Gravidutzele noastre dragi - 39
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dana_
Scris: Wednesday, May 31, 2017 2:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/23/2017
Fetelor , ca tot vorbeam de nastere , sunt pro cezariana DAR cunosc multe persoane care au nascut natural fara nici o problema , cu travaliu de 2-3 ore si recuperare super rapida...La mine asa a fost sa fie , dar asta nu inseamna ca la toate va fi greu . Le felicit pe cele care incearca natural , uneori ma gandesc si eu ...daca as incerca din nou ...poate va fi altfel de data asta , fiind al doilea copil...poate un travaliu mai usor , un dr priceput , poate fara taietura sau mai mica:D , sa mai adaugam si epidurala ..ce sa zic , inca sunt in dubii . Cand vad atatea nasteri prin ceza...si totusi mamicile isi revin relativ rapid , ma gandesc ca nu e chiar operatie asa mare...mai ales ca se face in 30-40 min , dar imi e groaza de eventuale complicatii . Mai bine nu ma mai gandesc cum zicea Alina parca , incerc...dar tot la asta ma gandescBlushing
alexutza_88
Scris: Wednesday, May 31, 2017 3:00 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
alina89 wrote:
Eu daca sunt libera de joia trecuta am dormit zilnic la pranz si trezit dimineats la 9-9:30. Nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie de sapt viitoare Cray

Am stat si m-am odihnit muult am mancat si mai muuult si am cautat o gramada de lucrusoare pt bebe. Pe net si prin magazine. Maine mergem sa cumparam patutul, caruciorul, o salteluta super cute de jucat, suport de schimbat cu zebre care il poti atasa si la patut Love si cadita. Cine stie cu ce altceva mai plecam din magazin yes

Deja i-am cumparat in weekend prima jucarie, am vazut-o in timp ce ne plimbam prin oraselu copiilor. Si am cumparat cateva jucarii de baie desi nu o sa le foloseasca cateva luni am prins drag de ele Lol

Super draguuuu!!! Eu nu am deloc rabdare sa umblu prin magazine, sunt adepta on-line-ului. Mi se pare mie ca gasesc mai multe lucruri dintre care sa aleg. Si oricum, daca e cazul sa nu imi placa, il returnez. Comoditatea asta :))
Dana_
Scris: Wednesday, May 31, 2017 3:00 PM
Nivel

Nastere usoara Mire ! Si recuperare rapida Cheek Kiss
Nu stiu cand trebuie sa nasti dar ma gandesc ca in curand . Ma uitam la listuta de gravidute de pe prima pagina...iar Anelise vad ca absenteaza
alina89
Scris: Wednesday, May 31, 2017 3:11 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
alexutza_88 wrote:

Super draguuuu!!! Eu nu am deloc rabdare sa umblu prin magazine, sunt adepta on-line-ului. Mi se pare mie ca gasesc mai multe lucruri dintre care sa aleg. Si oricum, daca e cazul sa nu imi placa, il returnez. Comoditatea asta :))

Si eu sunt cu online-ul dar de data asta am vrut sa le si pipai ca de obicei nu ma complic cu returnatu daca nu imi plac le donez ras

Acum mergem dupa ele in magazin pt ca pe site au o reducere de 1 iunie si in magazin le mai adauga inca una de 5% e mall-ul mai nou si vor sa atraga lume ca flutura vatu prin el. Patutul este tot de la mamo-tato cel alb cu zebra ne mai gandim pana maine daca cea pictata sau cea sculptata. Parea ok si rezistent newclap

Cu accesoriile mai asteptam pana dam comanda de mobila ca sa le asortam cat de cat ras
alina89
Scris: Wednesday, May 31, 2017 3:20 PM
Nivel

Dana_ wrote:
Fetelor , ca tot vorbeam de nastere , sunt pro cezariana DAR cunosc multe persoane care au nascut natural fara nici o problema , cu travaliu de 2-3 ore si recuperare super rapida...La mine asa a fost sa fie , dar asta nu inseamna ca la toate va fi greu . Le felicit pe cele care incearca natural , uneori ma gandesc si eu ...daca as incerca din nou ...poate va fi altfel de data asta , fiind al doilea copil...poate un travaliu mai usor , un dr priceput , poate fara taietura sau mai mica:D , sa mai adaugam si epidurala ..ce sa zic , inca sunt in dubii . Cand vad atatea nasteri prin ceza...si totusi mamicile isi revin relativ rapid , ma gandesc ca nu e chiar operatie asa mare...mai ales ca se face in 30-40 min , dar imi e groaza de eventuale complicatii . Mai bine nu ma mai gandesc cum zicea Alina parca , incerc...dar tot la asta ma gandescBlushing

