Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| stelutza wrote: o sa incerc ca Mul?umesc crestere usoara! Multumesc la fel! |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Andreea06 wrote:
Liliiii nu imi zici cam cat ser fiziologic am avea nevoie asa de avut in casa initial? Si aspirator oare ai un link sa vad cam ce anume ajuta mai mult?
Stiu ca si la nepotel i-a trebuit, cred ca la toti bebelusii ca ei nu isi pot sufla nasul.. si in trusele de bebei cu unghiera forfecuta etc este o pompita din aceea de aer, dar tu cred ca spui de alt tip de aspirator.
E bine sa ai o cutie de ser in casa. ptr ca atunci cand ii pui in nas lui bebe restu de fiola o arunci ptr ca nu mai e buna odata desfacuta. iti atasej poza sa vezi cum e batistuta. parte mai groasa se baga in aspirator si la partea mai subtire se ataseaza un mustiuc pe care in bagi un pic in nara. Prima data incerci la tine pe mana sa vezi cum trage. nu trage rau traga asa finut. dar ptr mucei e super buna. eu cred ca pana pe la 2 luni am folosito ca fornaia si se enerva mititelu ca nu reusea sa respire, dupa ce ii trageam muci era tot un zambet era si tumpu mai rece atunci, de cand sa incalzit nu am mai avut nevoie de el Lili Eu attached the following image(s):
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Lili Eu wrote: E bine sa ai o cutie de ser in casa. ptr ca atunci cand ii pui in nas lui bebe restu de fiola o arunci ptr ca nu mai e buna odata desfacuta. iti atasej poza sa vezi cum e batistuta. parte mai groasa se baga in aspirator si la partea mai subtire se ataseaza un mustiuc pe care in bagi un pic in nara. Prima data incerci la tine pe mana sa vezi cum trage. nu trage rau traga asa finut. dar ptr mucei e super buna. eu cred ca pana pe la 2 luni am folosito ca fornaia si se enerva mititelu ca nu reusea sa respire, dupa ce ii trageam muci era tot un zambet era si tumpu mai rece atunci, de cand sa incalzit nu am mai avut nevoie de el
Am luat si eu ceva similar pt. mucisori si cand am vazut aspiratorul desenat m-am gandit ca am luat o maaare porcarie, însa citind parerile par foarte bune. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Am terminat cumparaturilee, cel putin ce aveam pe lista pt luna asta
De departe cea mai buna achizitie de pana acum https://comenzi.bebetei.ro/mama_si_copilul/jucarii/lampi_de_veghe_si_proiectoare/lampa_de_veghe_testoasa_aqua_marine_tranquil_turtle_7423_aq_cloud_b-p10028097
E wooow. Cred ca ne luam una si pt camera noastra
Am luat si biberoane si pompa electrica de la lansinoh . Tetinele sunt asa mooi. Si evident am luat-o si pe girafa sophie pe care o vad in toata vlogurile pe care le urmaresc si nu putea sa lipseasca de pe listuta
Am mai vazut cateva care le-am notat pe lista pentru luna viitoare cand vor deschide magazinul si in militari.
Dar broscuta e suuuper. Cautati clipulet pe youtube cu ea. Face valuri pe pereti si are 2 melodii una cu valuri si una cu pasarele care ciripesc foarte linistitoare |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Hihih, a fost ziua cumparaturilor azi se pare.
Acum caut de broscuta ta Alina, sa vad.. si de girafa, am vazut-o si eu pe un vlog dar nu stiu exact ce face.
Si noi am pus azi o comanda pe emag, am avut o lista de 25 produse si cand sa trimitem comanda, pompa electrica avent deja nu mai era in stoc, uf! si era redusa de la aproape 700 lei la aproape 400 lei, considerabil deci. Daaaar am trimis fara ea si vad ca pe bebetei online mai e tot redusa asa, o sa comand de acolo impreuna cu altele gen crema lanolina, protectie saltea imperbeabila si ceva set de unghiera, aspirator nazal, forfecuta - ca astea nu mi-au placut la emag sau nu erau vandute de emag.
In rest am luat asa: - paturici - 2 de bumbac, una tricotata - scutece pampers, happy, huggies - pachete mici de 20-40 buc ca vreau sa vad care se potrivesc mai bine cu pielea bebelusului si apoi luam pachete mai mari - servetele umede tot ca la scutece, 3 firme, compar de test - crema de fundic am luat mustela si bepanthen, oricum imi trebuie 2 pt sus si parter si am zis sa fie diferite sa le pot compara - ulei de masaj mustela - sampon si gel de baita mustela - pudra talc johnson's - ser fiziologic fiole - termometru cu infrarosu medel - am citit ca e bun la citit de pe orice, adica si lichide.. adica sa verific apa la baita - suzete ortodontice avent - erau asa draguuute, in forma de ursulet asa si sunt dintr-o bucata construite - set biberoane nou nascut avent - 2 x 125 ml, 2 x 260 ml - sterilizator abur avent - pentru alaptare am luat tampoane de san si ceva gel rece/cald pentru stimulare sau vindecare - detergent 1,5kg teo bebe - sa vad cum e, nu prea aveau optiuni sa aleg.. - sistem de monitorizareeee avent asta a facut research sotul si l-a ales asa, mie imi convine, o sa mai luam o camera video din aia wifi asa pt camera ca vrea si el sa il mai vada pe bebe de la birou cand lucreaza. cea de monitorizare e pentru mine, el nu o sa poata accesa de la birou cred.
