Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| DianaM wrote:Ce fete frumoase are mamica!!!!  Sa va traiasca si sa fie sanatoase si fericite! Mi se pare mie sau bebelinele seamana cu tine? LE: :107: :107: :107: :107: :107: Imi cer miiiiiii de scuze, sunt chiauna astazi, nu am fost deloc in apele mele...Uit de la mana pana la gura...Sper sa ma ierti! Sunt superbi baietii tai! Multumimmult! nu ma supar mi a mai imi zice lumea ca ii frumosi ca fetitele |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Andreea06 wrote:Suuuper Nico, ce draguti sunteti toti! Imi plac papuceii lor, deci ador bebelusii cu papucei, ei asa mici si totusi au ceva papucei. Si caciulitele imi mai plac, cred ca o sa adun o groaza, mai ales ca nasc spre finalul toamnei. Multumim!! Da si mie imiplac si papucei si caciulitele si cam toate hainutele de bebe |
|

Inregistrat: 5/4/2017 Mesaje: 2014
| Am fost, dar a inteles barbatumiu aiurea. Miercurea viitoare am controlul. Maaamaaa, tampeam acolo cand nea zis aia. Si am mai si primit înjuraturi ca iam vomat in masina
Deja ma simt tare rau. Nu mai pot manca nimic. De dimineata la 3 tot vomit incontinuu, nici nu am ce macar. |
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| delia.c.yaya wrote:Am fost, dar a inteles barbatumiu aiurea. Miercurea viitoare am controlul. Maaamaaa, tampeam acolo cand nea zis aia. Si am mai si primit înjuraturi ca iam vomat in masina Deja ma simt tare rau. Nu mai pot manca nimic. De dimineata la 3 tot vomit incontinuu, nici nu am ce macar.
E abia inceputul. Probleme cu mirosul de mancare in special carnea , ai?
Nu esti singura care versi in masina . |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| delia.c.yaya wrote:Am fost, dar a inteles barbatumiu aiurea. Miercurea viitoare am controlul. Maaamaaa, tampeam acolo cand nea zis aia. Si am mai si primit înjuraturi ca iam vomat in masina Deja ma simt tare rau. Nu mai pot manca nimic. De dimineata la 3 tot vomit incontinuu, nici nu am ce macar.
Imi pare rau ca ai început sa te simti rau dar este un semn ca sarcina evolueaza . Eu ma simt super ok inafara de faptul ca nu prea am pofta de mancare...mancan doar pt ca trebuie si e horror diminea?a cand ma spal pe dinti..astept cu nerabdare ziua de vineri . Sa ai grija de tine si de bobita ta |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| DianaM wrote:Imi pare rau ca ai început sa te simti rau dar este un semn ca sarcina evolueaza  . Eu ma simt super ok inafara de faptul ca nu prea am pofta de mancare...mancan doar pt ca trebuie si e horror diminea?a cand ma spal pe dinti..astept cu nerabdare ziua de vineri  . Sa ai grija de tine si de bobita ta Sa vezi cand vine perioada ca daca nu mananci ceva cum te trezesti, simti ca lesini si n-ai forte :P |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| DianaM wrote:Ce fete frumoase are mamica!!!!  Sa va traiasca si sa fie sanatoase si fericite! Mi se pare mie sau bebelinele seamana cu tine? LE: :107: :107: :107: :107: :107: Imi cer miiiiiii de scuze, sunt chiauna astazi, nu am fost deloc in apele mele...Uit de la mana pana la gura...Sper sa ma ierti! Sunt superbi baietii tai!
Ha ha ha, a fost buna asta :)))
Dar da, baieteii sunt frumosi foc |
|

| Chiar vreau sa mananc, dar e imposibil. Si azi dimineata, doar o gura dintrun biscuite am luat si gata, iar am vomat. ori?ice as manca are gust a oaie Si apa o vomit. Deja simt ca ma lasa toate puterile. Abia ma ridic din pat.
Gasesc oare ceva in farmacie (in it) pentru greturi?! |
|

