Gravidutzele noastre dragi - 39
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Monday, June 26, 2017 9:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Si eu cred ca e totul ok Madalina, ai ovulat tarziu si probabil e normal sa nu se vada inca embrionul, varsta lui e de fapt 3 sapt, daca primele 3 ai ovulat abia, de la ultimul cm.
Stai linistita pana vezi beta maine majoreta
Lili Eu
Scris: Monday, June 26, 2017 10:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
[youtube][/youtube]
MadaMadalyna wrote:

Am fost, sunt total la pamant.
Deja nu.mi mai fac sperante, a spus ca se vede sacul dar nu vede embrionul , sau e prea mic , sau nu e deloc, sau ecand prot din evolutie.
Sunt constienta ca daca e oprita din evolutie e pt ca nu era ceva ok cu bebe .... dar de ce atata suferinta? :(
Maine trebuie sa repet beta... pana maine mai am speranta , daca nu cred ca o iau razna... plans Cray
Offff linistestete fi pozitiva roagate la DD ca bobita ta sa fie ok si eu o sa ma rog ca bobita ta sa fie bn Hands simptome de sarcina ai??? poate e micuta sarcina si nu se vede bine la eco... beta hcg trebuie sa fie mai mare de 1000 sa se vada bine la eco..eu zic ca sunt sanse sa fie bn Buddy1 Cheek Kiss
MadaMadalyna
Scris: Monday, June 26, 2017 11:23 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
Lili Eu wrote:
[youtube][/youtube] Offff linistestete fi pozitiva roagate la DD ca bobita ta sa fie ok si eu o sa ma rog ca bobita ta sa fie bn Hands simptome de sarcina ai??? poate e micuta sarcina si nu se vede bine la eco... beta hcg trebuie sa fie mai mare de 1000 sa se vada bine la eco..eu zic ca sunt sanse sa fie bn Buddy1 Cheek Kiss

Ma rog, sper intr.o minune dar cand lebpun cap la cap se duce orice speranta....
Pe 18 iunie beta era 358.8 ... iar acum ar trebui sa fie si peste 2000....
Nu mai am incredere in mine, nu pot tine o sarcina .... :( :( :(
alina89
Scris: Tuesday, June 27, 2017 7:42 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Hope, ce fac bebelinele? Sunteti bine? Cheek Kiss
AleC
Scris: Tuesday, June 27, 2017 5:24 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
Va spuneam ca mi-au disparut simptomele de sarcina si eram ingrijorata, abia luna viitoare merg la medicul meu, asa ca am mers la mine in oras, am facut eco si bebe e bine. yes
M-am linistit si i-am promis ca incerc sa fiu mai optimista, ca tare mult l-am stresat in ultima vreme..ma panichez din orice.

Mada, iti doresc din tot sufletul sa fie totul bine, iti tin pumnii si ma rog pentru tine. Nici la mine nu s-a vazut prima data, din cauza ovulatiei tarzii.Cheek Kiss

Inca ceva..fetelor..voi de cate mg luati acidul folic? 1 sau 5?
MadaMadalyna
Scris: Tuesday, June 27, 2017 6:02 PM
Nivel

Mi.a venit beta.... pe data de 18 iunie era 358.8 beta.... iar acum : pun poza

Cum e, nu inteleg nimic, dupa calculele mele, tinand cont de dublarea la 2 zile trebuia saI fie undeva la 5 mii- 6 mii

MadaMadalyna attached the following image(s):
screenshot_2017-06-27-16-56-28.png

Andreea06
Scris: Tuesday, June 27, 2017 7:36 PM
Nivel

MadaMadalyna wrote:

Cum e, nu inteleg nimic, dupa calculele mele, tinand cont de dublarea la 2 zile trebuia saI fie undeva la 5 mii- 6 mii

E bine, e mai mult decat 11 mii si ceva cat ar fi maine, daca s-ar dubla la fix. Dar nu e regula ca tre asa la fix, e mai mult un termen de siguranta (2-3zile).. deci ti-e buuuun beta.
La referinta zice pt 4-8s nu? Ca te incadrezi la mai multe din ele cu valoarea.
Ralucamarin
Scris: Tuesday, June 27, 2017 7:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/30/2016
MadaMadalyna wrote:

