Gravidutzele noastre dragi - 39
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alexutza_88
Scris: Friday, June 30, 2017 3:52 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
Andreea06 wrote:
Alexutza, concediu frumos!! Sa va relaxati!
In cateva ore zburam si noi hainoroc

Multumim, si voua concediu minunat! Nou am ajuns cu bine in Thassos , drumul nu mi-a cauzat neplaceri. Asteptam ora de plaja :))
MadaMadalyna
Scris: Friday, June 30, 2017 3:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/22/2017
Diana1489 wrote:

Sunt bine ! Multumesc ! Nu am avut sângerari doar aia probabil din cauza spalarii .

Incearca sa eviti, nu e indicat sa faci asta nici gravida, nici in rest pt ca se curata singur colul....
Andreea06
Scris: Friday, June 30, 2017 11:40 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Si noi am ajuns cu bine, a fost ok pe avion, aici e de vis, cald, dar de vis oricum. hearts
MadaMadalyna
Scris: Saturday, July 1, 2017 12:07 AM
Nivel

Andreea06 wrote:
Si noi am ajuns cu bine, a fost ok pe avion, aici e de vis, cald, dar de vis oricum. hearts

Distractie placuta
newclap hearts

Eu cum sunt la inceput de sarcina am voie oare la mare? Balaceala in apa si la umbra in rest? NuStiu

Pana pe 13 cand am programarea am multe intrebari fara raspuns, a sunat astazi asistenta pe sot sa schimbe programarea, adica sa o amane cu o saptamana Argue asa am patit si la prima sarcina cu prima programare,
Cred ca asta e norocul meu...
Andreea06
Scris: Saturday, July 1, 2017 12:09 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
MadaMadalyna
Scris: Saturday, July 1, 2017 4:22 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
Cu burticuta la plaja hainoroc
https://ibb.co/c7dMV5
https://ibb.co/c3rVOQ

Madalina, cred ca ai voie.. sa nu stai cu burtica goala in soare, sa ai costum intreg sau ceva peste.

Plaja oricum nu fac, eu balaceala cat cuprinde...

Ce burtica frumoasa ai <3
Imi doresc sa fie si la.mine bine cu sarcina sa creasca burtica si sa simt manute si picioruse <3
stelutza
Scris: Sunday, July 2, 2017 4:37 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
Buna gravidute o lista cu ce ati pregatit pentru maternitate ma ajutati si pe mine cum va simtiti pe caldura ?computerlove sarcina u?oara in continuare!
HOPE
Scris: Monday, July 3, 2017 7:54 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Fetelor, scuzati absenta! Joi o sa am 2 sapt de cand sunt internata in spital. Am avut dureri groaznice de os pubian de la intinderea ligamentelor si n-am mai putut sa merg deloc.. nu puteam calca pe piciorul stang. Acum sunt bine si astept ziua de miercuri sa-mi cunosc minunilehearts Am emotii ... Sa-mi tineti pumnii:) Sper sa fie totul bine! Va pup!!! Tania si nico .. v-am trimis mesaj in privat dar nu cred ca ati primit. E prima data cand scriu de pe tel si mi-am prins urechile :))DistanceKiss
Tania2105
Scris: Monday, July 3, 2017 8:46 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2016
HOPE wrote:
Fetelor, scuzati absenta! Joi o sa am 2 sapt de cand sunt internata in spital. Am avut dureri groaznice de os pubian de la intinderea ligamentelor si n-am mai putut sa merg deloc.. nu puteam calca pe piciorul stang. Acum sunt bine si astept ziua de miercuri sa-mi cunosc minunilehearts Am emotii ... Sa-mi tineti pumnii:) Sper sa fie totul bine! Va pup!!! Tania si nico .. v-am trimis mesaj in privat dar nu cred ca ati primit. E prima data cand scriu de pe tel si mi-am prins urechile :))DistanceKiss

