Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| alexutza_88 wrote:Pt ce tip de burtiera a optat sora ta in final? Si eu m-am uitat asa peste modele însa nu imi dau seama care sunt comode, doar cineva care le-a testat stie
Tre sa o mai intreb ca si marca, dar ce mi-a zis e sa nu fie cu intarituri sau cu banda lata velcro/scai ca aia are intaritura si te jeneaza cand te indoi, iti intra pe la coaste.
Cele date de Nico cred ca sunt ok din ce vad in poze pe net, prima Sana cel putin, pare ca are ff ingusta o banda cu care se prinde. In rest sa fie doar material... cum sunt burticile atasate de pantalonii de graviduta, e perfect.. eu ma mai gandeam la ceva gen colanti inalti, nu stiu. Dar vreau ceva sa tina acolo in loc si sa acopere operatia, ca si cand aveam burtica de grasime asa putin inainte de sarcina imi era ff ok cu colanti cu ceva elastic lat sus, imi tinea totul in loc si ma simteam si mai supla |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| DianaM wrote:Ce dragut fetelor  . Abia astept sa ajung si eu sa ma gandesc la hainute dar mai e cale luuuunga pana acolo  . Mi-a pus deja deoparte cumnata mea de la nepotica o gramada de hainute, jucarii, scaun de masina si mama baietelului sotului meu ne-a gasit deja patut, biciclete si alta tona de haine dar le-am zis tuturor sa nu mi le aduca pentru ca nu e cazul momentan. In alta ordine de idei la mine in casa e santier total, sper azi sa terminam cu zugravitul si de maine sa incepem reamenajarile si apoi cura?enia generala. E totu?i ok ca sunt in medical pentru ca altfel nu stiu cum as face fata...La noi e greu dimineata, am ajuns sa urasc spalatul pe dinti, sotul facea misto de mine ca cica ce am baut aseara ca scoateam niste zgomote din baie de zici ca eram barbat mahmur  . In rest in continuare nu ii place mancarea de nicio culoare, am slabit deja vreo doua kg dar nu-i problema ca avem de unde si timp sa le punem la loc suficient! Cum rezistati cu caldura? Pupici si la mamici, si la burtici si la bebici Si eu am avut probleme cu pasta de dinti, aveam una cu efect de albire si aveam senzatia ca imi ard gingiile, daca mergeam cu periuta pana in spate aveam reflexe de voma. Am cumparat o pasta de tip gel de la copii cu aroma de cirese si a fost mai bine. Pana in spate tot nu ma duceam cu periuta ca sa nu vomit. Prin luna a 4-a am revenit treptat la astea mentolate si a fost ok. PS. e de treaba mama baiatului sotului tau, deja vrea sa ajute. |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Andreea06 wrote:Le-am facut rocada la patut si masa de infasat, e mai ok asa sa fie si mai aproape de patul nostru si mai ferit de caldura caloriferului sau de draperie. Iar eu am mai mult loc la dressing. https://ibb.co/mRAS6a Ce dragut! Lenjeria de unde ai cumparat o? |
|

| NicoN wrote: Ce dragut! Lenjeria de unde ai cumparat o?
Merci!! De la bebe supermarket sau bebe tei.. una din ele, nu mai stiu ca atatea lucrusoare am luat atunci si ne-am dus de 2 ori la fiecare magazin si le-am ametit de tot.
Inca nu am spalat nimic, ma gandesc ca undeva la inceput de noiembrie sa spal tooot ce am, inclusiv hainute, si sa nu le astern decat mai aproape de deadline nu? |
|

| Andreea06 wrote:Merci!!  De la bebe supermarket sau bebe tei.. una din ele, nu mai stiu ca atatea lucrusoare am luat atunci si ne-am dus de 2 ori la fiecare magazin si le-am ametit de tot. Inca nu am spalat nimic, ma gandesc ca undeva la inceput de noiembrie sa spal tooot ce am, inclusiv hainute, si sa nu le astern decat mai aproape de deadline nu? Si mie imi place tare mult lenjeria, eu am luat un baby blue cu stelute mici dar mi-ar fi placut sa am si una asa. Ma gandeam si eu zilele astea ca ar trebui sa spal si sa calc dar cred ca mai stau 1-2 sapt. Oricum, trebuie cumparat detergent de bebe, ma gandeam la persil sensitive si sa mai iau pantalonasi si caciulite din bumbacel ca nu am niciuna, si apoi spal tot deodata. Cu aranjatul comodei si patutului cred ca iti dai seama cand e bebe cum iti vine mai la indemana. |
|