Eu sper sa nu am nevoie de biberoane decat asa daca pompez si ii dau apoi din rezerve, daaar am luat sa am macar astea in casa, de ceva. Apoi sterilizator trebuie si pentru a curata pompa si probabil si pe viitor.
Si dupa astea o sa mai am pe lista de cumparat pe viitor: sac de dormit, prosopele baie gen paturici, saltea de infasat, ceva urson - dar asta intra la hainute cand ma apuc sa iau, ca o sa vreau sa-l scot si iarna la plimbare scurta pe aici in complex si sa il imbrac bine intr-un urson din ala fluffy. Am vazut deja pe site la h&m cateva, asa de cuuuuute! Si un aparat din ala de white noises o sa o rog pe prietena mea din uk sa imi ia, am vazut unul ii zice shusher si e fara cablu, il poti pune si in landou/masina cu tine peste tot.
Ma simt implinita si asa bine ca aproape e gata tooot ce ne trebuie in primele luni.. Ca aveam asa o lista de lunga, initial, si e bine sa vezi ca tot bifezi din ele si e doar august. Mi-au ramas chiar putine de pe lista + ceva hainute sa mai iau ca nu vreau sa ma bazez doar pe ce primesc/cand primesc si gata. Credeam ca o sa fie mai greu si anevoios de completat toate, pana in noiembrie, mi se parea ca nu avem destul timp ca si costuri, dar dupa ce am luat mobilier, carucior, restul is maruntisuri asa, se aduna si ele destul dar daca le iei asa treptat cate putin cate putin e mai usor. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Girafa e pt dintisori. Sunt mai multe dimensiuni, unele chitaie altele au bilute, unele sunt cu inelus sa le poti tine. Cred ca ii iau una si sa o aiba agatata de landou.
Am luat si pt sani, protectii, gel, pads, abs postnatale. O lenjerie de pat ( setul de 5 chiar avea un pret bun fata de ce am mai vazut, modelul tau nu il aveau sau poate l-ai luat din super bebe? ).
Cos de pampersi e pe lista urmatoare ca nu mai aveam maini de data asta. Mai sunt atateaaa de cumparat. Trebuie sa ajungem si in ikea sa imi cumpar muulte cutiute din alea de depozitare. Cred ca cu pampersii o sa facem si noi la fel, luam 2-3 marci si vedem care ii prind mai bine.
Ah.. si de ceva timp tot caut setul "perfect" cu care o sa il scoatem din spital si nimic nu se ridica la nivelul asteptarilor
La h&m am si eu lista de fav facuta online printre care si o salopeta din asta asa grosuta pt primele luni cu fluffy asa cu ursulet parca tot pandesc reduceri dar la astea cu maneca lunga cum ne trebuie noua nimiiic. |
|
| alina89 wrote:Girafa e pt dintisori. Sunt mai multe dimensiuni, unele chitaie altele au bilute, unele sunt cu inelus sa le poti tine. Cred ca ii iau una si sa o aiba agatata de landou. Am luat si pt sani, protectii, gel, pads, abs postnatale. O lenjerie de pat ( setul de 5 chiar avea un pret bun fata de ce am mai vazut, modelul tau nu il aveau sau poate l-ai luat din super bebe? ). Cos de pampersi e pe lista urmatoare ca nu mai aveam maini de data asta. Mai sunt atateaaa de cumparat. Trebuie sa ajungem si in ikea sa imi cumpar muulte cutiute din alea de depozitare. Cred ca cu pampersii o sa facem si noi la fel, luam 2-3 marci si vedem care ii prind mai bine. Ah.. si de ceva timp tot caut setul "perfect" cu care o sa il scoatem din spital si nimic nu se ridica la nivelul asteptarilor La h&m am si eu lista de fav facuta online printre care si o salopeta din asta asa grosuta pt primele luni cu fluffy asa cu ursulet parca tot pandesc reduceri dar la astea cu maneca lunga cum ne trebuie noua nimiiic.
A super, n-am luat nimic inca pt dintisori, m-am axat mai mult pe primele 3 luni asa, dar mai adaugam pe lista pt mai incolo
Si eu la ikea o sa astept pe luna viitoare sa pun comanda la fata de pe fb care trimite din buc, ca sa nu astept la ikea online ca e jale..
