Gravidutzele noastre dragi - 39
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Tuesday, July 25, 2017 6:42 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Neata.. sunt ingrijorata putin, m-am foit toata noaptea, a si plouat dar am si simtit ceva durere cand ma mutam pe stanga sau pe dreapta. Eram somnoroasa si adormeam.. acum am fost la baie, nu am sangerari sau ceva dar simt o durere imediat sub buric la 2 degete asa. Daca apas, daca incordez..
acum stau linistita in pat si asa nu ma doare, doar candma intindsau vreau sa ma ridic sau apas zona..

O mai fi muschi acolo?
Ma tem sa nu fie ceva la placenta..

Pe bebe l-am simtit acuma de dimi.
DianaM
Scris: Tuesday, July 25, 2017 8:09 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/5/2016
Andreea06 wrote:
Neata.. sunt ingrijorata putin, m-am foit toata noaptea, a si plouat dar am si simtit ceva durere cand ma mutam pe stanga sau pe dreapta. Eram somnoroasa si adormeam.. acum am fost la baie, nu am sangerari sau ceva dar simt o durere imediat sub buric la 2 degete asa. Daca apas, daca incordez..
acum stau linistita in pat si asa nu ma doare, doar candma intindsau vreau sa ma ridic sau apas zona..

O mai fi muschi acolo?
Ma tem sa nu fie ceva la placenta..

Pe bebe l-am simtit acuma de dimi.

Neata mami Cheek Kiss . Eu zic sa stai linistita, nu cred ca e ceva grav, dar daca persista durerea ar fi ok sa suni medicul sa vezi ce zice. Asa am observat si eu ca daca incepe sa ma doara burta si stau intinsa in pat trece imediat...E aiurea ca la munca nu am cum sa stau intinsa pe birouri pe aici...cu toate ca mi-as dori cateodata....Crazy
Andreea06
Scris: Tuesday, July 25, 2017 8:56 AM
Nivel

M-am trezit acum si intr-adevar s-a dus durerea, cred ca a fost ceva intindere a muschiului, of, ce sensibili sunt... deci ieri am fost la cumparaturi si doar cat am ridicat o plasa din cos sa o bag in masina, atata efort am facut, si uite.... m-am speriat rau atunci ca nu seamana chiar cu febra musculara sau intinderea in mod normal, si ma durea unde e placenta si mintea mea fugea cat colo.
Iau magneziu oricum si stau linistita... cred ca o sa pun produsele de acuma una cate una in masina.
alexutza_88
Scris: Tuesday, July 25, 2017 9:18 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
Andreea06 wrote:
M-am trezit acum si intr-adevar s-a dus durerea, cred ca a fost ceva intindere a muschiului, of, ce sensibili sunt... deci ieri am fost la cumparaturi si doar cat am ridicat o plasa din cos sa o bag in masina, atata efort am facut, si uite.... m-am speriat rau atunci ca nu seamana chiar cu febra musculara sau intinderea in mod normal, si ma durea unde e placenta si mintea mea fugea cat colo.
Iau magneziu oricum si stau linistita... cred ca o sa pun produsele de acuma una cate una in masina.

Evita sa ridici greutate, mai ales ca si tu ai avut placenta joasa la inceput. Lasa cumparaturile voluminoase/ grele pe seama sotului, bebe trebuie protejat. pupici

Intrebare: la voi cand e bebe mai activ, pe timpul zilei sau seara/noaptea? La mine, cand ma asez seara in pat, incepe ora de disco a bebelinei. E asa activa, ca ne amuzam copios. Ziua in schimb, rareori o simt.
Andreea06
Scris: Tuesday, July 25, 2017 10:19 AM
Nivel

alexutza_88 wrote:

Evita sa ridici greutate, mai ales ca si tu ai avut placenta joasa la inceput. Lasa cumparaturile voluminoase/ grele pe seama sotului, bebe trebuie protejat. pupici

Intrebare: la voi cand e bebe mai activ, pe timpul zilei sau seara/noaptea? La mine, cand ma asez seara in pat, incepe ora de disco a bebelinei. E asa activa, ca ne amuzam copios. Ziua in schimb, rareori o simt.

Sa stii ca evit asa, nici acum nu aspir pe covor, doar pe gresie/parchet cu aspiratorul ala fara fir ca e f usor, dar nu mi s-a parut mare lucrua acum, era doar o plasa, sa fi avut 4-5 kg max? Fara sticle de apa/suc in ea, doar legume pt dieta lui si chestii marunte asa.

Il simt la birou daca beau cafea sau mananc dulce, mai simt acasa pe la 5-6, ca atunci ajung acasa si ma relaxez asa si poate atunci se trezeste ca ce e cu linistea asta, de ce nu ma mai zgaltaie mami Lol Si seara tarziu, pe la 11-12..

