Gravidutzele noastre dragi - 39
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alexutza_88
Scris: Tuesday, April 18, 2017 8:50 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
alina89 wrote:

le-am dat mail si le-am explicat situatia si ca doar pentru doamna doctor am facut abonamentul. m-a sunat acum tipa care mi-a facut contractul si mi-a explicat situatia cu promisiunea ca o sa vorbeasca cu manageul ei sa vada daca se poate face o exceptie si sa imi returneze banii..

deci cum o dau tot tre sa scot sacu cu bani, dar macar cu banii dati pe abonament platesc 2-3 programari. acum sper ca nu vor comenta ca imi voi face analizele la sange la medlife si nu la ei, acolo avand discount pt ele NuImiPasa

A tunat ?i ne-a adunat! Eu sunt plina de spume ca nu mai pot merge la butuc silviu din cauza unei de?tepte din call center.Mi-a facut programare saptamâna trecuta în sun plaza ca ?i consult, nu ecografie, iar în ziua respectiva dl doctor nu are acces la cabinetul de ecografie. Bine ca m-am prins eu la timp, am vazut în contul meu ca figura consult, ?i pusese doar ca remarca eco morfologica trim 1. Am sunat azi ?i m-am certat cu cei din call center, pt ca urmatoarea fata dispo e 24 mai as avea 14 sapt e aiurea. Asa ca am cautat un alt doctor ?i am facut programare. Am vazut ca are review-urile foare bune, a fost ?ef sec?ie la.spitalul militar.acu ce sa fac?? E faptul consumat ?i oricum doar nu sta doctorul peste program pt.mine ca o inteligenta nu a facut cum trebuie.programarea. am o durere de cap de simt ca îmi plesneste, m-am enervat la cuuuulme
Victory
Scris: Tuesday, April 18, 2017 8:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2016
Diana1489 wrote:
Eu am avut ultimul ciclu pe 9 Martie , ar fi 5 sapt si 5 zile . Mi'a spus sa revin peste 10 zile ca e posibil sa fie mic . Sa speram ca va fi bine !!
Si noi la 5s5z se vedea doar sacul, apoi la 7s era si embrionul, nu te panica, e devreme!
Diana1489
Scris: Tuesday, April 18, 2017 8:57 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2016
Victory wrote:
Si noi la 5s5z se vedea doar sacul, apoi la 7s era si embrionul, nu te panica, e devreme!

Multumesc de încurajari fetelor ! La voi gasesc tot timpul alinare ! O sa incerc sa ma calmez si sa stau linistita ! Va pup !hearts
alina89
Scris: Tuesday, April 18, 2017 8:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
alexutza_88 wrote:

A tunat ?i ne-a adunat! Eu sunt plina de spume ca nu mai pot merge la butuc silviu din cauza unei de?tepte din call center.Mi-a facut programare saptamâna trecuta în sun plaza ca ?i consult, nu ecografie, iar în ziua respectiva dl doctor nu are acces la cabinetul de ecografie. Bine ca m-am prins eu la timp, am vazut în contul meu ca figura consult, ?i pusese doar ca remarca eco morfologica trim 1. Am sunat azi ?i m-am certat cu cei din call center, pt ca urmatoarea fata dispo e 24 mai as avea 14 sapt e aiurea. Asa ca am cautat un alt doctor ?i am facut programare. Am vazut ca are review-urile foare bune, a fost ?ef sec?ie la.spitalul militar.acu ce sa fac?? E faptul consumat ?i oricum doar nu sta doctorul peste program pt.mine ca o inteligenta nu a facut cum trebuie.programarea. am o durere de cap de simt ca îmi plesneste, m-am enervat la cuuuulme

Uff ametite rau fetele astea alcool si nici mai devreme cu o sapt nu puteai? Stiu ca erai in s13. Eu ma duc in s12. Dublu test il faci sapt asta nu?
alexutza_88
Scris: Tuesday, April 18, 2017 9:01 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2017
alina89 wrote:

Uff ametite rau fetele astea alcool si nici mai devreme cu o sapt nu puteai? Stiu ca erai in s13. Eu ma duc in s12. Dublu test il faci sapt asta nu?

