Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| delia.c.yaya wrote:Salut burtici! Ce as mai putea incerca ptr greturi si voma?! Pastilele care le-am luat nu-si mai fac.efectul, parca e si mai rau. Ma chinui sa uau doua guri de mancare ca.sa pot lua acidul folic, dar degeaba. Imediat vomit. Slabesc pe zi ce trece si nu mai am forta deloc. Macar.deas avea pofte ca sa bag ceva in mine macar, dar nimic. Nici apa nu o mai suport, si nu vreau sa ajung la urgen?e. Am incercat si ghimbir si biscuiti si lamâie....nu stiu ce as putea sa mai incerc. Mada, cum a.fost drumul?! Isi face efect ce tia dat ptr voma?! Offf ce mila imi e de tine nu ai incercat sa bei lapte rece de la frigider. la mine functiona cand nu reuseam sa mamanc mimic. eu nu vomitam dat nu putean sa mananc, si nici pofta de ceva nu aveam. dar lapte proaspat de la frigider am baut o tona cred incearca si fructe de padure mie im facea placere sa le mananc mure afine zmeura nu cred ca mai gasesti. dar incearca ca sunt un pic acrisoare si au si vitamine |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Lili Eu wrote: Offf ce mila imi e de tine  nu ai incercat sa bei lapte rece de la frigider. la mine functiona cand nu reuseam sa mamanc mimic. eu nu vomitam dat nu putean sa mananc, si nici pofta de ceva nu aveam. dar lapte proaspat de la frigider am baut o tona cred  incearca si fructe de padure mie im facea placere sa le mananc mure afine zmeura nu cred ca mai gasesti. dar incearca ca sunt un pic acrisoare si au si vitamine
La fel sunt si eu Lili si merge si la mine laptele de la frigider. Eu am vomat doar de doua ori pana acum, in rest doar senzatie de voma care cred ca e si de la faptul ca nu pot manca nimic... |
|

| DianaM wrote:La fel sunt si eu Lili si merge si la mine laptele de la frigider. Eu am vomat doar de doua ori pana acum, in rest doar senzatie de voma care cred ca e si de la faptul ca nu pot manca nimic... Si eu tot de 2 ori am vomat si atunci cand gatea al meu carme sau mici imi venea sa vomit de la miros de carne aproape toata sarcina nu am mancat carne si dulciuri ..nu ii placea lui Dominic! dar in schimb am mancat mult lapte branza imi mai placea si laptele de baut de la Danone..si multe fructe legume..carne de porc la gratar mai ciuguleam cate putin. de pui nu suportam nici mirosu. de multe ori lua al meu pulpe de pui si imi zicea se le pregatesc ca la face el si cand le spalam mi.se intorce matele pe dos |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Lili, cam ce marime de caciulite i s-au potrivit lui Dominic in primele 2 luni? Am primit ieri o caciulita asa draguuuta dar mie mi se pare f mica, haha, nu stiu, am masurat de curiozitate si are 14cm pe marginea de jos cand e aplatizata asa. Nu scrie o alta marime pe ea.. mie imi plac f mult caciulitele si o sa vreau si eu sa cumpar o groaza mai ales ca se naste la final de toamna. |
|

