Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| roxinthya wrote:Draga mea nu te stresa ! Si eu mi-am descoperit hipotiroidia in a doua sarcina. Chiar a zis ca e un miracol ce contrazice stiinta ca am ramas insarcinata. Mi-a dat sa iau eutirox. Copilul nu are nimic - e perfect sanatos. Sora-mea la fel a patit. Deci programeaza-te la un endocrinology si gata. Sarcini usoare gravidutze si bebei sanatosi!
Multumesc frumos! Ma mai linisteste , mai mult ma stresam sa nu treaca prea mult timp fara tratament, ca abia joi ajung iar la doctor..
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea06 wrote:
Multumesc frumos! Ma mai linisteste , mai mult ma stresam sa nu treaca prea mult timp fara tratament, ca abia joi ajung iar la doctor..
Daca valorile au iesit mai mici sau mai mari fata de cele anterioare e posibil sa fie si din cauza ca le-ai facut la alt laborator. De regula stiu ca se repeta la aceladi pt ca fiecare are metodele lui de determinare.
Joi aveai la endocrinolog la RM? Mai e putin stai linistita. |
|
| Asa e, o sa astept pana joi de acum. Maine..
Doar sa nu imi zica doctorul ala sa mai fac ceva analize. Ca i le arat pe astea si sa imi spuna ce poate fi.. si sa ne apucam de ceva tratament, nu mai pot astepta dupa Pasti cu alte analize.
Eu tot ma simt asa slabita, dar cred ca e de la raceala. Nu simt greata, doar ametita asa usor, vreau sa stau intinsa.. ma simt calda dar nu am temp, ieri aveam 36.6 si azi 35.6 .. Poate e cam putin cea de azi, nu stiu. Dar am dormit prost, nu am pofta de mancare, mi-e nasul infundat..
Azi am venit la birou ca la medicul de fam merg la 2. Si poate nu iau medical.. desi asa as vrea, sa ma odihnesc acasa sa nu fiu varza de Pasti... Dar o sa iau doar daca imi pune viroza sau ceva acolo, in sensul ca nu vreau sa zica de sarcina ca nu am anuntat la birou inca.. |
|
| Am dat de doctorita la care am mers luni, si ea a zis ca e tiroidita autoimuna dar ca nu imi da nimic sa iau. Si ii spun ok, dar tsh nu e mare pt sarcina? trim I.. Si a spus ca pot sa iau euthyrox? La tel am vorbit.. o sa caut pe net, de 25 micrograme, si sa iau juma de pastila adica 12.5 micrograme la 2 zile. Si sa repet doar TSH intr-o luna.
Nu mi-a parut ingrijorata... Dar merg si maine la cel de la Regina Maria si vedem.. comparam :) |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Andreea06 wrote:Am dat de doctorita la care am mers luni, si ea a zis ca e tiroidita autoimuna dar ca nu imi da nimic sa iau. Si ii spun ok, dar tsh nu e mare pt sarcina? trim I.. Si a spus ca pot sa iau euthyrox? La tel am vorbit.. o sa caut pe net, de 25 micrograme, si sa iau juma de pastila adica 12.5 micrograme la 2 zile. Si sa repet doar TSH intr-o luna.
Nu mi-a parut ingrijorata... Dar merg si maine la cel de la Regina Maria si vedem.. comparam :)
Doctorita in cauza este endocrinolog? Daca nu, asteapta sa vorbesti cu unul si nu lua eutirox-ul dupa ureche.
|
|
| roxinthya wrote:
Doctorita in cauza este endocrinolog? Daca nu, asteapta sa vorbesti cu unul si nu lua eutirox-ul dupa ureche.
Da, e endocrinolog. Si sefa catedrei de endo la UMF cluj.. |
|
| Mi-a ajuns pernuta de dormit, de gravidute, si cand o scoate curierul din masina, era intr-o plasa transparenta, facut colac... pfai. Am mers repede cu ea la masina sa o las acolo, ascunsa Ca inca nu am anuntat la lucru.. |
|
| Andreea06 wrote:Mi-a ajuns pernuta de dormit, de gravidute, si cand o scoate curierul din masina, era intr-o plasa transparenta, facut colac... pfai. Am mers repede cu ea la masina sa o las acolo, ascunsa Ca inca nu am anuntat la lucru..
sigur nu se prindea nimeni
de unde ti-ai comandat-o?
