Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea06 wrote:Sa va povestesc din peripetiile cu nepotica mea, de aproape 4 ani si nepotelul de 5 ani si ceva. De cand le-am spus ca am un bebe mic in burtica, instant au intrebat de sora mea ca pe unde ies copiii din burtica apoi. Mna, au blocat-o si a ramas ca le zice cand se pregatesc de culcare. Si evident nu se mai hotarau daca ar vrea sa fie fetita sau baiat. Nu au mai intrebat la somn asa ca a trecut.. Aseara i-am aratat nepotelei poza de la eco, cu bebe mic. Mai vorbim noi ce vorbim, de altele, si apoi face: Cand o sa fiu mare, si mie o sa imi creasca! Ce sa iti creasca? Burticaaaa! Ca o sa am si eu un bebe mic. M-am topit toata!
micuta de ea sunt asa inocenti cand sunt mici
in alta ordine de idei, cred ca o las mooooale rau cu FB zilele astea, deja au inceput sa apara poze cu tot felu de mancaruri si prajiuri si mi se apleaca numai cand le vad. desi in alte conditii ma gandeam ca ce as mai fi mancat si eu o bucatica sau chiar sa trec pe lista de cumparaturi sa fac si eu
tu inca esti ok la capitolul asta? |
|
| Eileen wrote:Hei mamici si burtici! Am intrat sa va mai salut...Nu prea am timp sa mai urmaresc topicul... Felicitari noilor burtici ! Va doresc sarbatori pline de liniste ?i bucurii! Noi suntem bine, crestem, la 5 luni avem 7760  ne place sa ne jucam, adoram bratele  facem rostogol singura când avem chef si exersam voce cu tipete si nu numai. Ne pregatim incet pentru diversificare....dupa 6 luni vedem...incepem. Va pup cu drag pe toate... Sper sa reusesc sa mai citesc din urma.
multa sanatate si sa va bucurati maxim de primul Paste impreuna! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Da, sunt ok.. inca nimic. Am avut un episod asa la masa, acum 2 zile, am iesit la restaurant si toata lumea si-a luat carne, evident. Eu pulpa rata, prietena mea piept rata si sotul antricot de vita. Mnooo toate bune. Incepem sa mancam.. la sot era facut medium, se vedea pe alocuri mai mult sange. Credeam ca lesin. La prietena mea pieptul arata asa felii, dar parca era jeleu de carne.. nu stiu cum sa explic. La fel cred ca nu era facut f mult. La mine era ok pulpa facuta, dar dupa juma din ea, nu mai puteam manca ca i-am vazut oasele si atele alea.. zici ca eram nebuna.. eu care mananc pulpa pui mereu, imi place mai mult decat pieptul care e atos asa.
Mnaaa, si ieri sotul meu a uitat ca eu o sa ies cu masina si a dat la volan cu ceva ulei. Asa imi miroseeeea, desi el zice ca nu e intens mirosul.
Cam atata, o sa am grija la carne ca vad ca mai nou prefer orice altceva :) Sa vad daca pot manca friptura zilele astea... Drob oricum nu mananc de fel, oua nu prea, doar le ciocnesc.. sarmale ++ |
|
| Andreea06 wrote:Da, sunt ok.. inca nimic. Am avut un episod asa la masa, acum 2 zile, am iesit la restaurant si toata lumea si-a luat carne, evident. Eu pulpa rata, prietena mea piept rata si sotul antricot de vita. Mnooo toate bune. Incepem sa mancam.. la sot era facut medium, se vedea pe alocuri mai mult sange. Credeam ca lesin. La prietena mea pieptul arata asa felii, dar parca era jeleu de carne.. nu stiu cum sa explic. La fel cred ca nu era facut f mult. La mine era ok pulpa facuta, dar dupa juma din ea, nu mai puteam manca ca i-am vazut oasele si atele alea.. zici ca eram nebuna.. eu care mananc pulpa pui mereu, imi place mai mult decat pieptul care e atos asa. Mnaaa, si ieri sotul meu a uitat ca eu o sa ies cu masina si a dat la volan cu ceva ulei. Asa imi miroseeeea, desi el zice ca nu e intens mirosul. Cam atata, o sa am grija la carne ca vad ca mai nou prefer orice altceva :) Sa vad daca pot manca friptura zilele astea... Drob oricum nu mananc de fel, oua nu prea, doar le ciocnesc.. sarmale ++
ai grija cu produsele din ficat, am citit prin foarte multe locuri ca suntcam interzise in sarcina. nu stiu cat de adevarat este dar mai bine sa nu te risti si eu muream inainte dupa ficatei la tigaie sau la cuptor cu usturoi mama mama
bine ca poti sa conduci, eu merg la munca zilnic cu mijloacele de transport, fac cam o ora pana acolo si dau de o groaza de indivizi care mananca pe langa mine diverse chestii unele sandvisuri cu usturoi de imi vine sa le vomit in poala.. cred ca ar si meritao |
|

