Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Andreea06 wrote:Burticuta mea: https://ibb.co/numwFkInca e mica si balonata si toate cele ce kg in plus am eu, dar e acoloooo.. si o pozez saptamanal sa am o amintire
se vedeeeeee |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea06 wrote:Burticuta mea: https://ibb.co/numwFkInca e mica si balonata si toate cele ce kg in plus am eu, dar e acoloooo.. si o pozez saptamanal sa am o amintire
hai ca e ceva si la tine o sa imi cumpar un metru din ala de croitorie sa o masor si eu in fiecare saptamana + kg din sapt aia, am vazut pe youtube ca multe fete fac asa |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| alina89 wrote:hai ca e ceva si la tine o sa imi cumpar un metru din ala de croitorie sa o masor si eu in fiecare saptamana + kg din sapt aia, am vazut pe youtube ca multe fete fac asa
Sunt chiar curioasa daca la eco joi o sa raman la 7s sau retrogradez
Daaa, si eu ma mai masor, asta faceam si inainte fiindca de slabit poate sa nu se vada pe cantar, daca faci muschi in loc, si obisnuiam sa masor takie, coapse, fund, tot.
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Fetiliii!! Am sunat doctorul si a spus sa stau linistita ca este un semn bun ca s'a lipit bobita . A zis daca nu este sânge sa nu ma îngrijorez . |
|
| Diana1489 wrote:Fetiliii!! Am sunat doctorul si a spus sa stau linistita ca este un semn bun ca s'a lipit bobita . A zis daca nu este sânge sa nu ma îngrijorez .
Yupeee |
|
| Super Diana!!
Eu am decis sa merg maine la Synevo sa fac cele 4 analize ce mi le-a dat dc de la Hiperdia.. Si sa le am gata pana joi cand merg la endo de la Regina maria.
Atatea clinici... Aveam analizele gratis la regina maria dar doar daca is recomandate de un doctor de-a lor.. asa stupid. Astepti pana nu mai poti cu programarile la ei.. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Andreea06 wrote:Super Diana!!
Eu am decis sa merg maine la Synevo sa fac cele 4 analize ce mi le-a dat dc de la Hiperdia.. Si sa le am gata pana joi cand merg la endo de la Regina maria.
Atatea clinici... Aveam analizele gratis la regina maria dar doar daca is recomandate de un doctor de-a lor.. asa stupid. Astepti pana nu mai poti cu programarile la ei.. Mie înca nu mi'a dat sa fac analize . Am inteles ca sunt cam scumpe analizele pe timpul sarcinii . P |
|
| Diana1489 wrote: Mie înca nu mi'a dat sa fac analize . Am inteles ca sunt cam scumpe analizele pe timpul sarcinii . P
Poate nu e nevoie inca, ai facut ceva analize recent? Hormonale, in z2-3? |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Diana1489 wrote: Mie înca nu mi'a dat sa fac analize . Am inteles ca sunt cam scumpe analizele pe timpul sarcinii . P
este micuta inca sarcina, cand te-a programat urmatoarea data?
Da.. sunt destul de scumpe daca nu ai un abonament ceva care sa le includa pe toate, nci cu trimitere de la medicul de familie nu sunt decontate toate. Eu am dat pe 5 hormoni din aia 200 lei, 11 din ele erau incluse in abonament si pentru cele 5 care nu erau incluse am avut 20% reducere sau ceva de genu... urmeaza sa ma duc iar pentru altele care nu le-am facut prima data sa vedem alea cat mai costa |
|
| Deci cu cat citesc mai mult, cu atata ma stresez mai tare
III.Efectele posibile ale deficitului de hormoni tiroidieni asupra produsului de conceptie (fatului):
moarte fetala;
greutate scazuta la nastere;
malformatii congenitale;
afectarea dezvoltarii normale a creierului in perioada intrauterina, cu scaderea capacitatilor intelectuale;
Riscurile prezentate mai sus variaza in functie de gradul de hipotiroidism matern (cu cat deficitul de hormoni tiroidieni este mai sever cu atat riscul este mai ridicat) si de momentul instalarii hipotiroidiei pe parcursul sarcini (efecte mai severe asupra fatului daca hipotiroidia apare in prima jumatate a sarcinii, mai putin importante daca se instaleaza dupa aceasta perioada). |
|
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Andreea06 wrote:Deci cu cat citesc mai mult, cu atata ma stresez mai tare III.Efectele posibile ale deficitului de hormoni tiroidieni asupra produsului de conceptie (fatului): moarte fetala; greutate scazuta la nastere; malformatii congenitale; afectarea dezvoltarii normale a creierului in perioada intrauterina, cu scaderea capacitatilor intelectuale; Riscurile prezentate mai sus variaza in functie de gradul de hipotiroidism matern (cu cat deficitul de hormoni tiroidieni este mai sever cu atat riscul este mai ridicat) si de momentul instalarii hipotiroidiei pe parcursul sarcini (efecte mai severe asupra fatului daca hipotiroidia apare in prima jumatate a sarcinii, mai putin importante daca se instaleaza dupa aceasta perioada).