| Inawar wrote: Si mie imi place tare mult lenjeria, eu am luat un baby blue cu stelute mici dar mi-ar fi placut sa am si una asa. Ma gandeam si eu zilele astea ca ar trebui sa spal si sa calc dar cred ca mai stau 1-2 sapt. Oricum, trebuie cumparat detergent de bebe, ma gandeam la persil sensitive si sa mai iau pantalonasi si caciulite din bumbacel ca nu am niciuna, si apoi spal tot deodata. Cu aranjatul comodei si patutului cred ca iti dai seama cand e bebe cum iti vine mai la indemana.
Eu ma gandesc si unde ii pun toooate lucrusoarele pana ii facem camera, ca ar trebui tot la noi in camera. La mine e dressing e full, la sot mai am ceva loc.. o sa iau tot asa cutii ca alea bleu, plus in sertarele de la comoda. Si ma gandesc sa incerc si pe umerase, poate ma tine sa le asez asa, mi-ar fi mai usor sa le vad - cele care nu sunt body-uri simple si scurte. |
|

| Andreea06 wrote:
Eu ma gandesc si unde ii pun toooate lucrusoarele pana ii facem camera, ca ar trebui tot la noi in camera. La mine e dressing e full, la sot mai am ceva loc.. o sa iau tot asa cutii ca alea bleu, plus in sertarele de la comoda. Si ma gandesc sa incerc si pe umerase, poate ma tine sa le asez asa, mi-ar fi mai usor sa le vad - cele care nu sunt body-uri simple si scurte.
Eu pe langa comoda cu salteluta de infasat mai am o comoda cu mai multe sertare si am pus acolo. Vrem sa punem si un dulap dar inca nu ne-am hotarat care dar vrem sa luam cat mai repede. In camera bebelui voi avea si o canapea extensila care are lada si mai pun si acolo cand va fi cazul. Oricum in primele luni nu vor fi asa multe, se aduna pe parcurs si ai timp sa amenajezi si camera. Cos de pampersi care se inchide ermetic tb sa caut ala e absolut necesar de cand ajunge bebe acasa |
|

| Inawar wrote:Eu pe langa comoda cu salteluta de infasat mai am o comoda cu mai multe sertare si am pus acolo. Vrem sa punem si un dulap dar inca nu ne-am hotarat care dar vrem sa luam cat mai repede. In camera bebelui voi avea si o canapea extensila care are lada si mai pun si acolo cand va fi cazul. Oricum in primele luni nu vor fi asa multe, se aduna pe parcurs si ai timp sa amenajezi si camera. Cos de pampersi care se inchide ermetic tb sa caut ala e absolut necesar de cand ajunge bebe acasa
Da da, ia un cos bun si incapator sa nu il scoti chiar zilnic Asta a meu cica tine 20 de pampersi, sa vedem.. ar trebui sa ma tina 3 zile asa. Sertarele la comoda deja din camera + umerase in dulap ar trebui sa fie de ajuns. Restul accesoriile gen bavetici si suzete, pompe, tampoane san si alte cele tin si in cutiile de la masa de infasat (tre sa mai cumpar, ca mai incap.. si sunt f faine astea de la ikea si ca forma si culoare, in cele dreptunghiulare incap pampersi nuuumai bine asa).
Mai vreau sa imi umplu o cutie cu servetele, pampersi, creme, suzeta si ceva body-uri pt parter, sa o am acolo si doar sa ii fac refill mereu. Si sa vad un cos de rufe pentru bebe.. cel din baia noastra acuma are 2 cutii in el, maricele, si le-am pus eticheta Color+negre si pt Albe, sa le sortam direct. Bebe o sa le aiba separat ca oricum le spal cu detergentul lui si cu alta temperatura, deci tre un cos doar al lui.. |
|