| Apai nu stiu saracii ca au o graviduta langa ei..
Ficat nu mananc, nu prea imi place. E prea intens gustul.
Da, inca pot conduce..
Sa va zic ca le-am scris la cei de la mega image? Ca au deschis in cj magazin si nu au adus inghetata ben & jerry pe care o adooor si pe care doar in tari straine sau in mega image o gasesc (uneori). Si intreb mno, daca nu aduc si la cluj.. Si dragii de ei imi raspund ca aduc sapt viitoare. Si le zic.. oh, super, ca is graviduta si asa tare imi place inghetata aia, sa aduceti stoc mare Si ..si.. ce arome o sa aveti?
Nu de alta dar plecam maine in budapesta si sa stiu ce arome sa imi aduc, ce n-au ei Is teroare cu inghetata, stiu... |
|
| Andreea06 wrote:Apai nu stiu saracii ca au o graviduta langa ei.. Ficat nu mananc, nu prea imi place. E prea intens gustul. Da, inca pot conduce.. Sa va zic ca le-am scris la cei de la mega image? Ca au deschis in cj magazin si nu au adus inghetata ben & jerry pe care o adooor si pe care doar in tari straine sau in mega image o gasesc (uneori). Si intreb mno, daca nu aduc si la cluj.. Si dragii de ei imi raspund ca aduc sapt viitoare. Si le zic.. oh, super, ca is graviduta si asa tare imi place inghetata aia, sa aduceti stoc mare  Si ..si.. ce arome o sa aveti? Nu de alta dar plecam maine in budapesta si sa stiu ce arome sa imi aduc, ce n-au ei Is teroare cu inghetata, stiu...
saracii inghetata asta din comert nu are ou crud in ea, nu? nu de alta, dar si eu mor dupa inghetata si weeekndu trecut am fost in vizita la socrii si am iesit in oras si am comandat un desert care avea si o cupa de inghetata si cu chiu cu vai am mancat-o ca muream de pofta langa ea
stiu sunt paranoica si ma uit la tot ce bag in gura si citesc inainte sa vad contrainidicatii |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Eileen wrote:Hei mamici si burtici! Am intrat sa va mai salut...Nu prea am timp sa mai urmaresc topicul... Felicitari noilor burtici ! Va doresc sarbatori pline de liniste ?i bucurii! Noi suntem bine, crestem, la 5 luni avem 7760  ne place sa ne jucam, adoram bratele  facem rostogol singura când avem chef si exersam voce cu tipete si nu numai. Ne pregatim incet pentru diversificare....dupa 6 luni vedem...incepem. Va pup cu drag pe toate... Sper sa reusesc sa mai citesc din urma. Ce fetita mare ai tu! mergi pe diversificarea clasica sau autodiversificare? Sarbatori linistite ai binecuvantate iti doresc !!! Pupam printesica si pe mami |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| alina89 wrote:saracii  inghetata asta din comert nu are ou crud in ea, nu? nu de alta, dar si eu mor dupa inghetata si weeekndu trecut am fost in vizita la socrii si am iesit in oras si am comandat un desert care avea si o cupa de inghetata si cu chiu cu vai am mancat-o ca muream de pofta langa ea stiu sunt paranoica si ma uit la tot ce bag in gura si citesc inainte sa vad contrainidicatii
Cred ca înghe?ata din comer? nici umbra de ou nu are :))) ?i eu sunt atenta la chestiile crude ca sa le evit. Ba chiar am început sa improvizez: îmi fac maioneza din galbenu?uri fierte ?i iaurt grecesc. ?i o combina?ie cu piept de pui ?i ciuperci. E maxima |
|

