|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Tania2105 wrote:Alina si eu am exact ca si tine 12s2zile si ieri am fost la morfo si tot e baietel mai cunosc cateva gravidute care tot baietei vor avea..deci e avalansa de baietei anul asta sarcina usoara mai departe
Ce tare!! Si Andreea e cu o zi in urma noastra cu baietel la prima "vedere". Doamne ajuta sa fie totul bine pentru toate! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| alina89 wrote:feteleeeee de azi sunt si eu TEAM BLUEEEE!!! am ajuns azi la morfo suuuper emotionata si aproape tremurand ca poate cine stie ce mai descopar, primele 2 secunde cand s-a aprins monitoru au fost cele mai grele, apoi am vazut cat de mare s-a facut ciresica mea si ca in piept licarea inimioaraaa. phiu. urmatoarele 3 secunde ne intreaba doctorul daca vrem sa stim ce e si ne da vestea ca e baiateeeel!!! mamicile de baietei, zic sa facem un topic separat "cum sa fii mama de baiatel" eu in afara de hainute nu stiu nimic nici macar care sunt desenele pt baiatei, haha. sotul a zis ca trebuie sa se apuce sa invete fotbal dupa masuratori bebe are cu 3 zile mai mult decat zice tickerul, ma gandesc ca asta o sa se tot schimbe pe tot parcursul sarcinii, ba mai putin ba mai mult ecografic doctorul a zis ca e totul foarte bine si fara semne de ingrijorare iar riscul de calcul pentru trisomnii este ffff mic. haha chiar a zis ca bebe sta perfect si ca de mult nu i-a mai fost asa de usor sa ia niste masuratori eu m-am dus convinsa ca e baietel, tati mai avea o urma de speranta ca poate e fetita, dar cand l-a vazut cum se misca el acolo scumpul si funduletul lui micut, e topit tot acum cel mai frumos sentiment din lumeeeeee p.s. bebe are 6cm si 58g p.s2 funduleeet
Iiii, felicitaaari! Ce frumos si e perfect sa stii ce e deja, parca altfel poti gandi si focusa doar la baietel momentan. Pana acum erau planuri cu ambele variante. Eu de la inceput eram convinsa de baietel, cand mi-a zis ca e f probabil nici nu m-a surprins :P sa vedem la 13s daca confirma sigur sigur. Inca o saptamanaaaaa!
Si mie imi tre training de baietei, desi am nepotelul, tot ma simt asa pierduta... |
| Diana1489 wrote:Felicitari Alina ! Abia astept si eu sa ma duc sa vad ce este si cum este ! Ciudat este ca nu mai am nicio simptoma in afara de sâni si foame . Voi mai aveti ? Voi sta?i in cada cu apa caldu?a ?
Eu nu am mai stat in cada de caaaand cu sarcina. Asa mi-a zis sa evit.. acu n-am mai intrebat daca sa continui.. dar doar dusuri fac si nu fierbinti. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Anca_27 wrote:Victory, cât e la tine ultimul risc? Cel cu nastere înainte de 34 sapt? Nu stiu, eu nu am asa ceva.... Am doar rezultate pr trisomii, n am auzit de acest risc de na?tere prematura.... cum l au calculat?? |
Inregistrat: 2/2/2017 Mesaje: 267
| Victory wrote: Nu stiu, eu nu am asa ceva.... Am doar rezultate pr trisomii, n am auzit de acest risc de na?tere prematura.... cum l au calculat?? Nush..la mine apare dupa trisomii. Am si preeclampsie inainte de 34 s si o restrictie fetala inainte de 37 s si apoi asta cu nasterea spontana. Am val de 1:113 si a zis ca sa fac cat mai.putin efort fizic.. de parca as putea sta numa in.pat |
Inregistrat: 2/2/2017 Mesaje: 267
| La celelalte am riscuri mici(adica nu e de îngrijorat),767 respectiv 401 |
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| alina89 wrote:feteleeeee de azi sunt si eu TEAM BLUEEEE!!! am ajuns azi la morfo suuuper emotionata si aproape tremurand ca poate cine stie ce mai descopar, primele 2 secunde cand s-a aprins monitoru au fost cele mai grele, apoi am vazut cat de mare s-a facut ciresica mea si ca in piept licarea inimioaraaa. phiu. urmatoarele 3 secunde ne intreaba doctorul daca vrem sa stim ce e si ne da vestea ca e baiateeeel!!! mamicile de baietei, zic sa facem un topic separat "cum sa fii mama de baiatel" eu in afara de hainute nu stiu nimic nici macar care sunt desenele pt baiatei, haha. sotul a zis ca trebuie sa se apuce sa invete fotbal dupa masuratori bebe are cu 3 zile mai mult decat zice tickerul, ma gandesc ca asta o sa se tot schimbe pe tot parcursul sarcinii, ba mai putin ba mai mult ecografic doctorul a zis ca e totul foarte bine si fara semne de ingrijorare iar riscul de calcul pentru trisomnii este ffff mic. haha chiar a zis ca bebe sta perfect si ca de mult nu i-a mai fost asa de usor sa ia niste masuratori eu m-am dus convinsa ca e baietel, tati mai avea o urma de speranta ca poate e fetita, dar cand l-a vazut cum se misca el acolo scumpul si funduletul lui micut, e topit tot acum cel mai frumos sentiment din lumeeeeee p.s. bebe are 6cm si 58g p.s2 funduleeet