| Ca tot vorbeam de pompe zilele trecute, m-am pus serios pe cautat si citit reviews si urmarit youtube reviews. Vad pe emag f recomandata ca si nr de reviews Avent electrica Comfort.. si e la reducere acum 40% cam, considerabil.. ca in mod normal e 600+ lei. Sa vad ce zice si sotul, dar ce mi-a placut in video-urile mamicilor era pernuta aia de "masaj" ce o are, peste forma de plastic ce imbraca sanul, e una de silicon moale si imita oarecum cum suge bebelul.
Nu stiu cum o fi cu lactatia la mine, sper sa mearga usor si sa vrea bebe sa suga la san, dar si de merge bine stiu ca e ok sa mai detensionezi uneori si e mai usor cu una electrica decat manuala sa faci febra musculara nu? |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| S-a mai terminat o saptamana plina de canicula si cu ajuns acasa de la munca la 9. mai am de tras saptamana viitoare la fel dupa care am concediu o saptamana. Bebe nu a comunicat deloc cu mine azi, sper ca nu l-am stresat si pe el cu agitatia de la munca.
Ah, o colega foarte socata ca eu vreau sa intru la 30s in maternal.. ca vai tu ea a intrat cu 5 zile inainte sa nasca a stat 120 de zile cat mai avea din maternal si apoi a revenit la serviciu.. si eu auzi sa stau de la 7 luni si sa mai imi iau si 2 ani
Burtica a fost asa grea azi, am facut pauze tot drumu ca simteam ca fac poc. Am avut o rochita larga, cred ca s-a invatat cu suportu de la pantaloni.
La voi tot asa canicula e? Nici nu se poate respira afara iar in casa avem 29.5 grade la ora asta, AC nu am apucat sa punem vara asta.
A intrat salariu, ma pun pe listute sa vad pe ce golim contu maine |
|

| alina89 wrote:S-a mai terminat o saptamana plina de canicula si cu ajuns acasa de la munca la 9.  mai am de tras saptamana viitoare la fel dupa care am concediu o saptamana. Bebe nu a comunicat deloc cu mine azi, sper ca nu l-am stresat si pe el cu agitatia de la munca. Ah, o colega foarte socata ca eu vreau sa intru la 30s in maternal.. ca vai tu ea a intrat cu 5 zile inainte sa nasca a stat 120 de zile cat mai avea din maternal si apoi a revenit la serviciu.. si eu auzi sa stau de la 7 luni si sa mai imi iau si 2 ani Burtica a fost asa grea azi, am facut pauze tot drumu ca simteam ca fac poc. Am avut o rochita larga, cred ca s-a invatat cu suportu de la pantaloni. La voi tot asa canicula e? Nici nu se poate respira afara iar in casa avem 29.5 grade la ora asta, AC nu am apucat sa punem vara asta. A intrat salariu, ma pun pe listute sa vad pe ce golim contu maine
Daaa, 39 gr la cluj azi, la fel si ultimele 2 zile .. noroc la birou ca e ac si acasa, doar ca nici socul ala nu e bun, de la 39 sa intri la 23-24gr... ma ia frigul efectiv.
Bebe nu comunica nici dupa cafea, cola sau ceva dulce? Probabil doarme muuult :)
Mie burtica mi se pare super rotunda acuma si senzatie de plinaaa, cred ca a urcat super sus stomacul si de asta, ca bebe tot sub buric il simt. Ca cm aveam 97cm azi dimi, deci nu mai mult ci mai putin de zilele trecute.. eram curioasa daca ma simt doar plina sau chiar e f mare burtica acuma.. asa era aseara: https://ibb.co/cZDTEv
|
|

| alina89 wrote:S-a mai terminat o saptamana plina de canicula si cu ajuns acasa de la munca la 9.  mai am de tras saptamana viitoare la fel dupa care am concediu o saptamana. Bebe nu a comunicat deloc cu mine azi, sper ca nu l-am stresat si pe el cu agitatia de la munca. Ah, o colega foarte socata ca eu vreau sa intru la 30s in maternal.. ca vai tu ea a intrat cu 5 zile inainte sa nasca a stat 120 de zile cat mai avea din maternal si apoi a revenit la serviciu.. si eu auzi sa stau de la 7 luni si sa mai imi iau si 2 ani Burtica a fost asa grea azi, am facut pauze tot drumu ca simteam ca fac poc. Am avut o rochita larga, cred ca s-a invatat cu suportu de la pantaloni. La voi tot asa canicula e? Nici nu se poate respira afara iar in casa avem 29.5 grade la ora asta, AC nu am apucat sa punem vara asta. A intrat salariu, ma pun pe listute sa vad pe ce golim contu maine Ce imi plac persoanele care se dau exemplu si trebuie sa faci ca ele. E problema fiecaruia ce alege atata timp cat tu stii ce e mai bine pt tine. Eu am intrat din s29 in prenatal si mi-am luat si 2 sapt inainte din concediul ce il mai aveam. Am calculat si nu am vrut sa pierd zile. Mi-a zis si mie o colega ca ea a venit pana aproape de termen ca a vrut sa fie activa :)) Si eu sunt activa cu pregatiri de bebe, pe la bucatarie, nu mai mananc prostii din oras si in rest ies cat de des pot, ma bucur de timpul liber. Acum cu caldura asta am iesit doar putin dimineata si in rest cu treburi prin casa. Sa nu te lasi influentata de nimeni, faci calcule si iei concediu cand e mai bine pt tine. |
|

