Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
|
Felicitari Anca_27! si eu abia astept sa il simt si citeam ca undeva prin wk19 dar si in functie de cum e pozitionata placenta, mai in fata sau in spate. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Victory wrote:Dragele mele, cine se pricepe la interpretarea analizelor, ma pute?i ajuta? Ata?ez poza cu analize Rubeola!
Reactiv e ca ai avut contact cu boala, igG ul, deci ai fost vaccinata sau ai avut-o. E bine.. si igM e daca ai acum boala. |
|

| alexutza_88 wrote:
Eu merg saptamâna viitoare ca a zis ca e ok oricând intre s8-10. Tot vaginala mi-a facut. Sincer nici eu nu cred sa se vada ceva la 12 s, sigur pe la 16 aflam cu certitudine .
De la 12s mi-a facut eco pe burta a zis ca nu se mai face vaginal si ai mari sanse sa se vada ce e, depinde de noroc |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Victory wrote:Dragele mele, cine se pricepe la interpretarea analizelor, ma pute?i ajuta? Ata?ez poza cu analize Rubeola! Ai imunitate e ok |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Inawar wrote:De la 12s mi-a facut eco pe burta a zis ca nu se mai face vaginal si ai mari sanse sa se vada ce e, depinde de noroc
Asa sper si eu sa imi faca pe burtica, insa citisem pe undeva ca posibil sa nu poata de la 12s din cauza ca am uterul retrovers. Sper sa nu fie cazu. Am observat ca doctorii cam au retineri sa zica clar cand e fetita, la baieti parca zic mai din timp |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| alina89 wrote:Asa sper si eu sa imi faca pe burtica, insa citisem pe undeva ca posibil sa nu poata de la 12s din cauza ca am uterul retrovers. Sper sa nu fie cazu. Am observat ca doctorii cam au retineri sa zica clar cand e fetita, la baieti parca zic mai din timp
?i tu , Brutus, ai uter retrovers? :))) lasa ca ne descurcam noi. ?tiu ca e devreme, dar te-ai gândit daca preferi cezariana sau na?tere normala? |
|
| alexutza_88 wrote:
?i tu , Brutus, ai uter retrovers? :))) lasa ca ne descurcam noi. ?tiu ca e devreme, dar te-ai gândit daca preferi cezariana sau na?tere normala?
hmmm, mie mi se pare ceva dubios la mijloc avem prea multe in comun. poate ne si tinem de mana la nastere
eu as prefera normal, cred ca recuperarea e mult mai rapida, sa vedem ce considera si doctorii. mai sunt si fff ingusta zici ca`s virgina oricum mie groaza de cate ori ma gandesc la momentul ala indiferent de metoda care va ramane |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Am iesit de la gine, vaaaaai, deci sunt topita toataaaa... inimioara
Are 8.1mm, ne vedem in 2 saptamani iaaaar.. Mai iau crinone astea 2 sapt si apoi avem liber si la contact. S11 am dublu test si apoi in s13 morfologia. Ce bine ar fi sa aflam ce este
Deja cresc mugurasii https://ibb.co/mRjyVk
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/2/2017 Mesaje: 267
| Felicitari înca o data pt bobita Andre!!!Nu mai ai mult si o sa iti spuna ce e Victory acum am revenit cu rezultatul. Translucenta nucala e de 1.6mm ,iar frecventa cardiaca 161 bpm. Atasez poza cu riscurile. Sa-mi fac griji ca e asa mica valoarea la na?terea spontana? http://ibb.co/jAs7O5 |
|
| Andreea06 wrote:Am iesit de la gine, vaaaaai, deci sunt topita toataaaa... inimioara Are 8.1mm, ne vedem in 2 saptamani iaaaar.. Mai iau crinone astea 2 sapt si apoi avem liber si la contact. S11 am dublu test si apoi in s13 morfologia. Ce bine ar fi sa aflam ce este Deja cresc mugurasii https://ibb.co/mRjyVk
yay, dar ce repede incep sa creasca al meu la 6w2d avea 5.1 , dar tot am putut sa deslusesc ceva pe acolo ca nu mai era biluta
cate bpm? :D cica baietii sunt mai lenesi ca fetele.. citesc tot felul de prostii si supozitii cand ma plictisesc
aaaa si tati, l-ai mai putut aduna de acolo ? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/2/2017 Mesaje: 267
| Inawar wrote:
Felicitari Anca_27! si eu abia astept sa il simt si citeam ca undeva prin wk19 dar si in functie de cum e pozitionata placenta, mai in fata sau in spate.
Mul?umesc, asemenea! Eu citisem ca si la 17s sim?i ceva a?a...ca o fluturare de aripi si apoi de la 20s il sim?i tot timpul cand misca. La mine e joasa sarcina. Cine stie..?! |
|

| Andreea06 wrote:Am iesit de la gine, vaaaaai, deci sunt topita toataaaa... inimioara Are 8.1mm, ne vedem in 2 saptamani iaaaar.. Mai iau crinone astea 2 sapt si apoi avem liber si la contact. S11 am dublu test si apoi in s13 morfologia. Ce bine ar fi sa aflam ce este Deja cresc mugurasii https://ibb.co/mRjyVk
ce emotii aveam si eu cand m-am dus la 7s sa aud inimioara, imi batea mie inima pana a dat drumul la aparat si am auzit tropaiturile sa creasca mare bobita si sa stea cuminte pana la termen |
|
Felicitari draguto!!! E emotionant tare, experimentam în timp foarte scurt o mul?ime de sentimente noi |
|

| alina89 wrote:yay, dar ce repede incep sa creasca  al meu la 6w2d avea 5.1  , dar tot am putut sa deslusesc ceva pe acolo ca nu mai era biluta cate bpm? :D cica baietii sunt mai lenesi ca fetele.. citesc tot felul de prostii si supozitii cand ma plictisesc aaaa si tati, l-ai mai putut aduna de acolo ?
si eu am citit chestia asta ca baietii sunt mai lenesi si cand am vazut ca are 135 bpm ma tot gandeam daca e adevarat... si la mine asa a fost, e baietel |
|
| alina89 wrote:hmmm, mie mi se pare ceva dubios la mijloc  avem prea multe in comun. poate ne si tinem de mana la nastere eu as prefera normal, cred ca recuperarea e mult mai rapida, sa vedem ce considera si doctorii. mai sunt si fff ingusta zici ca`s virgina  oricum mie groaza de cate ori ma gandesc la momentul ala indiferent de metoda care va ramane
Pai aceea?i doctorita avem, ne desparte doar o saptamâna de sarcina :))) eu ma declar pro cezariana ca mi-e frica maxim de dureri, plus ca nu sunt din Bucure?ti ?i e riscant sa a?tept sa ma apuce durerile facerii. La noi în Alexandria sunt condi?ii horror la spital
|
|
|