In s 12 trebuie sa îl fac d-aia alesesem 15 mai ca data. Nu are mai devreme oricum dispo. Vineri ma duc la dublu test. Ca sa am 9 saptamâni implinite macar
bianca88
Scris: Tuesday, April 18, 2017 9:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/16/2016
Diana1489 wrote:
Fetelor am fost la doctor si nu am vesti prea bune . Se vede sacul dar fara embrion . Dupa marimea sacului doctorul spune ca as avea 6 sapt si 1 zi . Voi la câte saptamani a?i vazut embrionul ?

Eu am vazut embrionul la 7 saptamani si 3 zile
carlita
Scris: Tuesday, April 18, 2017 10:59 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Diana, nu te stresa ca inca e devreme! Cheek Kiss Ce valori ai avut la beta?
Diana1489
Scris: Wednesday, April 19, 2017 12:03 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2016
carlita wrote:
Diana, nu te stresa ca inca e devreme! Cheek Kiss Ce valori ai avut la beta?

Nu am facut beta . Oare sa fac ?
Andreea06
Scris: Wednesday, April 19, 2017 12:40 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Diana1489 wrote:

Nu am facut beta . Oare sa fac ?

Da, ar fi bine sa il faci.. si sa repeti la 48h. Iti dau de la lab valorile intre care se afla in mod normal o sarcina de 4-5 sapt etc.. si asa mai esti si tu linistita pana mergi la eco.
NicoN
Scris: Wednesday, April 19, 2017 12:54 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Diana1489 wrote:
Fetelor am fost la doctor si nu am vesti prea bune . Se vede sacul dar fara embrion . Dupa marimea sacului doctorul spune ca as avea 6 sapt si 1 zi . Voi la câte saptamani a?i vazut embrionul ?

Diana la 5 sapt 3z nuci la mn nu s a vazut nimic diar sacul! Mergi peste o sapt sau doua dr astia cred ca o iau razna! Hai fii pozitiva si ai incredere in Dumnezeu! Beta tu ai facut?
bianca88
Scris: Wednesday, April 19, 2017 7:49 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/16/2016
NicoN wrote:

Diana la 5 sapt 3z nuci la mn nu s a vazut nimic diar sacul! Mergi peste o sapt sau doua dr astia cred ca o iau razna! Hai fii pozitiva si ai incredere in Dumnezeu! Beta tu ai facut?

Nico!!ai fost ieri la medic ce vesti ai??
Anelise
Scris: Wednesday, April 19, 2017 8:17 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Timeea wrote:

Buna,
Si eu sunt cu burtica, 15 saptamani Cheek Kiss
Multumesc!

Asteptam ticker-ul de sarcina si se rezolva! pupici

Imediat actualizez listutza si pentru celelalte burtici! coeur

Carlita, multumesc pentru ajutor! DistanceKiss

Diana1489, te adaug si pe tine? pupici
Anca_27
Scris: Wednesday, April 19, 2017 8:59 AM
Nivel

Inregistrat: 2/2/2017
Anelise wrote:

Asteptam ticker-ul de sarcina si se rezolva! pupici

Imediat actualizez listutza si pentru celelalte burtici! coeur

Carlita, multumesc pentru ajutor! DistanceKiss

Diana1489, te adaug si pe tine? pupici

Multumeeesc!!! pupici pupici pupici
Ce bine ne sta acolo..Love Love
Anelise
Scris: Wednesday, April 19, 2017 9:18 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Cu mult drag! pupici
korina
Scris: Wednesday, April 19, 2017 9:24 AM
Nivel

Inregistrat: 6/3/2016
Anelise wrote:
Buna, burtici! pupici
Rog un mic ajutor cu listutza - burtici noi!
Si felicitari din suflet proaspetelor mamicutze! coeur

Multumim Anelise!!Hands
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.