Da, eu prefer sa nu ma gandesc la asta. Varamea a nascut 2 bebei ambii natural. E ff subtirica si mica in solduri. Mi-a dat matusamea mail ca pleaca spre spital si la 2 ore cica gata a nascut Hilar a doua oara parca a fost si mai rapid si cum a nascut a intrat sa stea de vorba cu prietenii pe fb. Sper ca asa sunt toate femeile din neamu meu.. implicit si eu Lol
alina89
Scris: Wednesday, May 31, 2017 3:24 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Ce draguuuut!
Noi inca nu ne apucam de cumparat, cred ca din iulie.. astept sa termine si sotul perioada mai stresanta la lucru ca sa poata fi ochi si urechi la linkurile mele Lol
Dar m-am apucat de facut jucarioarele alea din fetru sa aiba la ce se uita din patut sau de pe masuta de schimbat, pe langa ce mai cumparam cu muzica si luminite si care se invart singure. Astea is asa, sa simt eu ca fac ceva, sa imi fie drag ca fac ceva pt bebe meu cu manutele mele coeur Daca ii si plac e perfect hainoroc

E dragut ca ai rabdare sa le faci tu si iti ies si fain. Eu nu am inclinatii artistice deloc si sotu cu atat mai putin. O sa o punem pe buni sa il ajute la gradi la lucru manual. hohot newclap
Andreea06
Scris: Wednesday, May 31, 2017 4:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Dana_ wrote:

Eu sper sa prind ceva puteri supranaturale mai incolo in sarcina si sa fie totul mai usor in capul meu grup
Andreea06
Scris: Wednesday, May 31, 2017 4:23 PM
Nivel

Dana_ wrote:
Nastere usoara Mire ! Si recuperare rapida Cheek Kiss
Nu stiu cand trebuie sa nasti dar ma gandesc ca in curand . Ma uitam la listuta de gravidute de pe prima pagina...iar Anelise vad ca absenteaza

Asa e, stiu ca ultima oara mai avea o saptamana. topai firstprize computerlove
Doamne ajuta Mire sa fie totul bine si usor si sa te recuperezi repede si bebe sa fie sanatos!!
Dana_
Scris: Wednesday, May 31, 2017 4:32 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Eu sper sa prind ceva puteri supranaturale mai incolo in sarcina si sa fie totul mai usor in capul meu grup

Da da , asta sper si eu ...daca stau sa ma gandesc chiar am avut puteri supranaturale cand am nascut , cred ca toate femeile au :)
Andreea draga , la final va fi intalnirea cu minunea noastra ..ce frumos va ficoeur
Sa incercam sa ne gandim mai putin la nastere:D
Andreea06
Scris: Wednesday, May 31, 2017 4:39 PM
Nivel

Dana_ wrote:

Da da , asta sper si eu ...daca stau sa ma gandesc chiar am avut puteri supranaturale cand am nascut , cred ca toate femeile au :)
Andreea draga , la final va fi intalnirea cu minunea noastra ..ce frumos va ficoeur
Sa incercam sa ne gandim mai putin la nastere:D

Daaa, ca prea mult m-am stresat zilele astea cu subiectul asta, cautat pareri de gynia etc. Gata. Ma bucur de burtica in continuare de acuma, ce o fi om vedea atunci. ras
Albinuta
Scris: Wednesday, May 31, 2017 6:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/19/2016
Gravidute va dau si eu un sfat ca vin caldurile sa aveti permanent cu voi apa si ceva dulce sa nu vi se faca rau. Va spun ca eu am patit-o vara trecuta pe timpul sarcinii ... am lesinat în metrou. Dar a fost bine slava domnului nu am patit nimic nici eu nici bebelina.
Va pup si aveti grija de voi si bebei
Dana_
Scris: Wednesday, May 31, 2017 9:23 PM
Nivel

Albinuta wrote:
Gravidute va dau si eu un sfat ca vin caldurile sa aveti permanent cu voi apa si ceva dulce sa nu vi se faca rau. Va spun ca eu am patit-o vara trecuta pe timpul sarcinii ... am lesinat în metrou. Dar a fost bine slava domnului nu am patit nimic nici eu nici bebelina.
Va pup si aveti grija de voi si bebei

Multumim de sfat , eu nu prea beau multa apa iar la capitolul dulciuri stau f prost , nu mai suport dulciurile desi mi-au cam trecut greturile .
Dana_
Scris: Wednesday, May 31, 2017 9:25 PM
Nivel

alina89 wrote:

Da, eu prefer sa nu ma gandesc la asta. Varamea a nascut 2 bebei ambii natural. E ff subtirica si mica in solduri. Mi-a dat matusamea mail ca pleaca spre spital si la 2 ore cica gata a nascut Hilar a doua oara parca a fost si mai rapid si cum a nascut a intrat sa stea de vorba cu prietenii pe fb. Sper ca asa sunt toate femeile din neamu meu.. implicit si eu Lol

Esti curajoasa si ma bucur sa stii , chiar imi dai sperante ..parca as incerca si eu natural NuStiu .
Diana1489
Scris: Wednesday, May 31, 2017 11:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/4/2016
Fetele voi ce fel de ECO a?i facut la 12 saptamani ? Vineri urmeaza sa merg si eu , sunt super nerabdatoare ! A?i mai facut ECO intravaginal ?
laura513
Scris: Thursday, June 1, 2017 12:30 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
Diana1489 wrote:
Fetele voi ce fel de ECO a?i facut la 12 saptamani ? Vineri urmeaza sa merg si eu , sunt super nerabdatoare ! A?i mai facut ECO intravaginal ?

Ar trebui sa-ti faca eco normal la 12 s ras Mie asa mi-a facut si aveam 11s 5z. Deja se vede bine bebe la varsta asta.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.