|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Diana1489 wrote:Fetele voi ce fel de ECO a?i facut la 12 saptamani ? Vineri urmeaza sa merg si eu , sunt super nerabdatoare ! A?i mai facut ECO intravaginal ?
Mie la 7 s mi-a facut dr abdomninala...apoi am mers la alt dr la 10s si mi-a facut intravaginal...nu stiu de ce pt ca si eu cred ca se vede bine abdominal . |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| La 11s la dublu test a zis sa facem abdominala sa incercam. Dar nu se vedea perfect ce avea nevoie sa vada cu osul si alte cele pt dublu test si a zis ca facem ultima intravaginala.
Eu am vazut dif intre ele si mai ales la 3D, am poze si una si alta si cele abdominale is mai neclare. Probabil tre sa mai urce/creasca burtica sa prinda mai bine sonda. |
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| La multi ani, copii!!! |
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| La multi ani copilasi mari si mici! sa fiti sanatosi!!! Lili Eu attached the following image(s):
|
| La multi ani copilasi !
Azi am fost la eco pt dublu test , pare totul ok...iar dr crede ca e baietel , inca nu e nimic sigur dar luna viitoare cand revin in tara cred ca o sa aflam Asadar inca nu ma alatur celor din team blue .....inca mai sper la pink
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Dana_ wrote:La multi ani copilasi ! Azi am fost la eco pt dublu test , pare totul ok...iar dr crede ca e baietel , inca nu e nimic sigur dar luna viitoare cand revin in tara cred ca o sa aflam Asadar inca nu ma alatur celor din team blue .....inca mai sper la pink
Da da, asteapta pana la 15s macar ca e mai sigur la baietei asa.. e micut la 11s si poate arata la fel si la fetite.. |
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Va multumesc, fetelor! Chiar maine nasc!! Am avut ceva contractii zilele astea, colul s'a scurtat si medicul meu pleaca sapt viitoare din oras vreo 4-5zile.Asa ca nu mai stau Dimineata o sa ne cunoastem minunea Va pupam si revin cat de curand pot!!! |
| Mire wrote:Va multumesc, fetelor! Chiar maine nasc!! Am avut ceva contractii zilele astea, colul s'a scurtat si medicul meu pleaca sapt viitoare din oras vreo 4-5zile.Asa ca nu mai stau Dimineata o sa ne cunoastem minunea Va pupam si revin cat de curand pot!!!
Super Mire ! Doamne ajuta sa fie totul bine! Abia astept sa ne povestesti cum a fost si sa vedem poze cu minunea mica
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Mire wrote:Va multumesc, fetelor! Chiar maine nasc!! Am avut ceva contractii zilele astea, colul s'a scurtat si medicul meu pleaca sapt viitoare din oras vreo 4-5zile.Asa ca nu mai stau Dimineata o sa ne cunoastem minunea Va pupam si revin cat de curand pot!!! Yupiiiii nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpullll nastere usoara si o bebelina mancasioasa si cumintica si sa ai o recuperare usoara |
| Diana1489 wrote:Fetele voi ce fel de ECO a?i facut la 12 saptamani ? Vineri urmeaza sa merg si eu , sunt super nerabdatoare ! A?i mai facut ECO intravaginal ?
Azi ma asteptam si eu la eco intravaginal dar a zis dr sa incercam abdominal si s-a vazut totul ok , a si crescut mult de joia trecuta..acum are 4cm minunea mea. Asteptam vesti , poate iti zice si sexu |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/2/2017 Mesaje: 267
| Neata fetele!! Noi sapt asta suntem cât o bananu?a Si duminica facem 1 an fericit de la nunta Voi ati baut ceaiuri pt stimularea lactatiei? Daca da, de la cât timp si de care? |
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Mire, nastere usoara ...daca nu ai nascut inca !!! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Anca_27 wrote:Neata fetele!! Noi sapt asta suntem cât o bananu?a Si duminica facem 1 an fericit de la nunta Voi ati baut ceaiuri pt stimularea lactatiei? Daca da, de la cât timp si de care? Anca ceai de lactatie(anason,fenicul si chimen) se bea dupa ce nasti,cand esti in maternitate si apoi acasa.Eu am baut in prima saptamana cam 1 litru si jumatate apoi cate o jumatate de litru sau o cana.In momentul in care ai lapte suficient nu ar mai trebui baut ca sa nu suprastimulezi lactatie. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Mire nastere usoara si asteptam sa cunoastem bebelina!Recuperare usoara,mult laptic si bebelina mancacioasa si sanatoasa! |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Mire recuperare rapida mult laptic si sa fiti bine amândoua! Hope... mai ai un picuuuut Sarcini usurele burtici |
|
|