Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Andreea06 wrote:Asta am citit si eu ca pe masura ce e burta mai mare si se modifica centrul de greutate, o sa ne simtim mai neindemanatice, ca nu suntem obisnuite sa luam in calcul ca avem burta in fata noastra, sa masuram cu tot cu ea. Eu si acu cand tre sa ma aplec, asa cracanez picioarele, fac o genoflexiune genul cu picioarele departate, deloc feminin daaaar asta e!! ce sa ii facem Si eu tot asa ma aplec cu picioarele mai departate ca altfel nu merge, ma tine la burta. Eu din mana scap, daca beau apa din sticla, hop capacul pe jos, prin bucatarie cand pregatesc ceva, la fel, ceva ajunge jos :)) |
|

| Burtica la 34s implinite! 9 kg in plus, sa vedem cate se mai pun...
Inawar attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Inawar wrote:Burtica la 34s implinite! 9 kg in plus, sa vedem cate se mai pun...
Ai pus f bine, adica nu mult, de acum cat poti sa mai pui.. 3 kg maxim? Tare draguta burtica! Eu am 4kg fix pana acuma. A zis doctorita ca e f bine, se astepta la mai mult, dar sa nu devin obsedata de asta. Apai nu devin... dar daca o iau pe campii sa mai reduc din kfc, ca nu imi tre sa ajung la 100kg, aveam destule in plus cand am ramas - si asa nu mananc des ca sotul e la dieta, dar totusi, haha. Ea se asteapta la 10-15kg la final.
Ma mentin inca sub 77kg.
Am editat mesajul pe pag anterioara sa adaug poza de analize, zic ca poate ai ratat. |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Inawar wrote:Super! Seamana cu al meu, am avut beta1 pe la 1000 si urmatorul la 53 de ore pe la 2000. De data asta totul va fi bine!
Sa stii ca mi-am adus aminte de tine cand mi-a iesit..nu stiu dc
|
|

| Andreea06 wrote:
Ai pus f bine, adica nu mult, de acum cat poti sa mai pui.. 3 kg maxim? Tare draguta burtica! Eu am 4kg fix pana acuma. A zis doctorita ca e f bine, se astepta la mai mult, dar sa nu devin obsedata de asta. Apai nu devin... dar daca o iau pe campii sa mai reduc din kfc, ca nu imi tre sa ajung la 100kg, aveam destule in plus cand am ramas - si asa nu mananc des ca sotul e la dieta, dar totusi, haha. Ea se asteapta la 10-15kg la final.
Ma mentin inca sub 77kg.
Am editat mesajul pe pag anterioara sa adaug poza de analize, zic ca poate ai ratat.
M-am uitat acum, eu ma chinuiam sa tai din poza sa pot pune. La mine biletul cu analize era la jumate, glucoza nu mi-a mai dat, a zis ca nu e cazul, s-a uitat la analizele de sange: glicemie si ceva valori , greutatea cam tot 4kg si nu am mai facut. Eu de fel nu ma omor cu dulciurile, doar ciocolata neagra cu alune de padure- preferata mea. In rest ciugulesc si ma satur repede de ele. Din analize hemoglobina a iesit scazuta-anemie, desi la inceputul sarcinii stateam bine si mi-a dat suplimente de fier. E perioada cand bebe ia din fier. Nu stiu cat mai pun, med. a estimat ca in ritmul asta max 13-14 kg. |
|

| lixandra_alexandra wrote:Sa stii ca mi-am adus aminte de tine cand mi-a iesit..nu stiu dc Pai stiu ca erai cu cateva zile in urma mea cand ai facut testul
|
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| Andreea06 wrote:Mai vezi si la lc waikiki si mai noi la c&a sunt reduceri mari, doar ca nu stiu daca au haine de gravidute acolo, eu n-am prea vazut. Dar waikiki au si ei. Si eu tot h&m si waikiki mi-am tot luat, fff comozi pantalonii cu burtica, o sa ii port si dupa ce nasc sigur! Ma bucur ca esti mai ok cu greturile Madalina, ce bine ca au efect picaturile. Cand ai cununia?
Am fost la c&a si nu am gasit nimic iar waikiki nu stiu daca este in focsani....
Dar momentant stau bine cu ce am gasit... sa vedem la iarna cum fac , ca nasc in februarie si o sa fie chin cu hainele toata iarna....
Ma bucur ca e bine bebita si esti si tu ok.
Pe 20 august avem cununia, e duminica.. |
|

