Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| M-am mai linistit . Maine o sa-l sun pe doctor sa vedem ce recomanda . Am mai facut un test si este foarteee pozitiv . Progesteron nu am de niciun fel . O sa iau maine la recomandarea doctorului . Va Multumesc de sfaturi ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Diana1489 wrote:M-am mai linistit . Maine o sa-l sun pe doctor sa vedem ce recomanda . Am mai facut un test si este foarteee pozitiv . Progesteron nu am de niciun fel . O sa iau maine la recomandarea doctorului . Va Multumesc de sfaturi ! Ia no spa daca mai curge cv sa nu se mai contracte uterul |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Diana1489 wrote:Fetelor am fost la baie si pe hârtie am vazut o scurgere maro . Nu era sânge doar maro deschis . Nu am unde sa ma duc ca este duminica . Ce sa fac ? Sangele maro este sange mai vechi si nu e periculos. Important e sa nu fie rosu. Am patit si eu la fel in saptamana 6. Cum au zis si fetele, ar fi bine sa iei progesteron si no spa . Mergi la medic sa vezi ce spune. |
|
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Diana1489 wrote:Doctorul a spus ca este cea mai mica sarcina pe care a vazut-o la ecograf , sau de fapt nu a vazut-o . Dar a spus ca dupa grosimea endometrului ,uter si ovarul drept pare a fi o sarcina buna . Si eu aveam 5 sapatamani si nu se vedea sacul.Beta era deabea 760 si la 24 de ore a fost 1677.In uter nu se vedea nimic la 700.Acum am o fetita de 8 luni superba |
|
| Va Multumesc fetelor de încurajari ! S' a oprit si scurgerea maro si nici dureri nu mai am . O sa sun totu?i la doctor astazi ca nu are sigur timp sa ma primeasca . |
|
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Diana1489 wrote:Va Multumesc fetelor de încurajari ! S' a oprit si scurgerea maro si nici dureri nu mai am . O sa sun totu?i la doctor astazi ca nu are sigur timp sa ma primeasca . Diana macar sa iti spuna ce sa uei in caz ca mai curge sa nu stai asa |
|
| NicoN wrote: Diana macar sa iti spuna ce sa uei in caz ca mai curge sa nu stai asa
l Da ,am sa sun mai târziu ca asa devreme nu este . Cred ca o sa-mi recomande progesteron . |
|
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Diana1489 wrote:l Da ,am sa sun mai târziu ca asa devreme nu este . Cred ca o sa-mi recomande progesteron .
E bine ca s-a oprit, si ca nu mai ai dureri. Sa stai cateva zile cat mai linistita, si sa faci repaus de cate ori ai ocazia. E important pentru fixarea sarcinii. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Neata fetelor si saptamana usoara!
Voi v-ati confruntat in timpul sarcinii cu intepaturi in piept pe partea stanga? Pe langa durerile de sani destul de intense, de ieri dimineata am si niste intepaturi in piept care nu m-au lasat sa dorm toata noaptea. Daca incerc sa respir mai adanc sunt chiar foarte intense si am impresia ca imi infige cineva un cutit in piept.
Mama zice ca poate m-a tras curentu pe undeva..
Cand mai am dureri musculare sau de spate ma dau cu putin nurofen gel si imi trece, dar acum nu pot face asta si am indurat durerea toata noaptea pentru ca indiferent de pozitie ma intepa destul de tare cat sa nu imi permita sa dorm. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| alina89 wrote:Neata fetelor si saptamana usoara! Voi v-ati confruntat in timpul sarcinii cu intepaturi in piept pe partea stanga? Pe langa durerile de sani destul de intense, de ieri dimineata am si niste intepaturi in piept care nu m-au lasat sa dorm toata noaptea. Daca incerc sa respir mai adanc sunt chiar foarte intense si am impresia ca imi infige cineva un cutit in piept. Mama zice ca poate m-a tras curentu pe undeva.. Cand mai am dureri musculare sau de spate ma dau cu putin nurofen gel si imi trece, dar acum nu pot face asta si am indurat durerea toata noaptea pentru ca indiferent de pozitie ma intepa destul de tare cat sa nu imi permita sa dorm.
Eu nu scumpa.. uf :( Sa nu uiti sa intrebi doctorul.
Mi-a ajuns prietena din Anglia si mi-a adus bratara aia pentru greata (is doua in set si au o biluta asa care o sa apese pe piele) si mi-a mai adus niste biscuiti cu ghimbir, cica ajuta la greturi. Am simtit acum la birou asa putin putin o senzatie de greata, dar am stomacul gol si beam o limonada si nu stiu, poate de fapt tre sa mananc... Ma rog sa nu ma apuce
Saptamana usoara si voooua, eu am emotii pentru ora 12:40, merg la endocrinolog atunci.