Felicitari mami de baietel ! Chiar ca sunt multe burtici cu baietei |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| alina89 wrote:feteleeeee de azi sunt si eu TEAM BLUEEEE!!! am ajuns azi la morfo suuuper emotionata si aproape tremurand ca poate cine stie ce mai descopar, primele 2 secunde cand s-a aprins monitoru au fost cele mai grele, apoi am vazut cat de mare s-a facut ciresica mea si ca in piept licarea inimioaraaa. phiu. urmatoarele 3 secunde ne intreaba doctorul daca vrem sa stim ce e si ne da vestea ca e baiateeeel!!! mamicile de baietei, zic sa facem un topic separat "cum sa fii mama de baiatel" eu in afara de hainute nu stiu nimic nici macar care sunt desenele pt baiatei, haha. sotul a zis ca trebuie sa se apuce sa invete fotbal dupa masuratori bebe are cu 3 zile mai mult decat zice tickerul, ma gandesc ca asta o sa se tot schimbe pe tot parcursul sarcinii, ba mai putin ba mai mult ecografic doctorul a zis ca e totul foarte bine si fara semne de ingrijorare iar riscul de calcul pentru trisomnii este ffff mic. haha chiar a zis ca bebe sta perfect si ca de mult nu i-a mai fost asa de usor sa ia niste masuratori eu m-am dus convinsa ca e baietel, tati mai avea o urma de speranta ca poate e fetita, dar cand l-a vazut cum se misca el acolo scumpul si funduletul lui micut, e topit tot acum cel mai frumos sentiment din lumeeeeee p.s. bebe are 6cm si 58g p.s2 funduleeet Vezi ce sentiment frumos când te linistesti ca e totul ok?? Waaa de nedescris. Felicitari, mami!!! |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/2/2016 Mesaje: 170
| felicitari tuturor gravidutelor, fie ca au baietei sau fetite in burtica, eu sunt de parere ca sanatatea este cea mai importanta. Pot fi lipiciosi de mame si baietii si fetele de....asta e parere de mamica cu al doilea baietel pe drum |
Inregistrat: 4/26/2017 Mesaje: 106
| Buna fetelor,ma primi?i ?i pe mine aici?Azi am 5 saptamâni.in data de 11 am facut beta 20,2 in 13 a fost 45,7 ?i azi este 633,2.este ok?Sau dublat cum trebuie?Mar?i am programare la ginecolog.Abia a?tept.?tiu ca multe nu o sa se vada ca îi micu?a sarcina dar sper ca e pozi?ionata unde trebuie. |
| sofia28 wrote:Buna fetelor,ma primi?i ?i pe mine aici?Azi am 5 saptamâni.in data de 11 am facut beta 20,2 in 13 a fost 45,7 ?i azi este 633,2.este ok?Sau dublat cum trebuie?Mar?i am programare la ginecolog.Abia a?tept.?tiu ca multe nu o sa se vada ca îi micu?a sarcina dar sper ca e pozi?ionata unde trebuie.
Da Sofia , este bun beta , sunt calculatoare pe net unde treci valorile de la beta si vezi in cat timp s-au dublat http://www.countdowntopregnancy.com/tools/beta_doubling_calculator.php |
| E foarte bine Sofia |
|
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
Ce ingeras Sarcina usoara in continuare!!! |
|
| Weekend frumos burticute!
Eu azi am leneviiiit pana acuma. Sotul e plecat pana la socri in Mehedinti si revine la noapte, asa ca ma odihnesc prin casa azi. Cred ca o sa ma pun sa gatesc niste cartofi noi, din aceia mici.. sa ii fierb si ori ii fac asa salata, ori ii perpelesc putin in tigaie apoi. Ma tot uit pe fb la o pagina Cute baby, cu bebelusi scumpeeei si imi tot imaginez cum va fi si al meu, cum vor fi weekendurile apoi, sa profit acum de odihna si program cum vreau eu asa |
|
| Andreea06 wrote:Weekend frumos burticute! Eu azi am leneviiiit pana acuma. Sotul e plecat pana la socri in Mehedinti si revine la noapte, asa ca ma odihnesc prin casa azi. Cred ca o sa ma pun sa gatesc niste cartofi noi, din aceia mici.. sa ii fierb si ori ii fac asa salata, ori ii perpelesc putin in tigaie apoi. Ma tot uit pe fb la o pagina Cute baby, cu bebelusi scumpeeei si imi tot imaginez cum va fi si al meu, cum vor fi weekendurile apoi, sa profit acum de odihna si program cum vreau eu asa
Profita de odihna cat poti de mult ! Dupa ce vine bebe...clar mai putina odihna . Eu la primul bebe eram zombie in primele luni , normal ca depinde si de copil...unele mamici sunt mai norocoase |
|
|