Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| laura513 wrote:Daaa, si eu abia astept sa fac niste pozici dragute, dar mai las burtica sa creasca, poate prin august cand fac 4 ani de relatie cu sotul meu o sa facem cateva pozici dragute cu toti 3  Sau prin septembrie cand planuim sa mergem si noi pe undeva in babymoon Se simte si la mana si uneori chiar se vede usor prin piele cand misca, dar inca nu l-am prins pe tati pe langa mine in momentele ei de maxima activitate sa se bucure si el de senzatie  E asa dragut, acum cand ajung acasa de la servici mai intai pupa burtica si apoi pe mine E foarte posibil, cand ai DPN? La mine prima data a fost 9 dec si acum a ajuns la 1 dec Si eu ma obisnuisem cu ideea ca e baietel si nu mi-a venit a crede cand a spus ca e fetita (desi aveam o banuiala, ca burtica mea se formeaza destul de sus si mama a tot visat ca voi avea fetita)  Sunt foarte bucuroasa, dar toti imi ziceau ca e baiat pentru ca nu am greturi si ca nu m-am ingrasat si ca nu mi-e pofta de dulce si ca nu sunt obosita etc etc etc. Totusi uite ca se poate sa ai sarcina cu fetita fara toate simptomele alea naspa cu care te ameninta toti
Teoretic de 29 noiembrie, dar eu cred ca raman setata pe cezariana si atunci o sa fie undeva cu o sapt sau doua inainte de data asta..
Suntem norocoase fara greturi si kg multe luate momentan, Doamne ajuta sa ramana asa, ca o sa imi fie tare greu pe final daca iau 20kg in sarcina... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Buna fetelor ! Eu am ajuns in Germania , incerc sa ma acomodez . Voi a?i facut triplu test sau nu este nevoie daca dublu test iese bine ? L-a?i sim?it pe bebe ? Eu am 16 saptamani si nu am sim?it nimic pana acum . |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Diana1489 wrote:Buna fetelor ! Eu am ajuns in Germania , incerc sa ma acomodez . Voi a?i facut triplu test sau nu este nevoie daca dublu test iese bine ? L-a?i sim?it pe bebe ? Eu am 16 saptamani si nu am sim?it nimic pana acum .
Eu nu cred ca l-am simtit inca.. o sa vad cand simt cu adevarat daca pot asocia ceva din ce am simtit. Am placenta anterior si am inteles ca o sa simt mai greu si din cauza asta.. Triplu test a zis doctorita ca nu mai facem ca dublu test a iesit foarte bine.
Danaaaa, tu ce mai faci, undi umbli? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/9/2017 Mesaje: 50
| Va multumesc din suflet! |
|
| MadaMadalyna wrote:
Ma rog, sper intr.o minune dar cand lebpun cap la cap se duce orice speranta.... Pe 18 iunie beta era 358.8 ... iar acum ar trebui sa fie si peste 2000.... Nu mai am incredere in mine, nu pot tine o sarcina .... :( :( :(
Madalina, la primele ecografii, mi se vedea sacul gol golut, desi beta hcg crestea. Dupa o saptamana s-a vazut embrionul, vezicula vitelina si bataile cardiace. Conteaza foooarte mult aparatul care iti face ecografia. La 5 saptamani si cateva zile sacul meu era gol golut, nici urma de embrion. Dupa o saptamana embrionul deja avea dimensiuni de 7 saptamani, adica mai mare de cat ar trebui. Nimic nu corespundea, nici cu data ultimului ciclu, nici cu ovulatia. Nu totul e ca la matematica, fiecare se dezvolta diferit. Iti doresc sa fie bine. De ce ai nascut prematur? Ti-ai facut analiZa de trombofilie? |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| am o intrebaricaaa :))
voi v-ati apucat de exercitii de gravidute? daca avei un link ceva dupa care va luati sau clipulet de gimnastica pe youtube pe care il recomandati sunt si eu interesata. greu cu mobilizatu pe vremea asta cand transpir pasiv doar daca stau nemiscata si respir daaar de undeva, candva trebuie sa incep |
|
| [quote=Diana1489]Buna fetelor ! Eu am ajuns in Germania , incerc sa ma acomodez . Voi a?i facut triplu test sau nu este nevoie daca dublu test iese bine ? L-a?i sim?it pe bebe ? Eu am 16 saptamani si nu am sim?it nimic pana acum . [/quotd
Daca dublu test iese bine, nu e nevoie de triplu. eu o sa fac dublu test doar daca sunt ceva semne care sa ma duca cu gandul. Daca nu ai o varsta inaintata, daca nu ai antecedente in familie nu e necesar nici dublu test. Pupici |
|
| alina89 wrote:am o intrebaricaaa :)) voi v-ati apucat de exercitii de gravidute? daca avei un link ceva dupa care va luati sau clipulet de gimnastica pe youtube pe care il recomandati sunt si eu interesata. greu cu mobilizatu pe vremea asta cand transpir pasiv doar daca stau nemiscata si respir daaar de undeva, candva trebuie sa incep
Eu iti recomand sa bagi mers. Mers de voie, in aer liber, cat mai mult. Plimbare de seara e Dumnezeiasca. Daca umbli pe jos 30-1 ora pe zi, esti stas. Am vazut si eu ceva exercitii cu mingea, si dinastea dar eu nu am facut. Am nascut in 8 minute, natural. Mersul pe jos face piciorul frumos ?? Te pup |
|
| Sofiaa wrote:
Eu iti recomand sa bagi mers. Mers de voie, in aer liber, cat mai mult. Plimbare de seara e Dumnezeiasca. Daca umbli pe jos 30-1 ora pe zi, esti stas. Am vazut si eu ceva exercitii cu mingea, si dinastea dar eu nu am facut. Am nascut in 8 minute, natural. Mersul pe jos face piciorul frumos ?? Te pup
8 minute???? vis
in primul trim nu am facut miscare deloooc din cauza greturilor ajungeam de la munca si ma culcam direct pana a doua zi, dar acum de 2-3 sapt am mai multa energie, as face chestii, plimbari, cumparaturi, dar obosesc oricum repede si nu ma ajuta nici caldura deci nu ma tine mult. dar incerc sa bag macar juma de ora de plimbare seara dupa 8 jumate. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Multumesc de raspunsuri ! Nu o sa îl fac deoarece dublu test a ie?it foarte bine Andreea si eu tot placenta anterioara am . |
|
| Andreea06 wrote:
Teoretic de 29 noiembrie, dar eu cred ca raman setata pe cezariana si atunci o sa fie undeva cu o sapt sau doua inainte de data asta..