| Andreea06 wrote:Lili, cam ce marime de caciulite i s-au potrivit lui Dominic in primele 2 luni? Am primit ieri o caciulita asa draguuuta dar mie mi se pare f mica, haha, nu stiu, am masurat de curiozitate si are 14cm pe marginea de jos cand e aplatizata asa. Nu scrie o alta marime pe ea.. mie imi plac f mult caciulitele si o sa vreau si eu sa cumpar o groaza mai ales ca se naste la final de toamna. Nu stiu sa zic eu am primit caculie ptr primele luni de la nasa...mai tarziu am cumparat...si nu am masurat sincer...si nici nu am la indemana sa masor una de curiozitate...ca, ce am avut mici tot am strans si am dat deoparte...dar la inceput alea mici mici sunt ok dar sa nu cumperi multe la fel ptr inceput 4 micute iti ajung apoi mai cumperi ptr ca le creste capu repejor... nu iti va veni sa crezi ce repede cresc...zilele astea am dat de o bluzite cu care il inbracam atunci la inceput si nu imi vine sa cred ca a fost a lui |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| delia.c.yaya wrote:Salut burtici! Ce as mai putea incerca ptr greturi si voma?! Pastilele care le-am luat nu-si mai fac.efectul, parca e si mai rau. Ma chinui sa uau doua guri de mancare ca.sa pot lua acidul folic, dar degeaba. Imediat vomit. Slabesc pe zi ce trece si nu mai am forta deloc. Macar.deas avea pofte ca sa bag ceva in mine macar, dar nimic. Nici apa nu o mai suport, si nu vreau sa ajung la urgen?e. Am incercat si ghimbir si biscuiti si lamâie....nu stiu ce as putea sa mai incerc. Mada, cum a.fost drumul?! Isi face efect ce tia dat ptr voma?!
Incearca sa mananci carbohidrati, putin si des, pana treci de perioada critica. Rontanele-crantanele, cum le zic eu:)) Biscuiti, Bake rolls, sticksuri, grisine, cartofi etc. Am avut multe prietene care doar asa ceva tolerau in primele saptamani. |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Buna fetelor. Voi mai stiti ceva despre Dana_? A disparut de tot de la inceputul lunii iunie :(( |
|

| Andia wrote:Buna fetelor. Voi mai stiti ceva despre Dana_? A disparut de tot de la inceputul lunii iunie :((
Nu stiu, si eu i-am mai scris pm si am intrebat pe aici de ea.. plecase in uk sau urma sa plece.. si de atunci n-am mai auzit |
|

| Lili Eu wrote: Nu stiu sa zic eu am primit caculie ptr primele luni de la nasa...mai tarziu am cumparat...si nu am masurat sincer...si nici nu am la indemana sa masor una de curiozitate...ca, ce am avut mici tot am strans si am dat deoparte...dar la inceput alea mici mici sunt ok dar sa nu cumperi multe la fel ptr inceput 4 micute iti ajung apoi mai cumperi ptr ca le creste capu repejor... nu iti va veni sa crezi ce repede cresc...zilele astea am dat de o bluzite cu care il inbracam atunci la inceput si nu imi vine sa cred ca a fost a lui
Merciiii, o sa iau cateva de marimi diferite asa, tre sa caut un tabel pt marimi la 1 luna, 2 luni.. |
|

| Andreea06 wrote:
Merciiii, o sa iau cateva de marimi diferite asa, tre sa caut un tabel pt marimi la 1 luna, 2 luni..
Azi am mai facut un pic de ordine prin hainele lui Fominic si am gasit o caciulita de pe la 2-3 luni si are si matime. iti atasez poze . deci ce ai primit e numai buna ptr prima lunita Lili Eu attached the following image(s):

|
|

| Buna burticute mari si mici . Eu maine dimi ma duc la analize, am reu?it sa gasesc la un laborator sa le fac decontate, mai putin Torch dar tot e ok ca mai scutim ni?te banuti . Astazi imi propusesem sa mai asez din chestii prin casa dar am dormit de la 12.30 pana la 5 si as mai fi dormit daca nu intra mamaie la mine ( noi stam cu bunicii in aceeasi curte), credea saraca ca mi-e rau... Voi sunteti bine? Astazi nu a mai fost chiar atat de cald la mine, cred ca si din cauza asta am putut sa dorm atat |
|