Din ce tin minte la tine, parca era la limita, deci nu poate fi vorba de un deficit mare si mai ales sa ajungi la asemenea probleme. Sunt sigura ca nu e cazul tau |
|
| Doamne ajuta sa fie asa Inawar.. ma cam stresez ca vreau sa rezolv saptamana asta sa aflu ce e de facut, ca apoi sunt sarbatorile si nici nu o sa imi priasca si nici nu mai gasesc doctori.
Sper sa fie asa.. Poate ar fi pus laboratorul in chenar? Dar cred ca nu stiau de sarcina.. e in valori normale, daca nu ar fi sarcina, dar e peste trim I de sarcina. 3.17 > 2.5 ...
Mi-e ciuda ca am mancat struguri inainte de doc, ca as fi putut merge azi sa iau sange. |
|
| [quote=Andreea06]Doamne ajuta sa fie asa Inowar.. ma cam stresez ca vreau sa rezolv saptamana asta sa aflu ce e de facut, ca apoi sunt sarbatorile si nici nu o sa imi priasca si nici nu mai gasesc doctori.
Sper sa fie asa.. Poate ar fi pus laboratorul in chenar? Dar cred ca nu stiau de sarcina.. e in valori normale, daca nu ar fi sarcina, dar e peste trim I de sarcina. 3.17 > 2.5 ...
Mi-e ciuda ca am mancat struguri inainte de doc, ca as fi putut merge azi sa iau sange.[/quote
Nu te mai stresa ca nu e cazul...nu ai depa?it cu mult valoarea maxima ca sa te gânde?ti la cele mai nasoale complica?ii. E o u?oara dereglare cu care se poate confrunta orice gravida, sarcina poate deregla tiroida de aceea se fac analizele pt ea în fiecare trimestru. Nu e o fatalitate stai linistita ca stresezi bobita. |
|
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| alina89 wrote:Neata fetelor si saptamana usoara! Voi v-ati confruntat in timpul sarcinii cu intepaturi in piept pe partea stanga? Pe langa durerile de sani destul de intense, de ieri dimineata am si niste intepaturi in piept care nu m-au lasat sa dorm toata noaptea. Daca incerc sa respir mai adanc sunt chiar foarte intense si am impresia ca imi infige cineva un cutit in piept. Mama zice ca poate m-a tras curentu pe undeva.. Cand mai am dureri musculare sau de spate ma dau cu putin nurofen gel si imi trece, dar acum nu pot face asta si am indurat durerea toata noaptea pentru ca indiferent de pozitie ma intepa destul de tare cat sa nu imi permita sa dorm. Alina probabil de la clima sau curent..eu am patit asa in vara anul trecut..intreaba dr sa vezi ce si cum |
|
| Multumesc Alexutza... Da, eu simt asa ca e totul bine.. mai ales ca nu ma simt rau, ma simt perfect si niciodata nu am avut probleme medicale, nimic de tiroida.. Eu simt ca bebe e bine momentan dar nu mai am rabdare ca as vrea sa imi dea cineva niste pastile ceva fie ele si placebo, sa simt ca nu stau cu mainile in san. |
|
|