Gravidutzele noastre dragi - 39
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stelutza
Scris: Thursday, August 10, 2017 4:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/12/2015
Lili Eu wrote:
Si Dominic in prima luna a luat doar 600g si normal e intre 700-800g si eu ma speriacem un pic dar apoi la 2 luni deja a luat un kg Lol in lungime luase bine 4cm normal trebuie sa creasca intre 3-4cm. cat a luat fetita ta in greutate?? computerlove
in 10 zile 170 grame cam putin speram sa punem de acum mai mult DistanceKiss
Victory
Scris: Thursday, August 10, 2017 6:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2016
Andreea06 wrote:

Heeey Cheek Kiss Si de la tine asteptam vesti de la control maine atunci majoreta Sa stea bebe cuminte la termen acolo, ca e tare bine in burtica oricum, nu se poate plange.. toata ziua e leganat practic, haha. Citeam ca nu le place apoi linistea sau sa ramana asa statici, de asta le place sa fie leganati ca sunt obisnuiti cum ne miscam noi toata ziulica si is obisnuiti sa tot auda zgomote din burtica asa blurry cum sunt ele.

Fetita ta cum e, s-a obisnuit cu ideea de fratior? topai
Da, fetita il iubeste tare mult, toata ziua pupa burtica si abia il asteapta sa l cunoasca. Si ar cheltui toti banii ei din pusculita numai pe lucruri pt bebelusi, e o scumpa! Am fost la control, bebe e bine, e maricel, bine si noi suntem inalti, are 1700grame, e inainte cu 2 sapt. Totul e ok cu bebe, mami tre sa mai stea linistita la pat, mai multa odihna, pt ca contractiile pot scurta colul si are doar 3 cm, trebuie grija mare, fara efort, fara oboseala....
Andreea06
Scris: Thursday, August 10, 2017 7:44 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Ma bucuram ca mi-a livrat emag azi comanda. Well... imi lipsesc 7 produse si unul din cele primite e ceva greseala, un switch pe care nu l-am comandat noi. Curierul a zis ca alea sunt toate, le scanase, nu il lasa sa incheie livrarea daca nu ieseau.

A, si au ambalat in plicuri cu bule unele, care se turtesc oricum sub alte greutati.. de ex cutia avent de tampoane de san e cam turtita, aproape cad din ea, noroc ca sunt ambalate individual.

Astept de 20 min (2 apeluri ca unul s-a inchis call failed) sa vorbesc la suportul lor 24/7...

In rest sunt happy de cele primite, tare dragute.
alina89
Scris: Thursday, August 10, 2017 8:10 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
Andreea06 wrote:
Ma bucuram ca mi-a livrat emag azi comanda. Well... imi lipsesc 7 produse si unul din cele primite e ceva greseala, un switch pe care nu l-am comandat noi. Curierul a zis ca alea sunt toate, le scanase, nu il lasa sa incheie livrarea daca nu ieseau.

A, si au ambalat in plicuri cu bule unele, care se turtesc oricum sub alte greutati.. de ex cutia avent de tampoane de san e cam turtita, aproape cad din ea, noroc ca sunt ambalate individual.

Astept de 20 min (2 apeluri ca unul s-a inchis call failed) sa vorbesc la suportul lor 24/7...

In rest sunt happy de cele primite, tare dragute.

Neseriosi tare cei de la emag. Noi am fost multumiti de cei care vand prin intermediul lor, mereu ni s-a livrat super rapid. Livrat de la emag aleg sa le ridic direct din showroom ori de cate ori am ocazia. Si chiar si asa intr-o zi m-au sunat sa ma intrebe daca mai vin dupa produs ca il vrea alt client daca nu hohot

