|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Neata.. sunt ingrijorata putin, m-am foit toata noaptea, a si plouat dar am si simtit ceva durere cand ma mutam pe stanga sau pe dreapta. Eram somnoroasa si adormeam.. acum am fost la baie, nu am sangerari sau ceva dar simt o durere imediat sub buric la 2 degete asa. Daca apas, daca incordez.. acum stau linistita in pat si asa nu ma doare, doar candma intindsau vreau sa ma ridic sau apas zona..
O mai fi muschi acolo? Ma tem sa nu fie ceva la placenta..
Pe bebe l-am simtit acuma de dimi. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Andreea06 wrote:Neata.. sunt ingrijorata putin, m-am foit toata noaptea, a si plouat dar am si simtit ceva durere cand ma mutam pe stanga sau pe dreapta. Eram somnoroasa si adormeam.. acum am fost la baie, nu am sangerari sau ceva dar simt o durere imediat sub buric la 2 degete asa. Daca apas, daca incordez.. acum stau linistita in pat si asa nu ma doare, doar candma intindsau vreau sa ma ridic sau apas zona..
O mai fi muschi acolo? Ma tem sa nu fie ceva la placenta..
Pe bebe l-am simtit acuma de dimi.
Neata mami . Eu zic sa stai linistita, nu cred ca e ceva grav, dar daca persista durerea ar fi ok sa suni medicul sa vezi ce zice. Asa am observat si eu ca daca incepe sa ma doara burta si stau intinsa in pat trece imediat...E aiurea ca la munca nu am cum sa stau intinsa pe birouri pe aici...cu toate ca mi-as dori cateodata.... |

| M-am trezit acum si intr-adevar s-a dus durerea, cred ca a fost ceva intindere a muschiului, of, ce sensibili sunt... deci ieri am fost la cumparaturi si doar cat am ridicat o plasa din cos sa o bag in masina, atata efort am facut, si uite.... m-am speriat rau atunci ca nu seamana chiar cu febra musculara sau intinderea in mod normal, si ma durea unde e placenta si mintea mea fugea cat colo. Iau magneziu oricum si stau linistita... cred ca o sa pun produsele de acuma una cate una in masina. |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Andreea06 wrote:M-am trezit acum si intr-adevar s-a dus durerea, cred ca a fost ceva intindere a muschiului, of, ce sensibili sunt... deci ieri am fost la cumparaturi si doar cat am ridicat o plasa din cos sa o bag in masina, atata efort am facut, si uite.... m-am speriat rau atunci ca nu seamana chiar cu febra musculara sau intinderea in mod normal, si ma durea unde e placenta si mintea mea fugea cat colo. Iau magneziu oricum si stau linistita... cred ca o sa pun produsele de acuma una cate una in masina.
Evita sa ridici greutate, mai ales ca si tu ai avut placenta joasa la inceput. Lasa cumparaturile voluminoase/ grele pe seama sotului, bebe trebuie protejat.
Intrebare: la voi cand e bebe mai activ, pe timpul zilei sau seara/noaptea? La mine, cand ma asez seara in pat, incepe ora de disco a bebelinei. E asa activa, ca ne amuzam copios. Ziua in schimb, rareori o simt. |

| alexutza_88 wrote:Evita sa ridici greutate, mai ales ca si tu ai avut placenta joasa la inceput. Lasa cumparaturile voluminoase/ grele pe seama sotului, bebe trebuie protejat. Intrebare: la voi cand e bebe mai activ, pe timpul zilei sau seara/noaptea? La mine, cand ma asez seara in pat, incepe ora de disco a bebelinei. E asa activa, ca ne amuzam copios. Ziua in schimb, rareori o simt.
Sa stii ca evit asa, nici acum nu aspir pe covor, doar pe gresie/parchet cu aspiratorul ala fara fir ca e f usor, dar nu mi s-a parut mare lucrua acum, era doar o plasa, sa fi avut 4-5 kg max? Fara sticle de apa/suc in ea, doar legume pt dieta lui si chestii marunte asa.
Il simt la birou daca beau cafea sau mananc dulce, mai simt acasa pe la 5-6, ca atunci ajung acasa si ma relaxez asa si poate atunci se trezeste ca ce e cu linistea asta, de ce nu ma mai zgaltaie mami Si seara tarziu, pe la 11-12..
Cam asa am retinut momentan.. Si dimineata cand ma trezesc uneori, pe la 8, poate il trezeste si pe el alarma?
Dar oricum nu misca f multa timp, sau nu simt eu tot timpul.. cred ca e un super somnoros, sper sa doarma bine si cand se naste. |

