Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| alexutza_88 wrote: Cred ca Lili are dreptate pentru ca de cate ori am sim?it intepaturi în piept (în afara sarcinii ca de când sunt gravi nu am avut), tensiunea era u?or crescuta. Ideea e ca eu de regula am tensiunea f mica, gen 9, ?i daca urca la 10-11 imediat ma resimt pt ca pt mine e deja mare. Când ai urmatoarea programare la.gineco? Poate ne întâlnim pe la clinica :)
sper sa fie de la asta si nimic mai grav, am petrecut un weekend la socrii dar nu cred ca mi-a sarit tensiunea
vineri dupa paste ma duc urmatoarea data si mi-a zis sa ma programez deja pt eco morfologica la un domn doctor in care ea are mare incredere si sa ma programez din timp pt ca e destul de cerut. vroiam sa ma programez si la dublu test dar nu am retinut daca cu 2 sapt inainte de eco sau cu 1, o intreb data viitoare cand ma duc parca cu 2 era totusi |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| alina89 wrote:sper sa fie de la asta si nimic mai grav, am petrecut un weekend la socrii dar nu cred ca mi-a sarit tensiunea vineri dupa paste ma duc urmatoarea data si mi-a zis sa ma programez deja pt eco morfologica la un domn doctor in care ea are mare incredere si sa ma programez din timp pt ca e destul de cerut. vroiam sa ma programez si la dublu test dar nu am retinut daca cu 2 sapt inainte de eco sau cu 1, o intreb data viitoare cand ma duc parca cu 2 era totusi
La ce doctor? |
|
| alexutza_88 wrote:
La ce doctor?
Butuc Silviu de la RM Dorobanti. Tie nu ti-a zis inca cand sa te duci ? |
|
| alina89 wrote:
Butuc Silviu de la RM Dorobanti. Tie nu ti-a zis inca cand sa te duci ?
Not yet, eu ma duc miercuri acum la control |
|
| alexutza_88 wrote:
Not yet, eu ma duc miercuri acum la control
e timp, daca nu iti spune ea intreab-o tu. ai 7s sau 8s saptamana asta ? :D |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Am fost la medic, a fost scurt, mi-a dat sa repet analiza plus TPO si TPG parca, ceva anticorpi. Zicea ca nu vrea sa imi dea tratament gratuit, sa se convinga ca e chiar hipo. Daca e, se trateaza..
In schimb m-am enervat f tare la receptie cand sa platesc. A fost 150 consultul, ala mi s-a spus la telefon.. si cand colo, mi-au cerut 200 lei. Si 150 mi s-a parut mult doar pt un consult, dar era prof. dr si am zis ca na, tre sa aflu cat mai repede ca poate e urgent sa fac tratament.
Imi zice ca e 200, ca probabil am sunat la call center si aia nu au preturile updatate de 2 ani. Pai e vina mea?? daca imi zicea ca e 50 lei si dupa ce intram la doctor si beneficiam de servicii imi cereau 500 lei?
Am platit, mi-a facut reducere 10% ca atata putea cica.. si am si depus plangere la OPC online. Nu mi se pare normal, poate asa alegi clinica lor ca intrebi de costuri nu? Si cand colo is numai minciuni..
Joi merg la endo de la regina maria, continui acolo investigarea, la Hiperdia nu mai calc veci. |
|
| Andreea06 wrote:Am fost la medic, a fost scurt, mi-a dat sa repet analiza plus TPO si TPG parca, ceva anticorpi. Zicea ca nu vrea sa imi dea tratament gratuit, sa se convinga ca e chiar hipo. Daca e, se trateaza..
In schimb m-am enervat f tare la receptie cand sa platesc. A fost 150 consultul, ala mi s-a spus la telefon.. si cand colo, mi-au cerut 200 lei. Si 150 mi s-a parut mult doar pt un consult, dar era prof. dr si am zis ca na, tre sa aflu cat mai repede ca poate e urgent sa fac tratament.
Imi zice ca e 200, ca probabil am sunat la call center si aia nu au preturile updatate de 2 ani. Pai e vina mea?? daca imi zicea ca e 50 lei si dupa ce intram la doctor si beneficiam de servicii imi cereau 500 lei?
