Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| alexutza_88 wrote:Suuuper!! Am fost si eu azi la un control pt ca ma obseda greutatea bebelinei înregistrata de doctorita mea saptamana trecuta . Ea zicea ca are 550 g si ar fi fost cu o sapt in urma ca greutate, însa am fost azi la.un doctor f bun recomandat in bucuresti si e in grafic fata mea. Are 770 g la 24 s si 6 zile. Probabil doctora nu a masurat bine, oricum zicea ea ca nu sunt probleme, însa paranoia din mine a vrut sa se asigure. Era asa scuuumpa ne-am amuzat ca parca ne facea cu manuta.
Awww, e bine ca v-ati linistit voi macar. Eu credeam ca tre sa aiba cam 550g azi si i-am zis la doctorita, nu e prea mare? Dar nu, e in grafic, 2 zile mai mult si oricum greutatea e estimata.. ai vazut pe raport scrie +- 105g parca. Mai demult era mai putin marja de eroare. :) |
|

| DianaM wrote:Eram sigura ca e totul ok dar nah, pana nu vezi si confirmarea...asa suntem toate! Tensiunea ta e super buna. Eu aveam saptamana trecuta luni 10 cu 5 si apoi miercuri a urcat la 12 cu 7. Eu o aveam undeva la 13 cu 6 in mod normal. Am fost si eu dimineata la analize, am dat doar 352 ron pe Torch si inca o anliza care nu e decontata. Vineri am o parte din rezultate si restul saptamana viitoare. Eu am urmatorul control pe 25 ca e doctorul in concediu pana atunci si nu are sens sa ma duc in alta parte daca ma simt ok.
Chiar nu are rost daca te simti ok, teoretic 3 eco sunt necesare intr-o sarcina dar no.. cine are atata rabdare...
Tensiunea mea in general e miiica, azi am baut cafea, desi si data trecuta am baut.. cine stie... din trim 2 sa iti verifici mai des ca atunci sunt riscurile acelea cu tensiunea in sarcina. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Andreea06 wrote:
Awww, e bine ca v-ati linistit voi macar. Eu credeam ca tre sa aiba cam 550g azi si i-am zis la doctorita, nu e prea mare? Dar nu, e in grafic, 2 zile mai mult si oricum greutatea e estimata.. ai vazut pe raport scrie +- 105g parca. Mai demult era mai putin marja de eroare. :)
La mine in s31 abaterea era de +/- 250g. In final am inteles ca ajunge la +/- 400g. |
|

| Inawar wrote: La mine in s31 abaterea era de +/- 250g. In final am inteles ca ajunge la +/- 400g.
La final dupa 38s deja nu mai e f accurate, la sor-mea i-a zis 3800gr baietelul... si a avut 4500.. |
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| lixandra_alexandra wrote:Fetelor... Beta 2 - 2420.
super felicitari |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Andreea06 wrote: La final dupa 38s deja nu mai e f accurate, la sor-mea i-a zis 3800gr baietelul... si a avut 4500..
Da, e mare bebelusul si nu mai poate sa masoare prea bine, dar 700g diferenta? |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
|
Multumesc!!!! |
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| BabyGimi wrote:Pe www.bonprix.ro sau la H&M aveau geci de iarna pt gravidute, pe care apoi le poti folosi cu succes in babywearing, daca vrei sa iti porti puiul  Deci utilizare multipla :)
Super, am sa tin minte, oricum pana atunci nu pot lua nimic, nu stiu cat de mare o sa fie burtica, cate kg o sa iau.... deja am o burta vizibila |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Inawar wrote:Yuhuuuu! Ce avans are!
daaaa...nu ma asteptam la valoarea asta |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| lixandra_alexandra wrote:daaaa...nu ma asteptam la valoarea asta
Felicitari, sarcina usoara sa ai!!! |
|
| Inawar wrote:Da, e mare bebelusul si nu mai poate sa masoare prea bine, dar 700g diferenta?
Asa mi-a zis si mie doctorul la care am fost azi, ca exista abateri, mai ales inainte de nastere, cica ecograful de ex poate sa arate 3000 g, dar copilul sa aiba 2500 g sau 3500 g, depinde de masuratorile facute (care pana la urma nu pot fi perfecte, copilul se misca, nu sta ca la poza, sa zici ca e milimetrica masurarea) |
|
| Andreea06 wrote:
Awww, e bine ca v-ati linistit voi macar. Eu credeam ca tre sa aiba cam 550g azi si i-am zis la doctorita, nu e prea mare? Dar nu, e in grafic, 2 zile mai mult si oricum greutatea e estimata.. ai vazut pe raport scrie +- 105g parca. Mai demult era mai putin marja de eroare. :)
Se va tot mari marja de eroare. Chiar sunt linistita acum, m-a tot stresat greutatea toata saptamana :))) |
|

| Oare Alina ce face? Tot prinsa cu munca sapt asta..
Laura, tu cum mai esti?
Din ce vad in tabel, imediat avem niste bebelusi nou nascuti, yupiiii |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Buna fetelor, vorbarete, active, bravo!! Eu va tot citesc, dar nu prea am mai scris.... suntem binisor, mai greu cu caldurile astea si cu burticuta mare. Au inceput si contractiile false, care la mine uneori sunt si putin dureroase, mi s a recomandat cat mai mult la orizontal pt ca e risc sa se scurteze colul. Am luat o sapt si trat contra contractiilor, maine mergem la control, sper sa fie ok colul sa stea bebe cuminte acolo , ca nu l vrem asa grabit. In rest , Multumesc lui Dzeu ma simt ok, fara arsuri, mananc orice, am luat vreo 9 kg, sper sa nu mai pun multe.... Spatele nu doare, doar intepenesc putin cand stau intinsa si cand vreau sa ma ridic, o fac ca o baba si ma dor soldurile. Si cand stau mult in picioare ma doare osul pubian, cred ca apasa greutatea acolo.... Dar nu ma plang de nimic, numai sa stea bebe cuminte inca vreo 6-7 sapt, apoi sa vina cand vrea el. Anca_27 ce mai faci, totul ok? Nu mai stiu nimic de tine! |
|

Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Doamne Lixandra ce ma bucuuuuur!!!!! Felicitari si Doamne-ajuta sa fie totul bine de data asta!
Andreuta eu sunt bine, obosita maxim dupa tura de la munca. Azi am dormit ca o vacuta si apoi mi-am facut bunatati de papa Iar apoi m-am apucat de curatenie ca sotul meu a plecat si a lasat casa cu fundul in sus iar maine vine soacra-mea :))) Am vrut sa semnez condica pe aici dar n-am apucat. Ma bag la somn si revin maine cu forte proaspete si scriu mai multe Pun si o poza cu burtica (tot maine), a început sa se vada mai bine |
|
|