Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Diana1489 wrote:Gata fetele ! Am fost la doctor m'a linistit , a spus ca este sarcina ca totul arata asta (endometru, ovarul drept de un am ovulat ) dar înca nu se vede ptr ca este prea mica . Sunt programata pe 18 Aprilie sa se vada cum trebuie . Sper sa fie Ok . PS : a spus ca dupa ceea ce vede pare o sarcina care o sa fie buna !
Supeeeer o sa ai aproape 6 sapt atunci, se va vedea sigur si interiorul sacului. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| alina89 wrote:
si eu am observat ca pe unele site`uri calculeaza ciudat, eu mi-am modificat sa fie conform cu masuratorile de la eco, nu am mai lasat dupa UM.
Alina masuratorile la eco difera lasal dupa um la mine cel putin au variat si am gost tot la acelasi dr si acelasi eco |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Andreea06 wrote:Supeeeer o sa ai aproape 6 sapt atunci, se va vedea sigur si interiorul sacului. Andreea dar tu ai spus ca la acelea?i saptamani ca mine ai vazut ceva ? La mine de ce oare nu s'a vazut ? |
|
| Diana1489 wrote:Andreea dar tu ai spus ca la acelea?i saptamani ca mine ai vazut ceva ? La mine de ce oare nu s'a vazut ?
Nu am vazut decat sacul si l-a masurat, dar nu si in interior.. embrionul si sacul yolk. Abia la 5 sapt cand am fost a vazut sacul yolk si mai merg la 7 sapt sa vedem bobita. |
|
| Diana1489 wrote:Andreea dar tu ai spus ca la acelea?i saptamani ca mine ai vazut ceva ? La mine de ce oare nu s'a vazut ? Diana ti s a facut eco vaginal? |
|
| NicoN wrote: Diana ti s a facut eco vaginal?
Da |
|
| Poate bobita ta s a implantat mai tarziu si eco nj e ff performant :* |
|
| Doctorul a spus ca este cea mai mica sarcina pe care a vazut-o la ecograf , sau de fapt nu a vazut-o . Dar a spus ca dupa grosimea endometrului ,uter si ovarul drept pare a fi o sarcina buna . |
|
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Diana1489 wrote:Doctorul a spus ca este cea mai mica sarcina pe care a vazut-o la ecograf , sau de fapt nu a vazut-o . Dar a spus ca dupa grosimea endometrului ,uter si ovarul drept pare a fi o sarcina buna .
Si eu am fost la 4 saptamani la doc si nu s-a vazut nimic. Nici sac, nimic, nada, zero. Aveam un beta HCG de 204, eram pe 29 dec, iar doc a zis sa repet analiza ziua urmatoare (deci la 24 ore) si dc creste de 1,5 ori, atunci e ok:) Si a crescut. Nu puteam pe 31 dec, la 48 de ore, pt ca nu mi se mai dadeau rezultatele in aceeasi zi si lesinam sa astept pana in ianuarie, dupa revelion. |
|
| BabyGimi wrote:
Si eu am fost la 4 saptamani la doc si nu s-a vazut nimic. Nici sac, nimic, nada, zero. Aveam un beta HCG de 204, eram pe 29 dec, iar doc a zis sa repet analiza ziua urmatoare (deci la 24 ore) si dc creste de 1,5 ori, atunci e ok:) Si a crescut. Nu puteam pe 31 dec, la 48 de ore, pt ca nu mi se mai dadeau rezultatele in aceeasi zi si lesinam sa astept pana in ianuarie, dupa revelion.
Ms de raspuns ! Mie nu mi'a spus sa fac analiza ptr ca a zis ca este sigur ca este o sarcina buna doar ca e mica si nu are cum sa o vada . Pana atunci nu pot decât sa ma rog sa fie bine ! |
|
| Diana1489 wrote:Ms de raspuns ! Mie nu mi'a spus sa fac analiza ptr ca a zis ca este sigur ca este o sarcina buna doar ca e mica si nu are cum sa o vada . Pana atunci nu pot decât sa ma rog sa fie bine ! Va fii bine diana! Fii pozitiva!!! E prea mica la 4 s sa se vada eu la 5s3z am fost prima data si dupa la 7s3z am auzit inimioarele |
|
| Fetelor am fost la baie si pe hârtie am vazut o scurgere maro . Nu era sânge doar maro deschis . Nu am unde sa ma duc ca este duminica . Ce sa fac ? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/16/2016 Mesaje: 59
| Diana1489 wrote:Fetelor am fost la baie si pe hârtie am vazut o scurgere maro . Nu era sânge doar maro deschis . Nu am unde sa ma duc ca este duminica . Ce sa fac ?
Daca nu ai posibilitatea sa mergi la medic azi te-as sfatui sa iti iei ovule cu progesteron sa ajuti sa sustii sarcina, dar fiind asa mica si inca neformata bine nu stiu daca ar ajuta la ceva, poate doar pentru psihicul tau. |
|
| Diana1489 wrote:Fetelor am fost la baie si pe hârtie am vazut o scurgere maro . Nu era sânge doar maro deschis . Nu am unde sa ma duc ca este duminica . Ce sa fac ?
Stai linistita in pat pana maine si vorbeste si cu doctorul tau, sa vezi daca te poate primi maine sau ce iti recomanda.
Fii linistita, poate nu e nimic ca am citit ca se mai poate intampla sa ai mici sangerari in sarcina.. |
|
| Diana1489 wrote:Fetelor am fost la baie si pe hârtie am vazut o scurgere maro . Nu era sânge doar maro deschis . Nu am unde sa ma duc ca este duminica . Ce sa fac ? Pune progesteron arefam sau urogestant cred ca ii zice! Si stai in pat!Sanatate multa |
|
|