In sfarsit HOPEdance Deja imi faceam mii de ganduri...Nu am primit nici un mesaj...Nastere usoara si suntem cu gandul la tine...Asteptam vestiiloveyou
HOPE
Scris: Monday, July 3, 2017 8:53 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Tania2105 wrote:

In sfarsit HOPEdance Deja imi faceam mii de ganduri...Nu am primit nici un mesaj...Nastere usoara si suntem cu gandul la tine...Asteptam vestiiloveyou

Am uitat sa dau salvare dupa ce am scris un km de mesaj :)).. asta e. Multumesc! Te pup. Voi sunteti bine?

Edit: o sa intru sa intru cu vesti cand o sa ma simt in stare :)
computerlove
maria2013
Scris: Monday, July 3, 2017 9:28 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Hope, sanatate si nastere usoara! Tinem pumnii!
laura513
Scris: Tuesday, July 4, 2017 12:30 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2017
HOPE wrote:

Nastere usoara, Hope! Asteptam vesti bune si poze cu printesele hearts computerlove
laura513
Scris: Tuesday, July 4, 2017 12:37 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2017
Fetili cu sarcina cam la fel de mare ca a mea, niciun semn de la bebe? ras La mine a inceput uneori sa se cunoasca si din afara cand loveste bebelina, foarte putin ce-i drept, dar se vede hearts Am incercat sa filmez, am prins momentul, dar telefonul n-a vrut sa salveze clipul Lol Inca un motiv sa-l arunc pe geam, nu?

Cred ca incepe sa se vada si la mine burtica, mai ales la persoanele cu intuitie buna, ca ieri in restaurant m-a intrebat un domn (vazandu-ma curatand mese si scuturand si maturand una-alta pe acolo) "Ce zice aia mica daca tot te apleci atata?" Evident ca tuta de mine nu s-a prins din prima la ce se refera, in gandul meu incercam sa fac legatura intre fetita mica a sefei si activitatea mea din restaurant Lol Si dupa aia mi-a picat fisa Hilar Il intreb pe nenea "Dar cum v-ati dat seama, de unde stiti? Se cunoaste?" Si el a zambit asa ca si cum cine are ochi sa vada, vede. Si il intreb dupa aia "Ok, inteleg ca se vede poate, dar de unde stiti ca e fetita?" Si iarasi zambeste si imi zice "Am si eu 2 fete la randul meu, am intuit". Mi s-a parut tare dragut momentul, mai ales ca pana acum nu a observat nimeni fara sa stie de la mine hearts
Sofiaa
Scris: Tuesday, July 4, 2017 1:44 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/9/2017
MadaMadalyna wrote:

Plaja oricum nu fac, eu balaceala cat cuprinde...

Ce burtica frumoasa ai <3
Imi doresc sa fie si la.mine bine cu sarcina sa creasca burtica si sa simt manute si picioruse <3

Madalina noi suntem la mare! Poti sta linistita la soare, cu burta dezgolita, nu e nevoie sa acoperi. Dar numai in orele permise, nu sta in canicula. 11-4 evita.
De facut baie, daca esti in romania la mare, apa are 15-17 grade. Iti congeleaza pruna daca intri in apa!
alina89
Scris: Tuesday, July 4, 2017 1:49 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Eu il simteam pe bebe destul de bine saptamana trecuta, avea program la 3-4 dimineata cand ma trezea si ramaneam asa cateva minute si il simteam, dar de vro cateva zile il simt asa de raaar, daca il simt. sper ca e normal sa fie asa bounce . m-am si obosit tare zilele astea pt ca am facut curat in camera lui pentru ca trebuie sa vina mobila curand si inca aveam bagaje de despachetat de cand ne-am mutat.

fetelor voi ati auzit cumva ceva de concediul prenatal cum ca se da de la inceput de luna noua? ca nu il pot lua de la jumatatea lunii ? sper ca am inteles eu gresit. alcool
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.