|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Andreea06 wrote:Alexutza, concediu frumos!! Sa va relaxati! In cateva ore zburam si noi
Multumim, si voua concediu minunat! Nou am ajuns cu bine in Thassos , drumul nu mi-a cauzat neplaceri. Asteptam ora de plaja :)) |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| Diana1489 wrote: Sunt bine ! Multumesc ! Nu am avut sângerari doar aia probabil din cauza spalarii .
Incearca sa eviti, nu e indicat sa faci asta nici gravida, nici in rest pt ca se curata singur colul....
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Si noi am ajuns cu bine, a fost ok pe avion, aici e de vis, cald, dar de vis oricum. |

| Andreea06 wrote:Si noi am ajuns cu bine, a fost ok pe avion, aici e de vis, cald, dar de vis oricum.
Distractie placuta
Eu cum sunt la inceput de sarcina am voie oare la mare? Balaceala in apa si la umbra in rest?
Pana pe 13 cand am programarea am multe intrebari fara raspuns, a sunat astazi asistenta pe sot sa schimbe programarea, adica sa o amane cu o saptamana asa am patit si la prima sarcina cu prima programare, Cred ca asta e norocul meu... |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Cu burticuta la plaja https://ibb.co/c7dMV5 https://ibb.co/c3rVOQ
Madalina, cred ca ai voie.. sa nu stai cu burtica goala in soare, sa ai costum intreg sau ceva peste. |

|
Plaja oricum nu fac, eu balaceala cat cuprinde...
Ce burtica frumoasa ai <3 Imi doresc sa fie si la.mine bine cu sarcina sa creasca burtica si sa simt manute si picioruse <3 |
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Buna gravidute o lista cu ce ati pregatit pentru maternitate ma ajutati si pe mine cum va simtiti pe caldura ? sarcina u?oara in continuare! |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Fetelor, scuzati absenta! Joi o sa am 2 sapt de cand sunt internata in spital. Am avut dureri groaznice de os pubian de la intinderea ligamentelor si n-am mai putut sa merg deloc.. nu puteam calca pe piciorul stang. Acum sunt bine si astept ziua de miercuri sa-mi cunosc minunile Am emotii ... Sa-mi tineti pumnii:) Sper sa fie totul bine! Va pup!!! Tania si nico .. v-am trimis mesaj in privat dar nu cred ca ati primit. E prima data cand scriu de pe tel si mi-am prins urechile :)) |
|

Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| HOPE wrote:Fetelor, scuzati absenta! Joi o sa am 2 sapt de cand sunt internata in spital. Am avut dureri groaznice de os pubian de la intinderea ligamentelor si n-am mai putut sa merg deloc.. nu puteam calca pe piciorul stang. Acum sunt bine si astept ziua de miercuri sa-mi cunosc minunile  Am emotii ... Sa-mi tineti pumnii:) Sper sa fie totul bine! Va pup!!! Tania si nico .. v-am trimis mesaj in privat dar nu cred ca ati primit. E prima data cand scriu de pe tel si mi-am prins urechile :))
In sfarsit HOPE Deja imi faceam mii de ganduri...Nu am primit nici un mesaj...Nastere usoara si suntem cu gandul la tine...Asteptam vesti |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Tania2105 wrote:In sfarsit HOPE Deja imi faceam mii de ganduri...Nu am primit nici un mesaj...Nastere usoara si suntem cu gandul la tine...Asteptam vesti Am uitat sa dau salvare dupa ce am scris un km de mesaj :)).. asta e. Multumesc! Te pup. Voi sunteti bine?
Edit: o sa intru sa intru cu vesti cand o sa ma simt in stare :)
|
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Hope, sanatate si nastere usoara! Tinem pumnii! |
|

Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| HOPE wrote:Fetelor, scuzati absenta! Joi o sa am 2 sapt de cand sunt internata in spital. Am avut dureri groaznice de os pubian de la intinderea ligamentelor si n-am mai putut sa merg deloc.. nu puteam calca pe piciorul stang. Acum sunt bine si astept ziua de miercuri sa-mi cunosc minunile  Am emotii ... Sa-mi tineti pumnii:) Sper sa fie totul bine! Va pup!!! Tania si nico .. v-am trimis mesaj in privat dar nu cred ca ati primit. E prima data cand scriu de pe tel si mi-am prins urechile :))
Nastere usoara, Hope! Asteptam vesti bune si poze cu printesele |
|

Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Fetili cu sarcina cam la fel de mare ca a mea, niciun semn de la bebe? La mine a inceput uneori sa se cunoasca si din afara cand loveste bebelina, foarte putin ce-i drept, dar se vede Am incercat sa filmez, am prins momentul, dar telefonul n-a vrut sa salveze clipul Inca un motiv sa-l arunc pe geam, nu?
Cred ca incepe sa se vada si la mine burtica, mai ales la persoanele cu intuitie buna, ca ieri in restaurant m-a intrebat un domn (vazandu-ma curatand mese si scuturand si maturand una-alta pe acolo) "Ce zice aia mica daca tot te apleci atata?" Evident ca tuta de mine nu s-a prins din prima la ce se refera, in gandul meu incercam sa fac legatura intre fetita mica a sefei si activitatea mea din restaurant Si dupa aia mi-a picat fisa Il intreb pe nenea "Dar cum v-ati dat seama, de unde stiti? Se cunoaste?" Si el a zambit asa ca si cum cine are ochi sa vada, vede. Si il intreb dupa aia "Ok, inteleg ca se vede poate, dar de unde stiti ca e fetita?" Si iarasi zambeste si imi zice "Am si eu 2 fete la randul meu, am intuit". Mi s-a parut tare dragut momentul, mai ales ca pana acum nu a observat nimeni fara sa stie de la mine |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/9/2017 Mesaje: 50
| MadaMadalyna wrote:
Plaja oricum nu fac, eu balaceala cat cuprinde...
Ce burtica frumoasa ai <3 Imi doresc sa fie si la.mine bine cu sarcina sa creasca burtica si sa simt manute si picioruse <3
Madalina noi suntem la mare! Poti sta linistita la soare, cu burta dezgolita, nu e nevoie sa acoperi. Dar numai in orele permise, nu sta in canicula. 11-4 evita. De facut baie, daca esti in romania la mare, apa are 15-17 grade. Iti congeleaza pruna daca intri in apa! |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Eu il simteam pe bebe destul de bine saptamana trecuta, avea program la 3-4 dimineata cand ma trezea si ramaneam asa cateva minute si il simteam, dar de vro cateva zile il simt asa de raaar, daca il simt. sper ca e normal sa fie asa . m-am si obosit tare zilele astea pt ca am facut curat in camera lui pentru ca trebuie sa vina mobila curand si inca aveam bagaje de despachetat de cand ne-am mutat.
fetelor voi ati auzit cumva ceva de concediul prenatal cum ca se da de la inceput de luna noua? ca nu il pot lua de la jumatatea lunii ? sper ca am inteles eu gresit. |
|
|