| DianaM wrote:Buna burticute mari si mici  . Eu maine dimi ma duc la analize, am reu?it sa gasesc la un laborator sa le fac decontate, mai putin Torch dar tot e ok ca mai scutim ni?te banuti  . Astazi imi propusesem sa mai asez din chestii prin casa dar am dormit de la 12.30 pana la 5  si as mai fi dormit daca nu intra mamaie la mine ( noi stam cu bunicii in aceeasi curte), credea saraca ca mi-e rau... Voi sunteti bine? Astazi nu a mai fost chiar atat de cald la mine, cred ca si din cauza asta am putut sa dorm atat
Ai fost in concediu? Foarte bine ca te odihnesti! Cu greturile cum stai?
Eu maine am eco la ora 11 vine si tati si luam si stick usb cu noi ca ne pune poze si filmulete de acuma. Sper sa aflu vesti bune legate de inimioara si sa fie toootul ok.
Azi am citit mult de cezariana, pareri si de clinica unde o sa nasc, evident ca sunt si pro si contra - unele mamici se plang ca li se da prea mult lapte praf la bebei in loc sa ii aduca mereu sa ii alaptezi, ca nu se incurajeaza alaptarea, altele din contra zic ca au fost ajutate si indrumate si n-au fost probleme.
O sa discut mai multe cu doctorita mea cand suntem mai aproape de termen.. dar maine o sa o intreb cand ar trebui sa fac contract la clinica, sa stiu o treaba. Si sa mai intreb de testul de glucoza si ce alte analize urmeaza. |
|

| Merci! Nu stiu ce sa cred, 14cm inseamna circumferinta cam de 30cm? Deci tiny tiny, dar oi vedea atunci. E f cute oricum, imi vine sa o agat de oglinda retrovizoare |
|

| Andreea06 wrote:Ai fost in concediu? Foarte bine ca te odihnesti! Cu greturile cum stai? Eu maine am eco la ora 11  vine si tati si luam si stick usb cu noi ca ne pune poze si filmulete de acuma. Sper sa aflu vesti bune legate de inimioara si sa fie toootul ok. Azi am citit mult de cezariana, pareri si de clinica unde o sa nasc, evident ca sunt si pro si contra - unele mamici se plang ca li se da prea mult lapte praf la bebei in loc sa ii aduca mereu sa ii alaptezi, ca nu se incurajeaza alaptarea, altele din contra zic ca au fost ajutate si indrumate si n-au fost probleme. O sa discut mai multe cu doctorita mea cand suntem mai aproape de termen.. dar maine o sa o intreb cand ar trebui sa fac contract la clinica, sa stiu o treaba. Si sa mai intreb de testul de glucoza si ce alte analize urmeaza.
Sunt in medical de miercurea trecuta . Gre?urile sunt prezente in prima parte a zilei dar chiar nu ma pot vaita pentru ca nu este chiar atat de nasol, parca am inceput sa si mananc asa putin. Bag lactate zilnic ca le suport cel mai ok. Dimineata am baut o cana de lapte, la pranz un ardei umplut cu smantana dar nu prea mi-a placut, pe seara un iaurt de baut si acum niste biscui?i cu lapte super buni de la Kaufland. Mi-am luat lime azi si de maine o sa imi fac limonada ca imi place foarte mult cu apa plata si miere . Asteptam vesti maine de la eco . Noapte buna gagici ! |
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| Buna gravidute !!!!
Astazi am reusit si eu sa mai intru pe aici... printre atatea treburi. Am plecat sambata la ora 13 din italia si am ajuns cu bine duminica pe la 15 acasa ...
Mi.a dat pt voma doctorul niste picaturi su nu am mai vomitat de duminica dimineata
In seara asta am avut iar un soc si caut un doctor sa.mi fac programare sa vad cum e sarcina.... a probat sotul masina ce o avem in tara sa vada daca merge sa vedem daca e mult de reparat la ea ca are certificatul luat si a iesit in drum sa mearga cu ea 100m si cand s.a intors , cand sa intre in curte, unu venea cu viteza si a vrut sa.l depaseasca ca nu a stiut ca intra in curte si s.au botit , noroc ca sunt iei bine , dar fiarele trebuie reparate alti bani.... si eram la poarta si m.am speriat foarte tare de nu realizam ca e adevarat .... sper sa fie bine bebe si sa nu fie afectat... de la stres si frica m.am pus in pat sa ma mai relaxez si l.am simtit pe bebe ca era si el agitat si misca , chiar sunt surprinsa sa simt la nici 13s , dar fiind a doua sarcina e normal mi.a spus soacra mea.
Delia, cumpara de la farmacie ZEMET (gocce orali 20 ml) . Sunt foarte bune picaturile, pe mine m.au pus pe picioare . Se iau 3 picaturi intr.o zi , cate una o data. |
|
|