Gravidutzele noastre dragi - 38
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Inawar
Scris: Friday, April 7, 2017 10:23 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/14/2016
alexutza_88 wrote:

In sarcina nu putem sa dam cu spray-uri contra insectelor în casa,nu? ?i eu stau la casa, nu am probleme cu furnici însa în fiecare sezon eu dadeam cu spray raid contra moliilor, preventiv. Sa renun? la el?

Nu stiu ce sa zic de spray, eu anul trecut le-am observat cand am rontait ceva seara la film si am lasat pe noptiera... a doua zi erau cateva adunate. De atunci nu am mai lasat si nici furnicile nu si-au mai facut drum pe acolo :) Eu langa noptiera am si usa de la terasa si de cand e frumos afara o tin mai mult deschisa.
Nu am dat cu nimic de insecte nici anul trecut, am preferat sa dau cu mopul mai des si nu las alimente.
Inawar
Scris: Friday, April 7, 2017 10:30 AM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Andreea06 wrote:

Mai am rontaieli sus in dormitor dar mi-e nush cum sa il trezesc si pe sot de poftele mele DistanceKiss

Eu l-am avertizat deja ca ne trebuie balustrada la scari. Am lasat fara ca arata mai bine asa minimalist, desi eram constienti ca ne trebuie sa punem cand avem bebe.
Ei, acum m-a lovit pe mine ca atunci cand am burta maaare de nu imi vad picioarele, nu vad nici treptele si macar sa ma tin de ceva Crazy Lol

Eu am balustrada la scari dar referitor la bebe chiar zilele trecute radeam cu sotul ca un coleg a trebuit sa puna o usa/portita la coborare pe scari pt ca micutul trage si rupe tot plus ca e pericolul sa cada pe trepte. Are 1-2 anisori si exploreaza tot prin casa Lol
Andreea06
Scris: Friday, April 7, 2017 10:42 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Inawar wrote:

Eu am balustrada la scari dar referitor la bebe chiar zilele trecute radeam cu sotul ca un coleg a trebuit sa puna o usa/portita la coborare pe scari pt ca micutul trage si rupe tot plus ca e pericolul sa cada pe trepte. Are 1-2 anisori si exploreaza tot prin casa Lol

Da da, stiu ca se practica ceva usite, sunt cumva usor de montat.. au avut si la lidl acum vreo luna doua, dar nu luasem ca nu speram atunci..
O sa trebuiasca sa caut cand creste putintel hearts hearts love Nu pot sa cred ca ma gandesc la din astea...

Mie imi e ciuda ca am ratat baby expo din martie.. O sa mai fie in septembrie dar nu stiu daca rezist atunci pana la Bucuresti sa merg.
NicoN
Scris: Friday, April 7, 2017 3:30 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
BabyGimi wrote:

Mie doc mi-a spus sa fac lunar analizele la toxoplasma, nici eu nu aveam anticorpi. Asta si urocultura/sumar de urina am facut lunar, toata sarcina.

Eu am facut la la 10 s si am mai facut peste 3 luni...
Fetele cu rh negativ cum ati facut rost de vaccin?
Diana1489
Scris: Friday, April 7, 2017 3:43 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/4/2016
Fetele am ni?te emo?ii de nu mai stiu de mine ! Urmeaza sa merg la doctor . Crede?i ca ar trebui sa se vada ceva ? Sau este prea mic ?
Andreea06
Scris: Friday, April 7, 2017 4:04 PM
Nivel

Diana1489 wrote:
Fetele am ni?te emo?ii de nu mai stiu de mine ! Urmeaza sa merg la doctor . Crede?i ca ar trebui sa se vada ceva ? Sau este prea mic ?

Eu am fost la varsta ta fix! Si s-a vazut sacul gestational, sau ce se credea ca e sacul.. dar cam atat. L-a masurat acela.