Acum ies de la munca am lasat totul in ordine. Incepe concediul. Stau si ma gandesc.. eu sunt o persoana destul de inclinata spre cariera profesionala. Ma implic mult sunt perfectionista etc. Sper sa nu am timp o secunda dupa ce vine bebe sa imi fie dor de job ras imi place ce fac, dar parte din cei cu care lucrez asa ma baga in spital cateodata Argue
Inawar
Scris: Thursday, August 10, 2017 8:30 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Andreea, si eu am pus o comanda la emag acum 3 zile si chiar ma asteptam sa ajunga, am verificat acum si e la stadiul de plasata. O fi si la mine din cauza scutecelor Huggies? Am pus pachet de 50 buc si un pachet pampers de 27 buc, micute sa vedem de care ii place la inceput.
Mai am si alte chestii, termometru cu infrarosu, cos ermetic de scutece, o jucarie, detergent de bebe, detergent de biberoane, etc.. cateva milioane. Nu stiu daca are rost sa ma cert cu ei, dar sper sa fie toate.
Inawar
Scris: Thursday, August 10, 2017 8:35 PM
Nivel

Victory wrote:
Da, fetita il iubeste tare mult, toata ziua pupa burtica si abia il asteapta sa l cunoasca. Si ar cheltui toti banii ei din pusculita numai pe lucruri pt bebelusi, e o scumpa! Am fost la control, bebe e bine, e maricel, bine si noi suntem inalti, are 1700grame, e inainte cu 2 sapt. Totul e ok cu bebe, mami tre sa mai stea linistita la pat, mai multa odihna, pt ca contractiile pot scurta colul si are doar 3 cm, trebuie grija mare, fara efort, fara oboseala....

Ce scumpa e fetita cu banii ei din pusculita!
Cum ti-a masurat colul a facut intravaginal sau tot pe burta? La mine in s31 a zis ca e ok si in s35 la eco va face si vaginal ca sa-l verifice. Abia astept sapt viitoare, sunt curioasa pt ca uneori simt presiune in interior, mai ales cand ma ridic de pe scaun, parca e febra musculara sau oasele in zona pelvisului.
Inawar
Scris: Thursday, August 10, 2017 8:40 PM
Nivel

alina89 wrote:

Neseriosi tare cei de la emag. Noi am fost multumiti de cei care vand prin intermediul lor, mereu ni s-a livrat super rapid. Livrat de la emag aleg sa le ridic direct din showroom ori de cate ori am ocazia. Si chiar si asa intr-o zi m-au sunat sa ma intrebe daca mai vin dupa produs ca il vrea alt client daca nu hohot

Acum ies de la munca am lasat totul in ordine. Incepe concediul. Stau si ma gandesc.. eu sunt o persoana destul de inclinata spre cariera profesionala. Ma implic mult sunt perfectionista etc. Sper sa nu am timp o secunda dupa ce vine bebe sa imi fie dor de job ras imi place ce fac, dar parte din cei cu care lucrez asa ma baga in spital cateodata Argue

O prietena mi-a spus ca dupa 2 ani de stat acasa cu copilul abia astepta sa inceapa munca, sa isi bea linistita cafeaua la birou :)
Acum la inceput nu cred ca o sa te gandesti la job, daca chiar ai timp o secunda cum zici, o sa doooormi ras
Andreea06
Scris: Thursday, August 10, 2017 9:11 PM
Nivel

Inawar wrote:
Andreea, si eu am pus o comanda la emag acum 3 zile si chiar ma asteptam sa ajunga, am verificat acum si e la stadiul de plasata. O fi si la mine din cauza scutecelor Huggies? Am pus pachet de 50 buc si un pachet pampers de 27 buc, micute sa vedem de care ii place la inceput.
Mai am si alte chestii, termometru cu infrarosu, cos ermetic de scutece, o jucarie, detergent de bebe, detergent de biberoane, etc.. cateva milioane. Nu stiu daca are rost sa ma cert cu ei, dar sper sa fie toate.

Da da, huggies pachetul de 40-42 buc aveam eu si acum apare ca stoc limitat.. dar cand am pus era in stoc. Ia si suna sa le zici ca poate iti trimit si tie cu 80 buc in loc.. eu le-am dacut scandal ca din cauza lor, a 38 lei, imi blocheaza alte 25 produse... comanda fiind platita deja.

