. Si asa e cu Polonia, ca m-am uitat special pe astia livrati de emag. Deci daca cumva va luati si gasiti in bebe tei sau altundeva, poate nu sunt din Polonia, sa verificati.
Eu tare ma tem ca nu o sa raman la Pampers sau doar de rog pe niste verisori din germania/belgia sa imi aduuuuca cand vin in tara sau sa-mi trimita. Altfel o sa mai incerc unii de la dm, am inteles ca sunt ok si la calitate si pret...
Huggies zice sora mea ca sunt f buni, doar ca mai scumpi.
Oare pot desface pachetele de pampersi de acuma? Se intampla ceva cu ei pana in noiembrie? I-as compara asa un pic.. Ma gandesc ca nu-s vidati oricum, respira cumva pungile lor.. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Buna fetele! Nu v-am mai scris, dar v-am citit zilnic. Am fost astazi la medic cu rezultatele de la dublu test, totul este in regula. Nu vrea bebe deloc sa ne arate ce este, se tot misca. Data viitoare poate Mi-a mai zis medicul sa incercam sa reducem doza de utrogestan, sa ramana doar 1 seara, sper sa fie ok. Continuam acidul folic si nimic altceva, vitamine. Il ascult! Si bineinteles, eu nu pot fi pe deplin linistita. Am tensiunea marita pe arterele uterine, iar pe cea stanga exista si Notch. A zis ca in aceasta perioada (aproape 15 sapt) valorile IR pot fi mai crescute si ca o sa le monitorizam. Mi-a dat totusi Aspenter de 75mg, 1 pe seara pana la urmatorul control. Ce parere aveti? |
|
| Inawar wrote: Paturica alba tricotata am vrut si eu sa o comand dar m-am razgandit, pana vine frigul mai in toamna sa vedem ce primim :) Avem oricum lenjerie cu plapumioara si cateva scutece de finet. Am luat de la c&a si o paturica/husa cu fermoar prin care ies doar mainile, nu stiu cum ii zice. La sutiene de alaptat inca nu stiu ce marime sa iau, cat se umfla sanii? Pana acum in sarcina am folosit un nr mai mare, dar cand sunt plini cu lapte cine stie..
Si eu mai astept la bustierele alea, dar e bine de stiut. Si eu am un nr in plus acum, C in loc de B.. par inca ok...
Cred ca sac de dormit ai luat, f util, il am si eu pe lista dar mai astept :) |
|
| AleC wrote:Buna fetele! Nu v-am mai scris, dar v-am citit zilnic. Am fost astazi la medic cu rezultatele de la dublu test, totul este in regula. Nu vrea bebe deloc sa ne arate ce este, se tot misca. Data viitoare poate Mi-a mai zis medicul sa incercam sa reducem doza de utrogestan, sa ramana doar 1 seara, sper sa fie ok. Continuam acidul folic si nimic altceva, vitamine. Il ascult! Si bineinteles, eu nu pot fi pe deplin linistita. Am tensiunea marita pe arterele uterine, iar pe cea stanga exista si Notch. A zis ca in aceasta perioada (aproape 15 sapt) valorile IR pot fi mai crescute si ca o sa le monitorizam. Mi-a dat totusi Aspenter de 75mg, 1 pe seara pana la urmatorul control. Ce parere aveti?
Cand ai urmatorul control?
Cu tensiunea nu ma prea pricep sa imi dau cu parerea, cauta eventual remedii asa naturiste sau ce tin de sport, activitate, odihna, daca e ceva ce mai ajuta.
Sa speram ca afli la controlul urmator ce e!! Eu stiam ca e bine daca misca, il poate prinde in pozitii diferite si ei pot pune pauza pe aparat ca sa mai analizeze o postura.. acu inseamna ca deloc nu a aratat.
Sa iti faci si tu un ticker pt semnatura si toate gravidutele noi, sa puteti fi adaugate in lista, o sa avem curand casuta nouaaa. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Inawar wrote: Ce scumpa e fetita cu banii ei din pusculita! Cum ti-a masurat colul a facut intravaginal sau tot pe burta? La mine in s31 a zis ca e ok si in s35 la eco va face si vaginal ca sa-l verifice. Abia astept sapt viitoare, sunt curioasa pt ca uneori simt presiune in interior, mai ales cand ma ridic de pe scaun, parca e febra musculara sau oasele in zona pelvisului.
Pt masurarea colului a folosit special eco intravaginal, altfel nu se vede exact! Si eu simt presiune exact la fel, cand sunt in picioare ma acasa rau pe osul pubian parca, asa simt cumva intre picioare.... Dr a zis ca e si cu capul in jos si de aia apasa asa tare... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Burtici, am nevoie de ajutor cu listuta.
DianaM, Lixandra_alexandra si Cory sunt nou-venite. Altcineva?
Stelutza si Crissy au nascut?
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| kali wrote:Burtici, am nevoie de ajutor cu listuta. DianaM, Lixandra_alexandra si Cory sunt nou-venite. Altcineva? Stelutza si Crissy au nascut?
Si eu...si eu |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| kali wrote:Burtici, am nevoie de ajutor cu listuta. DianaM, Lixandra_alexandra si Cory sunt nou-venite. Altcineva? Stelutza si Crissy au nascut? Stiu de Stelutza ca a nascut acum 3 sapt, a mai scris pe aici. Aura_Plum a pierdut sarcina pe la inceput.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Si MadaMadalyna e graviduta. |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| kali wrote:Burtici, am nevoie de ajutor cu listuta. DianaM, Lixandra_alexandra si Cory sunt nou-venite. Altcineva? Stelutza si Crissy au nascut? noi azi avem 3 saptamani si 2 de când suntem acasa incercam sa papam si sa dormim sa luam in greutate am luat dar mai trebuie |
|
| Felicitari! Crestere usoara! |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Si eu O sa pun ticker. |
|
| Casuta noua! |