Gravidutzele noastre dragi - 39
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alina89
Scris: Thursday, August 10, 2017 6:59 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
Andreea06 wrote:
Oare Alina ce face? Tot prinsa cu munca sapt asta..

Laura, tu cum mai esti?

Din ce vad in tabel, imediat avem niste bebelusi nou nascuti, yupiiii

Tooot asa. Azi e si o zi mare la birou am avut si audit toata saptamana. Daca trec si de ziua de azi sunt tare. Aseara ne-am oprit super mult in drum spre casa, ma simteam gata sa explodez si mi se tot taia respiratia. Am ajuns acasa v-am citit si am adormit cu telu in mana ras

De maine concediu pana pe 21.. abea astept chiar daca sunt 100% sigura ca ma vor suna sa ii ajut cu diverste studii. Uff macar ii ajut 1 max 2 ore pe zi nu 10-11 ca pana acum.

Maine mergem si la control coeur
stelutza
Scris: Thursday, August 10, 2017 7:01 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/12/2015
Mamici cât au luat in greutate bebelusi vostri la 3 saptamani ca pitica mea papa dar a luat putin in greutate DistanceKiss
Lili Eu
Scris: Thursday, August 10, 2017 9:33 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
stelutza wrote:
Mamici cât au luat in greutate bebelusi vostri la 3 saptamani ca pitica mea papa dar a luat putin in greutate DistanceKiss
Si Dominic in prima luna a luat doar 600g si normal e intre 700-800g si eu ma speriacem un pic dar apoi la 2 luni deja a luat un kg Lol in lungime luase bine 4cm normal trebuie sa creasca intre 3-4cm. cat a luat fetita ta in greutate?? computerlove
Andreea06
Scris: Thursday, August 10, 2017 10:37 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
stelutza wrote:

Ma bag putin ca musca in lapte, nu ma pricep daaar vreau sa iti zic de un articol ce am citit legat de alaptare, spunea de "proba cantarului", stii cum se zice sa cantaresti bebele dupa fiecare masa ca sa vezi cat a luat din cat i-ai dat tu. Si spunea ca e gresit de facut asta, si ca asa se pacalesc mamele, se sperie ca nu mananca bebe destul si ajung sa faca "sfanta completare" cu lapte praf. Si se duce pe apa sambetei laptele matern asa, ca daca bebe nu ii mai cere cat are nevoie, ca e satul cu lapte praf, sanul nu o sa mai produca atata cat trebuie si tot va scadea..
E bine de urmarit greutatea dar fiecare bebe cred ca e diferit, cum asimileaza si ia in greutate, ar trebui sa fie o arie mai mare in care sa ne incadram, gen in prima luna sa ia intre x si y..
Uite aici la cantarul si proba suptului: https://gangblog.ro/2013/09/10/alaptezi-succes/
Andreea06
Scris: Thursday, August 10, 2017 10:38 AM
Nivel

alina89 wrote:

Tooot asa. Azi e si o zi mare la birou am avut si audit toata saptamana. Daca trec si de ziua de azi sunt tare. Aseara ne-am oprit super mult in drum spre casa, ma simteam gata sa explodez si mi se tot taia respiratia. Am ajuns acasa v-am citit si am adormit cu telu in mana ras

De maine concediu pana pe 21.. abea astept chiar daca sunt 100% sigura ca ma vor suna sa ii ajut cu diverste studii. Uff macar ii ajut 1 max 2 ore pe zi nu 10-11 ca pana acum.

Yupii, asteptam vesti de la control si sa te relaxeeeezi in concediu!! Cheek Kiss Sa zici si la doctor de taiatul respiratiei, nu imi suna prea comun asa..
Andreea06
Scris: Thursday, August 10, 2017 10:40 AM
Nivel

Victory wrote:
Buna fetelor, vorbarete, active, bravo!! Eu va tot citesc, dar nu prea am mai scris.... suntem binisor, mai greu cu caldurile astea si cu burticuta mare. Au inceput si contractiile false, care la mine uneori sunt si putin dureroase, mi s a recomandat cat mai mult la orizontal pt ca e risc sa se scurteze colul. Am luat o sapt si trat contra contractiilor, maine mergem la control, sper sa fie ok colul sa stea bebe cuminte acolo , ca nu l vrem asa grabit. In rest , Multumesc lui Dzeu ma simt ok, fara arsuri, mananc orice, am luat vreo 9 kg, sper sa nu mai pun multe.... Spatele nu doare, doar intepenesc putin cand stau intinsa si cand vreau sa ma ridic, o fac ca o baba si ma dor soldurile. Si cand stau mult in picioare ma doare osul pubian, cred ca apasa greutatea acolo.... Dar nu ma plang de nimic, numai sa stea bebe cuminte inca vreo 6-7 sapt, apoi sa vina cand vrea el. Anca_27 ce mai faci, totul ok? Nu mai stiu nimic de tine!