Am platit, mi-a facut reducere 10% ca atata putea cica.. si am si depus plangere la OPC online. Nu mi se pare normal, poate asa alegi clinica lor ca intrebi de costuri nu? Si cand colo is numai minciuni..
Joi merg la endo de la regina maria, continui acolo investigarea, la Hiperdia nu mai calc veci.
uff, pana sa ajung la ultima fraza credeam ca la RM ti-au facut asa, ma si miram de ce ai platit avand consultatie gratis inclusa in abonament.
eu inca nu am abonament la RM si ma cam "ustura" cat dau, dar zic ca se merita pt linistea mea |
|
| alina89 wrote:
e timp, daca nu iti spune ea intreab-o tu. ai 7s sau 8s saptamana asta ? :D
O intreb ?i cu ocazia asta ?i de dublu test când se face ?i te anun? ?i pe tine. 8s fac joi :) |
|
| Andreea06 wrote:Am fost la medic, a fost scurt, mi-a dat sa repet analiza plus TPO si TPG parca, ceva anticorpi. Zicea ca nu vrea sa imi dea tratament gratuit, sa se convinga ca e chiar hipo. Daca e, se trateaza..
Joi merg la endo de la regina maria, continui acolo investigarea, la Hiperdia nu mai calc veci.
Ce idio?i.. Bine ca ai depus plângere la opc. E de toata jena ?i când te gânde?ti ca e o clinica mare totu?i .. |
|
| alexutza_88 wrote:
O intreb ?i cu ocazia asta ?i de dublu test când se face ?i te anun? ?i pe tine. 8s fac joi :)
ce frumos
deci data trecuta cand am fost a facut zoom mult la bobita si am vazut eu cum se misca acolo inimioara, cred ca la tine o sa se vada forma si mai bine |
|
| alina89 wrote:ce frumos deci data trecuta cand am fost a facut zoom mult la bobita si am vazut eu cum se misca acolo inimioara, cred ca la tine o sa se vada forma si mai bine
Pai data trecuta tot 6 s ca tine aveam ?i se vedea cum pompa era asa emotionant...sotul ramasese tablou...nu mai putea schita nimic :))) a zis ca a sim?it cum l-au luat transpira?iile de emotie. Acum asteptam cu nerabdare sa mai vedem miercuri puiul nostru. Mie mi s-a conturat burtica, arata de parca as fi balonata :)) la tine se vede ceva? Aaa ?i sa nu uit: cum stai cu gre?urile? Eu de câteva zile nu mai am greturi doar o mica aversiune la unele mâncaruri în rest ok |
|
| alexutza_88 wrote:
Pai data trecuta tot 6 s ca tine aveam ?i se vedea cum pompa era asa emotionant...sotul ramasese tablou...nu mai putea schita nimic :))) a zis ca a sim?it cum l-au luat transpira?iile de emotie. Acum asteptam cu nerabdare sa mai vedem miercuri puiul nostru. Mie mi s-a conturat burtica, arata de parca as fi balonata :)) la tine se vede ceva? Aaa ?i sa nu uit: cum stai cu gre?urile? Eu de câteva zile nu mai am greturi doar o mica aversiune la unele mâncaruri în rest ok
eu parca simt ca s-a marit putin si a mea, blugi nu mai pot purta deloc pentru ca dupa ce mananc ma strang atat de tare ca imi fac vanatai in jurul buricului si parca sa imi cumpar cu un numar mai mare nu as vrea ca la pulpa imi vin ok, nu ma strang deloc asa ca port pantalonasi asa mai de vara mai larguti.
mai am greturi dar nu ca saptamana trecuta, in schimb fix cu o zi inainte sa ma apuce greturile am mancat cu fff multa pofta 2 portii de cartofi taranesti.. ei bine acum de cate ori zic cuvantul asta sau vad asa ceva imi vine sa vomit instant, iar in bucatarie inca nu pot sta mai mult de 2-3 minute cat sa scot rapid ceva din frigider si sa spal un fruct.