| delia.c.yaya wrote:Prima data am incercat Nux vomica-Heel. Ieri am fost la doctorita iar ca nu-mi mai faceau efectul alea. Acum mi-a dat Biochetasi. Sa vad daca mai trece cu astea, daca nu i-au ce iei tu. S-a speriat ieri doctorita, am slabit 3kg intr-o saptamana.
De la biochetasi eu am siferit cu stomacul dupa, ca sunt acide si mai rau vomitam plus ca doctorul meu a spus ca nu sunt asa indicate in sarcina .. |
|

| MadaMadalyna wrote:
Am fost la c&a si nu am gasit nimic iar waikiki nu stiu daca este in focsani....
Dar momentant stau bine cu ce am gasit... sa vedem la iarna cum fac , ca nasc in februarie si o sa fie chin cu hainele toata iarna....
Ma bucur ca e bine bebita si esti si tu ok.
Pe 20 august avem cununia, e duminica..
Eu zic sa porti ceva geaca/hanorac de la sot cat mai iesi pe afara, cu pulovar larg, eventual lung si pantaloni cu burtica sau colanti cu burtica. Mai rau e la picioare daca iti cresc un numar, tre sa iti cumperi cizme.. Altfel eu nu dau bani pe alte geci. Ori ale mele descheiate, ca oricum nu stau f mult pe afara in frig.. ori ceva de la sot, sa pot incheia. |
|

| Andreea06 wrote:
Eu zic sa porti ceva geaca/hanorac de la sot cat mai iesi pe afara, cu pulovar larg, eventual lung si pantaloni cu burtica sau colanti cu burtica. Mai rau e la picioare daca iti cresc un numar, tre sa iti cumperi cizme.. Altfel eu nu dau bani pe alte geci. Ori ale mele descheiate, ca oricum nu stau f mult pe afara in frig.. ori ceva de la sot, sa pot incheia.
Nu am cum sa iau de la sot ca el nu e gras. Are 1.75 si 80 kg . Nu pot apela la hainele lui ca.nu are burta. Trebuie sa.mi cumpar.... la prima sarcina am prins iarna de la 3 luni jumate la 6 luni si am avut o problema maree cu hainele .... acum deja se cunoaste burta ... pana la iarna explodez |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| MadaMadalyna wrote:
Nu am cum sa iau de la sot ca el nu e gras. Are 1.75 si 80 kg . Nu pot apela la hainele lui ca.nu are burta. Trebuie sa.mi cumpar.... la prima sarcina am prins iarna de la 3 luni jumate la 6 luni si am avut o problema maree cu hainele .... acum deja se cunoaste burta ... pana la iarna explodez
Pe www.bonprix.ro sau la H&M aveau geci de iarna pt gravidute, pe care apoi le poti folosi cu succes in babywearing, daca vrei sa iti porti puiul Deci utilizare multipla :) |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Fetelor... Beta 2 - 2420.
|
|

| lixandra_alexandra wrote:Fetelor... Beta 2 - 2420.
Suuper!! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Andreea06 wrote:Gata eco, e bine bebe cu inimioara, totul normal E inaltut, masuratoarea la femur a iesit 25s si 4z in conditiile in care azi fac 24s. Restul masurilor sunt in grafic cu 24s, doar femurul mai mult. Are 705 gr., a iesit 24s si 2z la masura finala, placenta ok, col inchis si lung, de acum tre sa merg la 27s la laborator sa fac testul de glucoza si sa repet analize gen toxoplasma la care nu eram imuna, sumar urina, alte cele gen calciu magneziu sa vada daca tre sa mai iau ceva extra. Cica calciu nu prea se da in sarcina si atunci sa mananc echilibrat si cu lactate. Tensiune am avut azi 12 cu 6 (fata de 10 cu 6 la 20s).  I'm happy. Avem usb cu filmulete, sa ma uit acasa
Suuuper!! Am fost si eu azi la un control pt ca ma obseda greutatea bebelinei înregistrata de doctorita mea saptamana trecuta . Ea zicea ca are 550 g si ar fi fost cu o sapt in urma ca greutate, însa am fost azi la.un doctor f bun recomandat in bucuresti si e in grafic fata mea. Are 770 g la 24 s si 6 zile. Probabil doctora nu a masurat bine, oricum zicea ea ca nu sunt probleme, însa paranoia din mine a vrut sa se asigure. Era asa scuuumpa ne-am amuzat ca parca ne facea cu manuta. |
|

| lixandra_alexandra wrote:Fetelor... Beta 2 - 2420. Yuhuuuu! Ce avans are! |
|
|