Heeey Cheek Kiss Si de la tine asteptam vesti de la control maine atunci majoreta Sa stea bebe cuminte la termen acolo, ca e tare bine in burtica oricum, nu se poate plange.. toata ziua e leganat practic, haha. Citeam ca nu le place apoi linistea sau sa ramana asa statici, de asta le place sa fie leganati ca sunt obisnuiti cum ne miscam noi toata ziulica si is obisnuiti sa tot auda zgomote din burtica asa blurry cum sunt ele.

Fetita ta cum e, s-a obisnuit cu ideea de fratior? topai
alexutza_88
Scris: Thursday, August 10, 2017 10:48 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2017
alina89 wrote:

E bine ca ai timp sa te mai relaxezi si tu cateva zile bune, Si nu mai trebuie sa te lupti cu caldura pe drum ca e groaznica. Mie zilele trecute de dimineata mi s-a facut rau de la caldura, am simtit asa ca ma molesesc si transpir pe fata, ceea ce in mod normal nu mi se intampla. Am iesit val vartej afara la aer, si nu am intrat pana nu mi-am revenit. Succes azi la doctor, asteptam vesti ! :)
Andreea06
Scris: Thursday, August 10, 2017 11:03 AM
Nivel

Mai simtiti dureri de burtica asa, adica presiune, nu stiu cum sa ii zic... ca nu e ceva ce radiaza, uneori - mai ales dimineata - patesc sa simt asa ca si cum nu imi e comod sa stau in sezut in masina / la birou pe scaun, ca ma jeneaza asa.. ma ridic in picioare si imi mai revin oarecum. De fiecare data iau magne b6 cand patesc asa si imi trece.. Cred ca e de la cresterea uterului.
alexutza_88
Scris: Thursday, August 10, 2017 11:19 AM
Nivel

Andreea06 wrote:
Mai simtiti dureri de burtica asa, adica presiune, nu stiu cum sa ii zic... ca nu e ceva ce radiaza, uneori - mai ales dimineata - patesc sa simt asa ca si cum nu imi e comod sa stau in sezut in masina / la birou pe scaun, ca ma jeneaza asa.. ma ridic in picioare si imi mai revin oarecum. De fiecare data iau magne b6 cand patesc asa si imi trece.. Cred ca e de la cresterea uterului.

Si eu mai simt, sigur e de la cresterea si a uterului, si a bebelului. De dimineata pe la 4 jumate bebelina mea se zvarcolea in burtica, pentru ca imi era foame. Am observat ca atunci cand imi e foame devine agitata. Am coborat la bucatarie si am papat, apoi a adormit cred :)))
Andreea06
Scris: Thursday, August 10, 2017 11:29 AM
Nivel

alexutza_88 wrote:

Si eu mai simt, sigur e de la cresterea si a uterului, si a bebelului. De dimineata pe la 4 jumate bebelina mea se zvarcolea in burtica, pentru ca imi era foame. Am observat ca atunci cand imi e foame devine agitata. Am coborat la bucatarie si am papat, apoi a adormit cred :)))

Cred ca a adormit ca ai leganat-o, haha. Ceva a trezit-o da, poate foamea, dar erai si tu linistita in pat si nimic nu misca.. Lol Trisori ce suuuunt, incredibil.

Sa vezi ce am patit cu comanda la emag, de sambata la pranz am pus-o si ieri tot nu avea status ca s-a trimis. A sunat sotul la ei, cica nu au pe stoc huggies scutece si urma sa ne sune.. ca asteptau raspuns de la furnizor. Femeie esti nebuna, imi tii blocata o comanda de 26 produse pt 1 produs de 35 lei ca nu e pe stoc?? Puteau sa trimita restul, sa ne anunte ca scutecele le trimit dupa cand le-or avea. Eu sambata cand am pus comanda erau in stoc.
Le-a zis sotul ca daca in 2 zile nu primeste comanda, o anulam.

Eu de acolo: "nuuu, nu vreau sa o anulaaaam... vreau restul, sa imi trimita toate, da-le-ncolo de scutece ca oricum le-am luat asa de test... " Cray Asta ii ziceam lui, dar el nu si nu sic
A sunat dupa cateva ore iar de la emag ca ne trimit comanda si ne pun pachet cu 80 buc de huggies din partea lor, ala e pe stoc.. fata de 40 buc cum luasem eu. Mno multumesc, ce sa zic. Efectiv nu ii inteleg, logica lor... nu isi dau seama ca oamenii devin nemultumiti si isi pot anula comenzile daca vad ca trec 3-4 zile si nu sunt livrate? Ca nu sunt singurii furnizori ever, exista si altex si multe altele.. care si ei au reduceri. Da, uneori doar emag are ceva wow redus, dar totusi... cam mult risca.

Azi sau maine ar trebui sa ajunga, va arat apoi ce am luat yes
alexutza_88
Scris: Thursday, August 10, 2017 11:57 AM
Nivel

Andreea06 wrote:

Cred ca a adormit ca ai leganat-o, haha. Ceva a trezit-o da, poate foamea, dar erai si tu linistita in pat si nimic nu misca.. Lol Trisori ce suuuunt, incredibil.