15 000 ?? Pai de ce nu a vazut oare la eco? Ca e mareee..
Andreea06
Scris: Tuesday, June 27, 2017 7:38 PM
Nivel

Ralucamarin wrote:

Cate povesti am auzit cu doctorii.... ori aparatura proasta ori nu s-o fi uitat bine. Acuma si e greu cu limba ca nu se intelege Madalina cu ea..
Inawar
Scris: Tuesday, June 27, 2017 9:31 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
MadaMadalyna wrote:

E mare beta, cred ca trebuia sa fie mai mic daca erau probleme. Mai poti sa mergi la un eco? Poate in alta parte...
MadaMadalyna
Scris: Wednesday, June 28, 2017 12:13 AM
Nivel

Ralucamarin wrote:

Asta nu inteleg nici eu , ma tem ca e sarcina fara embrion.... Cray
Saubaparatura lor proasta.... doctorita a gasit motiv pt durerea mea de burta faptul ca nu merg la baie, intradevar am 4-5 zile dar nu cred ca asta e motivul sa ma doara jos....
Acum nu ma mai doare si nici scurgeri maronii.... Ii multumesc lui Dumnezeu ca e beta ok si inseamna ca e in evolutie, dar manrog sa fie in continuare bine si sa nu sufere mititelul in burtica :( cand am vazut scurgerile maro ieri, nu m.amSi gandit ca pierd sarcina (am trecut prin hemoragii la prima sarcina si bebe era vioi, la 9 saptamani misca din manute siI picioruse , erau formate ., aveam 9s de la fecundare si 11s de la ultimul cm), iar acum m.am gandit doar ca bebe sufera , dar cand am auzit ca nu se vede la ecografie embrionul, simteam ca ma prabusesc in gol....
Nu inteleg dc nu s.a vazut la ecografie intervaginala valoarea asta ... uff
MadaMadalyna
Scris: Wednesday, June 28, 2017 12:16 AM
Nivel

Inawar wrote:

E mare beta, cred ca trebuia sa fie mai mic daca erau probleme. Mai poti sa mergi la un eco? Poate in alta parte...

Maine suna sotul sa.mi faca programare la doctorul la care vreau sa merg. E expert in cliente cu sarcini pierdute si nasteri premature, toate care au probleme de genu se duc la el, a ajutat multe femei cu sarcini pierdute in trecut , sa tina acum o sarcina si sa fie totul bine, cica da tratamente bune si are si aparatura buna , plus ca iti explica tot ce vrei sa stii..
MadaMadalyna
Scris: Wednesday, June 28, 2017 12:19 AM
Nivel

Andreea06 wrote:

Cate povesti am auzit cu doctorii.... ori aparatura proasta ori nu s-o fi uitat bine. Acuma si e greu cu limba ca nu se intelege Madalina cu ea..

Ea ma intreba cand am fost la beie ultima data.... in loc sa caute ce trebuie....

Joi cand amam fost la urgente , tot ea m.a controlat si culmea, s.a vazut embrionul, a vazut si sotul ... iar acum nu.l gasea... uff nu.mi explic ce se intampla...
Inawar
Scris: Wednesday, June 28, 2017 7:21 AM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
MadaMadalyna wrote:

Maine suna sotul sa.mi faca programare la doctorul la care vreau sa merg. E expert in cliente cu sarcini pierdute si nasteri premature, toate care au probleme de genu se duc la el, a ajutat multe femei cu sarcini pierdute in trecut , sa tina acum o sarcina si sa fie totul bine, cica da tratamente bune si are si aparatura buna , plus ca iti explica tot ce vrei sa stii..

Tinem pumnii sa fie totul bine!
Mai ales daca e un doctor cu experienta pe partea asta va sti la ce sa se uite.
Andreea06
Scris: Wednesday, June 28, 2017 8:58 AM
Nivel

Da da un alt doctor neaparat. Mai ales ca joi ai vazut embrionul.. nu dispare asa. E clar ca nu l-a gasit ea.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.