Cam asa am retinut momentan.. Si dimineata cand ma trezesc uneori, pe la 8, poate il trezeste si pe el alarma? Lol

Dar oricum nu misca f multa timp, sau nu simt eu tot timpul.. cred ca e un super somnoros, sper sa doarma bine si cand se naste.
DianaM
Scris: Tuesday, July 25, 2017 11:11 AM
Nivel

Delia, tu cum te mai simti? Cheek Kiss
delia.c.yaya
Scris: Tuesday, July 25, 2017 1:12 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
DianaM wrote:
Delia, tu cum te mai simti? Cheek Kiss

in al noulea cer, ca pleaca ai lui sambata!!!!!!!!!!!!!yes yes yes

asa, au cam inceput greturile, poftele...merg la baie din ora in ora spre disperarea cuivaras ...sanii explodeaza, deja sutienele mis micihohot ....mie rau tare cand merg cu masina..obosesc repede daca stau prea mult in picioare...cand e liniste reusesc sa mai atipesc si la amiaza un pic...

nah, ca la inceput!ras ras ras
DianaM
Scris: Tuesday, July 25, 2017 1:32 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:

in al noulea cer, ca pleaca ai lui sambata!!!!!!!!!!!!!yes yes yes

asa, au cam inceput greturile, poftele...merg la baie din ora in ora spre disperarea cuivaras ...sanii explodeaza, deja sutienele mis micihohot ....mie rau tare cand merg cu masina..obosesc repede daca stau prea mult in picioare...cand e liniste reusesc sa mai atipesc si la amiaza un pic...

nah, ca la inceput!ras ras ras

Foarte bine ca o sa reusesti sa te odihnesti din ce in ce mai mult! Bravoo

Eu nu am mai avut senzatie de greata astazi, este un pic cam aiurea cand ma spal pe dinti dimineata dar in rest nimicNuStiu . Cu mersul la baie te inteleg perfect. Sanii s-au marit si la mine dar nu ma mai dor chiar asa de tare, am momente si momente. Acum de exemplu nu mai dor deloc dar au niste vene pe ei de mama mamaDistanceKiss . Intr-un fel ma bucur ca nu am greturi si nici nu vomit, mama imi spunea zilele trecute ca daca nu am avut pana acum ea nu crede ca voi avea cine stie ce...Eu nu stiu ce sa zic...am tot citit si am vazut ca cica ar incepe mai serios abia de prin saptamana 6...Sper doar sa fie organismul meu altfel si sa fie bobita bine Hands pentru ca am momente in care daca nu casc pana imi dau lacrimile ma simt atat de bine de nici nu zici ca sunt insarcinata ras.
Tu ai mai repetat beta? Cred ca abia astepti sa vina ziua de maine sa mergi la controlHilar

PupiciCheek Kiss
Andreea06
Scris: Tuesday, July 25, 2017 1:36 PM
Nivel

DianaM wrote:

Foarte bine ca o sa reusesti sa te odihnesti din ce in ce mai mult! Bravoo

Eu nu am mai avut senzatie de greata astazi, este un pic cam aiurea cand ma spal pe dinti dimineata dar in rest nimicNuStiu . Cu mersul la baie te inteleg perfect. Sanii s-au marit si la mine dar nu ma mai dor chiar asa de tare, am momente si momente. Acum de exemplu nu mai dor deloc dar au niste vene pe ei de mama mamaDistanceKiss . Intr-un fel ma bucur ca nu am greturi si nici nu vomit, mama imi spunea zilele trecute ca daca nu am avut pana acum ea nu crede ca voi avea cine stie ce...Eu nu stiu ce sa zic...am tot citit si am vazut ca cica ar incepe mai serios abia de prin saptamana 6...Sper doar sa fie organismul meu altfel si sa fie bobita bine Hands pentru ca am momente in care daca nu casc pana imi dau lacrimile ma simt atat de bine de nici nu zici ca sunt insarcinata ras.
Tu ai mai repetat beta? Cred ca abia astepti sa vina ziua de maine sa mergi la controlHilar

PupiciCheek Kiss

Nici eu n-as zice hop la greturi inca, eu si in sapt 9 ma tot asteptam ca poate incep, macar pt cateva sapt, nu ca le-as fi dorit... dar pot aparea asa si mai incolo, nu chiar cum ai aflat de sarcina. Sa speram ca nu!! majoreta
HOPE
Scris: Tuesday, July 25, 2017 3:51 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Cu mare intarziere va scriu ca iubirile mele au venit pe lume in 5 iulie la 37 sapt. Au avut amandoua 2700 gr fix :), 50 cm una si cealalta 52cm si nota 10. Sunt sanatoase si frumoase foc Love . Le iubesc de mor!hearts
N-am avut timp sa intru pe net... Ma tin ocupata printesele mele. hearts
Andreea06
Scris: Tuesday, July 25, 2017 3:58 PM
Nivel

HOPE wrote:
Cu mare intarziere va scriu ca iubirile mele au venit pe lume in 5 iulie la 37 sapt. Au avut amandoua 2700 gr fix :), 50 cm una si cealalta 52cm si nota 10. Sunt sanatoase si frumoase foc Love . Le iubesc de mor!hearts

Felicitaaaari Hope!! Ce ma bucur ca sunteti bine! coeur coeur Sa va aduca numai bucurii printesele!
alexutza_88
Scris: Tuesday, July 25, 2017 4:04 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2017
HOPE wrote:

Sa iti traiasca, sa fie sanatoase!!!
DianaM
Scris: Tuesday, July 25, 2017 4:10 PM
Nivel

HOPE wrote:

Sa va traiasca si sa va umple viata de bucurii hearts hearts
MadaMadalyna
Scris: Tuesday, July 25, 2017 4:11 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
HOPE wrote:

Felicitari!!!!! Multa sanatate la toate 3 si recuperare usoara tie!coeur coeur
AleC
Scris: Tuesday, July 25, 2017 5:26 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
HOPE wrote:

Felicitari! newclap
Sa fie sanatoase si sa va bucure in fiecare zi a vietii!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.