Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| La lidl mai aveau o caserola mai mare cu 10 lei, aveau ceva gust. De grecia erau.. astea din mega image is unele suuper bune si zemoase si altele is ceva mai crude. Capsunile nu se mai coc si dupa culegere nu? Ca bananele.. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Apropo de cezariana fetelor:eu am facut cu anestezie generala din cauza unor probleme la spate.M-am trezit la 3 ore dupa operatie in salon cu dureri foarte mari.parca imi taia cineva burta in doua.trecuse efectul anesteziei,dar eram ametita si abia vorbeam.I-am zis sotului sa ceara calmant la asistenta ca nu mai pot de durere.Asta era la 13.30.pana la ora 15 eram mult mai bine,mai ales ca mi-au adus fetita si am uitat de tot.Ma durea,nu pot zice ca nu,dar cu calmantele a fost bine,dureri suportabile.Noaptea era greu ca nu puteam sa ma misc cum vroiam eu.In ziua dupa operatie mi s-a facut calmant,apoi m-am dat jos din pat.A fost dureros..mi-a spus asistenta sa stau pe scaun langa pat ca eram ametita.Dupa 10 min m-am ridicat si am mers pe coridor pana in capat si inapoi.A fost mult mai bine,aproape nu ma mai durea.Asistentele au zis ca ma descurc ff bine.am mers si la toaleta,dar trebuia de fiecare data sa tin ceva apasat pe operatie.Dureri mai intense au fost in prima sapt noptile,apoi mai bine. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/2/2017 Mesaje: 267
| Victory ce face piersicuta ta? |
|

| korina wrote:Apropo de cezariana fetelor:eu am facut cu anestezie generala din cauza unor probleme la spate.M-am trezit la 3 ore dupa operatie in salon cu dureri foarte mari.parca imi taia cineva burta in doua.trecuse efectul anesteziei,dar eram ametita si abia vorbeam.I-am zis sotului sa ceara calmant la asistenta ca nu mai pot de durere.Asta era la 13.30.pana la ora 15 eram mult mai bine,mai ales ca mi-au adus fetita si am uitat de tot.Ma durea,nu pot zice ca nu,dar cu calmantele a fost bine,dureri suportabile.Noaptea era greu ca nu puteam sa ma misc cum vroiam eu.In ziua dupa operatie mi s-a facut calmant,apoi m-am dat jos din pat.A fost dureros..mi-a spus asistenta sa stau pe scaun langa pat ca eram ametita.Dupa 10 min m-am ridicat si am mers pe coridor pana in capat si inapoi.A fost mult mai bine,aproape nu ma mai durea.Asistentele au zis ca ma descurc ff bine.am mers si la toaleta,dar trebuia de fiecare data sa tin ceva apasat pe operatie.Dureri mai intense au fost in prima sapt noptile,apoi mai bine.
Da, nu e floare la ureche recuperarea, aia e clar.. Sa tii apasat pe operatie gen cu o centura elastica? |
|

Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Andrrea06 nu de centura vb..aveam mereu un prosop mai mic pe care il tineam pe operatie si nu ma mai durea asa rau |
|
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| korina wrote:Andrrea06 nu de centura vb..aveam mereu un prosop mai mic pe care il tineam pe operatie si nu ma mai durea asa rau
Da, ajuta faza cu prosopul. Si oricum, in cazul meu cel putin, eram cu mana pe burta mereu cand ma miscam. Era si obisnuinta, doar pana atunci aveam puiul in burtica, dar si pt ca simteam ca imi cad maruntaiele pe jos si aveam dureri, parca pusese cineva fierul incins acolo. Naspa senzatie! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| BabyGimi wrote:Da, ajuta faza cu prosopul. Si oricum, in cazul meu cel putin, eram cu mana pe burta mereu cand ma miscam. Era si obisnuinta, doar pana atunci aveam puiul in burtica, dar si pt ca simteam ca imi cad maruntaiele pe jos si aveam dureri, parca pusese cineva fierul incins acolo. Naspa senzatie! Nu ai purtat centura? Sarbatori luminate si fericite va doresc!!! |
|

Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Anca_27 wrote:Victory ce face piersicuta ta? Suntem bine, mul?umesc de întrebare. Nu îmi mai este rau, pot mânca aproape orice, mai pu?in carnita si cafea. Cu energia stau mai prost, sunt destul de somnoroasa mereu. Asteptam rez la analize pt Dublu test, si urmatoarea eco pe 11 mai . Tu cum esti? |
|
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| NicoN wrote:Nu ai purtat centura? Sarbatori luminate si fericite va doresc!!!
Nu am purtat. Am avut chiar 2 cumparate, dar nu le-am putut suporta deloc
Sarbatori fericite! |
|

| Victory wrote: Suntem bine, mul?umesc de întrebare. Nu îmi mai este rau, pot mânca aproape orice, mai pu?in carnita si cafea. Cu energia stau mai prost, sunt destul de somnoroasa mereu. Asteptam rez la analize pt Dublu test, si urmatoarea eco pe 11 mai . Tu cum esti?
Si eu am pe 11 mai, la 11 sapt, dublu testul.. oare ce se face atunci? Analiza de sange si eco? Si dureaza mult sa analizeze?
|
|
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Andreea06 wrote:Si eu am pe 11 mai, la 11 sapt, dublu testul.. oare ce se face atunci? Analiza de sange si eco? Si dureaza mult sa analizeze?
Depinde ce tip de test faci...ca de exemplu mie mi-a zis sa fac dublu test nicolaides în intervalul sapt 8-10 ?i eco în sapt 12. Recunosc ca am fost reticenta ?i am citit pe net ca eu ?tiam ca se fac în aceea?i zi, insa depinde de tip. Acesta Nicolaides cica e mai avansat ?i asa e protocolul. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| alexutza_88 wrote:
Depinde ce tip de test faci...ca de exemplu mie mi-a zis sa fac dublu test nicolaides în intervalul sapt 8-10 ?i eco în sapt 12. Recunosc ca am fost reticenta ?i am citit pe net ca eu ?tiam ca se fac în aceea?i zi, insa depinde de tip. Acesta Nicolaides cica e mai avansat ?i asa e protocolul.
Doctora de dinainte tot asa imi spusese sa fac cu 2 sapt inainte, dar imi spusese de metoda kryptor. Nu stiu care este diferenta intre ele sincer. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 7
| Andreea06 wrote:Si eu am pe 11 mai, la 11 sapt, dublu testul.. oare ce se face atunci? Analiza de sange si eco? Si dureaza mult sa analizeze?
Eu la 9 saptamani am fost sa imi recolteze sange pentru dublu test, iar la 12 saptamani la eco (se presupune ca trec 2 saptamani pana sa primesti rezultatele de la analiza de sange si, ca sa poata face interpretarea, este nevoie si de rezultatele analizelor si de masuratorile facute la eco. Dar mie mi-au ajuns rezultatele analizelor dupa 4 zile). |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 7
| Buna mamici si burtici,
Nu am prea fost activa in ultimele saptamani pe forum. Acum sunt in saptamana 14 si am o problema cu mancarimi si mici bubite rosii de pe burta. Stiu ca mancarimile sunt oarecum normale deoarece se intinde pielea, dar bubitele? De cateva saptamani folosesc bio oil. Credeti ca asta ar putea fi cauza? Voi ce altceva ati folosit pentru hidratare? |
|

Inregistrat: 2/2/2017 Mesaje: 267
| Victory wrote: Suntem bine, mul?umesc de întrebare. Nu îmi mai este rau, pot mânca aproape orice, mai pu?in carnita si cafea. Cu energia stau mai prost, sunt destul de somnoroasa mereu. Asteptam rez la analize pt Dublu test, si urmatoarea eco pe 11 mai . Tu cum esti? Noi suntem bine, eu nu mai am treaba cu mâncarea si mirosurile, dar de cafea nu m- am mai atins.Am trecut pe cappuccino, desi stiu ca nu e asa sanatos...In rest, obosesc destul de repede si seara cad rupta de somn. Ce rezultate tre sa primesti? Cele de la morfo? Ti-am lasat valorile cu Translucenta si nr batailor inimii. Astea tre sa le primesti? |
|
|