| alina89 wrote:saracii  inghetata asta din comert nu are ou crud in ea, nu? nu de alta, dar si eu mor dupa inghetata si weeekndu trecut am fost in vizita la socrii si am iesit in oras si am comandat un desert care avea si o cupa de inghetata si cu chiu cu vai am mancat-o ca muream de pofta langa ea stiu sunt paranoica si ma uit la tot ce bag in gura si citesc inainte sa vad contrainidicatii
Stai linistita ca nu cred sa foloseasca ou crud. Eu am citit pe aloma si inca vreo doua inghetate, n-aveau deloc ou, iar altele care aveau de fapt era nu stiu ce praf... adica ceva sintetic, n-ai tu grija ca pun ei ou ou. Numa prafuri is in toate |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Andreea06 wrote:Apai nu stiu saracii ca au o graviduta langa ei.. Ficat nu mananc, nu prea imi place. E prea intens gustul. Da, inca pot conduce.. Sa va zic ca le-am scris la cei de la mega image? Ca au deschis in cj magazin si nu au adus inghetata ben & jerry pe care o adooor si pe care doar in tari straine sau in mega image o gasesc (uneori). Si intreb mno, daca nu aduc si la cluj.. Si dragii de ei imi raspund ca aduc sapt viitoare. Si le zic.. oh, super, ca is graviduta si asa tare imi place inghetata aia, sa aduceti stoc mare  Si ..si.. ce arome o sa aveti? Nu de alta dar plecam maine in budapesta si sa stiu ce arome sa imi aduc, ce n-au ei Is teroare cu inghetata, stiu...
Ce simpatica ai fost cu inghetata Cred ca aia de la mega image se distreaza la maxim cand citesc cate un mesaj de la o graviduta cu pofte |
|

| Referitor la alimente cu risc, doctorita mea a spus sa am grija la ficat deoarece contine vit A de tip retinol in cantitati mari dar pot manca o data la 2 saptamani daca am pofta. Eu am mancat doar o data pe la 8 saptamani si atat. Maioneza e periculoasa cea cu ou crud dar, daca e facuta de mine in casa si oule sunt sigure a zis ca e ok. Sa ma feresc de sosuri de la hamburgerii din oras, de la tarabe unde nu sunt deloc sigure, nici nu stii in ce conditii sunt facute.. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Inawar wrote:Referitor la alimente cu risc, doctorita mea a spus sa am grija la ficat deoarece contine vit A de tip retinol in cantitati mari dar pot manca o data la 2 saptamani daca am pofta. Eu am mancat doar o data pe la 8 saptamani si atat. Maioneza e periculoasa cea cu ou crud dar, daca e facuta de mine in casa si oule sunt sigure a zis ca e ok. Sa ma feresc de sosuri de la hamburgerii din oras, de la tarabe unde nu sunt deloc sigure, nici nu stii in ce conditii sunt facute..
Bine de ?tiut!! Deci pot sa ma rasfa? cu putin drob...huh...nu voi exagera clar doar voi gusta |
|

| alexutza_88 wrote:
Bine de ?tiut!! Deci pot sa ma rasfa? cu putin drob...huh...nu voi exagera clar doar voi gusta
Si eu voi manca drob mai ales ca merg in vizita la soacra si stiu ca il face bun... si o sa mananc atat cat am pofta spun asta pt ca dupa o sa mai las sa treaca 2 luni pana ma ating de ficat, deci nu exagerez deloc.
|
|

| Ca tot vorbim de mancare, la mega image am gasit nuste caserole mici de capsuni la 2,99 lei, suuuuper bune si zemoase. L-am trimis pe sot sa imi mai ia cateva sa am pe drum.. daca rezista pana maine dimi
Acum is pe ultima suta de metri cu asternuturile prin casa, vin socrii si cumnata cu fam, amr 2-3h pana ajung. |
|

| Andreea06 wrote:Ca tot vorbim de mancare, la mega image am gasit nuste caserole mici de capsuni la 2,99 lei, suuuuper bune si zemoase. L-am trimis pe sot sa imi mai ia cateva sa am pe drum.. daca rezista pana maine dimi Acum is pe ultima suta de metri cu asternuturile prin casa, vin socrii si cumnata cu fam, amr 2-3h pana ajung.
am luat si eu acum o saptamana de la auchan si nu aveau niciun gust, mega image nu este in Timisoara. spor la treaba, eu am o zi lejera azi la lucru asa ca tot pe aici sunt :D |
|
|