Suntem norocoase fara greturi si kg multe luate momentan, Doamne ajuta sa ramana asa, ca o sa imi fie tare greu pe final daca iau 20kg in sarcina...
eu dupa UM am DPN 22 nov, iar dupa masuratorile de la eco din trim II s-a pastrat 23 nov. totusi doctora mi-a zis sa ne luam dupa prima ecografie unde scria 28 nov.
nu mai stiu dupa ce sa ma iau  |
|
| alina, dupa ciclu poti pune +- 2 saptamani. Sau dupa masuratori. La mine nu a fost valabil dupa menstra, ovulez tarziu, s-a implantat tarziu. Copilul a fost inalt, ceea ce crestea varsta la ecografii. Dupa 37 de saptamani te poti astepta oricand. Sa ai bagajelul facut de la 30-34 saptamani. O sa ai semne, urmareste colul la ecografii, el semnaleaza daca se apropie sau ba.
Vad la tine ciclu neregulat, 35-40z deci ovulezi tarziu. Nu te poti lua dupa ciclu clar. Mai bine dupa prima eco cum spune doc :) |
|
| Sofiaa wrote:alina, dupa ciclu poti pune +- 2 saptamani. Sau dupa masuratori. La mine nu a fost valabil dupa menstra, ovulez tarziu, s-a implantat tarziu. Copilul a fost inalt, ceea ce crestea varsta la ecografii. Dupa 37 de saptamani te poti astepta oricand. Sa ai bagajelul facut de la 30-34 saptamani. O sa ai semne, urmareste colul la ecografii, el semnaleaza daca se apropie sau ba.
Vad la tine ciclu neregulat, 35-40z deci ovulezi tarziu. Nu te poti lua dupa ciclu clar. Mai bine dupa prima eco cum spune doc :)
da, am ovulat in z20. ticketul e in functie de ovulatie, nu dupa UM. (adica cu DPN 28 nov) dar ma mai incurca cand trebuie sa completez anumite formulare, in unele te pune sa completezi UM in altele direct DPN si ma gandeam in functie de ce data o sa tina cont cand imi va da prenatalul, mai am si 2 sapt de concediu de odihna de luat si vreau sa le unesc si sa anunt din timp la seviciu.
inalt cred ca o sa fie totusi (sper) ca tati ca eu sunt mai pitica |
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| Sofiaa wrote:
Madalina, la primele ecografii, mi se vedea sacul gol golut, desi beta hcg crestea. Dupa o saptamana s-a vazut embrionul, vezicula vitelina si bataile cardiace. Conteaza foooarte mult aparatul care iti face ecografia. La 5 saptamani si cateva zile sacul meu era gol golut, nici urma de embrion. Dupa o saptamana embrionul deja avea dimensiuni de 7 saptamani, adica mai mare de cat ar trebui. Nimic nu corespundea, nici cu data ultimului ciclu, nici cu ovulatia. Nu totul e ca la matematica, fiecare se dezvolta diferit. Iti doresc sa fie bine. De ce ai nascut prematur? Ti-ai facut analiZa de trombofilie?
Am nascut prematur din cauza zborului cu avionul. Am facut analizele si nu an nicio mutatie le.am facut in italia in toamna.
Sincer eu aveam 6 s cand am facut ecografia intervaginala si nu s.a vazut... beta creste, motive sa fie bebe cu probleme nu ar fi , amnluat acid folic de cand am.inceput sa lucram la bebe, am avut grija la alimantatie, nu stres, nu efort...
Simtome de sarcina am , vars dimineata, in restul zileibdoar imi e greata si nu prea vreau sa.mai vad carne .... sanii au crescut si ma doar , am o scurgere albus de ou acum.... Sper sa fie bine puiutul si sa stea cuminte acolo pana la 9 luni, sa nu se grabeasca sa iasa |
|
| Madalina, 6 saptamani de la ultimul ciclu? Sau ecografic? Ce dimensiuni avea saculetul gestational? Dupa ultimul ciclu nu te poti lua, mai ales ca nu stii exact cand ai ovulat. |
|
|