Gravidutzele noastre dragi - 39
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MadaMadalyna
Scris: Friday, June 23, 2017 8:11 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/22/2017
Buna dimineata!!! Asear am fost la urgente pt ca imi amorteste piciirul drept ff tare , indiferent daca merg sau daca stau in pat. Aseara nici nu am dormit de amortit ce e...
La spital mi.au facut ecograf, totul e bine, se vedea embrionul computerlove dar era prea mic si nu avea inimioara formata, sarcina e bine dar pt picior nu am primit nicio explicatie, pale a spus ca probabil am mancat eu ceva ce mina cazut rau si nu inteleg ce legatura are mancarea cu piciorul...NuStiu
Am la picior o amorteala care ma doare , nu pot intelege de la ce, dar nici sa dorm nu pot ...
Andreea06
Scris: Friday, June 23, 2017 10:31 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
MadaMadalyna wrote:
Buna dimineata!!! Asear am fost la urgente pt ca imi amorteste piciirul drept ff tare , indiferent daca merg sau daca stau in pat. Aseara nici nu am dormit de amortit ce e...
La spital mi.au facut ecograf, totul e bine, se vedea embrionul computerlove dar era prea mic si nu avea inimioara formata, sarcina e bine dar pt picior nu am primit nicio explicatie, pale a spus ca probabil am mancat eu ceva ce mina cazut rau si nu inteleg ce legatura are mancarea cu piciorul...NuStiu
Am la picior o amorteala care ma doare , nu pot intelege de la ce, dar nici sa dorm nu pot ...

Eu zic sa mai mergi si azi la un alt spital daca tot nu iti trece piciorul.. sau tot acolo, le zici ca tot iti e amortit, nu e normal. Poate ti-e prinsa o vena/nerv ceva si nu mai circula bine sangele. Macar un tratament sa iti dea sau nu stiu.. cum sa nu iti faca nimic.
MadaMadalyna
Scris: Friday, June 23, 2017 10:55 AM
Nivel

Andreea06 wrote:

Eu zic sa mai mergi si azi la un alt spital daca tot nu iti trece piciorul.. sau tot acolo, le zici ca tot iti e amortit, nu e normal. Poate ti-e prinsa o vena/nerv ceva si nu mai circula bine sangele. Macar un tratament sa iti dea sau nu stiu.. cum sa nu iti faca nimic.

A zis ca e de la sarcina si sa stau in pat linistita. Am sunat si sa.mi fac programare la particular (doctorul fiind sef pe sectia de ginecologie a spitalului unde am.fost) si a spus ca el crede ca e sciatica de la sarcina, a spus ca ar fi fot unflat, vanat piciorul daca era de la un vas de sange...
NicoN
Scris: Friday, June 23, 2017 11:26 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
alexutza_88 wrote:

Tu ce vitamine iei? Eu am fost la un doctor nutritionist, care mi-a recomandat cam obligatoriu vitamine prenatale. Stii ca ziceam mai demult ca doctorita e impotriva lor, insa nutritionistul mi-a explicat ca e cam imposibil sa ne luam zilnic aportul din ce consumam, mai ales ca hrana e vai de ea in zilele noastre. Si ca pentru o dezvoltare armonioasa a copilului sunt obligatorii. Asa ca de ieri am inceput sa iau Elevit. Pana la urma nu pot risca buna dezvoltare a copilului din cauza unei idei de-a doctoritei, ca a citit ea ca s-au facut studii si ca pot provoca vitaminele obezitate la copii. E mai periculoasa lipsa lor. E singura chestie in care nu ne punem de acord, insa nu cred ca are de ce sa se supere, e alegerea mea si nu afecteaza cu nimic lucrurile.

Eu nu am luat cu gemeni nici o vitamina! Am luat magneb6 toata sarcina daca analizele sunt ok mu e nevoie de vitamine! Am luat feroglobim cand mi a iesit hemoglobina mica prin trim 23
alexutza_88
Scris: Friday, June 23, 2017 12:07 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
NicoN wrote:

Eu nu am luat cu gemeni nici o vitamina! Am luat magneb6 toata sarcina daca analizele sunt ok mu e nevoie de vitamine! Am luat feroglobim cand mi a iesit hemoglobina mica prin trim 23

Dar probabil ai avut o alimenta?ie super sanatoasa, nu? Pe mine ma încurca multitudinea de alimente pe care nu le pot tolera din cauza bilei, nu dreneaza cum trebuie.
alina89
Scris: Friday, June 23, 2017 12:42 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
@Mada si mie imi amortesc mainile si picioarele des si mi se pun carcei in talpa de abea mai pot merge. Si noaptea ma rotesc de pe stanga pe dreapta la max 30 min pt xa altfel incepe sa ma doara coapsele si ma trezesc oricum..

Mi-a dat sa iau magneziu 10zile/luna pt asta si sa mai fac asa incalziri usoare sa ma dezmortesc.