| Delia, tu cum te mai simti? |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| DianaM wrote:Delia, tu cum te mai simti?
in al noulea cer, ca pleaca ai lui sambata!!!!!!!!!!!!!
asa, au cam inceput greturile, poftele...merg la baie din ora in ora spre disperarea cuiva ...sanii explodeaza, deja sutienele mis mici ....mie rau tare cand merg cu masina..obosesc repede daca stau prea mult in picioare...cand e liniste reusesc sa mai atipesc si la amiaza un pic...
nah, ca la inceput! |

|
Foarte bine ca o sa reusesti sa te odihnesti din ce in ce mai mult!
Eu nu am mai avut senzatie de greata astazi, este un pic cam aiurea cand ma spal pe dinti dimineata dar in rest nimic . Cu mersul la baie te inteleg perfect. Sanii s-au marit si la mine dar nu ma mai dor chiar asa de tare, am momente si momente. Acum de exemplu nu mai dor deloc dar au niste vene pe ei de mama mama . Intr-un fel ma bucur ca nu am greturi si nici nu vomit, mama imi spunea zilele trecute ca daca nu am avut pana acum ea nu crede ca voi avea cine stie ce...Eu nu stiu ce sa zic...am tot citit si am vazut ca cica ar incepe mai serios abia de prin saptamana 6...Sper doar sa fie organismul meu altfel si sa fie bobita bine pentru ca am momente in care daca nu casc pana imi dau lacrimile ma simt atat de bine de nici nu zici ca sunt insarcinata . Tu ai mai repetat beta? Cred ca abia astepti sa vina ziua de maine sa mergi la control
Pupici |

| DianaM wrote:Foarte bine ca o sa reusesti sa te odihnesti din ce in ce mai mult! Eu nu am mai avut senzatie de greata astazi, este un pic cam aiurea cand ma spal pe dinti dimineata dar in rest nimic  . Cu mersul la baie te inteleg perfect. Sanii s-au marit si la mine dar nu ma mai dor chiar asa de tare, am momente si momente. Acum de exemplu nu mai dor deloc dar au niste vene pe ei de mama mama  . Intr-un fel ma bucur ca nu am greturi si nici nu vomit, mama imi spunea zilele trecute ca daca nu am avut pana acum ea nu crede ca voi avea cine stie ce...Eu nu stiu ce sa zic...am tot citit si am vazut ca cica ar incepe mai serios abia de prin saptamana 6...Sper doar sa fie organismul meu altfel si sa fie bobita bine  pentru ca am momente in care daca nu casc pana imi dau lacrimile ma simt atat de bine de nici nu zici ca sunt insarcinata  . Tu ai mai repetat beta? Cred ca abia astepti sa vina ziua de maine sa mergi la control Pupici
Nici eu n-as zice hop la greturi inca, eu si in sapt 9 ma tot asteptam ca poate incep, macar pt cateva sapt, nu ca le-as fi dorit... dar pot aparea asa si mai incolo, nu chiar cum ai aflat de sarcina. Sa speram ca nu!! |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Cu mare intarziere va scriu ca iubirile mele au venit pe lume in 5 iulie la 37 sapt. Au avut amandoua 2700 gr fix :), 50 cm una si cealalta 52cm si nota 10. Sunt sanatoase si frumoase foc . Le iubesc de mor! N-am avut timp sa intru pe net... Ma tin ocupata printesele mele. |
|

| HOPE wrote:Cu mare intarziere va scriu ca iubirile mele au venit pe lume in 5 iulie la 37 sapt. Au avut amandoua 2700 gr fix :), 50 cm una si cealalta 52cm si nota 10. Sunt sanatoase si frumoase foc  . Le iubesc de mor! N-am avut timp sa intru pe net... Ma tin ocupata printesele mele.
Felicitaaaari Hope!! Ce ma bucur ca sunteti bine! Sa va aduca numai bucurii printesele! |
|
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| HOPE wrote:Cu mare intarziere va scriu ca iubirile mele au venit pe lume in 5 iulie la 37 sapt. Au avut amandoua 2700 gr fix :), 50 cm una si cealalta 52cm si nota 10. Sunt sanatoase si frumoase foc  . Le iubesc de mor! N-am avut timp sa intru pe net... Ma tin ocupata printesele mele.
Sa iti traiasca, sa fie sanatoase!!! |
|

Sa va traiasca si sa va umple viata de bucurii |
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
Felicitari!!!!! Multa sanatate la toate 3 si recuperare usoara tie! |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| HOPE wrote:Cu mare intarziere va scriu ca iubirile mele au venit pe lume in 5 iulie la 37 sapt. Au avut amandoua 2700 gr fix :), 50 cm una si cealalta 52cm si nota 10. Sunt sanatoase si frumoase foc  . Le iubesc de mor! N-am avut timp sa intru pe net... Ma tin ocupata printesele mele. Felicitari! Sa fie sanatoase si sa va bucure in fiecare zi a vietii! |
|
|