Sa vezi ce am patit cu comanda la emag, de sambata la pranz am pus-o si ieri tot nu avea status ca s-a trimis. A sunat sotul la ei, cica nu au pe stoc huggies scutece si urma sa ne sune.. ca asteptau raspuns de la furnizor. Femeie esti nebuna, imi tii blocata o comanda de 26 produse pt 1 produs de 35 lei ca nu e pe stoc?? Puteau sa trimita restul, sa ne anunte ca scutecele le trimit dupa cand le-or avea. Eu sambata cand am pus comanda erau in stoc.
Le-a zis sotul ca daca in 2 zile nu primeste comanda, o anulam.

Eu de acolo: "nuuu, nu vreau sa o anulaaaam... vreau restul, sa imi trimita toate, da-le-ncolo de scutece ca oricum le-am luat asa de test... " Cray Asta ii ziceam lui, dar el nu si nu sic
A sunat dupa cateva ore iar de la emag ca ne trimit comanda si ne pun pachet cu 80 buc de huggies din partea lor, ala e pe stoc.. fata de 40 buc cum luasem eu. Mno multumesc, ce sa zic. Efectiv nu ii inteleg, logica lor... nu isi dau seama ca oamenii devin nemultumiti si isi pot anula comenzile daca vad ca trec 3-4 zile si nu sunt livrate? Ca nu sunt singurii furnizori ever, exista si altex si multe altele.. care si ei au reduceri. Da, uneori doar emag are ceva wow redus, dar totusi... cam mult risca.

Azi sau maine ar trebui sa ajunga, va arat apoi ce am luat yes

Nici eu nu inteleg ce management au cei de la emag...am avut destule meciuri cu ei...sar cum zici si tu, uneori doar la ei gasesti ceva la super reducere, cum am luat si eu caruciorul de exemplu. Si au multi clienti, incat a inceput sa ne le pese ca se mai anuleaza dintre comenzi, ca oricum apar unele noi...Acum nu o sa mearga chestia asta la infinit. Oricum, esti norocoasa, te alegi si cu bonus :)) Aseara am mai cumparat si noi cateva hainute, o paturica si o jucarie de plus.

Referitor la miscarile bebelinei ,sa vezi ce se linisteste cand pune tati mana....instant. Ca seara la culcare incepe sa se miste, si el o mangaie asa tandru, incat cred ca si ea adoarme :))))
Andreea06
Scris: Thursday, August 10, 2017 12:02 PM
Nivel

alexutza_88 wrote:

Nici eu nu inteleg ce management au cei de la emag...am avut destule meciuri cu ei...sar cum zici si tu, uneori doar la ei gasesti ceva la super reducere, cum am luat si eu caruciorul de exemplu. Si au multi clienti, incat a inceput sa ne le pese ca se mai anuleaza dintre comenzi, ca oricum apar unele noi...Acum nu o sa mearga chestia asta la infinit. Oricum, esti norocoasa, te alegi si cu bonus :)) Aseara am mai cumparat si noi cateva hainute, o paturica si o jucarie de plus.

Referitor la miscarile bebelinei ,sa vezi ce se linisteste cand pune tati mana....instant. Ca seara la culcare incepe sa se miste, si el o mangaie asa tandru, incat cred ca si ea adoarme :))))

Apai vin altele dar nu cred ca toate comenzile lor sunt mari, sigur sunt si de 200-300 lei, pe cand cele mai mari de electrocasnice, carucioare si muuulte alte produse de bebe ce se aduna o suma considerabila, ar trebui sa faca efort sa le mentina. Si fac vad, adica in cazul nostru, dar a trebuit sa sesizam noi intai si se le dam ultimatum.. Asa as vrea sa vina amazon in ro, pfff, ar fi de vis.

Hihi, tare dulce ca simte si cand e tati. Eu inca astept sa mai creasca, sa pot vedea burtica ca se deformeaza cand loveste, sa simta si tati mai bine. Acum a mai prins unele lovituri asa ca tremura putin acolo, se simte si cu mana, dar tot e placenta acolo si bebe micut inca.
Iar nu am nici un chef de lucru. Merg imediat la pedi in pauza de pranz ca ciiiine mai reuseste sa isi taie unghiile singura.... si apoi inapoi la lucru pana la 5:30 azi :001018:
HOPE
Scris: Thursday, August 10, 2017 12:35 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
stelutza wrote:

iubirile mele au luat 800 gr in 3 sapt.. coeur cu diferenta de 10-20 grame intre ele. Le cantaresc in fiecare miercuri. Azi avem 5 sapt si o zi hearts hearts love
alexutza_88
Scris: Thursday, August 10, 2017 12:45 PM
Nivel

HOPE wrote:

iubirile mele au luat 800 gr in 3 sapt.. coeur cu diferenta de 10-20 grame intre ele. Le cantaresc in fiecare miercuri. Azi avem 5 sapt si o zi hearts hearts love

Sa iti traiasca, sa te bucuri de ele!! majoreta
Andreea06
Scris: Thursday, August 10, 2017 2:02 PM
Nivel

HOPE wrote:

Sa iti creasca mari si sanatoase!
Cum e cu doua scumpici toata ziua? Mai apuci sa mananci? Crazy
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.