Eu vitamine iau cam asa odata la 3 zile elevitul. Analizele au iesit ft bine toate, dar apa beau putina si nu mai suport carnea, pica asa greu pe caldura asta uff
alexutza_88
Scris: Friday, June 23, 2017 1:00 PM
Nivel

alina89 wrote:
@Mada si mie imi amortesc mainile si picioarele des si mi se pun carcei in talpa de abea mai pot merge. Si noaptea ma rotesc de pe stanga pe dreapta la max 30 min pt xa altfel incepe sa ma doara coapsele si ma trezesc oricum..

Mi-a dat sa iau magneziu 10zile/luna pt asta si sa mai fac asa incalziri usoare sa ma dezmortesc.

Eu vitamine iau cam asa odata la 3 zile elevitul. Analizele au iesit ft bine toate, dar apa beau putina si nu mai suport carnea, pica asa greu pe caldura asta uff

Carnea ma supara si pe mine la maxim. Chiar nu o mai suport as mânca doar vegetale. Sa vezi cum ma for?ez sa o manânc ma gandesc la tot felul de chestii ca sa incerc sa nu ii mai simt gustul. În weekend e mai usor ca facem gratar si lânga carne fac si ardei copti, asa mai merge
alina89
Scris: Friday, June 23, 2017 1:07 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
alexutza_88 wrote:

Carnea ma supara si pe mine la maxim. Chiar nu o mai suport as mânca doar vegetale. Sa vezi cum ma for?ez sa o manânc ma gandesc la tot felul de chestii ca sa incerc sa nu ii mai simt gustul. În weekend e mai usor ca facem gratar si lânga carne fac si ardei copti, asa mai merge

Daa asa cu ardei copti o mananc si eu sau ceapa coapta.. o sa incerc sa fac ardei umpluti in weekend sa vad daca ii pot manca. Mi-a zis si doctora sa nu o tin numai cu rosii si branza toata vara... deci mai arunc asa cateva fasii prin spaghete si tocanita de legume ras
Inawar
Scris: Friday, June 23, 2017 1:21 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
alina89 wrote:

Nici eu nu prea am fost cu carnea pana prin sapt 20, acum nu mai am treaba. Totusi sa nu mai vad carnea de pui, asta de prin luna a doua cand am simtit ca are gust si miros de hormoni Crazy
Inainte de sarcina eram mai mult cu carnea si salatele, acum cu paste, pizza si rosii cu branza Lol
Inawar
Scris: Friday, June 23, 2017 1:27 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
MadaMadalyna wrote:

Incearca sa masezi piciorul sa stimulezi circulatia, desi daca te doare cred ca nu e o simpla amorteala. Mai bine incerci la un medic in domeniu.
Andreea06
Scris: Friday, June 23, 2017 1:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Eu cam evit puiul, desi imi plac pulpitele de ex dar mi se pare ca sunt asa injectati puii.... prefer vita sau porc. Dar neaparat cu o salata maaare de rosii bune. hearts
alexutza_88
Scris: Friday, June 23, 2017 2:03 PM
Nivel

alina89 wrote:

Daa asa cu ardei copti o mananc si eu sau ceapa coapta.. o sa incerc sa fac ardei umpluti in weekend sa vad daca ii pot manca. Mi-a zis si doctora sa nu o tin numai cu rosii si branza toata vara... deci mai arunc asa cateva fasii prin spaghete si tocanita de legume ras

Oricum suntem norocoase ca am prins vara pt ca gasim multe legume proaspete in piata. Ce ne faceam iarna doar cu produse de supermarket, coapte pe vapor? Eu am facut ro?ii si ardei umplu?i si le-am mâncat fara probleme. Nu imi place carne in tocani?a sau friptura la cuptor. Acum ma gandesc sa fac un sufleu de dovlecei ca ii pun si pus brânza ca?caval ?i e sanatos
MadaMadalyna
Scris: Friday, June 23, 2017 3:29 PM
Nivel

Inawar wrote:

Incearca sa masezi piciorul sa stimulezi circulatia, desi daca te doare cred ca nu e o simpla amorteala. Mai bine incerci la un medic in domeniu.

Nu merge cu masaj, doar cand merg sau il misc ma mai lasa, dar cand stau in pat ma ia durerea de spate si piciorul ma disperapale
MadaMadalyna
Scris: Friday, June 23, 2017 3:31 PM
Nivel

alina89 wrote:

Eu beau multa apa, momentan vad ca inca nu a aparut greata aia puternica ca la prima sarcina, inca sunt dependenta de carne, eu daca nu mananc carne mor de foame...Blushing
AleC
Scris: Friday, June 23, 2017 5:17 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
Buna fetelor!
Eu acum doua zile am mers la medic, bebe e bine, i-am auzit inimioara hearts
De ieri am inceput sa mananc putin, dupa ce 4-5 zile nu am suportat nici apa, si am si slabit 2kg. Cand i-am povestit medicului mi-a spus sa imi pun perfuzii, si asta am facut doua seri la rand, cu glucoza, ser, ringer, vit b1 si vit b6. Astazi ma simt mult mai bine, au trecut si greturile.
Sunt linistita si fericita dupa control..il astept pe urmatorul, luna viitoare.
computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.