| Inawar wrote:Ce imi plac persoanele care se dau exemplu si trebuie sa faci ca ele. E problema fiecaruia ce alege atata timp cat tu stii ce e mai bine pt tine. Eu am intrat din s29 in prenatal si mi-am luat si 2 sapt inainte din concediul ce il mai aveam. Am calculat si nu am vrut sa pierd zile. Mi-a zis si mie o colega ca ea a venit pana aproape de termen ca a vrut sa fie activa :)) Si eu sunt activa cu pregatiri de bebe, pe la bucatarie, nu mai mananc prostii din oras si in rest ies cat de des pot, ma bucur de timpul liber. Acum cu caldura asta am iesit doar putin dimineata si in rest cu treburi prin casa. Sa nu te lasi influentata de nimeni, faci calcule si iei concediu cand e mai bine pt tine.
Totaaaal de acord. Judecata o sa fii tot timpul de persoanele care asa sunt ele, judeca tot, ca faci de ce faci, ca nu faci uite ca nu face... Ignora, la fel ca si "sfaturile" alea necerute.
Mai greu e cand vin de la persoane apropiate, familie, tot felul de pareri despre cum trebuie si ce trebuie, pentru ca nu poti ignora la fel sau fi taioasa, tre sa tai macaroana usurel Dar ne invatam noi si cu asta...
Eu deja i-am spus sotului ca nu as vrea sa stea ai lui cu noi o luna sau mai mult cum se gandea el initial. O sa vedem mai sigur atunci, e aiurea c aintr-o luna e si Craciunul si mno.. dar am vrut sa il pregatesc, sa nu le spuna o perioada sau ceva, sa vedem exact atunci ce si cum. Ca am devenit f irascibila si cu nevoi de "my space, my privacy" incat cred ca o sa ma descurc singura decat sa fie o atmosfera mai apasatoare, de insistente sau altele. Nu vreau sa aud numai sfaturi, pareri, vreau sa imi cunosc eu bebelul, sa imi fac research daca trebuie, stiu unde sa intreb daca am nevoie de ceva info, vreau liniste ca sigur o sa fie obositor si naucitor cu atatea schimbari, emotii si efectiv somn lipsa. Oricum o sa fiu mai mult la pat si in camera noastra in primele zile buuune, nu o sa ma tot plimb sus jos si sigur o sa aiba si tati zile libere cateva atunci dupa ce ajung acasa, o sa mi-l dea el pe bebe din patut sau o sa imi aduca ceva din bucatarie. E ok ajutorul la inceput si apreciez, doar n-as vrea sa fie un termen lung spus si apoi sa simt ca vreau "us time" si mno.. cum sa ii trimiti acasa.. |
|

| Andreea06 wrote:Daaa, 39 gr la cluj azi, la fel si ultimele 2 zile .. noroc la birou ca e ac si acasa, doar ca nici socul ala nu e bun, de la 39 sa intri la 23-24gr... ma ia frigul efectiv. Bebe nu comunica nici dupa cafea, cola sau ceva dulce? Probabil doarme muuult :) Mie burtica mi se pare super rotunda acuma si senzatie de plinaaa, cred ca a urcat super sus stomacul si de asta, ca bebe tot sub buric il simt. Ca cm aveam 97cm azi dimi, deci nu mai mult ci mai putin de zilele trecute.. eram curioasa daca ma simt doar plina sau chiar e f mare burtica acuma.. asa era aseara: https://ibb.co/cZDTEv In Timisoara 41 grade si maine cam tot asa.... La mine burta are 102 cm masurata luni de medicul de fam, sunt curioasa cat mai creste, oricum port rochite lejere, vaporoase. Forma burtii depinde si de cum e asezat bebe, acum ca e cu capul in jos il simt cum misca si sub coaste. Bine ca nu prind frigul pt ca s-au mai umflat picioarele- gamba si nu stiu cu ce ghete m-as fi incaltat iarna
|
|

| Andreea, nu te stresa de pe acum cu venitul rudelor. Le zici tu la momentul ala ce si cum, dar dupa cezariana ai nevoie de mai mult ajutor. Barbatii primesc 15 zile libere, 10 de la cursul de puericultura si 5 de la lucru, numai bine vedeti cum va descurcati si daca e cazul sa chemati ajutor. La mine o sa vina mama dar i-am zis de pe acum ca o sa am nevoie mai mult la treburile din casa, jos la bucatarie cu pregatiri si in rest stau eu cu bebe tot timpul.
|
|
|