Acu sa vad cat de repede rezolv restul. E f ciudat ca acum m-am uitat pe comanda online si vad ca sunt 22 awb uri atasate ei, toooate le-am deschis si apar livrate. Cand eu am primit doar 18.
Nu stiu de ce nu au pus in 3-4 cutii mai mari totul, asa multe pachetele si in plicuri cu bule, multe mi s-au turtit, gen cutia de tampoane de san.

Termometru aveam si eu in comanda, medel parca.. si detergent teo baby de test. Si ala lipsa..
Andreea06
Scris: Thursday, August 10, 2017 9:15 PM
Nivel

alina89 wrote:

Haha, si eu sunt f dedicata asa la job de fel, acuma nu prea mai am stare mereu sa fac chiar ca inainte, dar cariera mereu am vrut si pot zice ca mi-am facut.. mereu am tot avansat, am 5 ani acum in firma. Pe de o parte mi-e ciudat sa plec doi ani daaaar nu concep sa imi creasca bica sau bona copilul. Daca as putea sta 3 ani, 3 as sta. Macar dupa 2 ani sunt crese-pregradi ceva unde il pot duce cat sunt la lucru si stiuuuu cat de multe invata acolo, e f importanta pt copil socializarea. Deprinde si obiceiuri proaste de la altii dar.. corectam noi :)
Andreea06
Scris: Thursday, August 10, 2017 9:18 PM
Nivel

Astea sunt produsele ce mi-au ajuns:

https://ibb.co/cuJ9cF

Voiam sa va mai spun ca povesteam cu o prietena care e programata sambata la ceza si imi spunea sa vad la h&m niste bustiere de alaptat, sunt 2 buc la 100 lei, f bune. Cica sutienele sunt mai incomode si pot cauza sa se blocheze canalele de lapte - nu stiu cum sau de e asa.. dar am intrebat-o cum is bustierele alea ca eu le detest pe alea sport, f stramte si greu de dar jos in special.. dar cica astea au mos si baba, nu sunt ca alea sport. O sa le caut sa vad :)
Inawar
Scris: Thursday, August 10, 2017 10:01 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Da da, huggies pachetul de 40-42 buc aveam eu si acum apare ca stoc limitat.. dar cand am pus era in stoc. Ia si suna sa le zici ca poate iti trimit si tie cu 80 buc in loc.. eu le-am dacut scandal ca din cauza lor, a 38 lei, imi blocheaza alte 25 produse... comanda fiind platita deja.

Acu sa vad cat de repede rezolv restul. E f ciudat ca acum m-am uitat pe comanda online si vad ca sunt 22 awb uri atasate ei, toooate le-am deschis si apar livrate. Cand eu am primit doar 18.
Nu stiu de ce nu au pus in 3-4 cutii mai mari totul, asa multe pachetele si in plicuri cu bule, multe mi s-au turtit, gen cutia de tampoane de san.

Termometru aveam si eu in comanda, medel parca.. si detergent teo baby de test. Si ala lipsa..

Eu am huggies 50 buc nr 1, m-am uitat si vad acum ca sunt indisponibile. Termometru am luat easycare cu infrarosu si am citit ca e bun inclusiv la biberoane sa la apa din cada sa verifici temperatura. Eu ma gandeam mai mult daca raceste sa iau pe frunte.
Eu nu platesc niciodata in avans prefer la curier dupa ce am verificat comanda. Interesant cu awb-urile, daca ai produse lipsa sa iti dea banii.
alina89
Scris: Thursday, August 10, 2017 10:02 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Oare sterilizatorul de la Avent se potriveste si cu alte biberoane?

Ap fetele care alapteaza cate biberoane ati cumparat? ras

Andreea de contractul de nastere ai intrebat? Stiu ca la RM se semneaza pana in s26 altfel platesti o taxa. Nu stiu cum e la alte clinici.