Eu ma uitam pe net mai devree si am gasit ceva foarte interesant: http://www.bebesuper.ro/summer-28424-02134-dispozitiv-ascultare-sunete-din-burtica.html
alexutza cum a fost la eco ? s-a facut cat o zmeurica bobita? :D |
|
|
De pe emag, e de la babyneeds de fapt.
A mea e cat o afina teoretic azi.. 7s. Sa vedem maine la eco daca e chiar asa |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
|
Daaa ce emo?ii am avut au aparut ?i mugura?ii de la mânu?e ?i picioru?e, are forma acum de bebe. Yoooy ....super! |
|
| alexutza_88 wrote:
Daaa ce emo?ii am avut au aparut ?i mugura?ii de la mânu?e ?i picioru?e, are forma acum de bebe. Yoooy ....super!
vrem sa vedem
cum e ? cat masoara? cand te mai duci ?
abea astept sa il vad si eu iar dupa paste si tati e la fel de nerabdator |
|
| Andreea06 wrote:De pe emag, e de la babyneeds de fapt. A mea e cat o afina teoretic azi.. 7s. Sa vedem maine la eco daca e chiar asa
da da afinuta e la noi
ma amuza descrierea de la tickerul tau cand te uiti pe saptamani pe site la ei: "Your sea-monkey is turning into an alien!"
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| alina89 wrote:vrem sa vedem cum e ? cat masoara? cand te mai duci ? abea astept sa il vad si eu iar dupa paste si tati e la fel de nerabdator
Încerc acasa sa modific poza ca e prea mare ?i nu ma lasa sa o încarc, mereu face figuri d-astea ufff. Ma duc în sapt 12 la eco de morfologie ?i în sapt 16 la ea. A zis ca rarim la 1 vizita pe luna de acum , iar daca merg la morfologica nu are rost sa mai merg la ea luna viitoare. De dublu test mie mi-a zis sa îl fac în sapt 8-10 apoi în sapt 12 morfologica asta ca aveai dubii :)) |
|
| alexutza_88 wrote:
Încerc acasa sa modific poza ca e prea mare ?i nu ma lasa sa o încarc, mereu face figuri d-astea ufff. Ma duc în sapt 12 la eco de morfologie ?i în sapt 16 la ea. A zis ca rarim la 1 vizita pe luna de acum , iar daca merg la morfologica nu are rost sa mai merg la ea luna viitoare. De dublu test mie mi-a zis sa îl fac în sapt 8-10 apoi în sapt 12 morfologica asta ca aveai dubii :))
vaaaai cum odata pe luna eu as merge in fiecare sapt ca sa il vad tot la dl butuc te-a trimis? nu stiu care sunt sansele sa se vada la 12s sexul si parca pana la 16s ma urc pe pereti. nu am preferinta la sex, dar eu sunt foarte curioasa din fire
se vede ceva la eco abdominala sau tot vaginala ti-a facut?
o sa a programez pentru s10 la dublu test Nicolaides mi-a recomandat, vad ca doctora cealalta imi recomandase alta metoda, nu stiu care o fi diferenta intre ele |
|
| alexutza_88 wrote:
Încerc acasa sa modific poza ca e prea mare ?i nu ma lasa sa o încarc, mereu face figuri d-astea ufff. Ma duc în sapt 12 la eco de morfologie ?i în sapt 16 la ea. A zis ca rarim la 1 vizita pe luna de acum , iar daca merg la morfologica nu are rost sa mai merg la ea luna viitoare. De dublu test mie mi-a zis sa îl fac în sapt 8-10 apoi în sapt 12 morfologica asta ca aveai dubii :))
Poti urca poza pe imgbb.com asa cum e si pui linkul aici.
Super ca ai putut sa vezi mugurasii!!
Eu in sapt 11 am dublu test, morfo inca nu stiu, aflu maine ca sa ma si programez.
Pupici, eu am scapat de lucru pana dupa pasti |
|
|