Alina, sunt cu o zi in urma ta acum? |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| alina89 wrote:Neata fetelor si saptamana usoara! Voi v-ati confruntat in timpul sarcinii cu intepaturi in piept pe partea stanga? Pe langa durerile de sani destul de intense, de ieri dimineata am si niste intepaturi in piept care nu m-au lasatL sa dorm toata noaptea. Daca incerc sa respir mai adanc sunt chiar foarte intense si am impresia ca imi infige cineva un cutit in piept. Mama zice ca poate m-a tras curentu pe undeva.. Cand mai am dureri musculare sau de spate ma dau cu putin nurofen gel si imi trece, dar acum nu pot face asta si am indurat durerea toata noaptea pentru ca indiferent de pozitie ma intepa destul de tare cat sa nu imi permita sa dorm. Pe mine ma mai intepa asa in piept in zona inimi, dar nu la inceput de sarcina mai spre sfarsitul sarcinei. vezi sa nu ai probleme cu tensiunea. eu am avut tensiune in sarcina de pe la 22s si ma trinetea mereu la cardiolog cu toate ca la inima nu aveam numic dar sa fiu sub observatie. eu am cumparat tensometru si luam tensiunea de 3 ori pe zi, incearca sa iti masori tensiunea azi de doua trei ori sa vezi cum e |
|
| Lili Eu wrote: Pe mine ma mai intepa asa in piept in zona inimi, dar nu la inceput de sarcina mai spre sfarsitul sarcinei. vezi sa nu ai probleme cu tensiunea. eu am avut tensiune in sarcina de pe la 22s si ma trinetea mereu la cardiolog cu toate ca la inima nu aveam numic dar sa fiu sub observatie. eu am cumparat tensometru si luam tensiunea de 3 ori pe zi, incearca sa iti masori tensiunea azi de doua trei ori sa vezi cum e
nu mi-am cumparat inca tensiometru, o sa dau comanda azi sau maine de el ca de cand zic sa o fac si tot gasesc altceva de facut..
mi-am luat ieri tensiunea aveam 11.3, sper sa ma mai lase pana diseara ca sa ma pot odihni putin, e cam haos la munca in preajma sarbatorilor |
|
| Andreea06 wrote:Eu nu scumpa.. uf :( Sa nu uiti sa intrebi doctorul. Mi-a ajuns prietena din Anglia si mi-a adus bratara aia pentru greata (is doua in set si au o biluta asa care o sa apese pe piele) si mi-a mai adus niste biscuiti cu ghimbir, cica ajuta la greturi. Am simtit acum la birou asa putin putin o senzatie de greata, dar am stomacul gol si beam o limonada si nu stiu, poate de fapt tre sa mananc... Ma rog sa nu ma apuce Saptamana usoara si voooua, eu am emotii pentru ora 12:40, merg la endocrinolog atunci. Alina, sunt cu o zi in urma ta acum?
asa sunt si ale mele, parca tre sa le porti la ambele maini dar simteam la un moment dat ca mi se opreste circulatia de la ele. nu stiu cat de mult ajuta limonada pe stomacul gol eu cu toata greata ma chinuiam sa mananc o banana si un iaurt din ala mai acrisor cu cereale. eu mai am greata cand si cand, mi-am mai revenit putin dupa Nauzyl.
da, conform ecografiei sunt cu doar o zi inainte
|
|
| Andreea06 wrote:Eu nu scumpa.. uf :( Sa nu uiti sa intrebi doctorul. Mi-a ajuns prietena din Anglia si mi-a adus bratara aia pentru greata (is doua in set si au o biluta asa care o sa apese pe piele) si mi-a mai adus niste biscuiti cu ghimbir, cica ajuta la greturi. Am simtit acum la birou asa putin putin o senzatie de greata, dar am stomacul gol si beam o limonada si nu stiu, poate de fapt tre sa mananc... Ma rog sa nu ma apuce Saptamana usoara si voooua, eu am emotii pentru ora 12:40, merg la endocrinolog atunci. Alina, sunt cu o zi in urma ta acum? Succes la endocrinolog!! |
|
| alina89 wrote:Neata fetelor si saptamana usoara! Voi v-ati confruntat in timpul sarcinii cu intepaturi in piept pe partea stanga? Pe langa durerile de sani destul de intense, de ieri dimineata am si niste intepaturi in piept care nu m-au lasat sa dorm toata noaptea. Daca incerc sa respir mai adanc sunt chiar foarte intense si am impresia ca imi infige cineva un cutit in piept. Mama zice ca poate m-a tras curentu pe undeva.. Cand mai am dureri musculare sau de spate ma dau cu putin nurofen gel si imi trece, dar acum nu pot face asta si am indurat durerea toata noaptea pentru ca indiferent de pozitie ma intepa destul de tare cat sa nu imi permita sa dorm. Cred ca Lili are dreptate pentru ca de cate ori am sim?it intepaturi în piept (în afara sarcinii ca de când sunt gravi nu am avut), tensiunea era u?or crescuta. Ideea e ca eu de regula am tensiunea f mica, gen 9, ?i daca urca la 10-11 imediat ma resimt pt ca pt mine e deja mare. Când ai urmatoarea programare la.gineco? Poate ne întâlnim pe la clinica :) |
|
|