crampele m-au lasat aproape complet, am inceput sa iau arefam dar am observat ca daca ma trezesc la 2-3 ore dupa ce il pun sunt ametita merg in zig-zag pana la baie. parca citisem ca doar pe cale orala da simptome dastea sau poate din cauza intepaturilor din piept ma simt asa.
si as dormi intrunaaa si la munca si acasa si in autocar si oriunde e un scaun si un loc sa rezem capu
|
|
| alina89 wrote:eu parca simt ca s-a marit putin si a mea, blugi nu mai pot purta deloc pentru ca dupa ce mananc ma strang atat de tare ca imi fac vanatai in jurul buricului si parca sa imi cumpar cu un numar mai mare nu as vrea ca la pulpa imi vin ok, nu ma strang deloc asa ca port pantalonasi asa mai de vara mai larguti. mai am greturi dar nu ca saptamana trecuta, in schimb fix cu o zi inainte sa ma apuce greturile am mancat cu fff multa pofta 2 portii de cartofi taranesti.. ei bine acum de cate ori zic cuvantul asta sau vad asa ceva imi vine sa vomit instant, iar in bucatarie inca nu pot sta mai mult de 2-3 minute cat sa scot rapid ceva din frigider si sa spal un fruct. crampele m-au lasat aproape complet, am inceput sa iau arefam dar am observat ca daca ma trezesc la 2-3 ore dupa ce il pun sunt ametita merg in zig-zag pana la baie. parca citisem ca doar pe cale orala da simptome dastea sau poate din cauza intepaturilor din piept ma simt asa. si as dormi intrunaaa si la munca si acasa si in autocar si oriunde e un scaun si un loc sa rezem capu
Eu in weekend mi-am luat cateva hainute de graviduta, si astept si joi oferta de la Lidl ca aduc si acolo. Sper ca n-a fost prea devreme dar si pe mine ma deranjau blugii in talie, nu mi s-a marit mult burtica, poate doar de la balonare.. am jumatate de kg mai mult pe cantar. Dar mi-am luat blugi cu suport asa de bumbacel peste burtica si e muuult mai bine. Incerc sa ascund inca, sa nu se vada sub tricou transparent asa..
Si am gasit si o rochita asa draguuuta de primavara/vara, colanti negri cu burtica.. de purtat pe sub rochite / bluze lungi.
La Waikiki, H&M am gasit eu. |
|
| alina89 wrote:eu parca simt ca s-a marit putin si a mea, blugi nu mai pot purta deloc pentru ca dupa ce mananc ma strang atat de tare ca imi fac vanatai in jurul buricului si parca sa imi cumpar cu un numar mai mare nu as vrea ca la pulpa imi vin ok, nu ma strang deloc asa ca port pantalonasi asa mai de vara mai larguti. mai am greturi dar nu ca saptamana trecuta, in schimb fix cu o zi inainte sa ma apuce greturile am mancat cu fff multa pofta 2 portii de cartofi taranesti.. ei bine acum de cate ori zic cuvantul asta sau vad asa ceva imi vine sa vomit instant, iar in bucatarie inca nu pot sta mai mult de 2-3 minute cat sa scot rapid ceva din frigider si sa spal un fruct. crampele m-au lasat aproape complet, am inceput sa iau arefam dar am observat ca daca ma trezesc la 2-3 ore dupa ce il pun sunt ametita merg in zig-zag pana la baie. parca citisem ca doar pe cale orala da simptome dastea sau poate din cauza intepaturilor din piept ma simt asa. si as dormi intrunaaa si la munca si acasa si in autocar si oriunde e un scaun si un loc sa rezem capu
Eu cu ciorba de stevie cu afumatura am pa?it asa acum 2 sapt. Am facut 2 oale mari pt ca aveam o pofta nebuna, ?i nu m-am apropiat de ea. Nici nu as mai suporta sa o vad....cahhh :))) |
|
| Burticuta mea:
https://ibb.co/numwFk
Inca e mica si balonata si toate cele ce kg in plus am eu, dar e acoloooo.. si o pozez saptamanal sa am o amintire |
|
|