Cele care ati fost pe la baby expo sunt ceva produse la oferta pe acolo? Se merita sa astept pana atunci pt ce mai avem pe lista?
Inawar
Scris: Thursday, August 10, 2017 10:09 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
Astea sunt produsele ce mi-au ajuns:

https://ibb.co/cuJ9cF

Voiam sa va mai spun ca povesteam cu o prietena care e programata sambata la ceza si imi spunea sa vad la h&m niste bustiere de alaptat, sunt 2 buc la 100 lei, f bune. Cica sutienele sunt mai incomode si pot cauza sa se blocheze canalele de lapte - nu stiu cum sau de e asa.. dar am intrebat-o cum is bustierele alea ca eu le detest pe alea sport, f stramte si greu de dar jos in special.. dar cica astea au mos si baba, nu sunt ca alea sport. O sa le caut sa vad :)

Paturica alba tricotata am vrut si eu sa o comand dar m-am razgandit, pana vine frigul mai in toamna sa vedem ce primim :)
Avem oricum lenjerie cu plapumioara si cateva scutece de finet. Am luat de la c&a si o paturica/husa cu fermoar prin care ies doar mainile, nu stiu cum ii zice.
La sutiene de alaptat inca nu stiu ce marime sa iau, cat se umfla sanii? Pana acum in sarcina am folosit un nr mai mare, dar cand sunt plini cu lapte cine stie..
Inawar
Scris: Thursday, August 10, 2017 10:12 PM
Nivel

alina89 wrote:
Oare sterilizatorul de la Avent se potriveste si cu alte biberoane?

Ap fetele care alapteaza cate biberoane ati cumparat? ras

Andreea de contractul de nastere ai intrebat? Stiu ca la RM se semneaza pana in s26 altfel platesti o taxa. Nu stiu cum e la alte clinici.

Cele care ati fost pe la baby expo sunt ceva produse la oferta pe acolo? Se merita sa astept pana atunci pt ce mai avem pe lista?

Sterilizator inca n-am luat, am zis ca mai caut pareri. As vrea sa fie unul general, sa pun suzeta si poate alte chestii nu doar biberoane.
Andreea06
Scris: Thursday, August 10, 2017 10:22 PM
Nivel

Inawar wrote:

Eu am huggies 50 buc nr 1, m-am uitat si vad acum ca sunt indisponibile. Termometru am luat easycare cu infrarosu si am citit ca e bun inclusiv la biberoane sa la apa din cada sa verifici temperatura. Eu ma gandeam mai mult daca raceste sa iau pe frunte.
Eu nu platesc niciodata in avans prefer la curier dupa ce am verificat comanda. Interesant cu awb-urile, daca ai produse lipsa sa iti dea banii.

Asa si termometru asta medel, verifica si apa, tot infrarosu. O fi ceva de capul lor, vedem, haha.

Eu am platit in avans ca am luat cu un card din ala in rate.. si am cautat sa fie produse vandute de emag, asa mergea cardul meu. De obicei si noi le luam in showroom, ca doar acolo le poti returna pe loc sa primesti banii daca e ceva bai..

Update: Am reverificat acum pe awb-uri, deschis 22 taburi cu linkurile la awb din comanda siiiii am observat ca de fapt tooooate deschid aceelasi awb mama. Care in el are mai multe pachete.. dar n-am observat prima data.
Se pare ca sunt 5 colete care nu apar livrate, unele is acu in cj si altele abia au plecat din bucuresti. Deci teoretic o sa le primesc maine...
Tot le-am reclamat ca nu le-au pus toate in mai multe cutii mari, in cutii de carton sa fie protejate nu turtite cum le-am primit etc.. Si ca am un switch pe care nu l-am comandat eu.

Huggies tot nr 1 cred ca am luat si eu, Elite soft 1, 2-5 kg.
Speeer sa apuc sa le folosesc toate, sa se potriveasca bine. Ca am in total 144 buc de newborn, nr 1, marci diferite. N-o fi bebe din start de 5 kg... haha.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.