Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am plecat de aici.
Gravidutzele noastre dragi!
1. NicoN
2. Bianca88
3. Mire
4. Anna21
5. HOPE
6. Stelutza
7. Crissy
8. Ralucamarin
9. Bucurie2017
10. Inawar
11. Dana000
12. Anca_27
13. Victory
14. Alexutza_88
15. Alina89
16. Andreea06
17. Laura513
18. Diana1489
19. Dana_
20. Aura_Plum
Sarcina usoara tuturor burticilor!!!
Ultima actualizare: 18.04.2017 |
|
| Buna, burtici! Rog un mic ajutor cu listutza - burtici noi! Si felicitari din suflet proaspetelor mamicutze! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Anelise wrote:Buna, burtici! Rog un mic ajutor cu listutza - burtici noi! Si felicitari din suflet proaspetelor mamicutze!
eu eu |
|
| alina89 wrote:eu eu
Rezolvat! |
|
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Hristos a inviat!!! Pfff Florinamaria a nascut urmez eu....nu imi vine sa cred!!! azi mergem la dr sa vedem ce fac bebeii |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Anelise wrote:Rezolvat!
multumeeesc!
si mai sunt si Andreea06 si alexutza_88 |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| Buna!!! Eu am astazi 33 saptamani+3 zile |
|
| Fetelor sa ca faceti ticker, fara nu va poate pune in listuta |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Si eu |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Anelise wrote:Buna, burtici! Rog un mic ajutor cu listutza - burtici noi! Si felicitari din suflet proaspetelor mamicutze!
Sunt gravidutza :* |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Anelise wrote:Buna, burtici! Rog un mic ajutor cu listutza - burtici noi! Si felicitari din suflet proaspetelor mamicutze! Multumesc!! |
|
| Neata , fetelor! Eu ma indrept spre saptamana 9, poimaine se fac fix 9 saptamani. Greturile s-au diminuat de vreo saptamana, insa nu pot manca orice, nu ma impac cu dulciurile, si bine fac :)) Am facut de Paste salam de biscuiti de exemplu, preferatul meu, si...de-abia l-am gustat, atat. Nu ma impac cu carnea de vita, mi se pare ca are gust de stricat, si multe alte mofturi culinare . Dar, macar nu mai am repulsie pentru chiar toata mancarea. Ba chiar am inceut sa am mici pofte, care pentru mine sunt normale inca dinainte de sarcina, eu fiind defel o pofticioasa si o gurmanda.
Dureri de sani mai am, si cum spunea si Andreea, usoare dureri in partea ovarelor, insa am inteles ca sunt normale, marindu-se uterul. Dorm ca valiza-n gara, aseara de exemplu am dormit de la 1700 la 1800 ca deh....cerea organismul, apoi la 2230 iar somn.
Sincer, nu am rabdare pana la eco de morfologie de pe 15 mai, mi se pare o vesnicie sa astept pana atunci ca sa imi vad iar puiul, insa am citit mai multe articole in care era subliniat faptul ca ecografiile trebuie facute la nevoie, nu de amorul artei. Nu sunt invazive, insa creeaza totusi un stress pentru piticul din burtica. Acum nu stiu ce sa zic, dar zaaau ca asteptarea e grea. |
|
| alexutza_88 wrote:Neata , fetelor! Eu ma indrept spre saptamana 9, poimaine se fac fix 9 saptamani. Greturile s-au diminuat de vreo saptamana, insa nu pot manca orice, nu ma impac cu dulciurile, si bine fac :)) Am facut de Paste salam de biscuiti de exemplu, preferatul meu, si...de-abia l-am gustat, atat. Nu ma impac cu carnea de vita, mi se pare ca are gust de stricat, si multe alte mofturi culinare . Dar, macar nu mai am repulsie pentru chiar toata mancarea. Ba chiar am inceut sa am mici pofte, care pentru mine sunt normale inca dinainte de sarcina, eu fiind defel o pofticioasa si o gurmanda.
Dureri de sani mai am, si cum spunea si Andreea, usoare dureri in partea ovarelor, insa am inteles ca sunt normale, marindu-se uterul. Dorm ca valiza-n gara, aseara de exemplu am dormit de la 1700 la 1800 ca deh....cerea organismul, apoi la 2230 iar somn.
Sincer, nu am rabdare pana la eco de morfologie de pe 15 mai, mi se pare o vesnicie sa astept pana atunci ca sa imi vad iar puiul, insa am citit mai multe articole in care era subliniat faptul ca ecografiile trebuie facute la nevoie, nu de amorul artei. Nu sunt invazive, insa creeaza totusi un stress pentru piticul din burtica. Acum nu stiu ce sa zic, dar zaaau ca asteptarea e grea. O sa iti revi si o sa poti manca si dulce nici eu nu puteam manca dulce pan dupa vreo 15s poate si mai bn...dar acum recuperez, In leg cu ecografiile nu cred sa faca vreun rau sau cel putin nu stiu...eu am facut undeva la 4 5saptamani de la 31s parca am fost la 2 sapt...la inceput am fost la 5 s la 7s cand am auzit inimioarele si la 12 s la morfologie, tu la cate sapt faci morfolofia? |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| alexutza_88 wrote:Neata , fetelor! Eu ma indrept spre saptamana 9, poimaine se fac fix 9 saptamani. Greturile s-au diminuat de vreo saptamana, insa nu pot manca orice, nu ma impac cu dulciurile, si bine fac :)) Am facut de Paste salam de biscuiti de exemplu, preferatul meu, si...de-abia l-am gustat, atat. Nu ma impac cu carnea de vita, mi se pare ca are gust de stricat, si multe alte mofturi culinare . Dar, macar nu mai am repulsie pentru chiar toata mancarea. Ba chiar am inceut sa am mici pofte, care pentru mine sunt normale inca dinainte de sarcina, eu fiind defel o pofticioasa si o gurmanda.
Sincer, nu am rabdare pana la eco de morfologie de pe 15 mai, mi se pare o vesnicie sa astept pana atunci ca sa imi vad iar puiul, insa am citit mai multe articole in care era subliniat faptul ca ecografiile trebuie facute la nevoie, nu de amorul artei. Nu sunt invazive, insa creeaza totusi un stress pentru piticul din burtica. Acum nu stiu ce sa zic, dar zaaau ca asteptarea e grea. Nici eu in sarcina nu am mancat dulciuri si carne nu puteam sa suport nici mirosul de carne. dar in schinb am mancat multe lactate fructe si legume |
|
| NicoN wrote: O sa iti revi si o sa poti manca si dulce nici eu nu puteam manca dulce pan dupa vreo 15s poate si mai bn...dar acum recuperez, In leg cu ecografiile nu cred sa faca vreun rau sau cel putin nu stiu...eu am facut undeva la 4 5saptamani de la 31s parca am fost la 2 sapt...la inceput am fost la 5 s la 7s cand am auzit inimioarele si la 12 s la morfologie, tu la cate sapt faci morfolofia?
La 12, sunt pe 15 mai programata, ultima eco am facut-o sapt trecuta, la 8 saptamani. Adica sunt in grafic cu ele, doar nerabdarea e mare :)))) |
|
|