La mine s-au vazut mai multe puncte si era vorba ca poate is gemeni sau poate e doar glanda endometriala - ce s-a dovedit a fi.
M-a chemat dupa alta sapt sa vedem exact.. la 5s atunci s-a vazut si sacul yolk.
Andreea06
Scris: Friday, April 7, 2017 4:07 PM
Nivel

Diana1489 wrote:

Oare tickerul tau de ce zice ca mai ai 230 zile si al meu 236, desi sunt mai in fata cu 2 sapt? Ciudat Crazy
alina89
Scris: Friday, April 7, 2017 5:30 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Andreea06 wrote:

Oare tickerul tau de ce zice ca mai ai 230 zile si al meu 236, desi sunt mai in fata cu 2 sapt? Ciudat Crazy

si eu am observat ca pe unele site`uri calculeaza ciudat, eu mi-am modificat sa fie conform cu masuratorile de la eco, nu am mai lasat dupa UM.
Andreea06
Scris: Friday, April 7, 2017 5:34 PM
Nivel

alina89 wrote:

si eu am observat ca pe unele site`uri calculeaza ciudat, eu mi-am modificat sa fie conform cu masuratorile de la eco, nu am mai lasat dupa UM.

Mai bine asa, chiar.. Astept si eu sa merg joi sa vad daca bate cat am atunci (7s1z) cu cat masoara. Hands Hands
alina89
Scris: Friday, April 7, 2017 5:41 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Mai bine asa, chiar.. Astept si eu sa merg joi sa vad daca bate cat am atunci (7s1z) cu cat masoara. Hands Hands

hehe, eu dupa UM aveam 7s2z azi si parca mi-a dat timpu inapoi cand eu abea astept sa trec de etapa asta pana la s12. dar na.. la CM neregulat se calculeaza altfel si conteaza sa fie bine ca nu iau foc pt 1s in plus sau in minus newclap
BabyGimi
Scris: Friday, April 7, 2017 6:33 PM
Nivel

Inregistrat: 7/4/2016
Tania2105 wrote:

BabyGimi ti-am trimis un mesaj privat...Te rog sa-l citestidance dance

Donehearts Sunt praf cu mesajele privateLol
BabyGimi
Scris: Friday, April 7, 2017 6:41 PM
Nivel

Inregistrat: 7/4/2016
alina89 wrote:

hehe, eu dupa UM aveam 7s2z azi si parca mi-a dat timpu inapoi cand eu abea astept sa trec de etapa asta pana la s12. dar na.. la CM neregulat se calculeaza altfel si conteaza sa fie bine ca nu iau foc pt 1s in plus sau in minus newclap

Eu aveam 2 sau 3 aplicatii. Pe Fertility Friend aveam due date in functie de data ultimului CM, pe Pregnancy+ aveam due date dupa masuratorile ecografiilor si o tot schimbam (o sa vedeti ca se schimba, in functie de cum creste bebe) si inca una, What to Expect, ca era prea faina si avea informatii care mi se potriveau la fix:) Ma distram si eu:))
alina89
Scris: Friday, April 7, 2017 6:48 PM
Nivel

BabyGimi wrote:

Eu aveam 2 sau 3 aplicatii. Pe Fertility Friend aveam due date in functie de data ultimului CM, pe Pregnancy+ aveam due date dupa masuratorile ecografiilor si o tot schimbam (o sa vedeti ca se schimba, in functie de cum creste bebe) si inca una, What to Expect, ca era prea faina si avea informatii care mi se potriveau la fix:) Ma distram si eu:))

aaaa, eu mi-am instalat si pe telefon "Pregnancy week by week" e faina ras
Andreea06
Scris: Friday, April 7, 2017 8:57 PM
Nivel

BabyGimi wrote:

Oh da. Am multe apps si eu, what to expect, pregnancy+, baby center - asta cred ca imi place cel mai mult, mai am baby music si kinedu pt cand e bebe.
Ne ajuta toate cu informatii... sa citesti ce se intampla in saptamana aceea. Si imaginile acum cu manutele si piciorusele asa mici, ca niste paletute, is asa dragute newclap
Diana1489
Scris: Friday, April 7, 2017 9:31 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2016
Gata fetele ! Am fost la doctor m'a linistit , a spus ca este sarcina ca totul arata asta (endometru, ovarul drept de un am ovulat ) dar înca nu se vede ptr ca este prea mica . Sunt programata pe 18 Aprilie sa se vada cum trebuie . Sper sa fie Ok .
PS : a spus ca dupa ceea ce vede pare o sarcina care o sa fie buna ! hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.