|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Andreea06 wrote:Sunt taaaaare frumoase Mire, mai ales cand e burtica mai mare asa
Eu pantaloni cu burtica mi'am luat de pe la 17s, atunci ii tineam pe burta.. dar dupa 20 si ceva,30s cand a inceput sa creasca burtica.. nu ii mai suport decat sub. |
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Fetelor, in special cele care ati aflat deja. La voi cum a fost cu instinctu vostru de mamica? Ati simtit ca o sa fie baietel sau fetita si s-a adeverit?
Eu am zile si zile si toata lumea spune ca o sa am baietel ca aproape m-au convins si pe mine 
Doar socrii inca mai spera ca e fetita.
Eu sunt fericita cu orice ar fi dar eram curioasa cum e cu instinctu asta |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Salutare fetili! Am fost azi la eco si mi-am vazut bobita Am ascultat si inimioara, l-am vazut pe tati cum se topeste pe picioare si avea asa o privire de catelus de m-am reindragostit de el. Mi-a spus ca am 9s si 1 zi, cu 2 zile mai putin decât îmi calculasem eu. Am vazut cumse misca bebe acolo si chiar a fost emotionant, imi cam dadusera lacrimile... Doar ca dupa asta mi-a zis ca desi bebe e bine, am un hematom decidual de 2,66 cm. Mi-a spus ca in mod normal se va resorbi si mi-a prescris utrogestan de 2 ori/ zi ptr urmatoarele 2 sapt, pana la urmatorul control. Si cu ocazia asta am aflat si ca am uter retrovers. Sa ma sperii? Sa nu ma sperii? Ati mai avut vreuna dintre voi hematoame in trim 1? Uf, nici nu stiu cum sa reactionez, încerc sa ramân calma cum am fost si pana acum... |

Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| laura513 wrote:Salutare fetili!  Am fost azi la eco si mi-am vazut bobita  Am ascultat si inimioara, l-am vazut pe tati cum se topeste pe picioare si avea asa o privire de catelus de m-am reindragostit de el. Mi-a spus ca am 9s si 1 zi, cu 2 zile mai putin decât îmi calculasem eu. Am vazut cumse misca bebe acolo si chiar a fost emotionant, imi cam dadusera lacrimile... Doar ca dupa asta mi-a zis ca desi bebe e bine, am un hematom decidual de 2,66 cm. Mi-a spus ca in mod normal se va resorbi si mi-a prescris utrogestan de 2 ori/ zi ptr urmatoarele 2 sapt, pana la urmatorul control. Si cu ocazia asta am aflat si ca am uter retrovers. Sa ma sperii? Sa nu ma sperii? Ati mai avut vreuna dintre voi hematoame in trim 1? Uf, nici nu stiu cum sa reactionez, încerc sa ramân calma cum am fost si pana acum... Hematom decidual am si eu..Am aflat dupa ce am ajuns la urgente cu hemoragie..Din pacate asa este, nu ne ramâne decât sa asteptam sa se reabsoarbe |

| Tania2105 wrote: Hematom decidual am si eu..Am aflat dupa ce am ajuns la urgente cu hemoragie..Din pacate asa este, nu ne ramâne decât sa asteptam sa se reabsoarbe
Multumesc mult, Tania! Sper din suflet sa fie bine la amândoua! Si sa se resoarba singurele, sa nu faca pe nebunele.
Acum stau cu un stres cat casa, ca înca nu am anuntat la locul de munca de bebe si încep sa ma gândesc ca ar cam trebui... |

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| alina89 wrote:Fetelor, in special cele care ati aflat deja. La voi cum a fost cu instinctu vostru de mamica? Ati simtit ca o sa fie baietel sau fetita si s-a adeverit? Eu am zile si zile si toata lumea spune ca o sa am baietel ca aproape m-au convins si pe mine  Doar socrii inca mai spera ca e fetita. Eu sunt fericita cu orice ar fi dar eram curioasa cum e cu instinctu asta
Da la mine s-a adeverit la prima sarcina, visam baietel , ma gandeam la un baietel si cumparasem deja papucei pt baietel , cand am mers la dr cred ca as fi bagat mana in foc ca dr imi va zice ca e baiat , nu m-am gandit deloc la o fata. Insa de data asta chiar nu ma gandesc la ce va fi , vreau doar sa fie sanatos/sanatoasa |

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| alina89 wrote:Fetelor, in special cele care ati aflat deja. La voi cum a fost cu instinctu vostru de mamica? Ati simtit ca o sa fie baietel sau fetita si s-a adeverit? Eu am zile si zile si toata lumea spune ca o sa am baietel ca aproape m-au convins si pe mine  Doar socrii inca mai spera ca e fetita. Eu sunt fericita cu orice ar fi dar eram curioasa cum e cu instinctu asta
Mie mi'a fost fff rau de la 6s pana la 14s-15s.Toata lumea imi zicea ca sigur e fetita.. si au avut dreptate Eu simteam ca e baiat desi speram sa fie fetita |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/30/2016 Mesaje: 146
| Buna mamici! Pe mine ma ia o receala de toata frumusetea:( ce as putea lua pt febra si durere groaznica in gat?? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/30/2016 Mesaje: 146
| Mire wrote:
Si eu am luat Elancyl, nu m'am dat deloc.Am un tub inceput si unul sigilat.. daca e vreo graviduta din Constanta care doreste i'l dau pe cel sigilat gratuit.
hey eu sunt din constanta si as vrea dar contracost ! |
|

Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| laura513 wrote:
Multumesc mult, Tania! Sper din suflet sa fie bine la amândoua! Si sa se resoarba singurele, sa nu faca pe nebunele.
Acum stau cu un stres cat casa, ca înca nu am anuntat la locul de munca de bebe si încep sa ma gândesc ca ar cam trebui...
Ai grija cu efortul...Mie dr mi-a prescris repaos total si sexual...S-ar putea sa sangerezi de la acest hematom, sa nu te sperii..Sau poate nu...Eu din cauza lui am ajuns la urgente |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Ralucamarin wrote:Buna mamici! Pe mine ma ia o receala de toata frumusetea:( ce as putea lua pt febra si durere groaznica in gat?? si eu m-am pricopsit cu o raceala am luat doar un paracetamol simplu si imi curge nasul offf sper sa treaca |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| alina89 wrote:Fetelor, in special cele care ati aflat deja. La voi cum a fost cu instinctu vostru de mamica? Ati simtit ca o sa fie baietel sau fetita si s-a adeverit? Eu am zile si zile si toata lumea spune ca o sa am baietel ca aproape m-au convins si pe mine  Doar socrii inca mai spera ca e fetita. Eu sunt fericita cu orice ar fi dar eram curioasa cum e cu instinctu asta Eu imi doream fetita :) si cand am ramas insarcinata aveam o presintire ca e cocosel :))) si asa a si fost. dar nu conteaza tot puiu meu este si il iubesc |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Mire wrote:Mie mi'a fost fff rau de la 6s pana la 14s-15s.Toata lumea imi zicea ca sigur e fetita.. si au avut dreptate Eu simteam ca e baiat  desi speram sa fie fetita
Lili Eu wrote: Eu imi doream fetita :) si cand am ramas insarcinata aveam o presintire ca e cocosel :))) si asa a si fost. dar nu conteaza tot puiu meu este si il iubesc
eu am visat prima oara cand am aflat ca sunt insarcinata ca e fetita, apoi toata lumea a inceput sa imi zica ca sigur o sa fac baietel incat acum nu mai stiu daca presimt eu ca e baietel sau pur si simplu am inceput sa cred ce zic ceilalti
eu imi doresc 1 baiatel si o fetita, dar sotul isi doreste atat de mult o fetita si visa sa ii faca codite si sa o imbrace cu rochite cu bulinute ca ma induioseaza pe mine
daca e baiatel primu sper sa vina si fetita lui intr-o zi |
|

Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Laura nu te speria cu uterul retrovers.Si eu am avut si a zis dr ca pana la 12 sapt isi revine la normal si a avut dreptate. |
|

| Tania mie mi-a dat progesteron intravaginal si mi-a recomandat repaos sexual, dar nu mi-a zis sa stau la pat. In schimb am vorbit cu moasa care mi-e prietena si stie unde lucrez (barman-ospatar) si mi-a zis sa am grija sa nu mai ridic eu baxurile cu apa, sa o rog pe colega mea sa le aduca. Sa nu ma fortez adica, daca efortul se limiteaza la a servi la masa e ok. Si mie mi-a zis dr. ca s-ar putea exterioriza hematomul, adica sa incep sa sangerez, si ca sangerarea ar putea pur si simplu sa elimine ce e acolo sau sa prevesteasca ceva mai grav, dar asta nu voi avea de unde sti, asa ca la orice spotting tre sa ma prezint de urgenta la spital. Pana acum nu am sangerat deloc, sper sa se retraga minunea fara sa faca nasoale pe-acolo, ca n-am chef de scandal cu el. Am inceput sa beau ceai de cretiosoara, e anti-hemoragic si uitasem de el pana acum. Imi pare rau ca mi-am adus aminte abia acum cand sunt la ananghie. Sper sa ajute. Incerc sa fiu extrem de cuminte si am incredere in plantuta care la urma urmei m-a ajutat sa raman insarcinata :) La tine cum e? Au trecut sangerarile? Cand verifici daca s-a retras hematomul? Doamne-ajuta sa fie bine!
Korina multumesc mult ptr raspuns! M-a calmat si moasa cu uterul retrovers, a zis ca si ea a avut si ca foarte multe femei au, iar in urma primei sarcini ajunge sa aiba o pozitie normala asa ca sa nu ma ingrijorez deloc pe tema asta. Acum ramane sa scap de hematom si Doamne-ajuta sa nu apara complicatii! Ca azi l-am vazut pe bebe miscand si cand imi amintesc cum dadea din picioruse ma apuca un sentiment asa frumos... sincer spun ca n-am vazut pana acum lucru mai emotionant pe lume Am promis ca nu plang, dar aveam ochii plini de lacrimi, imi venea sa iau ecranul in brate, dar dupa aia mi-am amintit ca de fapt bebe in burtica la mine face asa!!, deci e deja in cel mai ”iubitor” loc din lume |
|
|