Gravidutzele noastre dragi - 39
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Tuesday, April 18, 2017 10:03 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Am plecat de aici. gravida

coeur coeur coeur Gravidutzele noastre dragi! coeur coeur coeur

1. NicoN

2. Bianca88

3. Mire

4. Anna21

5. HOPE

6. Stelutza

7. Crissy

8. Ralucamarin

9. Bucurie2017

10. Inawar

11. Dana000

12. Anca_27

13. Victory

14. Alexutza_88

15. Alina89

16. Andreea06

17. Laura513

18. Diana1489

19. Dana_

20. Aura_Plum

img

Sarcina usoara tuturor burticilor!!! gravida

Ultima actualizare: 18.04.2017
Anelise
Scris: Tuesday, April 18, 2017 10:07 AM
Nivel

Buna, burtici! pupici
Rog un mic ajutor cu listutza - burtici noi!
Si felicitari din suflet proaspetelor mamicutze! coeur
alina89
Scris: Tuesday, April 18, 2017 10:15 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
Anelise wrote:
Buna, burtici! pupici

eu eu DistanceKiss
Anelise
Scris: Tuesday, April 18, 2017 10:20 AM
Nivel

alina89 wrote:

eu eu DistanceKiss

Rezolvat! pupici
NicoN
Scris: Tuesday, April 18, 2017 10:43 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Hristos a inviat!!!
Pfff Florinamaria a nascut urmez eu....nu imi vine sa cred!!! love azi mergem la dr sa vedem ce fac bebeiicomputerlove
alina89
Scris: Tuesday, April 18, 2017 10:46 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Anelise wrote:

Rezolvat! pupici

multumeeesc!

si mai sunt si Andreea06 si alexutza_88
bianca88
Scris: Tuesday, April 18, 2017 10:53 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/16/2016
Buna!!!
Eu am astazi 33 saptamani+3 zile
NicoN
Scris: Tuesday, April 18, 2017 10:55 AM
Nivel

Fetelor sa ca faceti ticker, fara nu va poate pune in listuta computerlove
Andreea06
Scris: Tuesday, April 18, 2017 11:01 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Si eu hainoroc yes
alexutza_88
Scris: Tuesday, April 18, 2017 11:14 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
Anelise wrote:
Buna, burtici! pupici

Sunt gravidutza :*
Lili Eu
Scris: Tuesday, April 18, 2017 11:20 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Anelise wrote:
Buna, burtici! pupici
Multumesc!!computerlove
alexutza_88
Scris: Tuesday, April 18, 2017 11:21 AM
Nivel

Neata , fetelor! Eu ma indrept spre saptamana 9, poimaine se fac fix 9 saptamani. Greturile s-au diminuat de vreo saptamana, insa nu pot manca orice, nu ma impac cu dulciurile, si bine fac :)) Am facut de Paste salam de biscuiti de exemplu, preferatul meu, si...de-abia l-am gustat, atat. Nu ma impac cu carnea de vita, mi se pare ca are gust de stricat, si multe alte mofturi culinare . Dar, macar nu mai am repulsie pentru chiar toata mancarea. Ba chiar am inceut sa am mici pofte, care pentru mine sunt normale inca dinainte de sarcina, eu fiind defel o pofticioasa si o gurmanda.

Dureri de sani mai am, si cum spunea si Andreea, usoare dureri in partea ovarelor, insa am inteles ca sunt normale, marindu-se uterul. Dorm ca valiza-n gara, aseara de exemplu am dormit de la 1700 la 1800 ca deh....cerea organismul, apoi la 2230 iar somn.

Sincer, nu am rabdare pana la eco de morfologie de pe 15 mai, mi se pare o vesnicie sa astept pana atunci ca sa imi vad iar puiul, insa am citit mai multe articole in care era subliniat faptul ca ecografiile trebuie facute la nevoie, nu de amorul artei. Nu sunt invazive, insa creeaza totusi un stress pentru piticul din burtica. Acum nu stiu ce sa zic, dar zaaau ca asteptarea e grea.
NicoN
Scris: Tuesday, April 18, 2017 11:26 AM
Nivel

alexutza_88 wrote:
Neata , fetelor! Eu ma indrept spre saptamana 9, poimaine se fac fix 9 saptamani. Greturile s-au diminuat de vreo saptamana, insa nu pot manca orice, nu ma impac cu dulciurile, si bine fac :)) Am facut de Paste salam de biscuiti de exemplu, preferatul meu, si...de-abia l-am gustat, atat. Nu ma impac cu carnea de vita, mi se pare ca are gust de stricat, si multe alte mofturi culinare . Dar, macar nu mai am repulsie pentru chiar toata mancarea. Ba chiar am inceut sa am mici pofte, care pentru mine sunt normale inca dinainte de sarcina, eu fiind defel o pofticioasa si o gurmanda.

Dureri de sani mai am, si cum spunea si Andreea, usoare dureri in partea ovarelor, insa am inteles ca sunt normale, marindu-se uterul. Dorm ca valiza-n gara, aseara de exemplu am dormit de la 1700 la 1800 ca deh....cerea organismul, apoi la 2230 iar somn.

Sincer, nu am rabdare pana la eco de morfologie de pe 15 mai, mi se pare o vesnicie sa astept pana atunci ca sa imi vad iar puiul, insa am citit mai multe articole in care era subliniat faptul ca ecografiile trebuie facute la nevoie, nu de amorul artei. Nu sunt invazive, insa creeaza totusi un stress pentru piticul din burtica. Acum nu stiu ce sa zic, dar zaaau ca asteptarea e grea.

O sa iti revi si o sa poti manca si dulce nici eu nu puteam manca dulce pan dupa vreo 15s poate si mai bn...dar acum recuperez,
In leg cu ecografiile nu cred sa faca vreun rau sau cel putin nu stiu...eu am facut undeva la 4 5saptamani de la 31s parca am fost la 2 sapt...la inceput am fost la 5 s la 7s cand am auzit inimioarele si la 12 s la morfologie, tu la cate sapt faci morfolofia?
Lili Eu
Scris: Tuesday, April 18, 2017 11:27 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
alexutza_88 wrote:

Nici eu in sarcina nu am mancat dulciuri si carne nu puteam sa suport nici mirosul de carne. dar in schinb am mancat multe lactate fructe si legume computerlove
alexutza_88
Scris: Tuesday, April 18, 2017 11:28 AM
Nivel

NicoN wrote:

O sa iti revi si o sa poti manca si dulce nici eu nu puteam manca dulce pan dupa vreo 15s poate si mai bn...dar acum recuperez,
In leg cu ecografiile nu cred sa faca vreun rau sau cel putin nu stiu...eu am facut undeva la 4 5saptamani de la 31s parca am fost la 2 sapt...la inceput am fost la 5 s la 7s cand am auzit inimioarele si la 12 s la morfologie, tu la cate sapt faci morfolofia?

La 12, sunt pe 15 mai programata, ultima eco am facut-o sapt trecuta, la 8 saptamani. Adica sunt in grafic cu ele, doar nerabdarea e mare :))))
pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.