| Alexutza, Alina, cum sunteti?
Ati mai montat ceva?
Noi azi poate reusim sa montam patutul macar.. patutul si masa de infasat sunt inca de facut. Am zis sa gasim un moment bun sa fie si sotul nestresat cu munca, sa avem timp si chef, sa ne bucuram de moment. Ieri am fost la petrecerea nepotelului, a facut 6 anisori, am avut la birou 3 curieri veniti pana la pranz, 1 cu jucaria lui comandata, 1 sa trimit eu medalioanele mele, 1 de la o ferma din cluj care livreaza fruuucte buni buni unde le zici tu - mi-am luat capsuni si zmeura si inca mananc la ele si acuma
Astept cu interes caruciorul.. sapt viitoare sau cealalta ma gandesc eu din socoteli. Si pe 9 aug ecoooo |
|

| delia.c.yaya wrote:Chiar vreau sa mananc, dar e imposibil. Si azi dimineata, doar o gura dintrun biscuite am luat si gata, iar am vomat. ori?ice as manca are gust a oaie  Si apa o vomit. Deja simt ca ma lasa toate puterile. Abia ma ridic din pat. Gasesc oare ceva in farmacie (in it) pentru greturi?!
Da, tre sa fie ceva. Eu mi-am comandat si bratara din aia pentru greturi/mers cu masina, nu am avut nevoie sa le folosesc.. dar poate functioneaza, sa intrebi si de alea. https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/81GKpELoSzL._SL1500_.jpg
Si mai poti sa iti cauti biscuiti cu ghimbir sau sa iti iei ghimbir sa faci pe razatoare pe aia mica, putin asa in apa ca ajuta la greata. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Andreea06 wrote:Alexutza, Alina, cum sunteti? Ati mai montat ceva? Noi azi poate reusim sa montam patutul macar.. patutul si masa de infasat sunt inca de facut. Am zis sa gasim un moment bun sa fie si sotul nestresat cu munca, sa avem timp si chef, sa ne bucuram de moment. Ieri am fost la petrecerea nepotelului, a facut 6 anisori, am avut la birou 3 curieri veniti pana la pranz, 1 cu jucaria lui comandata, 1 sa trimit eu medalioanele mele, 1 de la o ferma din cluj care livreaza fruuucte buni buni unde le zici tu - mi-am luat capsuni si zmeura si inca mananc la ele si acuma Astept cu interes caruciorul.. sapt viitoare sau cealalta ma gandesc eu din socoteli. Si pe 9 aug ecoooo
Esti tare vrednicuta. Nu am mai facut nimic zilele astea, am fost cam ocupa?i la firma, dar urmeaza:)) pe 2 august astept si eu ecooo |
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| delia.c.yaya wrote:Chiar vreau sa mananc, dar e imposibil. Si azi dimineata, doar o gura dintrun biscuite am luat si gata, iar am vomat. ori?ice as manca are gust a oaie  Si apa o vomit. Deja simt ca ma lasa toate puterile. Abia ma ridic din pat. Gasesc oare ceva in farmacie (in it) pentru greturi?!
Cum te mai simtit? Ai reusit sa mananci ceva fara sa dai afara?
Mai ai putin pana la control si poate iti recomanda medicul ceva care are efect (si imi spui si mie )
O sa treaca si perioada asta mai grea, cand o sa vezi la ecografie puiul, o sa uiti de tot raul
|
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Multumesc mult fetelor!! Ii multumesc lui D-zeu in fiecare zi pentru minunile astea doua . |
|

| MadaMadalyna wrote:Cum te mai simtit? Ai reusit sa mananci ceva fara sa dai afara? Mai ai putin pana la control si poate iti recomanda medicul ceva care are efect (si imi spui si mie  ) O sa treaca si perioada asta mai grea, cand o sa vezi la ecografie puiul, o sa uiti de tot raul
Nu am nici o ?ansa. Ma simt ca un om bolnav. Abia ma ridic din pat. Abia astept primul control. |
|

| alexutza_88 wrote:
Esti tare vrednicuta. Nu am mai facut nimic zilele astea, am fost cam ocupa?i la firma, dar urmeaza:)) pe 2 august astept si eu ecooo
Arghh, sunt nervoasa maxim, desi seful meu mi-a zis ca nu are nimic impotriva sa imi iau toooate zilele de concediu pe anul asta pana intru in prenatal (ca oricum cu post natalul intru si in 2018.. ), tipa de la cim o tine bine ca e regula interna ca se iau doar pana la prenatal cate se cuvin, restul cand ma intorc la lucru adica peste 2 ani!! Nu mi se pare deloc facut sa ajute angajatul, doar sa il oblige sa revina la ei pentru zilele alea.. corporatiile astea... ma gandesc serios daca e cazul sa imi caut alt job cand revin. |
|
|