|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| alina89 wrote:le-am dat mail si le-am explicat situatia si ca doar pentru doamna doctor am facut abonamentul. m-a sunat acum tipa care mi-a facut contractul si mi-a explicat situatia cu promisiunea ca o sa vorbeasca cu manageul ei sa vada daca se poate face o exceptie si sa imi returneze banii.. deci cum o dau tot tre sa scot sacu cu bani, dar macar cu banii dati pe abonament platesc 2-3 programari. acum sper ca nu vor comenta ca imi voi face analizele la sange la medlife si nu la ei, acolo avand discount pt ele
A tunat ?i ne-a adunat! Eu sunt plina de spume ca nu mai pot merge la butuc silviu din cauza unei de?tepte din call center.Mi-a facut programare saptamâna trecuta în sun plaza ca ?i consult, nu ecografie, iar în ziua respectiva dl doctor nu are acces la cabinetul de ecografie. Bine ca m-am prins eu la timp, am vazut în contul meu ca figura consult, ?i pusese doar ca remarca eco morfologica trim 1. Am sunat azi ?i m-am certat cu cei din call center, pt ca urmatoarea fata dispo e 24 mai as avea 14 sapt e aiurea. Asa ca am cautat un alt doctor ?i am facut programare. Am vazut ca are review-urile foare bune, a fost ?ef sec?ie la.spitalul militar.acu ce sa fac?? E faptul consumat ?i oricum doar nu sta doctorul peste program pt.mine ca o inteligenta nu a facut cum trebuie.programarea. am o durere de cap de simt ca îmi plesneste, m-am enervat la cuuuulme |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Diana1489 wrote:Eu am avut ultimul ciclu pe 9 Martie , ar fi 5 sapt si 5 zile . Mi'a spus sa revin peste 10 zile ca e posibil sa fie mic . Sa speram ca va fi bine !! Si noi la 5s5z se vedea doar sacul, apoi la 7s era si embrionul, nu te panica, e devreme! |
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Victory wrote: Si noi la 5s5z se vedea doar sacul, apoi la 7s era si embrionul, nu te panica, e devreme! Multumesc de încurajari fetelor ! La voi gasesc tot timpul alinare ! O sa incerc sa ma calmez si sa stau linistita ! Va pup ! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| alexutza_88 wrote:
A tunat ?i ne-a adunat! Eu sunt plina de spume ca nu mai pot merge la butuc silviu din cauza unei de?tepte din call center.Mi-a facut programare saptamâna trecuta în sun plaza ca ?i consult, nu ecografie, iar în ziua respectiva dl doctor nu are acces la cabinetul de ecografie. Bine ca m-am prins eu la timp, am vazut în contul meu ca figura consult, ?i pusese doar ca remarca eco morfologica trim 1. Am sunat azi ?i m-am certat cu cei din call center, pt ca urmatoarea fata dispo e 24 mai as avea 14 sapt e aiurea. Asa ca am cautat un alt doctor ?i am facut programare. Am vazut ca are review-urile foare bune, a fost ?ef sec?ie la.spitalul militar.acu ce sa fac?? E faptul consumat ?i oricum doar nu sta doctorul peste program pt.mine ca o inteligenta nu a facut cum trebuie.programarea. am o durere de cap de simt ca îmi plesneste, m-am enervat la cuuuulme
Uff ametite rau fetele astea si nici mai devreme cu o sapt nu puteai? Stiu ca erai in s13. Eu ma duc in s12. Dublu test il faci sapt asta nu? |
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| alina89 wrote:Uff ametite rau fetele astea si nici mai devreme cu o sapt nu puteai? Stiu ca erai in s13. Eu ma duc in s12. Dublu test il faci sapt asta nu? In s 12 trebuie sa îl fac d-aia alesesem 15 mai ca data. Nu are mai devreme oricum dispo. Vineri ma duc la dublu test. Ca sa am 9 saptamâni implinite macar |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| Diana1489 wrote:Fetelor am fost la doctor si nu am vesti prea bune . Se vede sacul dar fara embrion . Dupa marimea sacului doctorul spune ca as avea 6 sapt si 1 zi . Voi la câte saptamani a?i vazut embrionul ? Eu am vazut embrionul la 7 saptamani si 3 zile |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Diana, nu te stresa ca inca e devreme! Ce valori ai avut la beta? |
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| carlita wrote:Diana, nu te stresa ca inca e devreme! Ce valori ai avut la beta? Nu am facut beta . Oare sa fac ? |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Diana1489 wrote: Nu am facut beta . Oare sa fac ?
Da, ar fi bine sa il faci.. si sa repeti la 48h. Iti dau de la lab valorile intre care se afla in mod normal o sarcina de 4-5 sapt etc.. si asa mai esti si tu linistita pana mergi la eco. |
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Diana1489 wrote:Fetelor am fost la doctor si nu am vesti prea bune . Se vede sacul dar fara embrion . Dupa marimea sacului doctorul spune ca as avea 6 sapt si 1 zi . Voi la câte saptamani a?i vazut embrionul ? Diana la 5 sapt 3z nuci la mn nu s a vazut nimic diar sacul! Mergi peste o sapt sau doua dr astia cred ca o iau razna! Hai fii pozitiva si ai incredere in Dumnezeu! Beta tu ai facut? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| NicoN wrote: Diana la 5 sapt 3z nuci la mn nu s a vazut nimic diar sacul! Mergi peste o sapt sau doua dr astia cred ca o iau razna! Hai fii pozitiva si ai incredere in Dumnezeu! Beta tu ai facut?
Nico!!ai fost ieri la medic ce vesti ai?? |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Timeea wrote:Buna, Si eu sunt cu burtica, 15 saptamani Multumesc! Asteptam ticker-ul de sarcina si se rezolva!
Imediat actualizez listutza si pentru celelalte burtici!
Carlita, multumesc pentru ajutor!
Diana1489, te adaug si pe tine? |
|
Inregistrat: 2/2/2017 Mesaje: 267
| Anelise wrote:Asteptam ticker-ul de sarcina si se rezolva! Imediat actualizez listutza si pentru celelalte burtici! Carlita, multumesc pentru ajutor! Diana1489, te adaug si pe tine?
Multumeeesc!!! Ce bine ne sta acolo.. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Cu mult drag! |
|
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Anelise wrote:Buna, burtici! Rog un mic ajutor cu listutza - burtici noi! Si felicitari din suflet proaspetelor mamicutze! Multumim Anelise!! |
|
|