Cu pampersii mi-a sarit sotul in cap initial, ca m-a lasat sa fac lista toooata cu ce vreau si apoi la final i-am explicat. Si el " pai de ce pampersi, asta gasim si aici ma duc eu si iau".. NU! Ca tre sa ii testez ca NU STIU ce vreau si ce se potriveste..
Lenjeria din militari am luat sigur, dar poate nu mai au modelul acela.. Era una expusa atunci pe un pat mare de 140 x 70 si una care am luat noi ambalata pt patutul de 60 x 120.
La aspirator nazal electric ma uitam acum pe bebetei si le caut in paralel si pe emag/alte siteuri pt reviews, nimic nu are review bun sa aiba efect.. cred ca ramane tot pt lista amazon uk..
Azi am fost si eu la c&a, dar nu am gasit nimic pt bebe asa la reduceri, pt bebe mic.. erau pt 6 luni plus. Ori s-au dat... Mi-am luat eu 2 puloverase asa mai lungi si largi pt toamna, de purtat cu un maieu sub si cu colanti, am dat 30 lei!! Nu imi vine sa cred.. Ma asteptam sa dau 60 lei ca fiecare avea eticheta cu 30 lei dar la casa se aplica reducerea 50%. |
|
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Buna dimineata gravidute! Vad ca sunteti harnice cu shopingul, am fost si eu ieri la mall si am intrat si la c&a, nu prea erau multe de newborn si mai mult fetite, daaaar am reusit sa iau 3 perechi de pantalonasi mar 62 si muuulte sosetute, erau asa micute si dragute. Mi-am dat seama ca am mai mult body-uri si bluzite si nu aveam deloc pantaloni. Ar mai trebui caciulite. Saptamana care vine o sa pun si eu comanda ls emag si tot asa am pe lista scutece de la hughies si happy cantitate mai mica, sa vad care sunt mai bune. In rest aspirator nasuc si multe alte maruntisuri dar care le vreau pregatite pt cand vine bebe acasa. |
|
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Buna fetelor,
Am revenit la voi..desi nu am plecat niciodata
Astazi am 4 sapt si 4 zile si am reusit sa-mi fac programare maine la dr. Stiu ca nu se vede nimic, dar sa vedem ce facem cu mutatiile. Mai ales ca aseara am avut niste scurgeei roz-maroniu ai m-am cam speriat. Astept pana maine cumintica pt ca acum vad ca e ok.
Va pup!!! |
|
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| lixandra_alexandra wrote:Buna fetelor, Am revenit la voi..desi nu am plecat niciodata Astazi am 4 sapt si 4 zile si am reusit sa-mi fac programare maine la dr. Stiu ca nu se vede nimic, dar sa vedem ce facem cu mutatiile. Mai ales ca aseara am avut niste scurgeei roz-maroniu ai m-am cam speriat. Astept pana maine cumintica pt ca acum vad ca e ok. Va pup!!!
Felicitari!!!!! Sa ai sarcina usoara si la termen si sa creasca bobita mare! |
|
| Neata burticute!
Azi am lasat deoparte cafeaua si mi-am scos de la naftalina storcatorul de fructe. L-as folosi mai des dar il cam urasc ca e super greu de desfacut, se pun toate piesele una peste alta si sita se scoate greu ca e etans asa prinsa in ceva de cauciuc, mereu simt ca o sa imi rup unghiile sau o dau peste cap ca trag in sus de ea asa.. anyway, poate candva il schimb cu unul mai usor de dezmembrat.
Cheers cu burticuta! Gref si mandarine. https://ibb.co/cZDTEv
Sa aveti o duminica frumoasa!
|
|
| DianaM wrote:Felicitari!!!!! Sa ai sarcina usoara si la termen si sa creasca bobita mare!
Multumesc |
|
| Asteptam vesti de la doctor lixandra!
Ce mai faceti saptamana asta? Programari, controale, nasteri? Eu am miercuri Urmeaza weekend prelungit daca va uniti weekendul cu 15 aug.. |
|
| Andreea06 wrote:Asteptam vesti de la doctor lixandra! Ce mai faceti saptamana asta? Programari, controale, nasteri? Eu am miercuri Urmeaza weekend prelungit daca va uniti weekendul cu 15 aug..
Am fost si la beta, dimineata. Astept rezultatul |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Salut burtici!
Ce as mai putea incerca ptr greturi si voma?! Pastilele care le-am luat nu-si mai fac.efectul, parca e si mai rau. Ma chinui sa uau doua guri de mancare ca.sa pot lua acidul folic, dar degeaba. Imediat vomit. Slabesc pe zi ce trece si nu mai am forta deloc. Macar.deas avea pofte ca sa bag ceva in mine macar, dar nimic. Nici apa nu o mai suport, si nu vreau sa ajung la urgen?e.
Am incercat si ghimbir si biscuiti si lamâie....nu stiu ce as putea sa mai incerc.
Mada, cum a.fost drumul?! Isi face efect ce tia dat ptr voma?! |
|
|